Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Santieristele la raport....:)
Noi tot in zugraveli, pardoseli si alte -eli...Aranjasem cu zugravul sa termine cat suntem noi plecati la mare...evident ca si acum mestereste prin casa (ca balconul ii va lua inca o luna!), astia cu parchetul m-au anuntat ca vin mai tarziu asa ca probabil nu termina intr-o zi de pus...Noi sa fim sanatosi ca treaba merge prost si incet oricum

Marcela, sanatate multa Liei.
Dana, sanatate lui Vic.
Va asteptam cu vesti bune!

Olivia, drum bun!
Gabi, Roxana, felicitari pentru promovari! Puneti si un mic "cu mostar" pe langa berea aia si viu sa bem!...:)))
Nu merge asa pe burta goala!....
Philip, sa iasa si la tine cu un salar' mai mare iti urez!
Liliana, felicitari verisorului pentru bebe! Cum merge cu refacutul actelor?!
Lia, ce sperietura! Bine ca sunteti okay!

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Avem poze, trebuie sa fac o selectie si sa le aduc de pe laptop.
Cel mai fain au iesit filmuletele, dar pana pun eu soft de facut poze ...merge Maria la scoala!

Oricum noi nu suntem prea talentati, nici pozele de la ziua Mariei nu au iesit prea frumos...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

si io am o puzderie da` nu m-am invrednicit inca sa la pun in album..

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pup si eu fetele...nu prea am timp ca de obicei si cand am incerc sa citesc din urma sa vad poze....ce copii frumposi au crescut bebelasii de anul trecut..iar Stefan in costum de tuxedo este bestial...am facut checkupul de doi ani si avem 13 kg ,89 cm .Dr ne-a sugerat sa nu facem vaccinul de hepatita A...cica nu e cazul decat daca calatorim in Mexic sau India ...Lucas este un nazdravan , o sa pun ceva poze ...e blond cu ochii verzi:), e istet ...am inceput potty training ..i-am pus o caseta video la tv cu asta si a tinut...de cand am auzit de asta am tot ras si uite acum a tinut si la mine...pana sa vada caseta Lucas nici sa nu vada olita...acum o accepta sta pe ea...pb e ca atunci cand vine caca o ia la fuga :0..om vedea ce o iesi ...altfel stie alfabetul, ceva cifre...vorbeste...stalceste la greu dar nu se lasa.are numai julituri pe picioare...
...

no, pup acum si drum bun Oliviei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

ca tot intrebarati, si Tv-ul a avut ingerul lui protector si a scapat nevatamat, merge inainte de parca n-a patit nimic. Dar eu ma bucur ca n-a patit Danut, T-v-ul....da-l incolo, se putea lua altul, nu e de neinlocuit.

Dana- roller- e bine sa-i faci un copro lui Vic, numai ca doar unul nu e concludent, trebuie sa-i faci repetate coproculturi o buna perioada, noua asa ne-a zis si laboranta si pediatra. Sa stii ca si lui Danut ii ies de o vreme niste chestii ca niste piscaturi de tantari, asa razlete, pe manute, pe obraz, pe picior, nu toate odata, cate 2-3 doar, initial le interpretasem ca piscaturi de tantari, insa acum tind sa cred ca e vorba de altceva. In mijloc au asa un punct mai rosu si mai umflat si in jurul punctului un halou roziu. Si dureaza vreo 3 zile pana se retrag. Probabil am sa-i fac si eu cateva coproculturi. Aici pediatra a recomandat unei fetite de 2 ani din vecini Helmiflores, pt viermisori, produs homeopat, de 3x/10 picaturi/zi/. Cat despre scaunele moi, pot sa zic ca la noi a avut efect Furazolidonul de copii, cel de 25 mg, cate 2 pastilute pe zi. In rest, Humana HN, iarasi foaaaarte bun. Ceai, hidrasec sau smecta nu a acceptat. Orez cu morcovi, carne fiarta, oua tari, bakerolls, sticksuri, covrigei si apa plata. Asa l-am constipat cu astea ca abia l-am deconstipat dandu-i lubenita din greu si struguri si ca sa fie pe deplin efectul el a mai cerut si lapte dupa.
Pe mine ieri m-a durut asa rau buricul de-am crezut ca ma urc pe pereti. Pe dinauntru ma durea, parca aveam un bolovan ce-l tragea. Si o balonare de zile mari, ma mir ca nu pluteam pe strada. Ca burta mi-era ca un balon. Ce nasoala stare! si am gatit asa pana la 12 noaptea, na, mangaia-ti-ma intre urechi sa ma simt mai bine ca mi-au fugit laudatorii.
pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai ca te laud eu Lia - bravo tie ca mai ai nervi si mai ales forta sa si gatesti pina noaptea tirziu! Uite un de la mine!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si de la mine unul, mama eroina ce esti....

ok, fetele, multam de sfaturi, pai cred ca asa am sa fac. andrea, nu, n-am mai vb cu andreea banica de ffffooooarte mult timp (sa fi fost luna martie???), nici nu stiu ce-o mai fi cu ei.

va pup si-o seara minunata

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

tot eu ca uitai sa zic ce era mai important. de luni schimbam gradinita, am prins loc la cea pe care o voiam noi, care e in baza, aproape de serviciul sotului, care daca vrea, poate merge sa ia pranzul acolo cu el. of, sunt atat de satula de cea la care mergea, a fost zgariat de nenumarate ori, muscat, a cazut pe scari, i s-a aruncat cu un cub in cap si i-a plesnit pielea....n-am fost deloc multumita si am plans zilnic dar sper ca totul sa fie ok de acum incolo, adica fiind controlati de guvern sa existe o supraveghere mai atenta, activitati inteligente si altele. vom plati mai mult, pt ca ne taxeaza in functie de salariu, dar ce nu facem pt puiul nostru si sa-i fie lui bine.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

merci de pupici....azidimineata ma gandeam si eu ca de foarte mult timp n-am mai citit nimic de Nicole-Rain, de Andreea Banica, parca nici de Simona din Constanta, de Alice...ca Papa cred ca e tinuta prizoniera acolo de teroristele ei mici, e normal sa nu poata posta prea des.

Nu-s mama eroina, dar sunt pe cale sa devin, si nu stiu daca e ok, ca de obicei n-am nevoie de distinctii...ideea e ca n-am de ales, m-am inhamat, stiam la ce, stiam cam cum va fi, ca voi fi singura pe baricade, poate am fost cam inconstienta, toate cunoscutele cu ploduti de varsta lui Danut, de aici din vecini imi zic ca ele nu s-ar inhama la inca un copil ca abia se descurca cu unul si toate-s ajutate de mame sau au sotul acasa mai mult timp. De unde trag concluzia ca io-s chiar inconstienta de m-am inhamat stiindu-mi situatia, ca nici cu Danut nu ma ajuta nimeni, si acum facem totul in doi, adica de la buda la bucatarie, la joaca si la piata, la strans prin casa suntem cot la cot, io si ratonul mic. Ne pupam, ne mustram, iar ne pupam....
Mai nou imi atrage atentia si daca-s chestii pe covor sau gresia de pe hol si din bucatarie, imi zice de la obraz ca e "paf" si ca tre sa aducem "pioul" adica in traducere libera aspiratorul. Sa vedeti ce-si mai ridica talpitele si se scutura, si arata "paf-paf". Normal ca tre sa ma execut si sa iau aspiratorul de coada.
In plus, mai nou, de cand se cere singur la "pipi" e asa de incantat de achizitie incat trebuie sa-l duc la pipi si cand are numai cativa stropi de facut, las totul din mana si fuga la wc sau la cea mai apropiata tufa sa facem pipi. M-a scutit de montat scutece sau de procesul invatarii cu olita, si pt asta are numai pupici de la mine toata ziua.
Fetelor, pe mine m-a prins asa o senzatie...ce-o sa se faca Danut cand o sa merg sa nasc, sau ce se face el daca eu in lunile mai mari o sa fiu greoaie si n-o sa ma mai pot juca/plimba cu el? si cum o sa nasc, si daca o sa am complicatii la nastere? ca am citit povestea mamicii care a murit saracuta la nastere si a ramas fetita orfana de mamica....sunt tare sensibila la chestiile astea....si oare cum o sa fie bb2? sanatos, frumos, ok? oooh....am numai ganduri din astea

Mergi la inceput

of, lia, chiar m-a impresionat mesajul tau. eu nu pot decat sa-ti zic ca esti o mama beton si iti doresc sa te descurci de minune si de acum incolo. poate nu vei mai intra asa des pe forum, dar noi vom fi aici sa poti plange pe umarul nostru si sa te bucuri alaturi de noi de 2 minuni. hai, pup si capul sus

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput