Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Sigur o sa ma lamureasca singurul Mr dintre noi!
By the way: Welcome!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetelor, eu de azi am inceput serviciul

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna seara fetele ,intru pe fugutza ca tre' sa-mi adorm puiu',in seara asta am fost din nou la dr. ,cica e spre bine baiatu' dar tot are gaze la burtica ,dureri ,continuam cu Biotics iar pentru lipsa poftei de mincare Peritol ,m-a convins dr. sa-i fac testul de intoleranta la lactoza ,asa ca merem maine in za morning ,sper sa iasa negativ dar nu prea cred ..,am sa va anunt (daca intereseaza pe cineva ).
Ne-am cantarit si masurat ,8800 kg si 73 cm ,scazuse mult in greutate in ultimele 2 sapt.dar vad ca a pus ceva la loc ,e bine oricum ca era prea grasutz !

Joy ,don't worry cu mincarea ,al meu e la fel ,in afara de lapte si iaurt nu manca nimic dar nu mamai stresez si nu-l mai fortez ca poate d'aia are si atitea probleme cu burtica ,l-am tot fortat si papa in sila ,o minca el intr-o zi !Bafta !!

Pupici la toata lumea!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
ALONDRA felicitari pt primii pasi !
MADUTZA SI MIRABILIS multa sanatate puiutilor vostri.
XANDRA daca ai inceput serviciul ...iti doresc nopti linistite !

Patricia mea nu mai vrea lapte ! De la 260ml am ajuns la maxim 130ml si acela "cintat"!
Nu stiu ,dar as schimba laptele (bebelac) dar nu stiu cu care .Aveti ceva sugestii?

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Simona ,merci pentru urari!
Cu schimbatul laptelui ar trebui sa intrebi doctorul,eu l-am schimbat de 3 ori pina acum ca nu l-a tolerat ,iar acum e suspect de intoleranta la lactoza ,asa ca-i dau Nan fara lactoza!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

hello, dragi mamici (eu pe la ora asta reusesc sa intru pe net, ca trebuie sa adorm bebe, sa termin treabaetc)
am si eu o intrebare cum fac sa o intarc pe monica? (am vazut ca s-au mai interesat si alte mamici). joia viitoare plec de-acasa pentru vreo 10 zile (nu ca as vrea, dar am de dat niste examene) si obligat fortat trebuie sa o intarc si nu stiu ce sa fac. oricum monica nu mai suge decat seara dupa baita si eventual noaptea, daca se trezeste si in rest bea lapte de vaca (cam 500ml simplu si inca ceva cu cereale).
a, si apropo de cereale. ce parere aveti de cerealele nesle (5 cereale, pentru etapa a doua)? eu i-am dat monicai prima data si a fost ok, am facut pauza o zi, dupa care i-am dat si a doua oara - a facut diaree. ati patit asa ceva? eu cred (sigur) ca nu-i mai dau niciodata nimic de la firma asta. ce ziceti?
si hai sa ne laudam si noi ieri am facut 8 luni (8 august) si avem 8,900 kg, de masutat nu ne-am masurat (ca nu prea stam cuminti, si cu cantaritul e o adevarata poveste...) si nu avem dinti deloc (ca suntem mai lenese.
va pupicim dulce si noapte linistita fara
mirela si ana monica (8 dec 2005)

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi, multumesc.
Xandrutza dar de ce atit de repede, nu ai mai putut sta acasa? Of!...ce sa-ti urez…sa ai chef de munca.

quote:
Originally posted by mirelaispir
am si eu o intrebare cum fac sa o intarc pe monica?

Mirela, uite aici postarea lui Lavi:

quote:
Joy ultima solutie trebuie sa fie medicamentele pt oprit lactatia! Au niste reactii adverse f f nasoale, te simti ca dracu de la ele! Am luat eu la Sivia si nu mai vreau. Incearca mai bine:
-compresa cu apa rece
-foaie de varza zdrobita cu sticla(facuta sa un sucitor) cat sa iasa un pic sucul si apoi pusa pe sani si legat cu ceva, sa fie ca o compresa.
-ceai de salvie (sau tinctura, etc) de baut.

Acum hai sa-ti spun cum am procedat eu; m-am legat foarte strans cu un fular in jurul sanilor (normal,ar trebui zi si noapte, dar eu am facut asta numai ziua) si dupa cateva zile nu am mai avut laptic.
Succes!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

neatza,
Minune mare,inca nu s-a trezit pitica,n-a dormit niciodata pana la ora asta,sper s-o tina asa in continuare ca-mi place!
Azi sotul sper sa finalizeze zugravitul,caci ne-am mutat cu totii in camera micutei si tare greu dormim acolo.
Am iesit aseara umpic sa luam aer,dar n-am stat prea mult ca incepuse sa ploua,asa ca azi noapte Alice s-a trezit pe la 23,30 ca nu avea somn.Poate ca de asta doarme acum.
Ce scutece folositi la bebe,vorbeati acum cateva zile de niste scutece de buna calitate la un pret mai scazut?Imi puteti spune si mie cum se numesc si cat costa?
De cand s-a nascut micutza folosim marca Pampers,si costa 600.000.Ce preturi sunt pe acolo?Mi-a spus cineva ca preturile difera f.mult fatza de Bv.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

Multumesc la toata lumea pentru primirea calduroasa !

Buluci, sorry, da' in domeniul juridic imi prind urechile. Nu s-a prins de mine nici ASE-ul, nici Dreptul, asa ca ma facui inginer...

mirelaispir, parerea mea proprie si personala e ca nu cerealele au cauzat diareea, dar daca totusi asa e, incearca unele fara gluten, cum sunt cele de la Milupa, porumb, orez si tapioca. I-ai mai dat ceva cu gluten pana acum, sau e prima oara ? Ca e posibil sa aiba o usoara intoleranta. Nici noi nu suntem fani Nestle, preferam de-astea mai putin "aditivate" cu arome si urme de lapte.

Madutza, sanatate multa la voinic, si sa iasa testul negativ !

Alondra, dupa cum bine ne-au sfatuit Cristina si Ilenutza , folosim niste scutece produse de Fippi, italienesti, la juma' de pret fata de Pampers. Sunt la fel, numai ca nu sunt asa de stinky. Suntem la al doilea pachet deja si n-am avut nici un incident. Sunt de doua tipuri, unii sunt 27 lei/54 buc, altii sunt 22 lei/62 buc. Cica aia mai ieftini ar fi mai prosti, da' noi n-am vazut nici o diferenta intre ei. Prin magazinele prin care ne perindam noi de obicei nu le-am vazut, le luam direct de la depozit, asa ca nu stiu sa-ti spun pe unde le-ai gasi la voi. Uite un numar de telefon de la ei, poate iti vor spune daca distribuie pe undeva prin Brasov: 021.4136758 (Fippi International).
Pampers luam si noi, cam 57 lei, Jumbo Pack, asa ca nu-i prea mare diferenta fata de Bv.

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by mirelaispir
a, si apropo de cereale. ce parere aveti de cerealele nesle (5 cereale, pentru etapa a doua)? eu i-am dat monicai prima data si a fost ok, am facut pauza o zi, dupa care i-am dat si a doua oara - a facut diaree. ati patit asa ceva? eu cred (sigur) ca nu-i mai dau niciodata nimic de la firma asta. ce ziceti?

nu cred ca a facut dearee de la cereale. Noi am folosit nesle 5 cereale de la 6 luni si nu am avut nici o pb. Acum folosim orez cu 3 fructe, tot de la nesle si nu e nici o pb. Vezi daca puiutul nu a mai papat si alceva cu potential diareic.Nesle sunt destul de atenti cu calitatea produselor....si cerealele lor sun bogate in vitamine si fier....iaca ca fac si reclama

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput