Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 22
diana21 spune:
Philip, da, in media si io! Si tu? Chiar ma gandeam azi ce pe dinafara sunt cu stirile, cu evenimentele politice, si mai am doar o saptamana...in schimb sunt pediatru in devenire!
Eu ma dau peste cap cu petrecerea piticului de luni. Am tot cautat pe net locuri dragute, dar din pacate avem nevoie de minim zece copii cam peste tot. Asa ca o sa fie dezastru acasa, ce sa fac? O sa sufere si ea ca mine ca ziua mea era in prima saptamana din vacanta de vara si nu vene nimeni...doar matusa-mea si vara-mea! In fiecare an parca era Ziua Cartitei!
Avem patru copii, dar doi sunt cu semnul intrebarii. Eu ma rog sa vina macar unul!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
polux spune:
Multumesc mult Olivia...habar nu am de ce sunt asa de emotionata, poate ptr ca povestile noastre sunt apropiate...pupici lui Luca cel frumos, frumos.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
roller025 spune:
Neatza!
Olivia, bine ai revenit. Aseara am vazut si io ce era la Londra si mi s-a parut ca te vaz pe acolo si imi faceam griji. Nu e nici o problema ca nu ne-am vazut acum, daca zici ca in 8 luni revii la vatra.
Am vazut pozele voastre si m-a apucat plansul...
Diana, vezi ca se rezolva cu bona!
In parc o sa mai venim dupa ce ne montam bine amandoi. In principiu Vic vede parcul macar o data pe zi, de regula dimineatza. De cand e bolnavior nu l-am mai scos si seara.
Marcela, ma bucur ca sunteti mai bine! Pupe Liei.
Va multumesc de grija. Vic e mai bine. E pe regim de 3 zile (Lia, multumesc de retete si de amintirea laptelui hn[pup) si dupa ziua de marti (care pe mine m-a daramat) si-a revenit. Scaunele s-au mai legat, el si-a revenit ca voiosie si nazbatii, deci e pe cale de vindecare. Eu in schimb sunt zombi: raceala nu mai trece, medicamentele combinate cu aerul conditionat nu merg, ieri am facut o combinata alpina intre o cadere de calciu si o tensiune mica-mica... Norok ca avem spitalul aproape de birou
Ca atare saptamana viitoare imi iau niste zile libere si ma'c uni oi vede acu okii...
Acu plec la munci...
andreea_s spune:
Buna dimineata, revin mai repede de data asta. Am ceva mai mult timp azi si am zis sa mi-l petrec cu voi.
Mitzura si Cristalina, Matei seamana numai si numai cu sotul meu. Amandoi am fost asa de blonzi cand eram mici, iar Razvan este in continuare blond dar mai inchis. Oricum, Matei seamana cu el. Sotul meu, ca sa ma consoleze zice "Lasa, mama, ca e frumos ca mine si inteligent ca tine"
Aseara am inscris inteligentu' la gradinita. Incepe de pe 4 septembrie. Dupa ce l-am inscris si am plecat de la gradi imi faceam procese de constiinta ca e prea mic si nu ar trebui... Sper sa trec cu bine de prima zi de gradinita :-)
mitzura spune:
Buna fetele!
iaca si eu dupa doua zile pe aici.
Cristalina (cu pareri de rau pentru intarziere), iti dorim multa sanatate, sa te bucuri de Maria si de sotul tau si bebe2 sa vina cat mai repede!! 
Olivia, bine ai revenit, eu ma gandeam cu groaza cum e sa fii blocat pe un aeroport cu un copil de 2 ani. Bine ca n-a fost cazul la voi, chiar ca sunteti norocosi. Ce-a facut Luca pe drum? Pozele cu reintalnirea sunt chiar emotionante.
Dana, sanatate deplina tie si puiului mic si nabadaios. Am si io o intrebare (si pentru Lia), a acceptat sa bea lapte praf (ala hn-ul)dupa cel de vaca?
mimilinca, si eu patesc la fel, dupa vreo juma de an de pauza, tudor imi cere lapte pe la 3-4 noaptea. Si eu am interpretat-o ca un puseu de crestere in care e copilu mai fomist. daca nu-i dau se lasa cu urlete nasoale si nu-l mai adorm la loc.
Marcela, bine ca v-ati revenit! Pupici Liei 
Diana, acomodare usoara cu bona. Hai ca incet incet se pare ca se rezolva lucrurile.![]()
Dana (speel), lasa ca nu-i bai cu petrecerea, sa fie el sanatos!
Roxi, ce faci? Esti ok?
Despre noi ce sa va mai spun, suntem bine sanatosi, eu cu burtoiu mare (deja parca nu mai suport si mai am vreo 2-3 luni), Tudor cu tantrum-ul si cu fitzele, tati exasperat saracu
intre noi doi. Si in plus afara e o vreme de pomina, care nu ne lasa sa iesim afara, asa ca toate isteriile si toti nervii sunt si mai mari. Si ne asteapta un we la fel.
roller025 spune:
Adela, Vic a facut nazuri la tot regimul, dar dupa ce marti nu a prea mancat miercuri a recuperat (desi nu a fost bun) iar ieri a facut iar fitze. Laptele il bea de foame, nu de placere (si la capitolul asta sunt de acord cu el). Toata mancarea lui e asezonata cu hidrasec, piureurile sunt facute cu lapte hn.
aaaa, au venit primele probe de copro. bineinteles ca negative ![]()
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
Mimilinca spune:

si La multi ani pentru tiza noastra, Ilincutza! sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa, ca prinde tare bine un dram de noroc! Carmen, sa te bucuri de tzucureii tai 

La multi ani si pentru Mara!
citesc si mai revin... oricum, in mare vad ca lumea este mai bine
si o zi usoara!
roller025 spune:
La multi ani, Ilinca!
Carmen, sa-ti traiasca fotomodelu' fericit!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
carmenp spune:
`neata la duamne si multumim de felicitari, uram si noi la multi ani Marei, sa cresti mare si sanatoasa!
edit, olivia vazui pozele cu reinilneala, emotionant...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:

La multi ani Ilinca!

Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!
Carmen, sa-ti traiasca tzucurica! Si tzucurelu'!...:)
La multi ani Mara! 
Am vazut pozele Oliviei. Mi s-au umezit ochii...
Mimilica, supertare faza cu dormitul pe olita.
Multumesc de urari, sunteti niste dragute...Sa fie cu noroc![]()
Ieri am petrecut cu verisorii, impreuna cu cei doi copilasi, finutzii nostri. E frumos sa ai casa plina. Am facut si poze, promit ca pun pe net...Maria a reusit sa zica "'a muti ani", repeta cand cantau ei "a taiasca"...Dupa care baga si cate un "noroc"...Sa fie! hehehe...Dar de pupat nu m-a pupat...:))
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi