Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare fetelor!
Adar, "La multi ani!", multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!Distractie placuta!
Mihaser, noi mergem cu masina, sper sa nu fie f cald( eu as vrea sa plecam noapte, da nu vrea sotul). Daca totul merge bine vrem sa facem la intoarcere un popas la Herculane. Trebuie sa cumpar si ceva medicamente pt. Darius( in caz ca face febra(Doamne fereste),rosu in gat.)Trusa vostra medicala de voiaj ce contine? Doctora noastra e in concediu si asa ca azi mergem la alta sa il consulte inainte de plecare. Eu cred ca o sa ma pierd in atatea bagaje( albiuta pt baita, pat, hainute, biberoane...).
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Noe, tocmai am citit ce ai scris la sub."Topfer 3" si am inteles ca tu, ii dai ca si mine, bebelusei tale Milumil. As vrea sa te intreb, cand ai trecut la Milumil2? Pe cutie scrie ca at cand incepem diversificarea, la noi e a doua zi cand papam suc de morcovi( asa timid, cateva lingurite).Oare sa trec la Milumil2?
Milumil1, mie mi l-a cam umflat( la aproape 4 luni are 7.100g).Ca sa nu mai vorbim ca da o gramada de lapte afara, iar cand ii spun pediatrei zice ca sunt paranoica, ca baiatu creste f bine.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by roxivan

Noe, tocmai am citit ce ai scris la sub."Topfer 3" si am inteles ca tu, ii dai ca si mine, bebelusei tale Milumil. As vrea sa te intreb, cand ai trecut la Milumil2? Pe cutie scrie ca at cand incepem diversificarea, la noi e a doua zi cand papam suc de morcovi( asa timid, cateva lingurite).Oare sa trec la Milumil2?
Milumil1, mie mi l-a cam umflat( la aproape 4 luni are 7.100g).Ca sa nu mai vorbim ca da o gramada de lapte afara, iar cand ii spun pediatrei zice ca sunt paranoica, ca baiatu creste f bine.
Va pup!

la fix 4 luni am trecut la Milu2, si imediat am inceput si cerealele...Bia, cum am mai zis, e pe latura light de greutate,-la 4 luni avea 6200g, dar baieteii sunt mai maricei- cred ca fiecare bebe are ritmul lui si n-are rost sa te ingrijorezi

revin, avem musafiri

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Polixeni, si noi vrem sa mutam Bia..Nu aveti baby-phone?noi i-am luat de la Chicco si e foarte bun, o aud si cand se foieste..cred ca ar fi o solutie..

si ma intorc la..soacra

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

slutre gsc!
mi venim si noi cu cte un mesj din cnd in cnd.
m fost tre ocupti pt c pe 30 iulie ne-m botezt.
m fost tre cumintei, nu m plns dect putinel cnd ne- bgt preotul in p.poi, l finl dormisem l mmi in brte.
lume mult si distrctie putin, c s e cnd i copil mic cs.
in rest, suntem bine.nu ppm dect morcovel si l cnd vem noi chef.in rest, tzitzi.
nu puc dect s citesc cpitolul "in vigore".sorry c nu pot s tin psul cu voi, dr pote cnd vom mi creste.
pun si eu niste poze, in cz c vreti s ne dmirti ce mumosi m fost l botez
pupici si sntte

http://pg.photos.yhoo.com/ph/_b_222/detil?.dir=/1154re2&.dnm=f38fre2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
La multi ani shtrumpheteilor: Alessia, Vivian, Magnus Tiberius
Le doresc multa sanatate si bucurii.
Fetelor, stau cu ochii pe al meu baiat ca pe butelie. Nu stiu ce l-a apucat. Dar de acum imi este frica sa-l mai las nesupravegheat.
Filme cu violenta nu vede ca avem acea restrictie la TV. Singura gresala a fost ca a vazut un pic din Gladiatorul, pe DVD. Aici ma simt vinovata. In rest la TV vede numai filme pentru copii, desene animate si canalul de design. Atat. Tot incerc sa-i spun povesti cu fratiori cuminti care isi iubeau surioarele.
Cert e ca in grupa lui Luca de pe DC am citit de cazuri de gelozie de la cei mari. Asa ca se intampla si la case mai mari.
Dar nu ma consoleaza cu nimic.
Sambata dim. plecam spre California. Trebuie sa ma duc sa cumpar o umbrela de soare. Eva va sta numai la umbra. Nu are voie sa foloseasca crema protectoare. Deci va avea palariuta si va sta sub umbreluta.
Roxi, eu nu voi lua cadita ca o voi spala pe Eva sub dus sau in chiuveta. Poti face si tu la fel (dar nu uita sa iei clorul dupa tine sa dezinfectezi - asta apropos de subiectul cu toaletele de pe forum). Apoi voi avea grija sa iau la mine niste Tylenol care este un bun antitermic si analgezic, picaturi saline. Si cam atat. Ca daca se intampla ceva sa mi se imbolnaveasca voi suna de acolo pediatru.
Si noi tot cu masina vom merge. Si drumul va dura cam 15 ore, dar vom face escala dupa vreo 11 ore de condus, in Las Vegas. Sa fiu sincera cam am emotii cu Eva pe asa distanta. Mi-e sa nu se plictiseasca. Am inchiriat o masina mai mare, un minivan care sa-mi permita sa ma misc prin masina. Din fata in spate, sa mai stau si in genunchi, mai schimbam pozitia.
Poli, jucaria din aia are si Luca. Si o va folosi si Eva. Bag de seama ca este tare comun acel pian. L-am vazut si la Tina. Oricum pentru ei e super. Mai ales ca e si muzical si luminos. Ii atrage de doua ori.
Esti tare fericita ca al tau puiut doarme toata noaptea. Al meu Mamzel Farfuzel se trezeste pe la 2-3 sa pape si apoi doarme pana la 8 dim.
De mutat nu stiu cand o voi face. Stiu sigur ca intr-o luna o voi muta in crib ca in bazinet nu mai are loc, dar tot cu mine in camera. Acum lucrez cu mama soacra la lenjeriile ei.
Gabi fer, du-te la mare fara griji. Multi vor comenta ce vei face, dar sa nu-ti pese. Asa si mama-soacra. A mai fost si medic. Ca nu care cumva la anu' sa merg cu fata la mare in Ro. Dar acum la 4 luni putem sa mergem la ocean !!! Te doare mintea, pe cuvant.
Baga pozele pe adresa mea de e-mail: vistrate@yahoo.com
Si voi incerca sa te ajut. Sper sa nu-mi prind urechile si sa ma fac de ras.
Eu nu stiu ce sa zic de cereale. Cele care sunt aici nu sunt absolut deloc dulci. Nu stiu ce se gaseste in Ro. Dar Luca a stat pe cereale pana la 2 ani jumate. I le puneam in laptic, in biberon.
Imi amintesc cand am fost cu LUca in Ro, avea vreo 8 luni, am nimerit unele tare dulci. Ori nu am stiut eu ce sa iau.
Laura, tare mult ma bucur cand scrii si tu. Astept poze cu look-ul tau. Felicitari pentru reusita sorellei. Pup si scrie mai des ca sa ne inseninezi.
Gata, ma duc ca azi e zi de gatit ciorba de burta si orez cu legume.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Ceau, pup toate fetele si toti bebeii!!!
Ne-a fost dor de voi! Noi ieri seara am ajuns acasa, am stat mai mult decat am prevazut in Romania!! A fost frumos... ca acasa, dar obositor drumul.... Ne-am intalnit cu Anamaria (Micaalsa). E o minunatie Iulia, dulce foc!!

Inca nu am citit nimic ce ati mai scris... si am de citit o multime de cand nu am mai intrat...

Noi suntem bine, azi am facut primul vaccin, nu a plans deloc, sper sa fie totul ok, sa nu faca nici temperatura Harris. Tot numai piept papam, doctorita a zis ca daca am, pana la 6 luni ajunge doar pieptul.

Va pup si fug sa mai citesc putin din urma.

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

http://www.dropshots.com/cosmina

cateva poze botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Fetelor,
Nu v-am parasit,daŽ am inceput serviciul si nu prea am timp sa scriu.
Din pacate am slabit deja 1kg jumate de rau ce mi-a fost(greturi etc).
Multumesc ca v-ati gindit la mine.(Noe,Laura,Ciuf,Catrinel,Adar,Laura_ioana]

Am citit tot,sper ca David al Tinei este okay,cunosc pe cineva cu baietelul in aceeasi situatie si am aflat ca este o operatie de rutina.

In primul rind multe condoleante lui Kim.

Noe bine ca a trecut si licenta aia!Sa stii ca si husbandul meu merge prin cazinouri in vacante in strainate cind apuca,iar la "sexy club" il trimit chiar eu.Da-da sunt nebuna rau,stiu!

Catrinel vai ce silueta avem!Oana e o papusa in poza cu rochita cind sta cuminte in carucior!

Bun venit mamicilor Aalina,Alinamizzi,Alorea,Gabi_fer,roxivan!

Mara imi pare rau sa aud de problemele voastre.In Suedia,tara in care femeile sunt "barbate","domnii tatici" sunt lasati cu buza umflata si li se fac greutati daca se poarta necorespunzator, desi e in detrimentul copiilor.Cunosc cazuri in care "saracii" tatici au fost amenintati ca nu-si vor mai vedea bebele daca nu se comporta cum trebuie.Adevarul este ca baietii au mare nevoie de un exemplu de tatic bun si daca nu,se poate inlocui...Uite, am in familie o verisoara careia i s-au intimplat niste "minunatii"...Sotul a lasat-o cu 2 copii pentru un fotomodel si ea s-a recasatorit in strainatate cu un tip extraodinar,tot divortat,tata a 4 copii iar acum au 1 copil impreuna...Asa ca niciodata nu poti stii unde te duce destinul...si care e voia lui Dumnezeu.La inceput e foarte nasol,daca tot mai tii la el,dar eu as zice ca si Adar sa nu te mai uiti la el daca nu va merita.Usor de spus si greu de facut.DaŽ vezi eu ce n-as da sa mai am virsta ta si sa nu mai repet gresile facute.

ADAR multi ani traiaaasca,muulti ani traaiasca laaa muuuulti ani!Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si sa fiti o familie fericita intotdeauna!!

Ciuf mie fetita atunci de 3 ani mi-a facut o faza:ma dusesem sa intind rufele in curte si il lasasem pe bebe in patut dormind ca un ingeras.Cind sa ma intorc,fetita zgiltiia patutul lui bebe de zor si el incepuse sa tipe.Cica se juca "de-a mamica" si il "ingrijea".Noroc ca m-am intors la timpul potrivit,altfel cine stie...

Gabi_fer,Zuzilici LA MULTI ANI si multe bucurii alaturi de familie!

Laura_Ioana sa aveti un concediu placut in Turcia si sa veniti cu vesti mari daca se poate.

Va multumesc tuturor pt."complementele" la adresa lui Markus.Eu am fost cam suparata ca pe aici mai multe persoane necunoscute care l-au vazut au crezut ca e fetita!

Maine nu voi intra ca ne ducem la o zi e nastere a unui prieten de familie si mama(care a sosit acum 6 zile)va avea grija de aia mici.
Gata,m-am lungit destul.
pup toata gasca de mamici si bebici

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI,FERICITI,ALESSIA MARIA,VIVIAN,MAGNUS TIBERIUS!

mariana,ne era dor de tine si ma bucur ca ai reaparut.Sanatoasa,chiar daca mai slabuta.Recuperezi tu,mai ales ca ti-a venit mama sa te indoape nitelus cu bunatati.

Noe,in cercul nostru de prieteni(20% medici),se discuta des despre cresterea copiilor.Nu mai este ca pe vremuri,cand puteam manca orice si nu conta decat bagajul genetic.Astazi intervine alimentatia plina de E-uri(la gradi,de exemplu,nu poti controla ce mananca puiul) care,unui copil deja grasut nu-i face prea bine.Asadar,eu cel putin,nu-i voi da Theei cereale decat dupa 1 an si un pic,adica din momentul in care va merge,deci va face miscare.In ceea ce priveste diferitele formule,Humana este cel mai apropiat de laptele matern si este complet neandulcit.Prietenele care au hranit copii cu Milumil ori Nan si Bebelac n-au fost multumite,din acelasi motiv ca Roxivan.Sunt dulci,plac copilului,dar umfla in 90% din cazuri.

Polixeni,muta linistita copilul in camera lui(pana nu va constientiza cat de bine este cu mami si tati) si vei vedea ce bine ii va fi.Bebita mea doarme in camera ei din prima zi petrecuta acasa si este super fericita.

Va anunt fericita ca am inceput totusi diversificarea astazi si,spre stupoarea si multumirea mea,Thea a balotat nici mai mult,nici mai putin decat 50 de ml de supa.Ar mai fi mancat dar eu eram pregatita sa plec,adica aranjata si imbracata si ma gandeam ca poate i se face rau si varsa pe mine.Si eram in criza de timp.Am gustat si eu supita si era chiar f. buna.Maine o las sa pape cat vrea.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mariana,
bine ca ai mai dat un semn, ca nu stiam ce-i cu tine. si sa stii ca si io intrebasem de tine, na

Ciuf,
m-ai speriat tare, cu faza cu Luk. si m-ai facut sa-mi dau seama de ce o ruda de-a noastra n-o lasa pe fetita ei de 5 ani sa stea cu bebelusul, mereu ii spunea "sa nu te prind ca te duci la el in camera, auzi?". eu am crezut ca exagereaza, cind ne zicea ca e geloasa fetita, dar acum vad ca si la tine la fel a fost. ai grija de Luk, tine-l sub observatie dar nici sa nu-l faci sa se simta mereu pus la colt, ca atunci va fi si mai gelos.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput