Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Buna seara fetelor! Scuze ca nu v-am mai scrie dar bebe al meu cu caldurile astea este cam marait .Ziua doarme putin iar noaptea se rostogoleste pe burtica si nu mai poate sa se intoarca pe spate si maraie.Si uite asa face toata noaptea si eu cu tati stam si-l pazim.Si eu si tati suntem epuizati. De mancat ai vostrii cum mananca ca al meu nazdravan are cam 5-6 mese pe si la fiecare masa nu mananca (doar foarte rar) mai mult de 110ml. Apa bea doar 70ml ca ceai nu mai vrea.
Pup dulce toate mamicile care isi sarbatoresc luna aceasta ziua de nastere si toti bebeiisi va urez
Daca nu se trezeste bebe ma apuc sa citesc din urma ca vad ca voi ati fost mult mai harnice ca mine .
Cine ma poate ajuta si pa mine ca nu stiu cum sa bag si eu pozele sau sa fac un album
Va pup dulce si sper sa va scriu mai repede.

ANA SI CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, mai stiti ceva de Mariana? O fi bine? Ea, puiutii ei?
Care stie ceva sa bage gheruta sa scrie cateva cuvinte.
pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Pispi asa arata setul:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4840147
Eu mi-am cumparat aseara setul roz si ramane sa-i fac amprentele.
Nu mai stiu ce vroiam sa spun.
Andreea, saru'mana mult pentru Ghita. Nu. nu e vorba de barzoiul lui Pispi. Ci de melodia lui Stratan.
Vrea cineva melodia pentru copii "Nu mi-e frica de bau-bau"? Ca e tare faina.
Ana, ce sa zic ... Mamzel Farfuzel papa tare bine. Dar noi nu avem problemele cu caldurile din Ro. E chiar placut la noi, asa ca nu te pot ajuta prea mult.
Aida, e tare frumoasa Alexandra. Ochii aceia ... te pierzi in ei. Iti seamana tare mult. Dar are ceva si de la sot. Dar nu reusesc sa-mi dau seama ce.
Cum spuneai si tu, de data asta nu mai am cantar pentru bbi. Am avut unul la Luca care era cu tavita si apoi tavita o detasai si copilul se urca cu picioarele pe el sa se cantareasca. Eh ... si il cantaream toata ziua dupa ce manca. Cum nu lua in greutate ma si panicam si sunam rapid la doctor. Eh si de data asta m-as ajutat a mea mamuka sa nu mai fiu paranoica. S-a urcat pe cantarul lui Luca sa vada cum mai sta cu kg si aia a fost. L-a dat peste cap. Asa ca am zis ca nu mai cumpar altul.
Noe, te tot auzeam de Dr. Si ma gandeam ca al tau sot e doctor in calculatoare. Si-o fi dat vreun doctorat. Pana de curand cand am realizat ca e prescurtarea de la Dragos.
Anamaria, ce fata frumoasa ai tu!!! Pup cutisoarele alea ale ei. Si ziceti ca v-ai indragostit de Harris? Ma bucur mult ca v-ati intalnit. Transmite-i Cosminei salutarile noastre.
Dar Poli in ce oras e in Ro.? S-o intalni si ea cu vreo fata de pe DC.
Catrinel, mortala poza asta: http://pg.photos.yahoo.com/ph/timiscross/detail?.dir=7cc0&.dnm=9966re2.jpg&.src=ph
Cum reuseseti sa-i aranjezi ciuful?
Pup eu dulcineea ta.
Ia sariti aici si spuneti. Mai vrea careva vreun set roz de amprente sau albastru? Ca poate le trimit prin posta de se anunta mai multe.
Is in toane bune azi.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
M-au lovit necazurile, cred ca stiti: a murit mama.
Am ajuns cu bine in Romania, zborul si drumul obositor pt micutza mai ales, iar azi a fost o zi grea, am condus-o pe ultimul drum pe mama noastra draga, dar ne linisteste gandul ca murit impacata si fericita pt reusita fratelui nostru mai mic (de o zi intrat la facultate) si s-a dus acolo unde e si tata de 12 ani. Au fost emotii prea mari pt ea. Va ramane mereu in inimile noastre o forta, un suflet deosebit, care se bucura ca un copil, traia fiecare clipa la maxim, avea o vorba buna pt fiecare, nu-si pierdea niciodata credinta, si speranta in ciuda tuturor necazurilor, facea planuri peste planuri. Nu a mai apucat s-o vada insa pe nepotica ei (decat in poze si pe net)de care era atat de indragostita, la toata lumea arata poze cu Alicia. Urma sa venim noi cand facea Alicia 6 luni si la primavara sa vina mama in Canada. Cine a crezut ca se precipita asa evenimentele? Ei acum ne-a facut sa venim mai repede acasa, si stam aici 2 luni sa ne tihneasca.
Micutza a fost ca un ingeras de cuminte la inmormantare si la restaurant, a dormit ore in sir si cat a fost treaza ne-a inveselit cu zambetele si pofta ei de viata.
Azi am inmormantat-o pe mama... si - culmea!- se implineste un an de cand am aflat ca sunt insarcinata. Eram in vacanta in Romania, am sarbatorit cu mama si toti ai nostri...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Kim, m-am tot gandit ce o fi fost in sufletelul tau. Dureros ca saraca nu a mai apucat sa o vada in realitate pe Alicia. Dar macar a murit impacata ca are o nepotica frumoasa si sanatoasa (cat si-o fi dorit saraca sa o tina in brate, sa o sarute si sa-i spuna cat de mult o iubeste ... imi dau lacrimile), tu ti-ai revenit dupa marea incercare a sortii dupa nastere, iar fratele tau a reusit la facultate. Viata a supus-o la multe tristeti si bucurii. Acum e linistita ca se afla alaturi de tatal tau.
Cum a povestit si Adar, Dzeu ii alege pe cei buni si frumosi. Asta a fost alegerea Lui.
Dzeu sa o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Asa e, ciuf, cum zici. Ai inteles perfect. Eu nu prea mai am cuvinte acum.
Adar, iti multumesc pt gandurile bune si incurajari, intr-adevar Alicia m-a facut sa trec mai usor peste sau pe langa, vorba ta.
Catrinel, m-am gandit la tine cat am stat la Frankfurt (escala).
AndreeaGeorgiana, m-ai atins la coarda sensibila, Ruga pentru parinti era o melodie pe care n-am inteles-o cu adevarat pana azi (si culmea! era preferata mamei).
Noe, iti multumesc pentru initiativa de a va ruga pt sufletul mamei mele.
Aida, si eu te consider din familie, inrudite cum suntem noi asa neoficial si pe forum.
Multumesc tuturor fetelor ....

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

of, Kim... vrei sa spui ca, daca mamica ta mai traia o luna, apuca sa o vada pe Alicia? (ai spus ca mergeati in Ro cind facea ea 6 luni)
stii...? eu ma rog zilnic la Dumnezeu pt ca ai mei sa apuce sa-si vada nepoata... am invatat, de cind am pierdut-o pe soacra mea, total neasteptat, dar si din ce s-a intimplat si altora, ca si tie, ca nimic nu e sigur in viata si trebuie sa profitam de toate clipele pe care le traim alaturi de parinti...

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ciuf,
Alexandra are aceeasi forma a frezei (hairline) ca a lui tacsu, si mai are si gaura lui din barba de freza zic pt ca eu nu am acel "coltisor" in mijlocul fruntii, am linia dreapta.
si fruntea e ca a lui, eu n-o am asa proeminenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

kim, Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta ... stiu cum e sa-ti pierzi un parinte, si tatal meu a murit cand eu eram in ultimul an de facultate. De fiecare data cand merg acasa o duc pe Iulia la mormantul lui si ma gandesc ca poate el o vede de acolo ... macar atat, daca n-a putut sa o tina in brate. Si mi-e o ciuda cand vad ca socru-mio de ex, cu care stam in aceeasi casa, nici macar n-a luat-o vreodata-n brate, imi vine sa si mor. Daca mai traia tatal meu ... Dar viata asta e nedreapta uneori si cum spunea si ciuf, Dumnezeu ii alege pe cei buni si frumosi.
ciuf, as vrea si eu setul acela, daca cumva poti sa le trimiti pe posta te rog sa ma anunti si pe mine. Si sa ne spui un cont ceva, sa-ti trimitem banii.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

eu am inceput serviciul de la 1 august...asha ca scuze ca nu mai sunt pacia tot timpu' :)

Mergi la inceput