Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
Catrinel_17 spune:
ALINA, bine ai venit!!!!!
PIISPIII, uelcam bec!!! acuma ma uit la poze, p-urma iesim putin afara.
Scriu mai tarziu, plinge vervolfitza.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
Salutare, mamici cu puiuti
Scaparam si de botez. A iesit tare fain.
Cu pregatiri multe, stress si rezultate foarte bune.
Tarta cu fructe mi-a iesit super. A fost la inaltime. Nasa a facut doua tortulete in forma de carucior (unul cu marzipan, celalalt cu frisca). Decoratiunile s-au cam stricat din cauza caldurii.
Am avut foarte multe aperitive care au trebuit aranjate in dimineata botezului din lipsa de spatiu in frigider. Noroc cu o prietena care a venit cu sotul si m-a ajutat. Cat am fost noi la ceremonie ei au mutat platourile la locul petrecerii.
Eva s-a comportat nemaipomenit. Nu a plans absolut deloc. A scancit cand a bagat-o preotul a treia oara in cristelnita. In rest a dormit la nasicu' in brate si a facut si pipi pe el.
La petrecere, la fel, a dormit mai tot timpul si a fermecat toata lumea cu zambetul, cumintenia si rochita ei.
S-a dansat la greu, mai ales eu. Toata lumea incantata.
Americanii ne intrebau daca suntem de la serviciul de catering.
Saculetii cu bombonele mi-au avut un succes nemaipomenit.
Sunt tare fericita ca am scapat de acest botez cu bine. Satisfactia cea mai mare a fost cand mi-am vazut invitatii simtindu-se atat de bine.
Copiii au stat numai in piscina si cativa adulti. Unul chiar fara sa vrea. Unul din copii, un american, a zbughit-o in apa in timp ce mamica lui era la toaleta si crezand ca stie sa inoate a intrat unde era apa mai adanca. Si tine-te agitatie ca sa iasa la suprafata. Si nimic. Nimeni nu l-a vazut in afara de mine care stateam izolata intr-un loc sa-i dau Evei sa pape. Am urlat de acolo sa sara cineva sa salveze micutul. Cand l-au scos din apa avea buzele albastre. Nasol incident.
Aseara au venit nasii sa faca baita Evei. M-au impresionat la maxim. Au facut totul cu atata daruire, stiind ca vor fi un rol important in viata ei. Andrea, fetita lor, a pus petalele trandafirului in apa (sa fie frumoasa ca un trandafir) si zaharul (dulce ca el).
Mamzel Farfuzel a primit o multime de cadouri.
Pispi, faine de tot pozele. Micuta e tare dulce. Ma uit la ea si ma tot intreb cu cine seamana. Gurita ar fi de la tatic, iar restul de la tine. Si arati super!!!
Si zici ca ai primit si critici ca ai luat un bb asa mic la mare? ce ii mananca pe unii in locul rusinos de altii? Urasc treaba asta. Incerc sa ma autoeduc sa nu imi mai pese de ce zic altii.
Ai fost tare haioasa cu barzoiul Ghitza. Pup si ma bucur ca ati avut o vacanta asa de frumoasa.
Noe, nasoala treaba. Data viitoare nu-l mai trimite. Eu cel putin asa as face.
Si asa e cum a mai zis cineva. Banii castigati usor se duc la fel cum au venit. Sa te bucuri de un cadou muncit. Acela iti va aduce noroc. De fiecare data cand am gasit ceva am incercat sa gasesc posesorul sau sa il dau altcuiva obiectul gasit. Dar nu l-am pastrat eu. Ca mi-a adus ghinion. Numai zilele trecute am gasit un telefon Motorola nou nout cu camera pe el. Am pus anunturi pe toate cutiile postale si pana la urma s-a gasit proprietarul. Acum vreo trei luni am gasit un portofel cu carti de credit si bani. L-am dus la politie.
La multi ani la piticii carora le-a fost ziua cat am lipsit eu.
Andreea, e o frumoasa Thea. Si tu la fel. Iar taticul e atat de mandru de fetele lui!!!
Pozele de la botez incep de aici: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/detail?.dir=2387scd&.dnm=8875scd.jpg&.src=ph
Pup gasca
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
ciuf spune:
Bun venit mamicilor de pitici in gasca noastra.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
kim spune:

sarbatoritilor de ieri si azi:
Maria-Maia - Adar
Vlad-Lucas – Lili Prejbeanu
Adina Nicoleta - Andra Simona
Multumim pentru urarile de 4 lunisoare.
Felicitari, Aida, pt 1 an de la fericita conceptie.
AndreeaGeorgiana, m-ai socat si pe mine cu noua tunsoare, mai ales in prima poza -parca e de epoca, sa stii ca iti sta f bine.
Pispi, vazandu-ti pozele minunate se intelege ca te-am iertat pt absenta, esti motivata. Trebuie sa-i arat si pescarului meu pestii din vana.
Ciuf, ati avut un botez pe cinste, ati fost la inaltime. Felicitari si pupici frumoaselor!
Bun venit fetelor noi!
Revin imediat ca sa- trezit galusca...
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
aida_o spune:
aolio, Pispi, ce bine arati!
bine-ai venit, Alina!
fetelor, eu, cind merg afara cu Alexandra, pun separat laptele praf masurat cit pt o masa (in ceva ca niste eprubete cu capac), iar in biberon pun cantitatea de apa necesara pt o masa (cit sa iasa 120ml lapte). daca stiu ca vom lipsi mai mult de-acasa, iau cu mine doua "eprubete" cu formula, si doua bibe cu apa incalzita putin (cite un bibe si o eprubeta pt fiecare masa). cind se face timpul de papa, golesc formula in biberon, agit bine, si gata masa :)
ciuf, felicitari pentru tot, vad in poze ca a fost SUPERB! pupici micutei crestine Eva, ca tare frumoasa mai e, si ce frumos a fost imbracata! iar voi ce parinti mindri erati!
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
kim spune:
Pispi, tu esti sigura ca ai nascut de 4 luni? ca eu nu te cred, parca esti manechin draga...
Noe, ca ai intrebat, o avem pe Liliprejbeanu in Franta...
Si acum cateva vesti despre noi.
1.Am fost cu Alicia la vaccinul de 4 luni, a plans, cred ca a cam durut-o de data asta, noroc ca dupa a dormit si a papat bine.
2. A cantarit-o si are 7.130, eu nu mai stiu ce sa zic, e posibil sa puna 400gr
intr-o saptamana? De fapt a mai pus o data 300gr in 3 zile nu stiu cum...
3. Ieri am incercat sa-i dau cereale (in lapte matern) ca s-o obisnuiesc cu gusturi noi si era mandra ca o domnisoara, dar se distra in loc sa pape. Apoi s-a enervat si nu s-a linistit pana nu i-am dat tzitzi. Cu lingurita se mozoleste in ultimul hal si nu stie sa inghita. Mai lichid cu biberonul iar nu vrea, si nici cu pipeta sau paharelul. Asa ca azi am mai incercat o data cu lingurita, dar stand pe spate si... a papat!
4. Sunt super incantata: fratele meu mai mic a intrat la academia de arte.
5. Am pus poze noi de aici
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
mihaser spune:
Saluti!
Adina Nicoleta
Delia21 aia a fost o exceptie...si eu m-am mirat. Tot ca Rudy papa si el. Azi mi-a zis pediatru ca are greutatea ok ptr ca doar daca are sub 3 kg la nastere trebuie sa aiba dublu la 4 luni. Asa ca il las sa manance cat vrea!
Noe nu e bine sa il bati chiar atat la cap...si eu sunt posesiva, dar incerc sa ma abtin...ptr ca dupa si mie imi pre rau...ca fac din tantar armasar
Catrinel mergem la dr Sabau. E mai in varsta, insa mie imi place. Legat de diversificare mi-a spus ca masa de 12 trebuie inlocuita, nu cea de 10. A zis ca inlocuirea se face intre 4 si 5 luni. Am vazut-o pe morcoveata ta. I-ai preparat tu morcovelul?
Ma da vigilenta mai esti...bine ca ne-ai lamurit cu freza Andreei.
Ciuf sa va traiasca Eva crestinica. Ma bucur ca a iesit bine totul, mai putin tristul incident (bine ca nu a fost Luca protagonistul!). Bine ca ai avut energie sa si dansezi! Torturile arata super si tarta la fel! Rochita Evei si Eva ... super faine!
Alina te primim cu siguranta...intrarea e libera si noi ne bucuram mult de noi veniti! Ai primit parola? O sa caut pozele!
Pispi alta pescarita! si mare povestitoare pe deasupra! Ma bucur ca v-ati distrat asa bine in vacanta si ca v-ati bronzolit si v-ati imprietenit cu Ghita. Va pupaim si pe voi dar si pe biata bunica pe care ati procopsito cu atata peste!
Nshiro pediatru mi-a spus sa nu ii dau faina de orez...ci fulgi. Astia sunt tratati si ii digera usor. Ii pun 2 lingurite in lapte la o masa. Eu am luat de la Milupa fulgii si se pot da de la 4 luni.
Cristina30 ai dreptate! si eu am citit de ulei ca trebuie sa fie din asta obtinut prin presare la rece.
Andreea G sa iti fie de bine! esti tare draguta cu noul look. Eu stiu ca happy sunt ok, insa ca Pampers sunt mai bune calitativ. Dar nu am folosit Happy deci nu stiu cat de adevarata e afirmatia. Ptr apa calda cel mai bun e termosul. Eu am primit o geanta
termoizolanta de la Tigex insa tine apa calda doar 2-3 ore ... depinde cat de des o deschizi...de recipiente nu stiu!
Fetele de mine luam fier timp de 1 luna,iar dupa analize de Calciu s-ar putea sa luam si 10 fiole de calciu lactic. Eu am revenit la normal cu sanul, insa tot mai iau antibiotic. Leac babesc ptr san...foi de varza puse peste. Azi i-am dat lui bebe sa pape de la mine!
Noapte buna!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
mihaser spune:
Kim arata super Alicia...ca o adevarata printesa! Asa o nora tot sa ai!![]()
Insa am vazut pozele cu link=ul de la semnatura, celalat nu a mers.
Felicitari ptr artistul familiei. Sa o picteze pe Alicia ca e tare frumusica!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
aida_o spune:
Kim,
felicitari pentru Alicia, ca a fost cumintica, a mai pus pe ea si a papat cereale! si pentru fratele tau felicitari!
cit pe ce sa uit: Alicia seamana izbitor cu tine. ochii nu mai zic, sunt identici cu ai tai, cred ca esti tare mindra :)
p.s.: ma uitam la pozele de la botez si... daca suntem rude cu nasii, nu-i asa ca suntem rude si cu voi acum? ![]()
Fetili,
hai ca am cam batut cimpii in mesajul meu anterior, asa ca am pus o poza aici, ca sa vedeti la ce ma refeream. Normal ca eu am tot zis "eprubeta", desi ala e mai degraba cilindru, da' ma rog :)) In fine... ideea era ca mie mi-e foarte usor sa-i prepar si sa-i dau laptic, cind suntem afara, pt ca totul este masurat la marele fix, trebuie numai sa le amestec si sa hranesc mica sirena :)
ah, Ciuf,
mi-am adus aminte: wow, cite coolere ati avut cu voi la botez! ![]()
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Catrinel_17 spune:
CRISTINA, ma bucur ca ai mai scris!! Ce fain ca alaptezi inca!! Excelent! Ti-am trimis PM cu parola, sa vedem si noi pe Magnus!
ANDREEA, uitasem de intrebari. La 1 nu stiu sa zic, noi avem pampers. La 2, cel mai bine e cutermos, dar eu mai bag bibe cu apa si in recipent din ala cu fermoar, pun apa calöda-calda in el, si in 3 ore e calduta, chiar trebe sa o mai racesc. Asa fac si eu ca Aida, pun apa masurata in bibe, si separat laptele praf. Pupici!
PISPI, maaai, ce poze faine, va invidiez pt vacanta! Imi inchipui ce bine s-a simtit Pispirica cea mica si ce bine i.a facut aerul de mare. Si barzoiul Ghitza este bestial...
acuma unde va mai plimbaritzi? Ca nu-mi inchipui ca stati voi mult pe loc! Daaa, am auzit ca barbatii care plimba bebelusi sunt foarte bine vazuti de doamne, ca sa zic asa, hehehe....
CIUF, felicitari pt botez, sa-ti traiasca Eva si sa fie feriicita! A fost o frumusete, o printesa adevarata! Si torturile au fost excelente, imi inchipui si ce bune erau, mi-a lasat gura apa la tarta... Tot nu-mi iese din cap incidentul cu copilasul din bazin, bine ca ai fost pe faza, mai... Brrrr!
MIHASER, stiam de un Dr Sabau, dar parca era de adulti. Da, asa fac si eu, masa de prinz o inlocuiesc prima. Morcovelul...e din borcan. Am vrut neaparat in weekend sa incep cu morcovul, si am mers prea tarziu la magazinul de produse naturiste unde au si legume, si acrne, etc, si era inchis. Asa ca am bagat borcan. Dar am luat ieri morcovi si ii fac pt azi. Ca vreau pe cat posibil morcovi netratati, si aia din borcan sunt sigur netratati, si aia de la naturiste la fel. In plus, o sa ii dau si bircan si gatit, dar incarc sa gatesc mai mult, sa nu se obisnuiasca cu gustul de borcan si sa vrea numai din ala.
Vigileeentaaa, da! Nimic nu.mi scapa!! (aaaaiurea
) ma bucur ca esti mai bine cu sanul!!!
KIM, fekicitari pt fratele tau! Frumoasa realizare! Da misto si realizarea Aliciei, auzi, sa puna atata intr-o saptamana! Ei, vezi, laptele de mami!!! O sa se obisnuiasca ea si cu linguritza. Linguritza va fi de baza mai incolo!
Super pozele, as always. Ce misto ai prins-o cand rade!!
Lui Oana nu ii place sa stea la mine in poala. Max 5 minute, pe urma incepe sa se foshgaie.
AIDA, m-am uitat la poza cu pachetul pt plimbare, da am sarit si pe filmuletze – m-am distrat la faza cu adormitul pe picioare!! Ce traznet functzioneaza!!! 
Oana face nani dupa masa de dimi...Ieri iar a papat de 5 ori, chiar OK. Dupamasa cred ca a durut-o putzin burtika de la morcovi, azi cred ca raman tot la 3 linguritze, nu cresc la 4.
Ieri iar am cantat impreuna... cint cite o aiureala si oracaie si ea cu mine
e asa de simpatica!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)