Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 28
ANDREEA GEORGIANA spune:
ZUZILICI,LA MULTI ANI MINUNATI!SI...MAI VINO SEARA PE LA NOI,FETIIIIITA DRAGA!
LA MULTI ANI,DAVID ALEXANDRU
,SA CRESTI MARE SI VOINIC,FARA FRICA DE NIMIC!
tania,ma bucur mult ca sotul si-a mai revenit si ca tu,mai calma si mai matura,te-ai linistit un pic.
Noe,eu nu imi fac probleme cu greutatea,chiar daca Thea este mai usurica decat Bia ta.Ea se afla in cei 10 % pe care nu-i umfla Milumil.Nici eu nu sunt o fana inraita a carnii dar uneori,ma apuca o poftaaaaaaaaa!In ceea ce o priveste pe Thea,va primi carnita,dandu-i posibilitatea astfel sa aleaga singura alimentatia care-i place,atunci cand va putea discerne.Asa cum va primi si cereale,dar numai unele safe si numai dupa ce va incepe sa mearga.Poate ne vedem si noi maine.Poti?
Adar supita nr. 1 continea urmatoarele:morcovel,telina,ceapa,usturoi(cate putin),dovlecel,3 fire de patrunjel verde si o aschiuta de ardei.Astazi,supita nr.2 va fi imbunatatita cu sfecla rosie(pusa la sfarsitul fierberii,pt. vitamine si culoare)si cu radacina de patrunjel(am fost la piata intre timp).Si la final,am adaugat cateva picaturi de ulei de masline.Era delicioasa si dulceaga,de la ceapa probabil).
In privinta cerealelor fa cum crezi tu de cuviinta.Eu am constatat ca in ciuda tuturor sfaturilor pe care le primim,fiecare dintre noi face ce crede ca este mai bine pt. copil,asa ca asculta-ti instinctul matern!
Catrinel,este un orasel in care nu intra decat locatarii,musafirii lor... .exista o bariera si paznici care adulmeca orice neregula.Acolo nu este nevoie sa incui masina sau casa noaptea,iar copii se joaca nestingheriti pretutindeni,fara teama de a-i pierde,ori de a pati ceva.Si exista o mare familie,in care toti parintii au grija de toti copii,ceva de genul asta.
Ce mai papa Onuta inafara de cipici?
Aida,cum sa nu imi amintesc????Ai inceput sa salvezi vechile mesaje?Mi-am amintit ce muraturi grozave am facut atunci...
roxivan,da-i morcovel fiert(constipa)sau mar ras pe razatoarea de sticla(in cazul in care ai inceput cu fructe).
Mai fetelor,Thea nu mai doarme decat pe o parte,tinandu-se strans de orice este pe marginea patutului,ori cu paturica intre picioare(aici seamana cu mine,uraaaaaaaa!).Mai mult decat atat,o gasesc de-a curmezisul patutului,cu picioarele iesite printre zabrele(am imortalizat un astfel de miment)si ma tem sa nu-si luxeze un piciorus.Incepand de sambata,isi scoate soseta din picior si duce piciorusul in gurita incercand sa-l guste si se enerveaza ca nu are inca putere sa-l tina mai mult.Dar e chestiune de zile.Pup si fug sa fac supita 2.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Catrinel_17 spune:
CRISTINA, si io la fel am inceput diversificarea cu Oana, si ma gindeam sa ii dau ori mar, ori suc de morcovi, ca tare s-a mai chinuit ieri.
ANDREEA, eu ii dau numai morcov (piure de morcov) deocamdata. Pe urma trec la morcov cu cartof. Ii place! Si papa frumos cu linguritza, acuma de multe ori chiar deschide guritza si asteapta...
La multi ani DAVID ALEXANDRU!!!!! 
Pupici!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
alorea16 spune:
LA MULTI ANI !!!ZUZILICI

LA MULTI ANI!!!ADAR SI GABI-FER

CATRINEL multumesc pentru parola dar te mai rog sa ma ajuti sa-mi spui cum se face albumul.Nu stiu cum se baga pozele!!!

In rest ce sa zic sunt cam suparata. Cristian este cam agitat si nu vrea sa manance decat putin.Bazaie intruna.Asi vrea sa incep sa-i dau sucuri dar nu stiu cu ce sa incep ca el si asa este cam constipat .El face kk doar o data pe zi.
Va pup ca s-a trezit bebe.

ANA SI CRISTIAN
Qamar spune:
Catrinel, incepand de la 4 luni si cateva zile Bia a mancat, pe rand, dar nu mai stiu ordinea:
-cereale Milupa cu mar si morcov
-cereale Milupa grau/porumb
-suc de morcov
-suc de prune (la constipatie)
-suc de pepene rosu (putin)
-suc de mere
-crema de caisa (caise blendate)
-crema de piersici Hipp
-piure morcov+cartof Hipp
-cereale cu passion-fruit si piersica Humana
-urmeaza saptamana asta: supica putina, si mai mult piureuri de legume din supica (f buna retea AndreeiG)
Bia nu va manca pana la 1 an aprox(cel putin): suc de portocala sau alte citrice, carne, miere, zahar, sare(pana la 2-3 ani), si daca imi mai amintesc, mai zis
(a, nici banana cruda nu ii dau for now, poate doar in cereale/creme Hipp)![]()
revin
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Qamar spune:
roxivan , ti-am trimis PM cu detalii poze
DAVID-ALEXANDRU, LA MULTE LUNI SI NUMAI BINE!!
ZUZILICI, MAI HAI PE-AICI!LA MULTI ANI!
Ce mai citim noi
Qamar spune:
Andreea, ne vedem, insa hai sa vedem cum facem; noi suntem intre 2 masini pana prin 15 aug cand vine noua masina din State...asa ca ne deplasam mai greu, dar cu folos...Acu e problema cu ploile astea...si am prefera sa fim mai aproape de casa, daca e sa trebuiasca sa fugim...si putem fugi impreuna, ca avem loc la noi
daca vremea e acceptabila, eu as propune Tineretului..., daca e urit, va invitam la Murano, e un restaurant cu terasa acoperita la 5min de Camera de Comert...what say you?(la Murano asta am baut o bere tare interesanta, Salitos,bere cu tequila
yummy!)
ii dau sms si lui Cat
Ce mai citim noi
Pispirica spune:
Buna ziua dragi mamici de bebici si bebici frumosi ci cuminti!
Noua nu ne-a mers de sambata de cand cu furtuna. si am tot asteptat sa se repare. iar cel la al carui swich (daca asa s-o zice si s-o
scrie) eram legati nu era in Bucuresti si trebuia sa-l restarteze. ma rog a durat ceva pana s-a rezolvat problema. adica a inceput sa mearga netul de aseara.
sunt cam supa
pen' ca duminica la ora 6 dimineata cand s-a trezit cupilu sa-si ceara micu dejun, m-am speriat. era atat de rosie pe fata si pe gat si se scarpina de mama focului. o manca si era foarte nervoasa. cu greu a adormit la loc. cand s-atrezit pela 10 jumate am plecat direct la doctor.
avem noroc ca pediatra noastra are program de luni pana duminica inclusiv. am fost la ea si ne-a zis ca are dermatita alergica. asa ca ne-a dat o crema pe care am preparat-o la farmacie pe baza de hidrocortizon sa nu se mai scarpine. si ne-a mai recomandat sa ne spalam, adica sa punem in apa de baie emulsie Trixera de la Avene si dupa baie sa o ungem cu crema Trixera. si uite asa dimineatz si dupa amiaza ne ungem cu crema preparata, seara dupa baie cu Trixera si tot asa...
si cate ziua de lunga miroase saracu copil numa a zinc... bleah...bleah...bleah... dar nu pare sa o deranjeze, dar macar nu se mai scarpina.
cel putin aem o multumire, in 5 zile cat trecusera de la ultima cantarire luase 170 de grame. ceea ce este minunat. asa ca pe tema asta ne-a mai dat credit inca o saptamana. duminca ce vine mergem iar la cantarit. si sa o vada si cum isi revine dupe atata crema 
suntem in continuare stresati pana ies analizele sotului. mai avem 2 zile pana joi cand aflam.
cam asa sta treaba pe la noi. speram sa fie bine pe toate planurile.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
LA MULTI ANI ADAR, GABI_FER SI ZUZILICI!
CU MULTA SANATATE, FERICIRE ALATURI DE BEBICI SI DE CEI DRAGI!
SA AVETI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE! VA PUPAM CU DRAG
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Qamar spune:
Anamaria, tinem pumnii pt sot si pupam puiul mic si cremuit!
Ce mai citim noi
Pispirica spune:
LA MULTI ANI DRAGI BEBICI, SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI VOIOSI. SA FITI CUMINTI SI ASCULTATORI, SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!
Matei-Alexandru - TECLA
Alessia-Maria - LUMYSTI
Vivian - ILE77
Magnus Tiberius - Cristina30
David-Alexandru - DANANITA
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album