Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 30
madau spune:
Buna dimineata
Foarte matinale ce-i drept, Miruna si-a facut obicei vad si la ora 7.30 fix e in picioare (la propriu) pe marginea patului si tipa la mine sa ma trezesc

. Asa-mi trebuie daca tot comentam ca se trezeste cam tarziu (la 9) si nu stiam ce fac cu ea la mare, ca nu ajungeam la plaja.

Madutza tu scrie acolo cum mai e ginerica ca pe noi ne intereseaza.
de la Miruna si va tinem pumnii la analize sa iasa bine. O
si ptr tine..asa ca de la cuscra la cuscra![]()
Mirela eu cu intarcatul nu te pot ajuta ca a mea s-a intarcat singurica, iar la faza cu diareea nu stiu ce sa cred, ma gandeam ca daca era sa faca diaree de la cereale facea de prima data, nu e posibil sa fie de vina altceva, vreo combinatie "nefericita" de alimente?
Noi am luat de la Nestle numai "orez, porumb si tapioca" si ne e ok cu el. In rest..Milupa e baza..
Pupicei Monicai, nici noi n-avem dintisori..se pare ca am cam ramas codasii clasamentului![]()
![]()
Alondra si aici Pampersii costa tot cam 600.000 lei. Ma refer la aia Jumbo Pack. Eu acum am trecut la aia chilotei si pachete mari nu se fac, sunt doar de 36 buc si-s cam scumpei. Dar n-avem ce face, daca suntem bulanoase![]()
Gandacel de ce vrei sa faci pauza? Ca io am cam scapat faza asta. Are legatura cu mutatul (parca tu ziceai ca va mutati nu?). Io zic sa mai intri din cand in cand sa ne mai dai vesti despre Bogdanel.
Fug sa hranesc plodul si revin..ca am limbaritza
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
madau spune:
Gabita ai revenit!!!

. Pupicei ptr Mateea

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
bianca_mo spune:
buna dimineata!
ce greu e sa vezi ca, orice faci, puiul e tot marait! suspectez ca iese iar ceva dintos, desi doar de 2 saptamani i-au iesit ceilalti!
ma bucur sa vad ca se discuta chestii utile pe forum, pupici pt idei si sfaturi!
va doresc o zi buna !
si
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
bianca_mo spune:
avem poze la 8 LUNI, DACA DORITI SA NE VEDETI!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ela27oana spune:
NEATA mamici,bebici si tatici,scuze de fapt tatic![]()
noi suntem bine spre f bine,daca am mai si manca cum trebuie ar fii perfect,este chin la bibe ca papa pana la 100 si apoi o apuca statul in fund si joaca vai de capul meu cum mananca
MIRELA- nu te pot ajuta ref la intarcat,pt ca eu nu am avut prea mult si la 3 luni daria nu a mai supt ac nu a avut ce,mergi la dr.si iti va recomanda el
GABITACO-
BINE A-TI REVENIT,pupici pt mateea de la UKA

hai ca fug sa citesc din urma ca doarme
Ela si Oana-Daria
joy04 spune:
buna dimineata, dar pt mine nu-i buna deloc.....
ce credeti ca facea vladut la 2.00 azi noapte????? chiuia si se juca...asta pana la 3.00 cand a inceput sa maraie si apoi sa planga, i-am facut laptele si am crezut ca se va culca.
ei, da de unde???
pana la 4.30 cand l-a adormit cristi, nu a facut decat sa urle si sa planga.
la noi sunt 2 chestii total diferite urletul de plans...
nu stiu zau ce are, dar ne-a terorizat 2 nopti la rand!!!!!!!!!!
ILENUTZA, eu credeam ca din cauza ca nu-i laptele meu bun se trezea noaptea de 2-3 ori sa suga. dar si acuma la bibe, se trezeste de 2 ori.
unde mai pui ca aseara a mancat 230ml!!!!! enorm pt el.
eram sigura ca toata noaptea va dormi bustean.
MIRELA, nici eu nu cred ca de la cereale a facut diareea, dar de cand ii dai lapte de vaca???
nu-i este bun. acum poate ai anumite motive....
am o prietena - de fapt o colega de servici - care i-a dat nepotelului lapte de vaca cam de la 6-7 luni...si a ajuns cu el la spital.
diaree, voma, febra...deshidratare...naspa rau.
vorbea cineva de pampers nr 4+. nu este mai mare decat nr 4, in schimb au o putere de absorbtie mai mare....
si spun asta direct de la sursa, adica cei de la pampers o spun.
m-am dus si eu s iau nr 5 la bucata si -mi zice vanzatoarea: da de ce nu luati nr 4+??? pai fiindca eu ii vreau mai mari, nu sa absoarba mai bine. ea insista ca-s mai mari si ca atare i-am dus pliantul care l-am primit acasa de la pampers sa citeasca cu ochii ei ca nu-s mai mari...
si auzi raspuns la ea: "EU NU PREA CRED CE SCRIU EI AICI, MAI MULT CA SIGUR ESTE ERONAT".
deci, eu folosesc nr 5 cam de 1 luna....ca la fel este bulanos si ii cadeau sub fundulet aia 4.
GABITACOOOOO....ce face MATEEA????
BRADO, nici eu nu am vazut fippi, dar poate o sa dau o fuga pana la ei acolo sa iau un pachet.
dar daca au depozit, ar trebui sa aibe si distribuitori ....si comercianti...eu am mai vazut la mine alta firma dar cam naspa ambalajul.
hai ca fug la biberoane si la bucatarie...
mi-a dat si ela bip sa ies afara, dar mie imi doarme plodul acuma
joy04 spune:
ELA, si eu care credeam ca esti afara..........
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
mirelaispir spune:
neatza la toata lumea si pupici
. iaca am reusit si noi sa intra mai devreme pe net. stam in premergator si butonam tastatura
. peste putin cred ca monica va trimite mesajele.
. multumesc de sfaturi. eu am zis ca a facut diaree de la cerealele nestle pt ca a facut inediat dupa ce le-am mancat si nu a mai mancat si altceva atunci. alte cereale nu i-am mai dat pana acum, inafara de fulgi de orez cu banane si banulul gris din comert si nu a patit nimic.
la problema cu intarcatul, cred ca voi practica metoda populra cu stransul sanilor cu un fular, am mai auzit-o si mi se pare convenabila, mai ales ca nu mai am nici fff mult lapte (dra nu mai vrea sa suga si scade pe zi ce trece. pastile nu iau din principiu, mai ales ca astea de intarcat sunt hormonale si pot da reactii adverse (vezi ingrasat)si deci nu merci.
pupicei si sanatate multa
mirela si ana monica (8 dec 2005)