Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am revenit sa va spunca Roxa este bine..ii motivam absentele din motive de net!

Am uitat sa va spun ca ieri inevitabilul s-a produs..Luca a cazut pe scarille interioare...plecase in cautarea mea care spalam rufe la parter...am auzit o bubuitura..Luca coborise in cadere libera..cine stie cite scari..16 sint toate ...

Roxa felicitari pt avansare/marire...nu am inteles bine!
Andrea concediu placut!
Irina ..l-am vazut pe Adu'...un scump..unde ati fost la mare..?
Dana...ati inceput reeducarea?
Irinuca..despre dormitul in pat...noi am involuat de la dormit singur...acum doarme numai cu cineva in pat!dar nu ma stresez...cum vrea el..mi-au ajuns primele 20 de luni de chin
Despre olita...stie exact la ce foloseste...cere "caca" cind isi aduce aminte..dar daca-l pui ..nu protesteaza!
Robi,ai mai sunat ? Sanatate lui Matei!
Liliana, ai inceput muncile? Ce face mama ta...dar Adeluta? mai spune-ne de ea...Luca tot we..mi-a adus telefonul sa-l sunam pe cumnatul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Kim, bine ca nu a patit nimic Luca, deduc asta dupa zambetul relaxat de pe fatza ta virtuala ... si daaaa, multumesc de felicitari, acu' ceva vreme am fost promovata, dar am amintit aici asta in contextul in care in septembrie voi merge la un training interesant la Berlin lucru care ma bucura nespus, chiar daca am schimbat planurile de concediu.

Soro, nu ma uita cu maieul, pliz...sunt innebunita, asa de tare imi place. Din ce material este? Eu am o pereche de pantaloni cu auriu, merge super, tare mi-as dori unul .

salutari Roxanei, se vede ca ne lipseste

Pupici tuturor!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!
Incercati link-ul asta http://www.dropshots.com/flakeherald

La Multi Ani Giulia Nicole, Ianca Dariana si Stefan Theodor, fie ca viata sa va ofere tot ce e mai bun! Felicitari parintilor!

Vreau sa o felicit si pe sora mea, Andreea-Mariana, care maine, 15 august isi va sarbatori ce-a de-a 19-a aniversare. Te iubesc surioara draga, sa ai parte de mult succes in viata, sanatate si tot ce-ti doresti tu sa ti se indeplineasca!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Soro, stai far' de griji..nu te uit! Macar sa gasesc...Este din matase naturala..Eu am luat ce masura am gasit (ca pt pitice ca mine mai greu) si l-am dus la croitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

olivia - bine ca luca nu a patit nimic! pupici pe eventuale cucuie.

nu am reusit sa vad poze cu pici asa cum imi propusesem, dar am reusit sa pun cateva poze de la mare. sunt in albumul iulie si august. si una care imi place mie e aici:
http://community.webshots.com/photo/552630185/2045280210034520309dUnonY

noapte buna romania! o zi buna schimbului trei!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Am vazut pozele Vrabiutei..mai trebuie sa comentez?
Diana, te-ai reintors la job? Bona este d-na din bloc de care ne vorbeai?

Ce liniste la schimbul 3! Gezz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare!

Acu sa incepem cu urarile de La Multi Ani pentru toti piticii care au implinit 2 anisori zilele trecute!

Nu am mai intrat de ceva vreme si cand colo ce vad.. Olivia s-a intors... uelcam bec... io credeam ca veniti pe la sfarsitul lunii.. Am vazut pozele de la nunta si cele de la intilnirea de gradul 0... f. misto toate.. Luca a fost mortal in frac dar nici nu ma asteptam sa reziste prea mult in el.. lor le trebuie haine comode la varsta asta..

Am vazut in rest poze cu Ilinca si Ionut (ce mi-au placut cele in care se pupau) si cu Maria de cristalina la mare... distractie nu gluma la voi acolo...

Si noi am fost plecati la munte in week-end dar nu am ramas peste noapte, insa a fost tare fain, Bia a mers cu gondola si chiar i-a placut.. a mancat french fries muiati in ketch-up si alte dracovenii..
In schimb am descoperit ca are rau de masina.. la fiecare drum mai lung o apuca vomitatul.. in rest toate bune... nu face ce i se spune si il are pe NU in brate toata ziua.. se incalta cu toti pantofii de adulti care ii gaseste pe hol, isi pune geanta pe umar si cand o intreb unde pleaca imi zice f serioasa "a mall"...

eu dupa raceala (sau infectia) care mi-a trecut f greu, am facut o cadere de calciu si m-am simtit tare naspa.. de cateva zile mi-am mai revenit..dupa ce pleaca Andreea voi cauta pe cineva sa ma ajute la curatenie, macar odata la 2 sapt ca nu mai fac fata... la servici sunt f. ocupata si tot asa.. e de bine si la vara cald...:))

Irrinuca si D-na Bibi.. multi si de la mine pentru 2 mamici greu incercate... ma bucur tare ca a rasarit soarele si pe strada voastra...

in rest pupici la toata gasca si sper sa mai pot intra curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata.
Lia frumoase poze iubita...toate, chiar toate sunt superbe...si ultima in care fuga fuga se reflecta imaginea Liei in apa. Profesionisti ce sa mai.
Eu am inceput scoala...e bine pana acum.
La multi ani de sfanta Marie tuturor ce poarta numele acesta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
La multi ani duamnei Pasarik, sa fie sanatoasa, vesela, si sa primeasca multe cadouri de ziua ei.
La multi ani si tuturor Mariilor si Mariutelor!!
Revin later.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

D-na Bibi, nu stii cat mai bucur ca ai revenit si ca totul este bine!
Felicitari, te rog, lasa in urma totul!
Regrete din partea fostului sot? Suna familiar! Au avut sansa lor sa dovedeasca ca sunt capabili de a avea o familie. Si-au ratat-o, asta e!

Cred ca Bogdanel l-a intrecut pe Andy la politete. Trebuie sa mai lucram! Cel putin zice sorry & please & pardon. Si lui ii plac fetitele, dar trebuie sa fie "bonde". Asa zice el, dar mai deunazi alerga prin parc dupa o negresa. Eu sunt "beutiful" numai daca port "bling-bling", adica ceva stralucitor.
Sa stii ca si Andy e foarte afectuos si ma pupaceste toata ziua si ma mangaie, eu stiu care e cauza, cred ca si tu!

VA pupam

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput