Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ieeeee, a reaparut Mariana!!!!hai ca nu mai e mult si trec si greturile, zau asa!pupam mamica si ii dorim spor la job si toate cele bune

hihi, Andreea, se poate, eu inca nu mi-am dat doctoratul in cereale si mancare de bebei..zic doar din ce vad la Bia si din ce imi spune maica-mea, care are 50 de ani, insa nu e deloc..'obsolete'. Oricum, si noi avem pasarelele noastre, iar eu mizez pe cereale mai ales ca noi, fiind vegetarieni (Dr 100%, eu 80%-mai bag cate-o shaorma asa, sa-mi aduc aminte :)) )nu prea avem de gand sa bagam carneturi in alimentatia ei, desi multi parinti incep la 5-6 luni. NIci macar in supica..Mie, de exemplu, toxinele din carnea de porc mi se par mult mai periculoase deca E-urile...dar asta e o cu totul alta discutie.
Ideea era ca majoritatea teoriilor nu se aplica neaparat majoritatii; pe unii ii pufoseste Milumil, eu insa m-as bucura daca Bia ar lua putin in greutate si uite ca nu ia foarte mult, desi de 3 luni baga Milu la greu...
Hai ca nu ma mai intind, ca m-a apucat o foame teribila si ma duc sa caut ceva comestibil
Pupam!!!!!!!!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare fetelor!
In dupa-amiaza asta Darius mi-a facut diaree pentru prima data de cand s-a nascut. M-am panicat( mai ales ca maine noapte plecam la drum) si am fost la doctor. Mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la sucul de morcovi si sa nu-i mai dau deocamdata. Voi ati patit asa ceva?
Noe, multumesc pentru raspuns. Acum, daca facem pauza la suc trebuie sa amanam introducerea lui Milumil2.
Ciuf, am citit si eu ( cu intarziere ce ai patit cu baietelul).Intre mine si sora mea e o diferenta de 4 ani. Cand eram mici, mama ne-a lasat o data singure in camera si eu am inceput sa-i umblu la ochi, sa-i bag degetele pe gat.Am luat o bataie!!!!!!!!!!!!!Ai grija!!!
Va pup!

Mergi la inceput

Va rog,spuneti-mi si mie cum sa pun poze!!!!!!!!!!!! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

roxi, si eu stiu ca sucul de morcov crud e bun la constipatie- deci daca kk e normal, se poate sa dea in diaree, si morcovu fiert e bun la diaree, deci intareste scaunul...Biei i-am dat suc crud cand era constipata de la Fier si a avut efectsucces si voua si ai grija daca mai are diaree, sa bea apa, ceai sau laptic destul,sa nu se deshidrateze

poze vrei sa pui in albumul comun?daca da, iti trimit parola si contul si iti faci un album nou -daca stii cum pe yahoo photos, daca nu iti explic/am

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare

Fetelor, miltumesc mult pentru raspunsuri, am stiut ca voi o sa fiti alaturi de mine.
La noi s-au mai linistit un pic apele, al meu sot a inceput sa-si faca simtita prezenta.
Nu vreau sa-l vorbesc de rau dar de cand a venit Bianca a dat bir cu fugitii. Gainditi-va ca de aproape 4 luni eu nu am fost in nici-un magazin, nu am fost la coafor, nu ma ajuta nimeni in casa, nu m-am despartit de Bianca niciodata iar el " are treaba".
Uf, ca m-am mai descarcat!
Ma bucur ca sunteti bine, nu am avut timp sa citesc tot.
Bianca este bine, are 6.5kg desi nu prea se omoara mancand, in aschimb este din ce in ce mai cumintica ziua, ca noaptea nu se mai trezeste.
Ciuf, ai grija cu Luca! Intre mine si sora mea sunt 3 ani. mama povesteste ca si eu am fost geloasa si am intors-o cu fata in jos si m-am urcat pe ea.

La multi ani mamicilor si bebeilor care astazi implinesc ani sau lunitze!

pupici

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pai mai Andrushka ... si io ce fac acu' ??? Ca i-am luat manca-o-ar mama, si cereale cu banane si cu morcov si mar si cu orez si porumb ... Pai Maia e micuta, la 4 luni avea 6340 g ... si ... cerealele chiar ii plac ... Chiar nu mai stiu ce sa fac ... Avea buna o vorba "cate bordEE atatea obicEE" Dar e bine de stiut ... Si spune tot, supica din ce si cum ai facut-o ?????

Noe - bafta mama, succes si ... sa dai bine mama ca acolo tre sa faci impresie buna ...

Tania - acu te iau eu la certat ... deci ... daca asta a fost motivul ... iei bataita ... stii de ce ? Eu am stat cu Maia acasa si sincer, am trait depresia asta la maxim. Mi se parea ca nimeni nu face nimic pt mine, ca eu sunt sclava, ca nu fac altceva decat curatenie, mancare, bebe, iar curatenie, iar mancare, iar bebe ... Bine, asa era, dar nu era vina nimanui. Era vina mea, care gandeam ca daca am bebe, casa trebuie sa straluceasca, mancarea sa fie calda, bebe super ingrijit...intr-o zi insa, dupa o cearta cu sotul, am ajuns la intrebarea cheie: DAR EU, EU CUI RAMAN, DE MINE CINE ARE GRIJA??? Am primit atunci un sfat, din inima, din suflet, din sufletul unui om care ma iubea, caruia ii pasa de mine: iesi din casa, plimba-te, fa ceva pt tine...
Asa am facut. Merg zilnic cu Maia la plimbare. Deseori mergem la cumparaturi... Ne cumparam nimicuri, nimicuri care ne bucura ... Si venim acasa, facem papa, curatenie, nani ... apoi iesim iar ...
Si viata s-a schimbat mult, e frumoasa, savurez rolul de mamica ...
Barbatii nostri trebuie sa se ocupe de alte treburi, cineva trebuie sa faca si bani, dar noi, in lipsa de alta ocupatie, chiar nu trebuie sa-i invinuim pe ei de lucruri pe care nu le fac.
Tania, iesi la plimbare, mergi la cumparaturi, mergi in piata, cumpara fructe si manca-ti-le impreuna, fa ce-ti place, fa ceva frumos, dar nu sta in casa ... nu toata ziua ... e pacat ... Eu garantez pentru reusita! Iar sotul va fi incantat!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Andreea Georgiana,
mai tii minte...? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58300&whichpage=8
...baietel, huh?

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Salutare!
Noe, habar n-am sa pun pozele, te rog sa-mi explici. Multumesc!
Bantui si eu pe aici, ca Darius s-a trezit, a papat si acum s-a culcat iar. De aproape o luna adoarme la 23, se trezeste la 7 mananca iar si apoi doarme pana la 10. Azi as fii vrut sa mergem la plimbare prin Zavoi( cel mai mare parc din Rm. Valcea) dar vad ca ploua si e vreme urata.
Va pupicesc pe toate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEA, am inteles acuma, dar cum e ala orasel cu circuit inchis? N-am auzit de asa ceva... wow, trebe sa fie ceva chiar deosebit! Cum a fost dupa supica? Ma bucur ca i-a placut Theei, sigur a avut un gust super, ca mi-a lasat mie gura apa cind ai scris ce bagi in ea.

MARIANA, ma bucur ca esti bine! O sa fie totul OK, asculta-ma pe mine!

Heeeiii, s-a intors HARRIS! Ai poze din Ro, COSMINA?

NOE, Bia ce maninca in afara de cereale, ai introdus si altceva? Oana s-a cam constipat de la morcovi, ieri a plins o ora jumate, credeam ca ii ies dintii, si s-a linistit saraca dupa ce a facut un kk asa de tare.... I-as da o linguritza de suc de morcovi. Uff, zicea Mariana de ceva suc...
Da io ma lovesc iar de husband cu care am discutii pina si de ite ori ii dam ceai pe zi sau in ce pijama o imbracam pt noapte

TANIA, Adar are dreptate, iesi, plimba-te cu bebe, lasa-l pe sotz cu Bianca in weekend si du-te la coafor! Facusem si io o depresie cind a plouat aici 3 saptamani si nu ieseam deloc din casa, e nasol rau!! (bine, era si combinat cu spaima mea ca imi seaca laptikul...) dar iti pica bine sa iesi, sa te benoclezi la lume, sa cumperi nimicuri!

ROXI, n-am apucat sa-ti trec datele. Ti le trec azi, daca apuc si daca nu mi-o ia careva inainte

CIUF, vacanta placuta, aveti grija de voi! O sa ne lipseti!!! Cind va intoarceti? Cu Luca... nu stiu ce sa-ti spun, ca n-am avut frati sau surori mai mici... e probabil gelozie, dar nu cred ca tu l-ai neglijat...dar cred ca el vrea TOT

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna dimineata,

Magnus multumeste pentru urarile de aniversare; noi am inceput diversificarea de 3 zile cu Morcovi tineri de la HIPP, dar se pare ca trebuie sa-i mai dau si ceva mar ca pana acum facea magnus de 3-4 ori pe zi caca si de ieri nimic... sper sa se regleze.

Toate cele bune,

Cristina & Magnus

P.S. In Germania se merge mult pe "perioade-sarituri de crestere" cand bebelusul mananca mai mult si mai des decat de obicei.... sunt impartie pe perioade, nu stiu daca ati auzit de cartea "Oh je, ich wachse" (O vai, eu cresc) a lui Hetty van de Rijt, un olandez. E foarte interesanta pentru ca ofera explicatii de ce bebeii nostri in anumite perioade au comportari "ciudate" si ce se mai intampla dupa ce a reusit sa parcurca un nou nivel de dezvoltare. Autorul scrie ca in primele 20 de luni sunt 10 asemenea "sarituri, nivele" de dezvolatre.

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput