Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 21
carmenp spune:
olivia, uel cam bec, ajtept sa-ti faci timp pentru povestit
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Vacanta in R0o a fost una extrem de obositoare...dar tare bine este sa fi acasa!![]()
Luca nu stiu daca ne-a recunoscut..dar cert este ca a fost socat ...parca ne stia de undeva..dar nu stia de unde...intilnirea a fost in fata blocului...apoi dupa alte 30 de minute l-a apucat o bucurie ..la limita nebuniei....ceva ce nu mai facuse niciodata....
Acasa a fost fericit sa-si regaseasca jucariile si emisiunile lui preferate ..el care de 4 luni a refuzat sa se uite la TV!
Aseara la 12 noaptea vroia pa-pa...la Liviu(cumnatul meu)...Despartirea de ei a fost una trista ...plingea cumnatul meu de ziceai ca se desparte de fisu..la fel si Luca...mi-a fost asa de mila de Luca ca-l scoatem din nou din mediul pe care-l cunostea...
Despre Ro....Bucurestiul arata multtt. mai bine decit il stiam ..curat...nu vorbesc de periferie..Constanta ramasa cam multisor in urma...Am fost socati de cum se conduce ..sau mai bine spus de cum nu se conduce....iresponsabilitatea...este la ordinea zilei! Nesimtirea, mentalitatea comunista de a sta la mana intinsa...absenta totala a pragmatismului....si sa nu uit..machismul...Barbatii ..brrr!
Despre nunta sa nu ma intrebati...am ratat cununia civila..si eu si tati, la fel biserica..am ajuns la ultimele 10 minute...din motive de isterie de copil
. La restaurant pina la ora 3 cind am drogat cupilu...nu stim nimic ce s-a intimplat (trebuie sa ne uitam pe DVD -uri ca sa stim si noi cum a fost nunta!
.....
Am cunoscut doua familii super dragute...ale Roxanei(cu care ne-am simtit foarte bine!) si ale Emei (ce oameni deosebiti si primitori!!!)....Am ratat-o pe d-na Pasarik (noroc ca am vorbit la telefon)..si pe Simo..dar cu care ne-am intretinut ff des la telefon...
Una peste alta....ma bucur ca am fost in Ro.. ceasul a inceput sa ticaie...in 8 luni ne luam bagajelele si revenim acasa...
Am foarte multe poze....dar imi trebuie timp sa le selectez....
Laura _Oprescu spune:
Olivia,
bine ai revenit! acomodare usoara lui Luca !asteptam povesti de acasa!si pozici:)
vrabiuta spune:
buna seara
noi suntem mai bine, ieri nu a mai facut febra, azi am intrerupt antitermicul si pare a fi totul in regula. lia a fost super dragalasa si energica, a alergat, s-a invartit, a cantat, a povestit. sper sa fie la fel si de-acum inainte. ii plac foarte tare 'papagalele" din colivia de la pensiune, ne arata florile de "gula leule" (gura leului) si "iegina noptii" (regina noptii). luni i-am inceput o poezie din care nu stiu decat primele doua versuri, cea cu "nelu-a spart o cana, plici" si acuma tot imi spune versurile alea in speranta ca poate i-o spun mai departe... slabe sperante. ne-am dat in toate leaganele din saturn si mamaia, ne-am uitat la "pamieli" (palmieri) si am vazut intr-o zi "cucubelu" (curcubeul). deci, pana acum, adunate, ar fi vreo 20 de ore de vacanta
tot e bine, se putea si mai rau. ![]()
ah, sa nu uit ... in apa nici ea nu vrea sa intre, desi anul trecut abia o luam din valuri. asteptam cu mare interes concediul urmator.
noapte buna tuturor!
cele mai frumoase
kim222 spune:
Am inceput sa ma ocup de pozici:)))
Cel mai frumos a fost la mare..pe Lyca nu-l puteam scoate decit urlind din apa..unde a stat cu orele..pina la invinetirea buzelor:))). Vroia numai la apa maree....si se credea si scafandru...Dimineata ne aduce pantofii..si spunea ..apa...apoi lua colacul si astepta la usa:)))
A inceput sa repete dupa noi..dar numai cuvinte complicate..pe cele ursoare le ignora
. Cel mai tare este cind face ceva..si trage cite un ..AOleu..lundu-se cu manile de cap...
In alta ordine de idei..La multi ani tutuor piticilor care si-au serbat ziua de nastere!!! Vazut toate pozele..care mai de care mai frumosi!
Scuze Dana (roller)..in Buc nu am apucat sa stam deci o noapte si juma de zi...
g_ioana spune:
LA MULTI ANI CRISTALINA!!!!!!MULTA SANATATE,FERICIRE SI SA VINA CAT MAI REPEDE BB 2!!!

Bine ai revenit,Olivia!!!!!
Pupici la toti copii si mamicile lor!
!!
gorodeii
aripile mele
diana21 spune:
Bine ai revenit, Olivia!
Marcela, ma bucur ca Lia e ok si ca s-a simtit bine la mare!
Dana, cum e Vic, mai bine? Nu mai veniti prin parc?
Din capitolul "adaptarea cu bona":
Cand ne-am intors din parc, Ianca o striga in gura mare pe bona. A vrut sus la ea, a intrat in casa fara mine, se comporta de parca era casa ei, a recunoscut locul unde tine painea si a cerut "pita" (ca la noi, in Banat), a povestit cu papagalul...cred ca face progrese, sper ca maine nu va face tambalau mare ca o sa lipsesc vreo doua ore.
Ma duc sa ma uit la poze!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
polux spune:
Ufff iar sunt ultima care ii ureaza Monicai La multi ani frumosi si tineri si la fel de optimisti.Dar Monica sa sti ca o fac din toata toata inima mea.
Olivia ma bucur ca ati ajuns cu bine...caci si eu am vazut ce s-a intamplat in Anglia cu zborurile catre America.
Acum citesc cum a reactionat Luca si sare camasa de pe mine de plans....Doamne ce o fi in sufletelul lui mic.
Diana vezi ca usor usor se acomodeaza cu bona.
Marcela ma bucur ca sunteti mai bine...vacanta placucuta de acum incolo.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
philip spune:
diana, sa inteleg ca si tu tot in media lucrezi, ca dupa tura pe care o ai...pe acolo te-as ghici...
si poze vrem, de la ina, carmen, cristal etc ce faceti gagici?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
speel spune:
salutare!In noaptea asta e barbata-meu saltea relaxa lu ficiora-sau,asa ca eu am SRL.Io nu-i mai fac aniversarea lui Cado ca e racit si apoi saptamina viitoare,prea s-a departat ziua lui si nu mai are farmec.Cred ca v-a fi singurul pui fara aniversare!!!Noroc ca el stie ca-l iubim de nu mai putem chiar daca nu-i facem petrecere.