Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

HAI NOE !!! HAI NOE !!!

MAI AI O ORA JUMATE !!!!!
FACEM ANTRENAMENT LA PUMNI, SI ... LA ORA 14.00 II TINEM STRANSIIIIIII !!!!

BAFTAAAAAA NOE !!!!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo,

am ajuns si noi de la vaccin si deocamdata Magnus doarme, sper sa nu-l doara ca data trecuta, ca mi-a plans 30 in si dadea numai din piciorul fara itepatura, saracul.. Am incercat iar sa-i spun doc-ului ca vreau sa-i dau lapte pe langa si el nu si nu.... ca ma cam termina Magnus din cand in cand vrea si la 2 ore.. ast este ne mai chinuim putin; ne-a spus ca putem incepe de la 4 luni cu legume la amiaza, firma HIPP, fara prea mari fandoseli... l-am intrebat de ceva scris, si mi-a spus ca fiecare mama face dupa cum simte, ceea ce e adevarat, asa ca mi-am comandat de la HIPP cateva pachete cu legume si grisuri; ii voi face si eu supe cred, dar vreau sa am in casa ce-mi trebuie. Ctrinel pe pagina de la HIPP sunt chestii interesante de citit.

P.S. am pus si photos-....., plec ca plange printul

Cristina

Am uitat, scriu in continuare, are deja 6500 g, ceea ce e OK, pt ca la nastere a avut doar 2560 g si l-am pazit azinoapte ca se intoarce cu tot cu sac de dormit pe burta.... si mi-e cam frica ca ramine cu nasu-n saltea... dar doc-l a zis ca e OK, oricum el plange cand nu mai poate sa stea asa
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Catrinel iti multumesc mult ca ne-ai trecut pe listuta pe mine si pe bebe Alexandru Ionut.El s-a nascut pe 19 aprilie 2006, ora 2.50, 52 cm. In prezent are 7 kg si 68 cm, papam numai san de la mami, biberon nici nu bagam in gurita, dar mergem f bine cu san.
Noi mergem mai mereu in parcul Riviera, fost 23 august.
As vrea sa am si eu un album unde sa pot pune poze cu ingerasul meu

gabi_fer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

fetelor multumesc de primire!
Nu prea stau in zona azi pt ca ieri am primit o veste care m-a intors pe dos, baietelui unei prietene nascut inainte de termen a devenit de ieri un mic ingeras. Nu reusesc sa iau legatura cu ea, tot ce pot face e sa ma rog ca D-zeu sa-i dea forta si curaj sa treaca peste aceasta grea incercare.
Cat despre album nu l-am organizat inca dar cateva poze cu noi gasiti aici http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Alina,
condoleante prietenei tale, ce trist... nici nu stiu ce i-ai putea spune, orice si oricite cuvinte, nu pot lua durerea unei mame...
am vazut pozele tale, ce pitic chipes! si tu, ce mireasa frumoasa! mi-a placut si casa, decorata cu mult bun gust.

Fetelor,
Am uitat sa va spun ca am luat (din State, cind am fost la plimbare cu rulota) un set de luat amprentele unei talpi si a unei palme, pentru Alexandra. Erau la Kmart, si a costat $7.99/setul. E cool ca au si capac, deci poti pastra amprentele ori asa, ori le poti pune pe perete (cu setul, am primit si o fundita roz). Evident, erau si seturi bleu, pentru baietei.

A, si m-am decis sa pastrez tot ce inseamna "prima/primul" pt Alexandra (primul costumas, primii pantofiori etc... cind va creste, cred ca-i va placea sa vada pozele in care le purta ea, si, in acelasi timp, sa le si poata atinge si sa vada dimensiunile lor :)

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, iubitele
Alina, imi pare tare rau de bebelusul prietenei tale. Condoleante!
Aida, am cumparat si eu setul acela. Dar am gasit numai pe albastru si l-am luat asa. E exact ca al tau. Ia spune-mi e vreo smecherie de cum se fac amprentele? Vreun pont?
Noe, bafta multa!
Kim, felicitari pentru puiuta cea cuminte si papacioasa! Si de asemeni pentru reusita lui fratello ca am vazut mesajul pe YM.
Pup ca nu mai am chef de scris. Sunt tare suparata.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Kim... am vazut mesajul de pe messenger... condoleante...

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

ciuf,
nu-i nici o smecherie, trebuie doar sa fiti doua persoane cind ii luati amprentele (una sa o tina, alta sa apese cu mina/piciorul in chestia aia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor, multumesc pentru galerie...zici ca eram sa nasc din nou; am luat-o, am 8 si am scapat de ASE....

Kim, condoleante.........

revin, acu am de recuperat cu Bia

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor , voi ati citit aici despre Andrei al lui Doina_Cel???poate putem sa o ajutam cumva...eu din intamplare am gasit subiectul abia acum.....

revin, Bia allert

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput