Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
ANDREEA GEORGIANA spune:
Pe unde umblati?Chiar nu-i nimeni prin preajma?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Qamar spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Pe unde umblati?Chiar nu-i nimeni prin preajma?
eu sunt, da cu un ochi in lucrarea de diploma
Thea?schlafen?
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
ANDREEA GEORGIANA spune:
Nshiro,ce bine ar fi sa nu mai aiba nevoie Maria de interventia la inimioara.D-zeu e mare!
Cristina,wow,te dadusem disparuta!
Magnusul papacios foarte!
Promisesem ca va voi spune cate ceva despre ,,planul de diversificare,,.Asadar:
De maine pana sambata Thea va papa Humana 2(am scapat si de ultima masura de Humana 1),dupa care,incepand de duminica se vor petrece urmatoarele:
-inaintea mesei de pranz(a 3-a) incepem sa ,,incercam,, gustul supei de legume(morcov,telina,pastarnac,patrunjel,ceapa,usturoi,dovlecel).Ii pun in biberon 30 de ml,din care va papa cat va vrea,dupa care ii dau laptic.In supa nu-i pun sare,cum dealtfel nu se adauga in nimic,pana la 1 an.Pun insa cand este gata,1/2 de lingurita de ulei de masline.
Continuam cu supita inaintea mesei de pranz,pana papa 100-200 ml, inlocuind total masa de lapte. Intre timp,supita poate deveni din ce in ce mai densa(pasam si legumele).Dupa 1-2 saptamani de supita(sper acceptata),trecem la fructe(piersica,mar) si la suc de morcov.Tot inaintea unei mese(nu ne-am hotarat care din ele,dar probabil inaintea celei de a doua.Metoda este aceeasi,de la cantitati mici la un bibe intreg.
Cam asta vom face pe scurt,in urmatorul interval de timp.
Am 2 intrebari pt. voi:
1.Cum sunt scutecele Happy?Am primit un bax si nu m-am hotarat inca sa le incerc.Sunt OK?Le foloseste vreo mamica?Pt. bebe,evident.
2.Ce recipiente folositi pt. pastrarea temperaturii lapticului?Alea care se gasesc la supermarketuri(in care se baga biberonul) sunt f.proaste.A incercat cineva Tefal?
Qamar spune:
Andreea, eu ii dau laptele la temperatura camerei, pe caldurile astea nu i l-am mai incalzit..insa intr-adevar, am incercat si eu o gramada de recipiente, si tot termosul cu apa era cel mai bun in deplasari...
Catrinel, EMO sunt niste 'reprezentanti ai tinerei generatii' , teribilisti, deprimati by nature, cu tendinte sinucigase asa de show
, cu paru' in ochi si cu muzica depresiva- bieti tinigeri neintelesi ![]()
Ce mai citim noi
cristina30 spune:
Hallo Andreea ,
am citit despre diversificarea in Germania si aici se spune ca uleiul care-l dam bebeilor , de masline sau de rapita tb sa fie rafinat si nu
"presat la rece".
Toate cele bune,
Cristina
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
Qamar spune:
quote:
Originally posted by cristina30
Hallo Andreea ,
am citit despre diversificarea in Germania si aici se spune ca uleiul care-l dam bebeilor , de masline sau de rapita tb sa fie rafinat si nu
"presat la rece".
Toate cele bune,
Cristina
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
cristina, daca mai ai informatii despre diversificare si vrei sa apara aici, in Bebe Blog poti sa mi le trimiti mie pe mail (.... -dupa ce vizualizezi mesaju o sa sterg e-mailu) si le introduc acolo...
danke!

(cred ca nu mai trebuie sa zic ca nu pastrez informatiile pentru mine, ci pentru toti bebeii de martie-aprilie- site-ul poate fi accesat mereu dand click pe Anne-Bianca de la mine din semnatura)

Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
Hallo fetili!!
Oana a halit 3 linguritze de morcov, cred ca ii place morcovu', ar mai fi bagat daca i-as fi dat! P-urma a dat pe gat 200 ml de lapte. Acuma mi-e si jena ca m-am panicat ca nu maninca...
na ja, mama super-protectoare. Nuuuu, nu vreau sa fiu chiar asa!!
ANDREEA, faci supa din toate astea deodata, deci? Ti-a zis doctoritza ca poti sa pui usturoi? Moasa mi-a recomandat sa incep cu un singur ingredient, nu cu mai multe, ca cica dupa aia, daca are vreo reactie, nu stii pe care nu-l suporta. Da’ sigur supa va fi gustoasa!
NOE, aha, inteleg cu EMO, da’ ma gindeam ca poate o fi vreo prescurtare de la ceva. Cum merge cu lucrarea?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Pispirica spune:
Fetelor va pup dulce ca tare dor mi-a fost de voi. Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Ce fac bebeii? Cuminti sanatosi? Ca n-am apucat inca sa cetesc din urma.
Pupam toti sarbatoritii de pana acum si pe cei ce vor urma. 
Catrinel tare mi-e ciuda ca n-am auzit telefonul cand ai sunat. Oricum multumim de urari. 
Si acu' sa incep sa va povestesc cam cum fu concediul nostru.
Intai am fost la mare. Catrinutzo ai uitat sa-mi spui ca pe acolo se uita lumea la bebe ca la urs ca cica e prea mic, auzi la ei.
Am avut o vreme excelenta, fara soare puternic, ceea ce a ne-a facut sa stam mai mult pe plaja, fara sa ne ardem, am avut noroc de norisori. A adiat vanticelul si apa a fost numa buna de imbaiat. Bia s-a comportat excelent a dormi beton si pe plaja si acasa si i-a placut tare mult si a zis ca vrea si la anul. S-a mirat lumea de ea ca e bebitza mika si sta la mare, o tante chiar a zis ca a sarit din scutece direct pe plaja.
Tati a fost incantat si s-a distrat ca de cate ori se plimba cu Bia in brate sareau fumeile la el, tu-le mama lor
. Ne-am plimbat seara pe plaja, am colindat magazinele din Mamaia, am facut plaja, am dormit la pranz, intr-un cuvant a fost excelent.
Uitati aici cateva pozici ca sa vedeti cam cum a fost. http://pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/album?.dir=f20ascd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/my_photos
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Stati asa ca n-am terminat da am apasat din greseala. 
dupe mare am fost in Delta. Am stat pe un vapor in Murighiol, ma rog aproape de sat. Noi in fiecare an ne ducem cel putin o data acolo pe vapor, asa ca stiam cum sta treaba. Am bagat aparatul de gonit tzantzari in priza, am avut si cremutza anti tzantzari pentru Biutza asa ca nu aciupit-o nici macar un tzantzar si cel putin seara erau meleoane. Cremutza si aparatul de tzantzari sunt cele de la Chicco daca le-ati vazut prin reviste ca le tot face reclama. Au fost super eficiente. Am fost la pescuit evident cu Biutza. Am plecat cu salupa la plimbare pe canale. Am prins peste. A fost excelent. Bia din nou s-a comportat minunat. a dormit bine a mancat, nu a fost deloc maraita, i-a placut la nebunie, mai ales la pescuit.
Hazbadul care e mare amator de pescuiala (pescuiala zice pustiul unui prieten de-al nostru) impreuna cu fratele meu au batut recordul in materie de pescuit. Adica au prins foarte mult peste. Au zis ca probabil n-o sa-i creada nimeni. Dar asta e... erau asa de fericiti...tropaiau intr-una. Ne-am intors acasa, de fapt din Delta am plecat la Galati la o nunta, cu nici mai mult nici mai putin de 40 kg de peste. pe bune. am dat la toate neamurile peste.
mama saraca cand a ajuns acasa si-a pus mainile in cap, nu stia de unde sa inceapa, unde sa-l bage pe tot si cat ii ia sa-l curete pe tot. Asa ca intai am chemat neamurile, am impartit pestele si apoi ce a ramas pentru noi da-i si curata. Ca baietzii cand au ajuns acasa au pus pestele direct in cada , cel prins de dimineata, restul congelat au incercat sa-l bage in congelator da' n-a-ncaput, ca era mult. Si mama saraca sa lesine cand a vazut cada plina de peste si masa din bucatarie la fel. Oricum am pus poze ca e greu de crezut.
la vapor acolo unde stateam noi, in fiecare diminreata si seara venea o barza. Echipajul de pe vapor a decis ca e barzoi si l-au botezat Ghitza. Doi dintre baietii de pe vapor aproape in fiecare dimineata devreme aruncau prostovolul dupa peste. si pestele mai mic il aruncau. si cum tocmai s-a nimerit sa treaca in zbor pe acolo al anostru barzoi a vazut pestele. atunci baietii nu au maia runcat pestele in apa ci pe uscat si dom'Ghitza il halea. si uite asa si-a facut un obicei si venea in vizita si dimineata si seara pe acolo sa manance peste. Am pus poze sa-l vedeti.
Am facut 2 albume, unul in care e Bia adica asta http://pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/album?.dir=6b2bre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/my_photos
si unul cu peisaje din delta, din ziuain care ne-am plimbat cu vaporasul pe canale. din pacate am ratat la poza lebedele, cu greu am prins in poza un cufundac, ca de cate ori faceam poza el se baga cu capul la fund si nu reuseam sa-l prind. uitati aici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/album?.dir=181dre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/my_photos
revin ca nu mai are chef mofturica asta mika, s-a plictisit singurika.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
alinaMIZZI spune:
Buna fetelor! Ma primiti si pe mine in club?
Bebicul meu nu vrea sa bea laptele daca nu este cald, cand nu sunt acasa pastrez biberonul in plasuta termica FRALIN, pe are o incalzesc in prealabil cu o alta sticla cu apa fierbinte pt cateva minute. Cand sunt acasa folosesc incalzitorul pt biberon AVENT, eu sunt multumita de ele.
Alina mama de bebe Keane-Peter