Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

buna ziua/seara si de la noi
sunt cu ochii pe voi zilnic, numai ca timpul, bata-l vina nu-mi da voie sa si scriu. sunt pana peste cap ingropata in treburi, schimbam calculatoarele la munca si sefu'-i plecat asa ca toata treaba pe capul meu. ce ma enerveaza e ca mi-au crescut atributiile dar nu si salariul sau macar functia...si eu tot cu nasul dupa alte slujbe...poate ar fi mai bine sa cer mai mult aici? nici eu nu mai stiu...cert e ca-s obosita si stresata

am fost si noi la check-upul de 2 ani, are 12 kg si 86 cm, am facut vaccinul de hepatita A si totul e ok.

gabi, andreea, am vazut pozele voastre frumoase si tare va mai invidied pt concedii. eu nu pup asa ceva, asta-i sigur...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
noi suntem la mare, am intrat pentru ca am o urgenta. roxana - imi poti da te rog o recomandare pentru un medic in constanta? lia pui s-a trezit de dimineata cu febra, i-am dat panadol si supozitor cu paracetamol si nu a cedat. dupa amiaza i-am dat nevralgin, 10 picaturi si si-a revenit, iar acum a facut din nou 38,5. i-am pus un supozitor cu paracetamol sa nu o mai trezesc din somn. as vrea maine dimineata sa mergem la un medic bun.

multumesc mult.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gabita felicitari pentru promovare. La mai mare si asteptam sampania.
Hei si am si eu o veste grozava de acasa, verisorul meu a infiat un bebe. Avea 3 zile cand l-a adus acasa...si acum are 3 saptamani. Si e nascut de ziua fiica-mi, pe 13 iulie.Asa ma bucur pentru ei.
Dana multumesc mult, cand ai timp trimite-mi si mie situl cu "Mama". Vad ca si voi tot la categoria pana sunteti...pupam pe Victoras.
Adela spor la lucru...si pupici ucenicului. Cum nu apreciezi tu ca el te ajuta.
Uff Lia e sperietura trebuie sa fi tras. Apropo dar TV-ul mai merge?
Roxa, fata verde...felicitari si tie pentru promovare...si trainning frumos la Germanica.Si felicitari pentru ca vei fi matusica.
Andreea si voi tot pui de gostat sunteti. Uite ca eu nu am intrebat acasa daca la noi se face vreun vaccin la doi ani. Cred ca o sa o intepe nebunii astrea cand o aduc pe puiul mami.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Marcela imi pare rau de Lia pui...pupam sa treaca febra. Sper sa fiti mai bine astazi.
O zi frumoasa fetele.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
marcela am trimis pm.
Lia marfa faza cu televizorul....asta da cascadorie. bine ca sunteti ok. vb Lilianei, tv-ul cum se simte?
Roxa tizo felicitari! sa iti priasca training-ul in jermania.
Gabi si tie felicitari....de baut pentru toata lumea!
Andreea de pupi si eu zic ca ar fi normal sa ceri o marire....justificata pe ce atributiuni ai si pe responsabilitatile marite. succes! daca nu te inteleg.....alt job.
am vb aseara cu Olivia, pleaca in dimineatza asta din Romania....asa ca asteptam relatarile cand ajunge. drum bun!
pupici tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, Fetita!
felicitari ptr avansare gabi si roxana, `poi musai tre` sa bem pentru asta
lio, bine ca nu fu nica da` chiar asa, teveu` ce pati?
marcelina, sanatate liei, vaz ca murphy nu doarme
philip, subscriu la ce-a zis roxana, sa fie cu bafta, acasa nu veniti?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Olivia drum bun si asteptam impresiile de calatorie....iar eu astept sa-mi povestesti totul despre Luca,cu de amanuntul, adica totul insemnand cum l-ai gasit, cum a reactionat, cum s-a comportat acolo, dar pe drum. Stiu ca nu o sa ai asa mult timp cand te intorci, dar poate vorbim in weekend.Pup.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Ufff, Marcela! Multa sanatate Liei!

Lia, pupe lui Danutz! Bine ca n-a patit nimic. Au copii astia niste ingeri pazitori care ii feresc de rele! Stiu cum e. Vicu a reusit sa impinga un TV care statea pe o comoda foarte mica. Aproape il daduse jos cand l-am prins. Ma si vedeam stingand incendii prin casa ca tvu' era deschis la momentul ala...

Diana, cum merge cu bona?
Roxa boxa si Gabitzu - felicitari pentru promovari!!!

EDIT: Liliana, uite linkul pentru Mama: http://www.mptrei.net/download.php?view.398

Io mi's zombie. Vicu a revenit la kk moale-moale, chiar apos. Asa ca intra iar la regim. Cum sa fac sa ia macar hidrasecu' ala? Ceai de menta nu serveste. L-am bagat la cura de orez, morcov fiert, paine prajita. NU face febra, nu e apatic, dar nu ma simt confortabil deloc. Mananca banana, asa ca ii dau la greu. Ufff, m-am saturat.

gata ma'c la munci da stau cu un oki la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Gabi (leeloo), spune fata mamii, cum e cu promovarea? Felicitari!! dai ceva?

No, vidiazni!

Neata! Pai Roxi, cu promovarea povestea e simpla...ieri s-a anuntat oficial, pe mine m-au anuntat vineri - evident sunt multumita, azi m-au anuntat si restul datelor (care de altfel erau mai importante - gen salariu...); pe scurt pozitia e superioara, o sa am masina de la companie, un om in subordine si cam asta ar fi...plus muuulta munca!
Si evident ca dau de baut ca altfel nu va spuneam...deci la alegere (de data asta exceptional e si altceva afara de bere...): dar si multa !!!
In aceeasi linie felicitari si tie pentru promovare!
Liliana - totdeauna am admirat oamenii care fac gestul de a adopta un copil. Felicitari verisorului tau pentru minunea mica!
Marcela pupam Lia-pui sa se faca bine!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

NEATZA!

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, in special un pupic suplimentar pentru Ricardo!

Gabriela si Roxana - felicitari pentru promovare! Astept si eu sampania.
Marcela si Dana, sanatate multa Liei si lui Victor!
Lia, bine ca nu a patit nimic Danut! La fel am patit si noi, numai ca nu aveam nimic pe comoda, in schimb au venit toate sertarele peste Stefi, dar, din fericire, nici ea nu a patit nimic.
Carmen si Cristalina, poze din concediu nu aveti?
Vazut poze frumoase cu Stefan si Matei, doi baieti frumosi foc, peisaje la fel de frumoase si mamici fericite.
Olivia - sa ajungeti cu bine acasa si asteptam impresii!
Andreea, te cred ca este super frustrant sa faci de toate si sa nu ti se recunoasca meritele. Incearca sa le ceri mai mult si daca nu primesti sa-ti cauti altceva. La gradinita cum mai este? Cu Andreea Banica ai mai luat legatura?
Mitzura ti-a venit masina? Spor la lucrare!

Noi ne-am vazut cu Stefan si cu Eliza, ne-am intalnit la Kidsland. Stefan vroia sa se joace cu Stefi, dar domnisoara mea nu a vrut, in schimb cand a plecat Stefan a inceput si ea sa urle ca vrea afara, dupa el . Stefan este un cuminte, un frumos, se catara peste tot, seamana cu mami, iar mami lui este o frumoasa si o draguta si atat de tinara! Imi pare tare bine ca am reusit sa-i cunosc!
Pe de alta parte se pare ca intram si noi in clubul copiilor cu scaune proaste. Azi dimineata la 5:30 s-a trezit, s-a foit vreo 5 minute si apoi mami - caca. Am pus-o pe olita si a facut apa. I-am dat smecta (cu ceai) si pe la 6:30 a readormit. In ultimele saptamani isi tot tine mainile in gurita (avem si noi 2 masele noi) si probabil ne-am procopsit cu ceva. Din fericite nu vomita, nu are febra, sper sa treaca cu regim.

Cam atit de la noi, azi a iesit soarele, si eu mai vreau vara, mai ales ca abia pe 18 aug plecam la mare.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput