Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 24
roxivan spune:
Adar, mersi de informatie, le-am pus la Vanish, dar dc ai spus ca nu ies petele...nu mai am nici o speranta.
Am rasfoit albumele voaste, sa va traiasca bebeii! Vreau si eu sa va prezint puiutul meu!!!!Va rog, spuneti-mi si mie cum sa procedez sa imi fac album!
Multumesc anticipat!
Qamar spune:
daca tot am aflat ca sucul de morcovi nu mai iese veci din haine
si ca eu si Bia ne vom schimba prenumele in Morcoveata-mama si Morcoveata-fiica , macar sa am satisfactia sa urez cele bune sarbatoritilor de 7 august, ca pe urma ma duc la schlafen![]()
deci..de la mic la mare:
LA MULTE LUNI SI MULTA IUBIRE:
Alessia-Maria 

Vivian 

Magnus Tiberius 

si acum vine partea mea preferata:

ADAR, de ziua ta iti doresc:
Veels geluk met jou verjaarsdag!
Gueter geburtsdaa!
Eid milaad saeed!
Chestit Rojden Den!
Sun Yat Fai Lok!
Ne gelukkege verjoardach!
Tillukku vid fodingardegnum!
Joyeux Anniversaire!
Alles Gute zum Geburtstag!
Isten eltessen!
Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu!
Gratulerer med dagen!
Grattis på födelsedagen
Chuc Mung Sinh Nhat!
sau..daca nu te-ai prins inca...
LA MULTI ANI!!!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
adar spune:
Matei-Alexandru
LA MULTI ANI, FERICIRE SI IUBIRE !!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Catrinel_17 spune:
Cum tratez depresiile, ADAR?
stai, ca pe bune nu ma prind, mi.-e si somn...
NOE, ROXI, si io am pus Vanish si ciuciu. Ori le speli imediat dupa ce au fost patate, ori poti sa uiti. Noi folosim ditamai bavetzicile, si pt prinz o imbrac in echipament de lupta, cum ar veni. ![]()
pup fetele, ma duc sa halesc dintr-o musaca de vinete cu cartofi ce-am facut-o pt maine, da' nu ma pot abtzine
si apoi la
....
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
adar spune:
LA MULTI ANI FERICITI SI MUUUULTA IUBIRE !!!!

mamicii
GABI_FER
si prichindeilor
Alessia-Maria
Vivian
Magnus Tiberius
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
NOE - SA TRAIESTI, SARUMANA, MULTUMIM !!!!!
MARFA DE URARE !!! IOTE ASA MA CULC MANDRA SI IO !!!
MAINE MA DUC LA LIBRARIE SA-MI IAU CATEVA DICTIONARE .....
Pupici maximi si ALLES GUTE!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
aida_o spune:
La Multi Ani
Adar
si
Gabi_fer
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
adar spune:
Catrinel - cum ce depresie ??? A mea ... Pai tu crezi ca un om normal poate face la o semnatura ce am facut io??? Uita-te si tu cate bazdacuri am pus acolo ... Dar stii care-i culmea???
IMI PLACEEEEEEE!!!
Pupici,![]()
![]()
![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ciuf spune:
Tzop si eu.
La multi ani mamicilor Adar si Gabi fer. Cat mai multa iubire din partea celor dragi si sa aveti parte de realizari si sanatate.
La multi ani, Matei! O viata frumoasa si usoara!
Fetelor, is suparata
. Fiu-meu era cat pe ce sa o sugrume pe Eva
. L-am batut de i-am lasat semne pe picioare. L-am intrebat: "Luca ce ai facut?", la care el: "Am strans-o de gat. Vezi ca doare???"
Nu-mi revin. Nu stiu ce l-a apucat. E prima data cand face asa ceva. Asa ca e tras semnalul de alarma pentru mine. Trebuie sa am grija sa pun incuietoare la baie ca sa nu mai poata sa ajunga in dormitor. Un moment sa nu-i mai las singuri. Doamne, ai grija de noi!
Nu mai stiu care zicea de taxe la setul de amprentele. Suport eu taxele si expediatul in Ro. Numai sa spuneti care vreti ca luni-marti sa ma duc sa le cumpar. Scrieti-mi pe PM si adresele voastre.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
ANDREEA GEORGIANA spune:
ADAAAAAAAAAAAAAAAAAR!LA MULTI ANI,FRUMOSI,BUNI,ALATURI DE UN SOT MEREU
DE TINE!SI DE O MAIA CU OCHII DIN CE IN CE MAI MARI CARE SA CEARA VEHEMENT UN FRATIOR!NA,C-AM ZIS!
Matei Alexandru,La multi ani!Si roag-o pe mami sa ne mai viziteze!
Laura Ioana,ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si intr-adevar,ar fi cazul sa ne mai incanti cu ceva poze.Vezi ca in Antalya,la sfarsitul lui august se fac copii frumosi si sanatosi,motiv pt. care si sora mea merge acolo.
Kim,cat stai in Romania?Exista vreo posibilitate sa ne intalnim?Unde esti?Vezi cat este de bine sa ai frati?Atat la bucurie cat si la necaz ii ai alaturi.mama are o vorba:faci cel putin 2 copii nu pt. tine,ca parinte ci pt. ca atunci cand nu mai esti,sa se aiba unul pe celalat.Trist dar...real.
Alicia cea frumoasa!
Adar,Maia cea cu ochi mari are carut ca al Theei cred.Si e tare dulce atat in el cat si inafara lui!Imi place poza cu boticul luminat.Noi incepem sa papam supita marti,intrucat mami are maine treaba si nu are timp de gatit.Deh,se apropie intoarcerea in campul muncii.Nu incepem cu cereale si nici nu le vom introduce in meniu f. curand,intrucat nu ne-au fost recomandate cu caldura de nimeni(avizat) ci dimpotriva.
Mari,mi-ai facut o pofta de mancarica de la Cheile Gradistei!!!!!De cate ori mergem la Brasov si stam mai mult,tragem o fuga sa papam acolo.Odihna placuta!
Mihaser,il cheama Alin Nitu si a terminat Unirea in 1989(cred).
Roxivan,bine ai venit,cu tot cu darius,pe care vrem sa il cunoastem!
catrinel,
Oana cu rochita,din ciuf si pana la cipici.Daaaaaaaaaaaa?
Noi iar am avut un weekend plin,atat de vizite si mese imbelsugate(de care ar trebui sa fug,ca Dracul de tamaie,de altfel...).Ieri ar fi trebuit sa avem oaspeti,dar s-a contramandat si daca tot eram ,,liberi,, a aparut un sarbatorit,asa ca am fost la restaurant iar astazi,am fost la Corbeanca la ziua fetitei unora din nenumaratii prieteni de acolo.Thea a avut alte 2 zile(si nopti)...nervoase,a mancat putin si prost,a plans,s-a agitat si ne-a extenuat pur si simplu.Astazi,in schimb,la petrecere,a fost numai cu ochii dupa copii si la piscina,a impartit zambete si bezele si evident,nimeni nu ne-a crezut cand am spus ca Thea stie sa planga.Tare chiar.Am pus poze noi incepand de aici,ca sa va convingeti singure ce copil smecher avem.http://community.webshots.com/photo/551555210/2401353500079410238kWvMKb
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana