Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani copilasilor sarbatoriti in weekend si astazi (Ianca), sa fiti sanatosi si sa aduceti bucurii parintilor. Am vazut muuulte poze (puiul de japonez, Luca-care a concurat serios mireasa, pasaricile, Andy -interesant patul ala, intr-adevar, si sper ca n-am uitat pe nimeni).
Dupa marea asta Rau a inceput sa manance suuper bine iar de dormit la pranz...cate 4 ore daca l-as lasa.
Am reusit in sfarsit sa descarc pozele de la mare.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ele77 spune:

Multumim de urari. Va doresc si voua sa va traiasca copilasii. Pe baietelul meu il cheama Adrian. Am scris doar ca am un baietel nu si numele lui. La multi ani pentru toti leusorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, STEFANIA, GIULIA SI IANCA! Pupici de la Matei, sa cresteti mari si frumoase!
ANDREEA, cred ca a iesit super petrecerea in Bucium, noi ne gandim tot la ceva in aer liber (mi-e groaza iar de casa plina de musafiri, caldura, oboseala, deranj), dar inca nu avem solutii.
IRRINUCA, , ma bucur ca ti-ai gasit linistea si iti doresc sa-ti gasesti adevarata fericire! Copilutul tau e un scump!
IOANA, dulce tare Maria in lighean, si Matei are obiceiul sa se bage in orice cred eu ca nu incape, inclusiv in oale de bucatarie!
ELI, Matei e indragostit de "Coca Ghitza", canta si el, spune "Babooo" (bravo) la sfarsit si plange cand se termina clipul.
Im pare rau ca nu am reusit sa vad decat prima poza postata de tine, mai incerc.Drum bun!

Acum, despre noi- Matei a racit in tren la venire acasa, ii curge nasul de 4 zile, nu-i ceva grav dar nu-i mai trece, cred ca nu scap de mers la doctor. Macar mananca binisor, a facut o pasiune pentru porumb fiert (cere "pumb" toata ziua).
Ieri mi-a zis foarte serios "Mami, da bugii (blugii) jos, George face nani cucu gol". Asta e cam cea mai lunga propozitie cu care ne laudam. Ce ma deranjeaza este ca a devenit timid, cand vorbeste o persoana straina cu el se ascunde dupa mine sau isi pune mana la gura si rade, dar nu spune nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna dragelor

In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor piticilor care deja au trecut in al doilea anisor de viata si sa aiba parte numai si numai de soare si bucurii!

Stiu ca nu am mai intrat de ceva vreme pe aici, dar nu v-am uitat niciodata, mi-ati fost alaturi si la bine la la greu

Asa sa va spun in 2 cuvinte, viata mea a devenit mult mult mai buna, am cunoscut si eu pe altcineva, este un om deosebit,se poarta frumos si cu mine si cu Bogdan. Se pare ca si tatal lui Bogdan deja are regrete foarte mari si ar vrea sa ne aiba inapoi, numai ca din pacate nu vad decat regrete verbale, fapte mai putin.

Bogdan este cel mai destept copil din lume (ca doar e al meu ), vorbeste deja propozitii intregi, stie sa multumeasca, a invatat sa pupe manuta fetitelor in parc, e foarte galant, politicos si foarte foarte pupacios, ma pupa si ma "ubeste pan a luna a stele".

A fost si intr-o vacanta scurta de 2 saptamani cu mamaica la tara, acum in septembrie urmeaza sa plecam in concediu, abia astept.

In rest toate bune ceea ce va doresc si voua.

tare mult mi-ar placea s afacem o intalnire cu toti copilasii...ce ziceti? Sa sarbatorim in grup 2 ani!

Multi multi pupici

Monica si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetel!

La multi ani Stefania si Ianca! Sunteti doua frumoase! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!

La multi ani pentru maine Mariilor si Mariutelor, ca maine nu mai apuc sa intru. Suntem nasi de botez si va fi o zi ocupata de dimineata! O sa punem si noi poze noi.

Am vazut zilele astea numai frumosi, mari si mici! Pe Luca si parintii lui (numai cuvinte de lauda), pe Andreas care e un frumos (Irinuca, bine ca s-a dus greul), albumul cu Ianca si parintii ei (sunteti minunati, toti trei), pe Stefan de Eli care e un dulcic si un frumos!

editez ca am trimiz mesajul inainte sa-l termin.

Fetele, care mai stiti ceva de roxana? Ei nu-i sta in fire sa nu intre dimineata, daca nu are motive serioase.

Noi am petrecut un we tare agreabil in muzeul satului, unde a fost targul creatorilor populari, asa ca am cumparat o multime de chestii mici si dragute si am zburdat si ne-am relaxat. Tudor vorbeste foarte bine, ne intelegem cu el fara probleme, chestia e ca intelege dar nu vrea sa faca decat ce vrea el, dar asta e partea a doua. E in continuare foarte mamos, chiar ma gandeam ca daca nu-i trece pana in noiembrie, cred ca va plange atunci dupa mine pana se imbolnaveste. Ca e de neconsolat, daca nu sunt eu prin preajma, mai ales noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara!
am supravietuit primei zile la birou dupa concediu!!!

mai intai si mai intai vreau sa felicit toti sarbatoritii mici si scumpi care au implinit 2 anisori! sa cresteti mari, sanatosi si voiosi, si sa va bucurati parintii in fiecare zi!

apoi vreau sa spun ca am vazut cateva pozici - putine, ca m-au luat de noua la birou - si trimitem pupaturi la botosica, luca si puii de pasarica. frumosi toti, in slip, frac, etc.

concediul nostru a fost tare scurt, ne-am propus ca de-acum sa nu mai plecam decat daca avem macar doua saptamani libere, ca sa simtim cu adevarat ca suntem in vacanta. vremea a fost excelenta, intr-o singura zi a plouat, o rafala scurta de vreun sfert de ora (a mai racorit putin atmosfera). lia pui s-a simtit tare bine in ultimele zile, era toata numai rasete si povestiri. tot la sfarsitul concediuluil a tzopait si in mare cu noi, de abia am scos-o sambata seara (a avut nevoie de cateva zile de acomodare, si dupa ce s-a acomodat am plecat acasa... murphy sa traiasca!).
in alta ordine de idei lia pui e o vorbareata si jumatate. la mare voia sa se dea pe o gonflabila imensa - am dus-o aproape si imi explica cum vrea ea sa urce acolo cu copiii si sa se dea utzaa. si eu ii spuneam ca e prea mica, iar tipul de acolo foarte relaxat imi spune: doamna, dar la 3 ani poate sa se dea. i-am explicat ca e ea inalta si vorbeste ca un copil mare, da' nici doi ani nu a implinit, asa ca io pe gonflabile nu o las sa se dea. uite-asa!

irinuca - ma bucur ca ti-au placut pozele iancai. noi putem sa facem fotografie si in studio si acasa. cand lucram cu copilasi asa de mici este mai bine sa facem sedinta foto acasa, sunt in mediul lor si interactioneaza firesc cu cei din jur. daca vrei, vorbim cand ajungi in tara.

monica - pupici si tie si lui bobo!!!! ar fi super o petrecere cu pitici la doi ani!

fug acasa, in seara asta recuperez la capitolul poze si revin maine.
o seara frumoasa tuturor!!!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

In primul rind vreau sa va multumesc pentru complimente ..sinteti niste dragute! Gabi ..da 3 toalete am avut...dar erau altfel programate...una pt cununia civila, alta la biserica si ultima la restaurant...dar am ratat prima...am prins sfirsitul la biserica...si apoi ..daca tot le-am carat dupa mine..de la capatul lumii..le-am imbracat!
Carmen , Luca nu a putut ramine in frac....pt ca era crizat:)))transpirase tot..in cursa prin restaurant ..dupa bunica...a fost ca la nebuni..nu-mi aminti:))). Iar chestia cu banii...am specificat la poza..sa nu credeti altceva...eu am sot macedonean..si nunta asta a fost una cu majoritate macedoneni..asa-i la ei...se fac hore..si cine este primul primeste bani:)))).Ce mi-a placut asta cind am fost mireasa!
Roxa boxa...cu regret ..nu-ti pot vinde maieul ..imi place tare mult! hi,hi....dar..daca mai gasesc...ceea ce nu promit..nu vreau sa-ti dau sperante desarte..deci daca gasesc..iti cumpar! Deal?

La mullti ani Stefi..Ianca..Giulia ..mamici..Carmen si Monica...Sa aveti o viata frumoasa!!!
Monica ce veste buna!
Irinuca eu astept poze din Caraibe!
Unde este Roxi..nu raspunde nici la emailuri...nu stie nimeni ceva de ea?
Dar de Alice?
Vazut toate pozele...toti copii sint superbi...nu mentionez..ca sa nu uit pe cineva...

Acum ma duc la treaba..sa-mi treaca din emotii...A... am uitat sa va spun...Luca a inceput de azi cresa....am emotii mari...DE o luna a devenit dependent de persoana care are grija de el....si a inceput sa bata..copii si pe mine...

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

La multi ani fericiti sarbatoritelor zilei,Giulia-Nicole si Ianca!

Pupam pe toata lumea si promit sa revin cu pozici !
A crescut si Giulia,vorbeste binisor,bine poceste cuvinte o gramada dar eu i cunosc repertoriul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by kim222

Roxa boxa...cu regret ..nu-ti pot vinde maieul ..imi place tare mult! hi,hi....dar..daca mai gasesc...ceea ce nu promit..nu vreau sa-ti dau sperante desarte..deci daca gasesc..iti cumpar! Deal?

iii-hiim, te-am asteptat cu sufletul la gura! DAAA VREEEAAAU!! de o mie de ori vreau!!! ohh, ce m-as bucura sa gasesti!!!

gagici, va pup pe toate, il astept pe pitic sa vina acasa si sa-l pregatesc sa mearga la munte cu socrumio!!!
Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Poze de la Cimpina (nu-s decit citeva)..intilnirea cu Toto..alias Codrut!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=8c60scd&.dnm=4d65scd.jpg&.src=ph

Mergi la inceput