Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tina multa sanatate lui bebe David. Tzin pumnii sa fie bine cat mai repede

Mara, acum am citit despre necazul tau si m-am umplut de nervi Barbatii sunt niste dobitoci, in marea lor majoritate Zau ca la faze din astea iti vine sa le-o tai si sa le-o servesti la cina Sa fiti voi sanatosi (tu si bebe Iustin), ca ajunge el logodnicul sa regrete tampenia lui, iar de vei vrea il vei ierta, iar daca nu, nu! (eu nu cred ca l-as putea ierta, plus ca i-as parui pe amandoi)

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AIDA, Alex e tare frumoasa. Seamana cu tine, are niste ochi minunati!

Apropo de ochi, MAIA m-a cucerit!

ALOREA, ti-am dat PM cu parola de la contul comun de poze, sa-ti faci si tu album sa pui poze cu voi acolo. Daca nu stii cum, da-mi de stire.

CIUF, nu-i aranjez freza... asa ii sta, pe bune! Acuma e mai pleostit, ca e mai lung. Dar motzul tot acolo e. Poate e motzul ala care se taie la un an

KIM, ai grija de voi. pacat ca ai trecut prin Frankfurt fara sa ne vedem! Ce mi-ar fi placut sa ne intalnim! Numarul meu de mobil este pe listutza in mailul comun (in notepad)!

ROXIVAN, nu pun pe oana sa stea in funduletz. O ridic de manutze, sta citeva secunde, dar atata. Va sta in funduletz cind e ea pregatita! Nu o fortza! Daca vrei la noi pe listutza, trimite-ne detaliile tale!

LAURA IOANA, pariez ca arati traznet! Mai pune pozici! Ne e dor de tine! Vacanta frumoasa!

AALINA; nu te mai stressa, ca nu ramane fara aer cu nasul in cearceaf! M-am stressat si io, dar m-au lamurit fetele. Va protesta daca e ceva, sau va intoarce capul intr-o parte. Oana a dormit pe burta vreo saptamana dupa ce a invatzat sa se intoarca, acuma nu mai e asa interesant. Cautam altceva

MARI78, ce cool e Teo in costumasul ala rosu! E simpatica foc! Sa mai pui poze!!

POLI, deja ai venit din concediu!! Chiar ca a trecut repede vremea!!

LUIZAX, pai na, distractie placuta la job!! cu cine stau copii?

BITAB, cum e cu lapticul? Asa bine stiu prin ce treci!!

Noi am iesit in seara asta, Oana a fost in rochitza si a fost tare cuminte, cit am balotat noi, ea a dormit linistita. Imediat ce am terminat de mancat a inceput sa protesteze, ca ii era foame. Ce galop am bagat pana acasa!

Am pus ceva poze noi, aici se tine de cipici

Da’ tot asta e preferata mea

NSHIRO, ce mai faci? MARIANA? IRINA71, cum te mai simti? CATRINUTZA, iar ne-ai parasit?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Cartinel 17 multumesc pentru raspuns.Si eu fac exercitii cu Darius( il prind de manute si il ridic pentru cateva secunde), de cateva ori pe zi, dar sotul meu parca nu mai are rabdare.....Tot imi da exemplu o nepoata de-a lui care a stat in fundulet de la 2 luni jumate...parca toti copiii ar fii la fel.De azi incep sa ii dau si suc de morcovi, sa vedem cum reactioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Da, aida, daca mai traia mama macar o luna - doua ca sa-si vada nepotica... Trist dar asta e, poate ne vede totusi din ceruri...
Stam in casa si parca e cu noi, totul in jur vorbeste de ea, si o pomenim cu mare drag tot timpul, ne simtim mai uniti ca niciodata (noi fratii), cred ca ea vrea sa fim asa...

ciuf, intr-adevar, doliul e in suflet... mersi pt mesajul tau.

Catrinel, sper sa ne intalnim dar cu o ocazie fericita...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Catrinel - ... multumim, multumim ...

Kim - draguta mea, tare as vrea sa te vad linistita si fericita din nou ... stiu ca mai dureaza ... doliul, il vei purta in suflet mereu. Eu nu am purtat doliu decat in zilele dinaintea inmormantarii si in ziua aceea. Nu m-a interesat parerea lumii, sfaturile ... am ramas cu banderola neagra in suflet, unde o port si acum, cu respectul si dragostea mea pentru acel om ... nimic nu inseamna mai mult decat asta. Si ... sa nu uiti niciodata ca mama ta va fi acolo mereu, va veghea din umbra asupra voastra ... SA FII TARE!

Noe - si noi, si noi papam cu lingurita, acum chiar ne-am prins cum se face treaba asta si ne place ... auzi, tu cat ii dai, o portie intreaga de cereale, cum e indicat pe cutie???

Mari - si noi te pupacim si sa stii ca te invidiem ca bantui prin tara moldovei, si la munte si pe unde mai umbli tu , iar noi stam colea acasuca ... dar las ca vii tu sa ne povestesti, da???

Andreea - Thea papa cereale ??? Sau ce papa Thea??? Hai, da detalii, sa mai imbunatatim si noi cartea de bucate ... pupici ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Catrinel, te rog trece-o pe listuta noastra pe Roxana, i-am gasit mail-ul pe mamici_de_martie_aprilie2006 ... eu mi-am uitat cum sa fac .

Buna!
Ma numesc roxivan(DN 11.05.1982) si am un baietel,
Darius-Mihai nascut pe 10 aprilie 2006 la ora 22.40,
3.300g, 53cm, APGAR 10 (DPN 23apr2006) la Maternitatea
Giulesti cu prof.dr.Bogdan Marinescu. Am nascut
normal cu anestezie epidurala. Multumesc!

Nu e nimeni pe-aici asa de dimineata? A mea zgubilitica s-a trezit la 6 si n-a mai vrut in nici un fel sa doarma, asa ca am facut-o pachet, am pus-o in marsupiu si am expediat-o cu tata-so la plimbare.
Mai fetelor, le-ati dat careva la bebei mar cu biscuite pana acum? ca ma tot sictireste soacra-mea la cap sa-i dau si nnu stiu ce sa fac. daca le-ati dat ... ce marca de biscuiti ati cumparat? ca habar n-am care ar fi mai buni pentru ei, eu nu sunt consumatoare de biscuiti ... mai degraba de . Glumesc, ma plicti

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Io mi-s pacia, vorba lu' LUIZA. Am dat lui Oana sa pape, san+bibe si cred ca gata cu sanul. mai e asa de putin... si e numai masa asta de dimineata, in rest nu mai am nimik, asa ca cred ca asta a fost...

MICAALSA, nu te lua dupa soacra!! Ai grija cu biscuitii, sa nu ii dai biscuiti cu gluten! E posibil sa faca alergii. Nu mai e chiar ca pe timpul mamei soacre desi o sa-ti zica ,,,ca i-a dat sotzului tau si uite ce mare si frumos s-a facut!
Nu, serios acuma, nu ii da biscuiti decat speciali pt bebei, daca vrei mar cu biscuite neaparat. De ce nu bagi niste morcov?

Io una ma bag inapoi in pat, ca Oana mai doarme vreo 2 ore acuma.

ANDREEA, pe unde umbli?

Stiam io c-am uitat ceva: MICAALSA, faza cu biscuitii e scrisa si in "mama si copilul" a lui Capraru, daca ai cartea, poti sa i-o pui in brate.

Cum se modifica listutza: se face log on cu mar_apr2006, si parola de la contul comun de email, se merge la butoanele de desupra mesajului cu listutza, si se alege butonul "edit" (o foaie de hartie cu un creion). se modifica mesajul (adica listutza) se face log out (nu ca mine, care ma mai uit logata)

Pupici

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Catrinel, bagat la capatana . Mersi de sfaturi. Somnic usor ... asta daca te lasa Oana.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

am ajuns si noi la Turnu dupa 7 ore cu trenul si masina...a fost cuminte baietelul, mai ales ca am mers cu IC nu la vagon de dormit..am un calator pe cinste...acum doarme en gross!

Andreea G pai sotul meu e din Turnu si aici locuiesc socrii si bunica lui. Cum il cheama pe cumnatel?

Noe pai spasmofilia e caderea de calciu...incepi sa tremuri si ajungi si pe jos lesinata...eu am patit-o acum 3 ani. Ai grija! Fa si tu niste analize ca pana si Cristinelu a dat de 2 ori sange...Acum ii dau fier ca are anemie feriptiva.

Mara Fii barbata! Daca te consoleaza cu ceva pe prietena mea cea mai buna a lasat-o sotul cu 2 copii ptr o fufa care era vanzatoare la ei la magazin. Incerc sa o incurajez mereu. Nu e saptamana sa nu vorbim.

Ciuf si eu vreau sa stiu de graviduta noastra!

Laura Ioana chiar m-am gandit la tine! Pupici! Concediu placut!

Adar sper ca e o gluma asta cu messengerul!

Kim imi pare tare rau! pacat ca nu a apucat sa o tina in brate pe Alicia! Asta-i viata...uneori e nedreapta!

La multi ani Alexandru-Tecla!

Roxivan bine ai venit!

Aida, Catrinel v-am vazut pozele! Super fetite! Mai fetelor mie imi spune toata lumea ca am fetita Catrinel welcome to the club!

Mari Distractie placuta in concediu!

Poli ma bucur ca v-ati simtit bine aici. Si eu as vrea sa mergem o fuga la Peles pana nu se retrocedeaza!

Fetelor atentie la biscuiti ca trebuie sa fie fara gluten. Nici bebe al meu nu sta in fundulet decat tinut. Au tot timpul din lume! Sa fie ei sanatosi! Micaalsa ce fain sta Iulia in hamac. Super faine poze!

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hola, ragazze!
tocmai ce-am culcat puiul si am intrat repede sa vad ce si cum...ce fac bebelucii, cuminti, mancaciosi?

Ciuf, sotu e doctor in calculatoare..da nu in mod oficial..am vazut setul ala de bebei, e tare dragut dar la pretul care il are (mic, incredibil) o sa fie mai mari taxele..asa ca ma apuc de cautat pe aici...Pupam Eva

Luiza, spor la munci si energie maxima, ca imi imaginez ca iti e destul de greu

roxivan, eu mai las Bia sprijinita in semifundulet dar nu foarte mult si des..inca nu e timpul (ea are 4 luni jumi)..Inca putina rabdare si or sa stea si in fundic...Cat despre bebeii care stateau in fund de la 2 luni...please, si la o luna poti sa-l pui sprijinit asa, dar in mod evident NU e bine pentru coloana lor...Incearca sa ii explici sotului tau ca, desi ei se tot imping si vor sa se ridice, inca nu sunt pregatiti

Adar, petrecareata de sambata, am vizionat poze cu Maia, ce pot sa mai zic: zuuuper!!Cereale prima data i-am facut exact cat scria acolo, dar nu a mancat tot..acum ii pun cam 3-4 linguri si apa pana se transforma in pasta aia care trebuie...Ma orientez in functie de cat mananca ea

Laura Ioana, felicitari pentru energia de aerobic...si eu am fost... O DATA, ca pe urma a racit Bia si am stat numai cu ea..dar tot imi promit ca o sa ma apuc..Ai idee daca Pilates functioneaza?Pupam

Aalina, si Bia ne zapaceste de cap cu intorsul pe burta..ea reuseste si inapoi, insa noaptea cand se intoarce in somn o apuca maraiala si trebuie sa o intoarcem noi..Rabdare, o sa treaca si faza asta..Si vin altele
Si nu e o regula sa ii dai cereale seara, incearca la pranz, sau cand e ea mai odihnita si nu exagerat de flamanda- cand ii e super foame, Bia se enerveaza la cereale in intervalul in care duc lingurita la farfurie sa o umplu...Seara daca ii dai pot sa fie prea satioase si sa ii faca sete noaptea..

Catrinel, zuper motzata taCat despre leul-floare, fie ce-o fi, important e ca distreaza fetele...Bia e innebunita si dupa elefant, l-ar roade toata ziua daca l-ar prinde

Mihaser, pana la urma -la sfatul pretios al mamei de Maia- am ajuns la concluzia ca e glicemia de vina..In sarcina era foarte mica si din moment ce m-am simtit mai bine de la Cola..cred ca ea e de vina...Asta e, ma sacrific, o sa mananc mai multe dulciuriSi Bia ia fier, preventiv, cica, da nu ii dau in fiecare zi pentru ca a cam constipat-o

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput