Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 28
dordia2000 spune:
Mirabilis imi pare rau sa aud de Iulia. Sanatate multa si tie muuulta bafta in toamna!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Stai fata, nu te mai razvrati impotriva statului, ca nu zice nicaieri ca nu mai primim cei 24 de lei. Aia e alta mancarica de peste...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
fee spune:
Dordia, pana la urma cum a mancat Stefan bucatelele de pui? Abia azi a mancat si mandrul meu pui cu legume si cu bucatele fara sa faca nazuri.
Noi avem 9 luni si nici un dinte , mai sunt bebelusi la fel?
Cora, tare frumos Andrei si broscuta la fel ( noi le colectionam deci suntem invidiosi pe andrei).Felicitari pentru sora ta !
Mirabilis, multa sanatate micutei Iuliei.
Pupici
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
dordia2000 spune:
Sa dea Domnu' sa ai dreptate Pisi dar.....nu prea cred.
Fee i-am dat si a mancat toate zarza maruntzite asa cu furculitza si carnitza facuta bucatzele mici. Mesteca la ele mai mult dar le papa bine. Azi nu prea a avut chef de papa la pranz dar...o sa pape mai bine fructele acuma la 18.00.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Gandacel spune:
Si pe noi ne-a prins ploaia si ieri, si azi, asa ca azi am achizitionat o hainuta de ploaie pentru bebe... cand o fi mai mare! I-am luat cea mai mica marime din magazin, insa normal ca nu-i vine bine si e perfecta pentru acoperit caruciorul, ca nu am gasit husa de ploaie pentru carutul meu sport. Alea mari erau prea mari! Asa ca avem o hainuta galben cu rosu, pe care scrie spiderman (si e si omuletul desenat!) Fashaie foarte bine pentru gustul lui BOgdan si asta e tot ce ii trebuie!
Azi Bogdan a dat spargere la cosul de gunoi si a luat niste coji de cartofi. Noroc ca nu baga nimic in gura, in afara de dulcele deget mare, dupa ce il baga in de toate!
Altfel, sta in picioare tinandu-se doar cu o mana si a luat-o din loc binisor! Gata cu lauda, am indraznit doar pentru ca in curand o sa fac o pauza luuuunga si dupa pauze din astea stiu ca de obicei nu prea ma mai urnesc. Asa ca scriu cat mai pot!
Pupici!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
joy04 spune:
hello lume....
mai, cand vad cum mananca copii vostrii...imi vine sa o iau la fuga.
cum naiba voi reusi eu sa-l fac pe almeu sa manance, habar nu am.
mi-a dat mie stanciu picovitul ala - o fi si de pofta de mancare????? - si acum baloteaza la greu, dat NUMAI LAPTE. adica el care manca maaaxim 150 ml, cine stie cum mai mult, acum imi mananca si 200ml si la 2 ore vrea iarasi.
ca de 2 zile este f marait si noaptea si ziua...tind sa cred ca de la peritol. sau poate nu, dar astaseara nu-i mai dau is sa vad cum se comporta.
STEFANALEX, el s-a intarcat cam singurel de pe la 4 luni....adica refuza sanul - l-am mai "pacalit" vreo 5-6 saptamani si sugea numai seara dupa baita si noaptea..dar pan l acoada nu a mai vrut deloc.
asa ca eu m-am muls...si ii dadeam cu bibele.
acum, ce sa zic, fac dusulete cu apa rece, numai mulg decat cete putin sanul si vad ca nu se mai umfla asa de mult dreptul.
LAVI, multam de sfaturi, stiu ca mai zisesei odata....hat cam ce ar trebui facut la intarcare, dar nu am bagat la cap ca nu ma interesa.
si nici nu indrazneam sa te intreb inca o data.
muuult.
DORU, bine ai scris la noi.
Acum sa zic si eu ceva de iaurtelele astea: DANONE sau MILLI, este acelasi lucru, adica-s acrisoare amandoua. milli este chiar fff acru fata de danone. si ca atare eses total la vladone.
PISI zise odata ca stie pe cineva la danone si ca ea are incredere in ei.
si mie mi se pare un pic cam denaturat adevarul despre danone adica chiar prea mult. asa cum circula pe net chestiile alea despre COCACOLA, ca face cine stie ce "MINUNI", adica ce naspa este pt organismul nostru.
cine s-a uitat pe discovery a vazut emisiunea vanatorii de mituri si aia au desfiintat muuulte din chestiile care se spuneau despre cola.
asa ca....este pur preferentiala treaba.
DORDIA, PISI are dreptate...ramane si alocatia de 24 lei.
CORAP, felicitari sorei tale pt liniute si toate laudele pt broscuta ca-i frumoasa foc.
hai ca ma duc ca am pus ceaiul pe foc.
PS. LAVI, stii de ce mi-e mie frica??? sa fac tratamentul si sa nu dea roade..atunci chiar ca ma oftic rau de tot.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
ilenutza spune:
MARLON, BINE AI INTRAT!
. ai hot. sa nu te mai ascuzi dupa... id-ul nevestii!![]()
Joy, si eu aceeasi trilema cu intarcatul.
1. m-am chinuit o gramada sa il alaptez pana acu'
2.ma trezeste noaptea de n ori
3. ii dau si completare
4.sunt cu nervii si somnul in batista
5.vreau un concediuuuuuuuu ca lumea fara bb
6.cred ca o sa il intarc luna asta
Scutece-ti-a raspuns Feli.da' io am luat 8-18 ca alea de 7 mi s-au parut mici.
Corap, ce bine de tine ca nu ti-e greu sa pleci cu bb in concediu.Pe mine m-a ajuns oboseala asa ca am avut consiliu de fam. si o sa caut pe cineva sa ma ajute incepand din sept.Noi am vrut sa ne facem concediu cu Vic in Turcia dar cred ca plecam singuri pana la urma, vreau sa ma relaxez.
Pupice si numai sanatate va dorim.
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
alondra25.2006 spune:
buna seara,
Imi pare rau ca nu am mai dat pe aici,dar am inceput sa zugravim acasa,in bucatarie si dormitor.E o dezordine,ma sperii cand ma gandesc cat o sa am de muncit.Asta e...
Am vesti bune,si vesti proaste.Voi incepe cu cele bune:
---micutza mea Alice de abia a implinit 9 luni,si a inceput sa mearga singurica,e cam mult spus singurica,dar isi tine echilibrul binisor si face pasi,a mers azi singura,netinuta de mine cam.1,50m.
Oau,ce bucurie pe noi,sa-i vedem primii pasi.
---i-a mai aparut un dintisor,este al treilea,si eu ma tot intrebam de ce e asa de maraita si nu doarme bine noaptea.
---a aparut un nou cuvant in dictionarul ei:bebe.Ce frumos!!!
si acum vestile proaste:
---ieri am lasat-o in premergator si a apucat un mileu ce era pe frigider si era sa-i cada vaza cu flori in cap,noroc ca geamul era deschis si sustinea vaza cazuta pe-o parte.
---iar duminica acelasi lucru dar cu televizorul, a tras de mileul ce era sub el,si fiind nu tocmai greu a ramas sprijinit tot pe-o parte de scaunul care l-am pus sa nu ajunga la cabluri.
Sa mor cand am vazut,nu altceva,nici nu i-am spus sotului si nici nu-i voi spune,va dati seama.
A inceput sa pape ciorbica,de care inainte nici nu se atingea,azi a papat cca.230ml.asa de mult i-a placut.
Hildegard spune:
Haloo,
noi la 9 luni raportam:
9.850 g, 81 cm
6 dinti(4 sus si 2 jos)
avem si premergator si olita cu muzicuta si chitara care canta de toate(animale,diferite melodii)
stiu sa fac ordine in dulapuri
deci, nu te pui cu mine
mai avem poze.Cine are chef, sa vizioneze.
am luat olita si de maine incepem sa exploatam
rotobilul ii place la nebunie, ce mai e un adevarat ozn rotobilul asta. Eu n-am avut asa ceva cand am fost mica!
Chitara are o gramada de melodii.Face ca oaia, calul, porcul, broasca, gaina, etc.....si mai are vreo 30 alte melodii.
Azi l-am obosit pe Steff cu atatea cadouri
A, si i-am mai luat hainute si alte jucarioare mici.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
Buluci spune:
quote:
Originally posted by joy04
LAURA, e adevarat ca se cumuleaza alocatia cu indemnizatia sau cu stimulentul, dar la art4,alin 1, lit a, nu precizeaza decat ca se va acorda tuturor copiilor pana la 2 ani respectiv 3 ani neprecizand daca parintii trebuie sa aibe vreo anume cotizatie platita. Oricum ministrul muncii a declarat in conferinta de preasa ca alocatia din 2007 va fi pt toti copii, indiferent daca parintii au sau nu venituri impozabile sau anume contributii achitate.
Dar si eu astept normele de aplicare, ca de ex nu am intelesdaca si copii care sunt nascuti in 2005 sau 2006 vor primi alocatia aceasta in cazul in care parintii nu au beneficiat de CIC (cum va fi cazul meu) sau doar copii care se vor naste in 2007!!!!
Cred ca Mariusne va anunta cand vor veni normele...oricum eu mereu caut noutatile pe pagina legislativa.
joy+ bocanila
39+poze
Oare beneficiaza si copii nascuti pe alte tarimuri? cum e cazul meu, locuiesc in strainatate cu viza temporara de sedere, deci nu cu domiciliul in strainatate!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)Poze

ne va anunta cand vor veni normele...oricum eu mereu caut noutatile pe pagina legislativa.
+ bocanila