Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
Qamar spune:
stiti cum e aia cu tzantzaru si armasaru?daca nu, va egzplic eu![]()
si stiti care e cea mai buna solutie cand ai nervi si imaginatie bogata?..o discutie la o felie de pepene rosu...
deci...cocktailurile cu fete au fost unul singur mai mult fortat, cica, de 'obiceiurile' sau traditia din Cabaret...intri, faci o cinste la 'artiste'...acu imi pare mie rau ca i-am facut
scandale, adica el se confrunta cu aceeasi problema ca si mine de cand cu bebe..adica prieteni buni, da' la distanta...mihaser, nu era neaparat vorba de bani..ci de posesivitatea mea ATROCE
...adar, tocmai ca el nu e genu, de-aia ma mai mir si eu, si de obicei oscilez: azi ii zic:du-te unde vrei , fa ce vrei numa' sa imi spui sau sa faci poze
si maine ii zic: nu mergi niciunde, aici stai cu noi..si facem noi poze; Catrinel, bataia prefer sa o dau pisihologic, asa ca ieri dezbateam problema unui tel mobil care imi place (si e scump rau, nici nu-l vreau ca e exagerat) si analizam eu ca unde sunt bani de cocktailuri, tre' sa fie si de aparatura casnica![]()
no gata, am terminat subectu, cel putin episodu unu
revin
P.S.Delia, culmea ca eu incerc sa inteleg rasa masculina, si de multe ori reusesc, dar cateodata da cu eroare si atunci ma apuca toti 

..oricum,
mamica si pe prichindelul petrecaret
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Qamar spune:
Andreea, am vizionat pozele si tre' sa zic ca sunt taaare mumoase...mai ales aia in care dormiti amandoua, zuper misto
merci pentru incurajari si abia astept sa treaca ziua de maine, sa mai ies si eu din cartier, ca m-am saturat
ieri am mai facut o bucata de traseu pentru toamna: cica plecarea e din Buc dimineata pe racoare, prima noapte somn in Budapesta, a doua probabil in Frankfurt si pe urma...vedem cum ne incadram..In Paris stam 3 zile, timp in care Dragos si un coleg isi vor face treaba la salonu auto si eu si Bia..vom agata francezi tineri, simpatici, pictori sau poeti care ne vor plimba pe Champs Elysee
chiar ma gandeam...noi nu avem pe nimeni din Franta in gasca?
anyways, intr-un fel abia astept, mai ales ca mamaluOana n-o sa scape fara un encounter de vreo 5 -10 minute, asa pe fuga, hihihihih
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
Neata!
Le-am trecut pe fete pe listuta! Sper sa le vedem des pe la noi!! Le-am si trimis mailuri ca le-am pus pe lista. Unde sunt celelalte fete noi... chichina, guguluff....ce mai faceti, fetelor?
MIHASER, 180ml la 5 mese eu zic ca este FOARTE bine. Sa ne zici ce a spus pediatrul... la ce cabinet mergi?
am mai pus si io ceva poze pe contul comun!
NOE, te-ai aprins si tu cum fac si eu citeodata (des
). O sa va pove si de ce ma calca pe nervi al meu sotz mai nou, dar altadata. Hehe, ala da encounter, 5 minute, auzi, pai nici nu poti viziona motzu’ ca lumea, mey! Ai zis ca dormiti in fankfurt, nu?
ADAR si MIHASER, Andreea zisese ca s-a tuns, undeva in capitolul trecut – ceva cu “freza de vara”
Ii sta foarte foarte foarte bine!
la multi ani Adina lui Andra Simona!!!!! multa fericire si sanatate!! Andra, nu mai intri pe la noi?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
nshiro spune:
Eu iar am ramas in urma cu cititul. Va multumesc din suflet pentru detalii si pozele cu cereale. Tare rau imi pare ca nu va pot raspunde in parte, sper sa nu va suparati....
. De fiecare data cand deschid calc, o data la doua trei zile, citesc frunzarit, pe ici colo, ma gandesc sa scriu cateva randuri, apoi aman ma gandesc ca poate "maine" am mai mult timp daca tot ma pun pe scris sa scriu la fiecare si uite ca "mainele" ala nu mai vine... Cat despre messenger sunt secole de cand nu am mai stat la povesti.
M-am lamurit cu cerealele alea, nici o sansa sa gasesc pe aici. Doar faina de orez, dar in cazul asta prefer sa-i dau orezul proaspat facut de mine. Fug sa mai citesc din urma si poate maine o sa am ceva mai mult timp....
rocsana si bebe maria
alinaMIZZI spune:
Buna!
Va multumesc mult pt listuta!
Am uitat sa specific data mea de nastere(scuze) 02.03.1980.
Sper sa particip si eu la discutiile voastre,am atatea de invatat![]()
Catrinel_17 spune:
NOE, ce-i aia "EMO", ca-s rupta de lume...
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Adina Nicoleta,La multi ani!

Adar,Mihaser,povesteam in capitolul trecut(cum bine a sesizat Catrinel
),ca sambata dimineata,la 8.30 eram la coafor sa ma tund.Deci io sunt aia cu Thea in brate!
Mihaser,Thea are 2 carticele,una cu un talisman al Sf. Anton si una cu rugaciunea Sf. Fecioare Maria,in patut,prinse intre saltea si patut.Problema este ca le-a descoperit(la capul ei) si se tot intoarce sa le pape.In poza aia am prins-o asupra faptei.
Alina,bine ai venit la noi!
Delia,Thea seamana cu tati si cu mama lui,cu care culmea,tati nu seamana!
Noe,macar pt. a va povesti una,alta despre Paris si tot trebuie sa ne vedem.Noi am fost anul trecut,in luna de miere si este singurul oras din lume unde ne-am muta maine.La anul ajungem iar.Doar ca va fi cam greu cu Bia,camerele de hotel fiind minuscule.Doar daca nu stati la Ritz ori la Hilton.
Tati ne-a surprins dormind in patul matrimonial si nu s-a putut abtine...
Nshiro,chiar ma intrebam ce mai faci?
fata si...fetita
Catrinel,Onuta este super dulce,asa plina de balute si de... frustrari mici.Da' las' ca vine si momentul cand va putea iesi din patut si...atunci sa va tineti bine!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
nshiro spune:
Gata am terminat de citit, de vazut poze din urma, dunt tare satisfacuta si mandra de mine! Maria inca doarme dar se poate trezi dintr-o clipa in alta.
Aida super rulota si calatoria! Alex e o frumoasa, desi are ochii tai mi se pare ca seamna si cu tati... si tie ce ti-a crescut parul... Arati ca o liceanca! Maria cu inimioara deocamdata nu are nici o problema, nu au aparut nici un fel de simptome, se pare ca nici "murmurul" ala nu se mai aude foarte clar, astfel incat peste doua saptamani e programata la ecografie. posibil sa se fi inchis gaurica, ca de miscorat doct zice ca s-a micsorat cu siguranta. Ufff am niste emotii... insa refuz sa cred ca e sau ca va fi ceva in neregula.
Tania am citit din urma mesajul scris de tine, apoi raspunsurile fetelor, dupa care nu ai mai scris nimic. Sper ca esti ok. Da-ne un semn de viata! Eu sunt de parere ca daca mama e nefericita asa vor fi si copiii. Ai mei au divortat cand eu aveam deja 11 ani si mi-as fi dorit sa o fi facut mai repede, caci nu mai puteam suporta certurile, tensiunea, mama plangand mai tot timpul si neavand puterea sa-mi zambeasca sau sa-mi spuna o vorba buna. Pe de alta parte e greu caci in cazul lui frate-meu se cunoaste lipsa un tata care sa-l aduca pe linia de plutire cand e cazul... Si eu ca si Aida ti-am admirat pozele de la nunta si nu pot uita ce frumoasa erai... Te pupic si asteptam sa ne dai de stire.
Catrinel sunt bestiale pozele care le faci tu Oanei de fiecare data. Si Maria avea o jucarie asemanatoare facuta din punga colorata si fosnitoare pentru cadouri. Se uita la ea minute in sir hipnotizata. Acum nu-i mai pot lasa la indemana ca e jale cu tot ce prinde...hartii cu planuri de case ne-a stricat vreo 5, carti 2 la numar le-a mozolit de numa, pungile de la sosete (noi) era cat pe ce sa le inghita, cand nu e nimic prin preajma apeleaza la degete, azi avea vreo 5 bagate in gura (trei de la o mana si doua de la alta). Imi place cum ai scris tu in fiecare zi ce si cum a papat Oana. Eu Mariei ii dau vrea, nu vrea la 3 ore. Mai mult de 120 nu mananca odata, mai putin da... nici nu vreau sa o indop sa ajunga obeza (Doamne fereste!) dar nici prea slaba... ufff. Cu morcovelul inca nu am inceput cred ca de saptamana asta. Ea mananca bine piersica, mar si pepene galben.
Andreea Georgiana te-am admirat in poze, imi place tunsura ta foarte mult, dintotdeauna mi-am dorit asa o freza dar nu o pot avea ... (mi-ar sta oribil)
Gaataaa s-a trezit Maria ! V-am pupat!
rocsana si bebe maria
cristina30 spune:
Hallo la toate mamicile si bebeii de martie_aprilie…..
La somatia lui Catrinel mai scriu si eu ceva, ca de citit va citesc zilnic dar nu sunt eu mare “scriitoare”; noi facem bbine, beb Magnus cred ca a terminat astazi un nou stadium ed dezvoltare (entwicklungschuß) si sper ca manance la 3 ore de acum ca de 2 saptamani si jumatate la fiecare 2 ore, vroia san, eu alaptez din plin… si m-am cam saturat si de calduri ca
n-am prea putut sa iesim deloc. In rest e OK, Manus cred ca are peste 6 Kg, vedem miine cand trebuie sa facem al doilea vaccin. De dormit toata noaptea visam noi inca la asa ceva, din
cauza caldurilor trebuie sa bea si e 4 ori pe noapte, dar asta inseaman cam 10-15 min trezire ca adoarme apoi imediat.
Toate cele bune,
Cristina
P.S. Catrinel, noi ne-am lut o AC mobila si a fost mai usor.
Imi trimite si mie cineva parola din nou de la contul de yahoo sa pun poze, sau vi le trimit si le puneti voi.
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
cristina30 spune:
Hallo Catrinel ,
e interesanta ideea cu punga fosnitoare... noi avem ceva jucarii care
fosnesc asa dar cea mai tare e mobileul cu "Die lieben sieben"... (sunt 7 prieteni, 7 animale: o rata, o broasca, o zebra, un ciine, un soricel un porc si un urs....)uite aici, placerea lui Magnus cand il schimb, n-ar mai pleca de pe masa de infasat... http://www.spiegelburg-online.de/start.php?die_lieben_sieben.php
pe curand,
Cristina
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby