Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Dea
Mariana
Catrinutza
Lady Hawk
Zuzilici
pe unde umblati fetelor?Sper ca sunteti ok si voi si puiutii, si ca va bucurati de concediu!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo Catrinel,

am vazut ca deja i-ai schimbat pe sport la carut lui Oana...ca eu am si eu Hertan dar Racer One si cu covatica tare... tot ma gandesc sa-i pun si eu sportul; care sunt avantajele.. asa in landou e in moment mai protejat de vant.

Gruß,
Cristina

P.S. O duminica placuta in continuare mamicilor, bebeilor si familiilor lor.

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mihaser, ce, tu nu stii ??? Circula un mesaj pe messenger, ca tre saa trimiti la toata lista, ca daca nu, din 17 aug. se desfiinteaza ... bla-bla-bla ... cine stie dac-o fi adevarat, dar cer e ca eu m-am saturat de mesajul ala ... daca vrei, trimite prin PM ID-ul tau si ti-l trimit si tie sa vezi ...

Noe - multam de complEmente. Acu, io stiu ca parintii frumosi ... fac fete, dar e vorba de primul copil, nu? Grabeste-te si fa un baiat si o ai pe Maia nora .. Glumeam desigur !!!
Auzi, tu de cate ori ii dai Biei pe zi cereale? Ca a mea ar manca la fiecare masa ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

NOE - cum te-ai descurcat mama ieri cu ... , ca eu m-am incadrat la limita ... apoi ... m-am culcat la 4 ... ca am spalat ceva vase ... la 7.30 am avut desteptarea ... stii cum sunt...uite asa:

Mergi la inceput

Fetelor, daca intru aproape in fiecare zi si mai modific cate ceva la profil personal, si adaug tot felul de inimioare sau stelute, dungulite si culori ... inseamna ca m-am tampit ?????

Mergi la inceput

Laura - draga mea, mi se intampla ceva ciudat: de cate ori scrii tu cate ceva, intru la poze ... si ... ma intristez, ca de fiecare data vad aceleasi poze ... TE ROG, fa cumva si mai pune niste pozici noi, sa te vedem cum arati acum ... ce zici?
A, inca ceva, vreau si ID-ul tau de messenger, ca vreau sa discutam putin despre problemuta ta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CRISTINA, i-am schimbat in sport, da. Avea si ea covatzica tare, a fost foarte faina. Dar nu vedea nimica din ea, si devenise un pik cam ingusta. Asa vede mai mult, e la fel de comod ca se da pe spate de tot si vede mai mult, e mai larg, mai aerisit. E aparata de vint, daca bate ridic cosul, pun o paturica si gata. E si mai mare, n-o doboara o briza

ADAR, mesajul ala e sigur un hoax, o pacaleala. A mai fost asa o chestie si pe Yahoo. Unii se plictisesc.
Ai o semnatura foarte foarte frumoasa!!

Oana azi n-a dormit DELOC ziua. Seara a fost asa de obosita ca a plins intr-una, iesisem sa papam si a trebuit sa stau cu ea in bratze, viitoarea ei nasa mi-a dat cu furculitza sa maninc seara nu a mai mancat nimica, a baut niste ceai si a tras pe dreapta dupa ce a plans una buna.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare fetelor! Multumesc ca m-ati primit in clubul vostru. Abia acum am reusit sa intru si eu ca Darius a fost tare marait azi, mai ales spre seara, a stat numai in brate. Acum abia a adormit. Mi-e groaza cand ma gandesc ca saptamana viitoare tre sa mergem in vizita la soacra-mea la Timisoara si o sa fie la fel de marait, mai exact mi-e teama de drum, mi se pare cale lunga lunga de la Rm. Valcea la Timisoara.Ce sa faci, daca nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mohamed.Voi ati fost plecate asa departe( sunt cateva sute bune de km) cu bebeii vostri? Cum s-au comportat?
Azi am papat pt prima data suc de morcovi,la inceput am facut mofturi, dar apoi a fost ok.Iese sucul de morcovi din haine sau raman patate?
Va pup si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Catrinel - muuuultumesccc....
Auzi, tu esti cumva psiholog???
Ca vad ca tratezi foarte bine depresiile ...

pupici,

Mergi la inceput

Roxivan - NU! Sucul de morcovi nu mai iese din haine in vecii vecilor AMIN!
Dar nu-i nimic, le poti petici!!!

Hai pupici,

Mergi la inceput