Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

La Multi Ani, Monica!!! Iti dorim multa sanatate si bucurii!

Sa va povestesc, pe scurt! Am iesit afara toate trei, eu, piticul si bona, iar la coltul strazii am pupat-o si i-am spus ca trebuie sa plec la lucru. Am plecat, Ianca urla ca din gura de sarpe, se auzea pana la colt, insa u m-am intors, nu stiu de unde am avut puterea asta. Bona a luat-o in brate si a linisitit-o putin, eu eram dupa un pom si le urmaream...la un moment dat am crezut ca e ok si am dat sa plec, parca a simtit asta mica...iar urlete, urlete, de ti se rupea sufletul. Asa ca am hotarat sa nu mai merg la lucru, insa tot nu m-am dus la ele, am fost la alimentara, am ocolit putin si m-am intors dupa juma' de ora. surpriza! Ianca ma vede si sta linistita langa bona, nu plansete, nu urlete, nu nimic, nici macar n-a fugit spre mine...S-a comportat ca si cum nici n-as fi fost plecata si cat am mai stat pe-afara a tinut-o pe ea de mana. Am simtit ca o sa fie bine pana la urma, nu stiu...Ce-o fi in mintea ei de puiut mic si neajutorat? sau nu m-a bagat in seama de suparare? Poate asa ma pedepseste!
Marcela, ce mai face Lia? Cum sunteti?
Lia mare, sa stii ca si eu sunt singura cu piticul, pana acum am crescut-o doar eu, fara nici un ajutor si la anul mai fac un pitic. Si mai am prietene cu copii de un an si ceva si gravide si se descurca ok. O sa fie bine, totul e sa stii tu cum sa te menajezi. Las-o mai moale cu treaba, gateste si tu mai rar, mai baga mancare si in congelator ca se pastreaza perfect...

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

MONICA,,o mie de pupi de la mine,sa-ti fie viata plina de bucurii si fericire,sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata!!!!
Adema,m-ai pus pe ginduri serios.Fetelor care vorbiti cu Olivia pe mess sau chiar tu Olivia,daca ai timp cind ajungi scrie un rind ca sunteti bine,chiar sunt ingrijorata.Ce Ghinion,poate nu erati in zborul cu pricina.Ma gindesc la voi si va pup sa ajungeti cu bine acasa!
Marcela,multa sanatate micutei,sper sa nu fie ceva serios.Va sarut cu drag.
Gabitu,felicitari si de la mine,bravo tie!
Noi suntem bine,Cado e racit copt,era si timpul de multe multe luni n-a fost bolnav deloc.Doarme numai pe mine toata noaptea,are nasucul infundat si nu poate respira ca lumea,asa ca sunt saltea rabatabila pina trece nasucul.In rest,de la 15 sept.ma duc la scoala,4 ore in fiecare zi,nasol v-a fi cu asta mic,tre sa stea tat-su cu dinsu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

poze de la intalnirea dintre Luca si Codrut:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/eoncioiuro/my_photos

Adema&Codrut

Mergi la inceput

vaz ca sunt mai multi pui bolnaviori,sanatate multa tuturor !
Adema,superb acolo la voi.Parc de distractie in toata regula.Copii frumosi tare,mamici cool,n-aveti nici o treaba!Si noi avem 2500 de mp in jurul cladirii,insa nu pot amenaja decit sus pe tarasa cite ceva,jos e firma,vin masini,nu pica bine si chestii de joaca.E pacat pentru ca juma e gazon juma e piatra de pavaj,nici o bordura nici o groapa,ar fi fost super sa construim si noi cite ceva.de asta si vreau sa ne mutam la o casa normala cu gradina ca sa aibe copiii loc mare de joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dar ce s-a intamplat la Londra?! Ca eu de abia acum am terminat cu curatenia de dupa pus parchet (iar acum ma duc sa fac ceva mancare)...N-avusei timp sa vaz stiri...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

La multi ani fericiti Monica, sa ramai la fel de cristalina, sa te bucuri de toti cei dragi tie, sa vina repede bb2 (da numai dupa ce termini odata de aranjat apartamentul cela )... si tot ce iti mai doresti sa se implineasca!
Noi suntem bine sanatoase, numai ca mai nou se trezeste Ilinca in miezul noptii si urla dupa lapte ... nu a mai facut asa ceva de mai bine de un an. chiar nu stiu ce o fi cu ea... o fi in recuperare dupa greva foamei de saptamana trecuta????
Azi nopate, la o ora dupa ce si-a baut laptele, adica pe la 4 dimineata, cand am zis ca gata ...dorm si eu 3 ore legate, s-a trezit ca vrea pe olita... si am pus-o, era prima oara cand cere in miezul noptii, am zis ca poate o doare burtica,...cand colo, ea a adormit si facea scandal daca vroiam sa o iau "vreau pe olita!!!!" si se culca la loc pana la urma am induplecat-o sa o pun la loc in patutz... era de pozat cum dormea pe olitza si cu capul pe genunchiul meu
Adema, am vazut pozele voastre! ce minunat este la voi in curte! si copiii dragalasi! ce obrajori are Codrut Speram ca Olivia si ai ei sunt bine!
Gabi, am vazut pozele voastre din Grecia! Frumoase peisaje si frumosi tare si voi! Ma bucur pentru promovarea ta si mult succes!
Roxana, felicitari si tie pentru promovare si training placut la Germanica!
Marcela, sanatate multa puiului! cum sunteti?
Dana, lu' Vicu i-a trecut burtica? si noi am tras-o saptamana trecuta... chinul lumii cu hydrasec, debridat...regim, pfuuu, si sanatate multa!
Stefi cum este?
Lia, ai grija de tine si de burtica si nu-ti mai face atatea griji! va fi greu, dar sigur vei fi atat de fericita!
Diana, si acum Ilinca mea, dupa un an de sedere cu bona, mai are zile in care se agata de mine si nu vrea sa plec... mama, ce te incurajez eu, de fapt vroiam sa iti spun ca dupa ce dispar din fata ei, chiar si asa dupa o despartire mai plangacioasa, isi revine imediat si nu mai are nici o problema in a sta, manca, dormi cu bona. Lasa-le cat mai mult in parc impreuna. eu asa am facut si a asociat bona cu plecatul la plimbare. si a fost bine. Succes! si tu ai un program super, sta destul de putin fara tine (desi obositor pentru tine).
Ina, bine ai revenit! vreau sa vad poze de la Nisipuri!

vacanta placuta celor care aveti de plecat in vacanta! sanatate la pitici! pupici pe burtici si la mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
la multi ani fericiti si linistiti cristalule!!!!maine dai de baut, nu? si parca gabi trebuia sa dea ceva...si roxana fata verde...
acusi ma uit si la poze

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am ajunss!!! Mi-a fost dor de voi!
Nu-mi vine sa cred ca am fost asa de norocosi si nu am fost in avionul cu pricina de la Londra!!!
Mi-au pierdut o valiza..care cica a ramas in Ro..dar ce mai conteaza!
Azi sint la munca , tati acasa cu Luca...
Revin...am multe sa va povestesc!

Mergi la inceput

Doamne ajuta,Olivia,bine ca a fost asa.Ptiuuu,poti sa spui ca ati avut noroc.Ce ma bucur!!!!

Mergi la inceput

Sa vii sa ne spui cum e Luca,cum a fost in Ro,sa ne pui pozeeee!!!

Mergi la inceput