Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 30
pako spune:
Olivia, ati venit din vacanta?gata?Eu sunt putin pe din-afara....
Furazolidon l-am dat de la mine putere....ce mi-au auzit urechile.Pediatru mi-a prescris altele dar nu au dat rezultate.Andreea in prima noapte mi-a vomitat continu de la 4 jumate dim. pana la 10 cam la interval de 20 minute, apoi cate o data in celelalte nopti....plus diaria de peste zi(cateodata era o data , alte zile de 3 ori)...eram dispera , mi-era teama sa nu ajung in spital cu ea la perfuzii, de atata nemancat.La farmacie mi-a zis sa-i dau furazolidon jumate de pastiluta la 6 ore...cu asta a mers.
Eu sunt bine, burtica creste...nimic anormal.
Andreea, sanatate lui Pupi!
AncaMaria spune:
La Multi Ani Carmen! Sa traiesti si sa fii fericita alaturi de pasaricile tale! 
La Multi Ani tuturor Mariilor si Marianilor! 
Olivia, Bianca e bine la gradi, nu plange deloc cand o las acolo, doar dupa amiaza vrea sta mai mult lipita de mine dar eu zic ca e normal.. o mai gaseste taica-su uda cateodata de transapiratie ca nu o imbraca corespunzator cand ies afara, dar pe ansamblu e bine, deseneaza acolo, se joaca cu copiii, mananca multumitor (are zile mai proaste cand nu mananca mai nimic) nu a mai cazut, si nici bolnava nu a fost decat racita odata...
Luca a inceput gradi? cum se simte acolo?...
Philip, ma bucur sa aud ca pupi e bine de cand merge la gradi cea noua... multi pupici sa treaca repede boala... succes cu serviciul!
Pako, bine ati revenit... imi pare rau ca andreiuta a fost bolnavioara.. tu cum te mai simti cu burtica...
si 
kim222 spune:
Felicia da, am venit din vacanta! Ma bucur ca tu esti bine! Nu se dau antidiareice in astfel de situatii...
Anca, azi este a doua zi de cresa. ieri s-a smiorcait la fiecare 45 de minute ...si intreba de mami...Nu a mincat nimic pina la prinz. Cica a dormit o ora si 40 de minute. Azi nu-mi dadea drumul la manuta de firca sa nu dispar. Nu am reusit sa vad ce-a facut dupa plecarea mea...pt ca ei nu raspund la telefon in timp ce au grija de copii.... Vrea sa stea numai afara...si pina acum nu a batut nici un copil![]()
g_ioana spune:
LA MULTI ANI CARMENCITA,SA FI SANATOASA SI MEREU VOIOASA!!!pupici
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE WEEK-END,SA CRESTETI MARI,FRUMOSI SI SANATOSI!!
Felicia,pupam burticile cu bb si a Andreei sa se refaca repede!
Noapte buna
Multumim pentru urari!!
gorodeii
aripile mele
AncaMaria spune:
Olivia, pai bine ca macar a dormit... el a trecut si prin multe schimbari in ultima vreme... oricum, trebuie multa rabdare acum la inceput... dupa cateva sapt iti poti da seama daca se adapteaza acolo sau nu.. mult succes, va tin pumnii sa fie totul bine!
polux spune:
Buna dimineata frumoaselor.
Mai dar tare putin ati scris ieri...se vede ca este inca frumos afara sau sunteti inca prin vacante si concedii.
Felicia welcome back. Pupam pe Andreea cea bolnavioara.Ai aflat ce va avea Andreea, o surioara sau un fratior?
Olivia multumesc de intrebare. mama mea se simte asa si asa. Si-a refacut analizele si nu au iesit foarte bune...dar nici foarte proaste. Asa ca doctorul ia recomandat sa mai urmeze inca o luna tratamentul prescris si abia apoi sa le refaca.
Iar Adeluta iar la luat pe niu,niu in brate cand trebuie sa vorbeasca cu mine. dar asta este...este sanatoasa, zambareata si plina de energie. Si o da pe mamie de gol, cand am intrebat-o daca mamaie ia cumparat inghetata, mi-a spus niu, nenea, adica nenea a cumparat inghetata nu mamaie.Si asa era, un vecin le adusese inghetata.
Pupam pe Luca...hai ca se va obisnui ai sa vezi, daca din prima zi a si mancat si dormit...stai linistita ca va fi bine. Apropo cum e Sorin, bucuros ca il are pe Luca inapoi?
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
carmenp spune:
la multi ani, Eduard, Stefanut, Cristian, Giulia, Carina !
sa cresteti mari si sanatosi!
multumesc mult pentru urarile voastre, mi-au mers la inima
. am remarcat revenirea citorva dintre voi care n-au mai scris de multisor si de care imi era dor, le astept la apel si pe celelalte
duamna bibi, nu`sh daca ti-am scris ca tot intentionez s-o fac de cind ai postat, ma bucur sincer de schimbarile din viata ta, sa fie cu norok
philip, bafta, sa ne zici cum a evoluat treaba...
madam spil, neintelegerile astea mie mi se par firesti si chiar nui cred c-ar trebui sa le pui la suflet
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
biluta28 spune:
Carmenp-- Multumim frumos de urari.
Edi multumeste de asemenea tuturor celorlalti care nu ne-au uitat si uram si noi La multi ani! celorlalti sarbatoritii alaturi de toate urarile de bine si de viata lunga fara grijii.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000