Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 19
roxana1974 spune:
Pai, Lia, la momentul cand o sa nasti, vor presta bunicii, nu au ce face, ca doar de-aia-s bunici! Nu-i ierta
Dragut Dani, cu "pioul" ... la noi e "atolu'" acum are ce are cu capacele "bag capacu' mama, bag capacu'" si cu medicamentul/pansamentul...."amentul" si apa oxigenata e "apa ata" sunt mortali cum vorbesc ei la varsta asta...
fetelor va
fug in vizita la prieteni, mai viu eu..
No, vidiazni!
roller025 spune:
'Na seara.
Pai, Lia, la bb2 ar trebui ca o gramada de stresuri sa dispara. Si implementeaza matale la sotz kestia aia cu pusul copilului in brate si trimis pachet la joaca/plimbare/hranit/etc. Fara fasoane sau fitze. Iar lui Danutz trebuie sa-i spui de acum de surioara si sa incerci sa-l prinzi in lucruri care sa te ajute.
La faza cu praful si aspiratorul eu am avut o alta reactie: i-am pus in mana o carpa de praf si l-am pus sa curete. A avut mare succes si acum, daca nu-i place curata singur. Ca, deh, poate si n-are nevoie de sluga dupa el.
Somn usor Ro, o zi buna schimbul 3!
diana21 spune:
N-am mai intrat de doua zile ca mi s-a ars incarcatorul de la laptop! Problema a fost ca nu am reusit s-o fac pe asta mica sa inteleaga de ce nu mai canta Cleopatra cu Ghita in "papop". Na! Complicat!
Azi am lipsit doua ore de acasa, am fost la lucru sa discut despre reintoarcera mea, iar Ianca a ramas cu tati si cu Nana. Surprinzator, a fost rezonabila, adica n-a facut istericale cum credeam eu, ci doar a suspinat. Cand am ajuns eu acasa s-a repezit la mine: Mami Dia! Mami Dia! era in culmea fericirii, saracuta! Mi-a aratat cum l-a zgariat pisica pe sotul bonei, cum s-a jucat la nisip...si tot suspina! Of, da' greu mai e...
Oricum, maine lipsesc din nou doua ore, sa vedem ce-o iesi, ca maine nu mai e nici tati!
Cu lucrul o sa fie cat de cat ok pt. ea, am ales tura de la 4 (dimineata) la 12 (pranz). Adica ajung acasa pe la unu, unu jumate, practic sta fara mine doar vreo patru ore. Dar eu voi fi zombi dupa o luna. Macar bine ca am vinerea libera, adica lucrez patru zile pe saptamana. Celelalte ture sunt nasoale, de la 10 la 18, de la 16 la 24 sau in we cate zece ore. M-a tentat si programul de weekend, dar nu prea ma mai vedeam cu Dadaash (Razvan).
Marcela, sanatate Liei, si noi am patit- anul trecut la mare, de asta nici n-am mai vrut sa merg anul asta!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
polux spune:
Danu sarut mana pentru link.
Sanatate multa lui Vicu.Si pupam sa treaca.
Gabita spui ca dai de baut...vreau si eu, cred ca o bere e buna...mai ales dace si rece.
Andrea si tie multa sanatate ptr Stefi.
Monica ce-mi faci mama draga, auzi mici cu mostar...vreau si eu.Uite imi ploua in gura de pofta.
Actele americane le-am refacut...in scurt timp cu ceva bani, nu prea multi.Sa vedem ce fac cu cele romanesi...si cu pasaportul american al gazei.
Lume noua, luma noua adica Laura. Pupam blondul cu ochii verzi.Hei astept poze.
Lia felicitari pentru darzenia de care dai dovada. dar acum te si cert un pic...iubita ia-o mai incet, caci si tu ai nevoiede odhna...si nu se intampla niic daca intr-o zi mancati si voi junk food-ri (u neaparat...rosi, ranza, oua, etc)
Diana hai capul sus, caci printesa va fi okay...se va invata...si ai dreptate nu sta mult fara tine.
Olivia...cum ati ajuns?
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
roller025 spune:
Buna dimi!
Incep felicitarile cu o mamica: La multi ani, Monica! Sa ramai asa de vesela si optimista in ciuda tuturor greutatilor! 
Noi suntem ceva mai bine si mai vioi. Sper ca totul va reveni la normal in cateva zile!
O zi buna tuturor!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
carmenp spune:
ehehe, uite ashe intinereste omu`, la multi ani, cristalule!
iti doresc sa ai parte de sanatate, iubire si fericire alaturi de cei dragi tie si sa-ti pastrezi humoru` cu care ne-ai obisnuit inca vreo saij`de ani de-acu incolo! te pup, sa bem pentru tine

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
:)...Multumesc frumos!
Io's acasa, desi am treaba gramada la servici, pen' ca desi aseara au stat nenii cu parchetul pana la 11 noaptea (cre' ca ne dau acatiste vecinii) nu au reusit sa puna plinta, sa taie usile...diverse chestii mici dar vesele...:)
Asa ca azi imi fac cadou shmotru!...sa-mi mearga bine tot anul!![]()
![]()
Si ca sa fie treaba oabla, am observat ca la ultima placa de parchet batuta s-a belit o alta...(foarte putin)....l-am pus pe nenea sa scoata juma de camera ca sa o schimbe pe aia stricata...
Zic, nu e pe degeaba...il conving, scoatem parchetul pe juma' de camera, punem placa cu pricina la loc (mai aveam de rezerva numai 3, mari si late!) la randul urmator cand da cu ciocanul se strica alta!![]()
![]()
Zic, hait! Ma lua de dimineata! Nu-i problem, aduc alta! Nu mai era ea cu modelul care trebuia dar macar era!
Da cu ciocanul, zang! Se strica!
Mai aveam una, imi tremurau mainile!...![]()
In final l-am convins pe nenea sa joace tzontzoroiu' pe parchet ca sa mutam un pic toate placile si am infipt-o unde trebuia!
(am pus in doua camere legat, sufragerie si dormitorul mare, ca da bine. Astea sunt legate de doua usi d'alea mari care se desfac si se face un fel de cantina!!!...Cred ca s-a gandit constructorul sa avem cum sa facem botez cand o fi la bb2!!!![]()
)
Si ete asa, prin cant, joc si voie bune a pus tot parchetul cu bine...Ce e mai nasol e ca am descoperit ca trebe sa taiem cate 2 cm din toate usile!....hahaha
Dar, ziua e tanara...sa speram ca e numai atat!
O zi minunata va doresc, asa cum sper sa fie si a mea!...Pupam voios,
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ina32 spune:
Hello,
Ne-am intors din vacanta, de la Bulgari. Fu scurt da' frumooos. Copilu a fost f cuminte, a mancat fructe pe care la Brasov nici nu voia sa le vada, a dormit la greu. In mare n-a prea intrat, decat in brate la taica-su, ii era frica de valuri.
Reacomodarea cu bona merge cam greut, da sper sa intram in normal. Io-s cam defecta de la aerul conditionat de pe drum, ma tratez cu ceai si leacuri babesti. Azi am mancat doar pepene, ca deh...all inclusive-ul e bun pana tre sa intri in haine sa mergi la munca![]()
La multi ani copilasilor sarbatoriti si Monicai, sa fiti sanatosi cu totii.
Cristalina-asa cunoscute imi sunt fazele astea cu parket, usi, stricat si refacut...Nervi de otel iti doresc...
Incerc sa mai citesc din urma.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
Adema spune:
O zi buna tuturor!
Am vazut ca unii vin din concediu, altii abia pleaca....altii sunt la mare....Va pupam pe toti si va dorim zile cat mai frumoase!
Nu am citit mare lucru in urma, am reusit doar sa vad pozele din Grecia de la leeloo(foarte frumoase!) si sper sa mai am un crampei de timp sa vizionez si altele.
Drept sa va spun, azi sunt cam ingrijorata de ceea ce am vazut la stiri in legatura cu zborurile din Londra catre State.Cred ca ati vazut ce se intampla acolo...Olivia chiar ieri a plecat...catre Londra si de acolo catre SUA ! Ce o fi cu ei? Sper sa primim vesti cat mai curand!
Adema&Codrut
Adema spune:
La Multi Ani, Cristalina! Sa fii sanatoasa, mereu vesela si optimista si sa ai parte de tot ce e bun in viata!
Adema&Codrut