Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, CARMEN! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai multa intelepciune si putere sa-ti cresti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

La multi ani Carmen! sa fii fericita si implinita iar pasaroii tai sa iti aduca numai bucurii!
La multi ani si sarbatoritilor de zilele trecute si lui Stefan Theodor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multam` frumos pentru urari, la fel la toata lumea! uofff, uofff, mai, mai, iac` ashe mai trecu` un an... urez si io la multi ani lui Stefan Theodor, sa cresti mare si sanatos!
revin ca am una buc sef pe cap

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

La multi ani carmen, la multi ani tuturor Mariilor si Marianilor de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Fetelor, va pupam in grup si uram din inima La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi, de zilele trecute, sunt o trupa mare deja de cand n-am mai intrat eu aici, si celor cu onomastica, sanatate si numai bine !!
Sanatate lui Cado! Mai sunt copilasi necajiti? sper ca nu....
Adela- humana Hn, a fost acceptat fff bine dupa laptele de vaca, si reaceptat si laptele de vaca dupa hn, fara mofturi.
Dezpampersirea a fost exclusiv alegerea lui Danut si meritul lui. A ales sa nu mai faca decat la WC si gata, brusc, intr-o zi.
Dormitul singur nu e inca atins, ca nu avem decat 2 camere. Una e biroul lui taica-su. Dar nu ma deranjeaza si nici pe el, inca.
Vorbitul e in faza de "dat drumul tot mai mult, pe zi ce trece", stalceste toate cuvintele, inlocuieste literele, dar se face inteles ajutandu-se de mimica, gestica. Nu foloseste nici un cuvant de legatura, adica prepozitii, DAR...io-s multumita ca zice mereu cate ceva, mi-am scos autorizatie de traducator pt restul membrilor familiei.
Sanatos sa fie el, ca de vorbit va vorbi.

o zi faina sa avem, bucurati-va acum ca iar vine canicula pe weekend
v-am pupat, fug la cratita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

tuturor sarbatoritilor care au implinit 2 anisori de cand nu am reusit sa mai intru! Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti bucuria parintilor vostri!
La multi ani Carmen! sa traiesti, sa intineresti, sa fii fericita alaturi de pasaricile tale!
Maria de Cristalina si Maria de Ioana, sa traiti cu numele si numai bucurii!
Pupici si cele mai frumoase ganduri pentru toti sarbatoritt!
....eu sunt superaglomerata, colegi plecati in concediu...mi-e dor sa va citesc, sper sa recuperez azi-maine...
va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

CARMEN,o mie de ani sa traiesti si sa te bucuri de familia ta frumoasa.
LA multi ani si tuturor ce-si serbeaza ziua onomastica astazi,petreceri faine!
Am vazut pe Lia pui care este o dulceata,pe Luca si Codrut,doi baieti frumosi foc!Sa va traiasca,fetelor!
Noi ne-am ameliorat,de ieri dimineata luam antibiotic si deja se vede o imbunatatire.Slava Domnului.
Eu sunt in masina de cusut,modific lenjerii de pat pentru Cado,am se pare mania confectionarii diverselor chestii pentru copil desi jos in 10 min.mi le-ar termina!La ora 18 vine patutul nou,avem emotii daca o sa-i placa sa doarma in auto!
Cado m-a capiat cu vorbitul,nu se mai opreste!e o mare ciudatenie cum spune cuvinte din atitea limbi.Cu toate astea graseiasa la maxim,exact accentul olandezilor !Se pare ca v-a fi principala limba pentru ca si eu numesc de foarte multe ori obiecte in olandeza.Desi stie cum se spune si in ro si in eng.Si le foloseste alternativ.cel mai dulce e cind imita pe Serban:uauuuu,upsss,mmmhh exact cu aceeasi intonatie cum aude pe frate-sau.
Gata cu laudatul,copiii mei nu prea se mai inteleg,e prea mare diferenta de virsta,cel mare e vizibil agasat de Cado si citeodata tre sa ma bag intre ei.Sunt nitel dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua!

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARIANILOR DIN LUME!!!

Noi am fost bolnavioare....am avut 8 zile de nemancat(ENTEROCOLITA,bat-o vina).Dupa 3 zile de varsaturi si nemancat am fost la dr. si ne-a prescris debridat si hidrasec(un fel de smecta al naibii rau la gust , de am terorizat copilu').Dupa 3 zile de tratament(care fuse cam scump) nu a trecut nici diariuta nici varsaturile....am trecut pe furazolidon si in 2 zile s-a reparat micuta.Eu am fost la ginecolog si de la 61 am scazut la 59 de kg....adevarul e ca m-a cam macinat starea Andreiutei si nu prea am mancat.Dar acum sunt toate bune si frumoase.

Mi-e tare dor de voi...am mai intrat eu in vre-o doo randuri pe aici....am vazut pozice cu Patrick si Luca(din poze se vedea ca se inteleg f. bine), vazut pe Matei frumosul cu prietena lui, pe Stefan, pe Lia....pupici la toti.Poate mai reusesc sa vad cateva poze ca tare mi dor de prichindei.
Diana , ce ai mai facut cu bona?
Dorsilia, felicitari pentru dezpamperisire...

pupulici multi...incerc sa mai intru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..La multi ani tuturor copiilor si mamicilor cu numele Maria!! Distractie placuta!
La multi ani duamna Pasarik.....sa ramii mereu tinara ....ca spirit!
La multi ani Stefan Theodor!

Anca bine ati revenit si voi de la munte! Poze? Cind pleaca Andreea? Nasol ca esti asa de ocupata la servici...eu macar ma duc odihnita
Ce mai face Bia ..cu cresa? mai poveste-mi!
Dana..nu fi dezamagita...este absolut firesc...daca diferenta este mai mare de 5 ani nu ai cum interveni! Sanatate va doresc!
Felicia dar tu esti bine? Ma mir ca v-a fost prescris furazolidonul...in astfel de cazuri nu se dau antidiareice...dar in fine..
Lumi...mai odihneste-te !
Liliana zi-ne mai mai mult despre scoala....Nu mi-ai zis ce face mama ta...dar Adeluta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani carmen si multe cadouri, sa fii fericita si iubita si odihnita. pupici multi de la noi
am vazut toaaate pozele si v-am admirat pe toti, nu nominalizez ca sa nu uit (deh, batranetea...)
pupi a inceput gradi cea noua de ieri, ne face cu mana bye-bye sa plecam mai repede. doar ca ieri a dormit juma de ora. hm. ii dau sa bea din cana normala si fac si toilet training dar n-a vrut sa sada pe wc. vom vedea si de-acu incolo
eu-s la fel de ocupata, azi mi-am luat inima in dinti si i-am trimis sefului email cu salariul, job title etc si de-acum stau ca pe ace. am mai gasit eu si alte joburi noi, dar parca mi-ar parea rau sa-i parasesc. nici eu nu stiu ce vreau.
pupi e pe antibiotic, cica ar avea sinuzita iar (ca si vara trecuta), plus pink eye care e vindecat aproape, nea-m chinuit cu picaturi 5 zile. vine si ma strange de picioare si ma pupa, sa fac mancare cu el in brate, e dragalas si raut in acelasi timp. dar e al nostru si-l iubim enorm. pare-mi-se ca-i ies ultimii molari ca face urat noaptea si se trezeste cu noaptea in cap. cam astea ar fi noutatile
va pupam pe toti si ne sunteti la fel de dragi

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput