Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
roxivan spune:
Buna mamicilor! Va urmaresc de ceva vreme si as vrea sa intru si eu in clubul vostru. Eu sunt o mamica cu un baietel de aproape 4 luni( face 4 luni pe 10 aug) si as vrea sa va intreb cand ati inceput sa puneti bebeii sa stea in fundulet, sprijiniti de perne sau intr-o pozitie ridicata in carucior? Sotul meu il tot tine in fundulet si mi-e tare teama sa nu pateasca ceva la coloana. Poate ati vorbit despre asta, dar nu am avut timp sa parcurg toate capitolele. Imi cer scuze.
Va pup!
adar spune:
POZE NOI ... 4 LUNI ... OCHI MAAAAARIII ...![]()
Aici in album, jos ...
Pupici de la noi.
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Laura Ioana spune:
Kim imi pare rau pentru mama ta! Dumnezeu sa o odihneasca! Am lacrimat citind ca nu a vazut-o pe micuta si nu a apucat s-o tina in brate![]()
Si eu voiam sa stiu ce mai face Mariana, cum merge sarcina si cum se mai descurca![]()
Eu continuu masajele si aerobicul de cate 3 ori pe sapt si burta si-a revenit bine, nu mai e tremuratoare, am mai dat jos si din kg (am mai putin cu 1 kg fatza de anul trecut, inainte de sarcina), iar la sf lui aug mergem in Antalya unde sper sa se vindece bine, bine uterul pt a fi pregatit pt o noua sarcina.
Va pup pe toate si pe toti bebeii vostri

Poze Laura
aalina2003 spune:
Alorea
Eu sunt noua printre voi, dar vad ca ne confruntam cu aceleasi probleme: fetita mea (4luni si jumatate) se tot intoarce pe burta si pentru ca noaptea imi este si frica sa o las asa, dar si ca sa nu se trezeasca plangand, o "blochez", iar ziua o las cum vrea ea, fiindca o mai supraveghez. Am obsrevat insa, in timpul zilei, ca isi roteste capul singura si nu mai ramanae cu nasul in cearsaf, asa ca o sa renunt si noaptea la "blocaj". Iar de mancat, tot asa, 5-6 mese pe zi a 110-135ml, plu aprox 100ml ceai. Nu a fost niciodata o mancacioasa (este si anemica, asa s-a nascut), de luat in greutate a luat bine pana la vaccinul de 2 luni, apoi mai putin bine, (ce a pierdut atunci nu a recuperat, dar e vioaie si sanatoasa. oricum, e departe de ce scrie pe cutiile de lapte sau in carti.Asa e ea!
aalina2003 spune:
Tot pt Alorea
Am uitat sa spun ca incerc sa ii dau cereale de la 4 luni, dar ba se infunda tetina (desi alte mamici spun ca merge cu Avent 2+1-2 masuri orez), ba tetina e buna (Nuk pe hrana semilichida sau cu orificiul in forma de cruce), dar nu ii e foame sau pur si simplu nu ii plac.Mai mult de 1/2 masura orez la 120ml lapte nu am reusit sa ii dau niciodata si nici ala tot.
Am mai incercat ceva si a mers: desi stiu laptele trebuie preparat pe loc, pt ca ea manca numai jumatate si apoi adoarme dupa 1 ora sugandu-si cu foc degetul mare, i-am dat atunci si restul de lapte. De cele mai multe ori a mers si nu a patit nimic.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Tot pt Alorea
Am uitat sa spun ca incerc sa ii dau cereale de la 4 luni, dar ba se infunda tetina (desi alte mamici spun ca merge cu Avent 2+1-2 masuri orez), ba tetina e buna (Nuk pe hrana semilichida sau cu orificiul in forma de cruce), dar nu ii e foame sau pur si simplu nu ii plac.Mai mult de 1/2 masura orez la 120ml lapte nu am reusit sa ii dau niciodata si nici ala tot.
Am mai incercat ceva si a mers: desi stiu laptele trebuie preparat pe loc, pt ca ea manca numai jumatate si apoi adoarme dupa 1 ora sugandu-si cu foc degetul mare, i-am dat atunci si restul de lapte. De cele mai multe ori a mers si nu a patit nimic.
incearca cu lingurita, o sa dureze mai mult dar o sa manance mult mai mult; eu ii fac o pasta cam ca fructele de la borcan Hipp si i-o dau cu lingurita..la inceput manca aprox 35 de minute acu in 15 minute termina un castronel mic de bebe..si oricum e recomandat sa obisnuiesti bebe usurel cu lingurita...succes!

revin , fetele, ca acu am energie de curatenie
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
mari78 spune:
Salutare la toata lumea! Kim, condoleante! Inteleg prin ce treci, eu mi-am pierdut tatal la o luna dupa nunta...Asa as fi vrut sa o vada pe Teodora.. Doina, multa sanatate micutului Andrei, ma rog sa se faca repede bine Mara si Tania va doresc sa luati cea mai buna decizie,atat pt voi,cat mai ales pt puii vostri Tina tin pumnii pt David. O sa fie f bine,ai sa vezi Fetelor, imi cer scuze ca nu va scriu la fiecare, am citit tot si am pentru toate numai ganduri bune., insa va scriu de pe telefon si imi e mai greu. Abia astept sa ajung acasa sa vad pozele : pestele si pe Ghita a lui Pispi, freza Andreei, pozele de la botezul Evei, pe Oana, Alexandra,Maia, pe Biencute.
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
aalina2003 spune:
O sa incerc cu lingurita, de fapt stiu ca asa e recomandat si normal, dar la inceput am incercat sa-i dau cereealele in masa de seara pe care si asa de-abia o mananca, pe jumatate adormita, dar daca ii mai dadeam si cu lingurita..aoricum, o sa incerc la alta masa..parca mi se parea mai simplu cu biberonul..
mari78 spune:
Noi suntem bine. Am fost la Onesti la bunici, iar acum suntem la munte, la Cheile Gradistei. Teo se simte excelent aici, papa si doarme bine. In Bucuresti, din cauza caldurii, era sa raman fara laptic, pentru ca Teodora manca f putin si era maraita mereu. Noi va pupam pe toate mamicile si toti bebicii
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
Polixeni spune:
Salutare tuturor!!
Am revenit din vacanta!!!!Din pacate nu am avut internet in Ro asa ca am fost pe "uscat" timp de 2 sapt.Ne-am intors si noi ieri si azi am apucat sa citesc si eu din urma.
Tinamulta sanatate lui David!!Multa putere sa treceti peste asta!!O sa vezi ca o sa treceti cu bine peste asta!
pt Davidutz!
Kimsincere condoleante!Imi pare sincer rau pt mama ta!Sa se odihneasca in pace!
Mara ce rau imi pare sa aud despre problema ta.Maaaamaaa numai cand aud de astfel de cazuri ma apuca niste nervi!!

Eu le-as taia obiectul muncii tuturor barbatilor care fac magarii d-astea iar cu ele as sterge podeaua!!!

Incearca sa fii tare si ia decizia "la rece".
In ceea ce priveste calatoria cu avionul, bebeul a suportat-o bine.L-am pus in scaunelul de masina,l-am legat cu centurile de siguranta.Am petrecut minunat alaturi de ai mei.Dar mai ales s-au bucurat bunicile mele,respectiv strabunicile piticului.Pt ele a insemnat f mult ca au trait sa-l vada macar 1 data.Am fost la gradina zoologica,la Sinaia la Castelul Peles...Si asa de repede a trecut timpul...of-offffff.Toata lumea de acolo s-a minunat cum de nu am inceput inca cu diversificarea...dar daca nea doctoru nu ne da voie...chiar sunt curioasa cand vom incepe.
Acum revenind acasa murim de caldura...40 de grade!!!
O sa pun pozici noi!
V-am pupicit pe toate si pe toti bebeii!!!
noi;
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=/4513re2&urlhint=actn,ren%3as,7%3af,0