Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
Catrinel_17 spune:
NOE, pune poze cu leu' ala nou, ca nu stiu ce jucarii sa ii mai iau Oanei... si evident, poze cu tine scotindu-ti cipicii cu gura ![]()
MICAALSA, te dadusem disparuta.
Plec sa hranesc verfolfitza uru-kai sub-specia kokoshitza. ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
NOE, pune poze cu leu' ala nou, ca nu stiu ce jucarii sa ii mai iau Oanei... si evident, poze cu tine scotindu-ti cipicii cu gura
MICAALSA, te dadusem disparuta.
Plec sa hranesc verfolfitza uru-kai sub-specia kokoshitza.
uite aciu: www2.chic bebe.ro/product/details/1080
(intre chic si bebe scoate spatiul)-mai au multe jucarii faine pe site..banuiesc ca o fi si la voi vreo reprezentanta Chicco, nu?
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Delia21 spune:
Tina,tinem pumnii sine rugam pentru operatia lui David!Te asteptam!
Tcelen, sa ne dai o veste buna!Doamne ajuta sa va mutati cat de curand!Pupim fetele si fugim in weekend!
Catrinel_17 spune:
NOE - Haaaaa!!! Il am fix pe ala!!!! e terminata dupa fluture si elefantzel, ca fosnesc. Si rade la floarea aia de numa. (io am crezut ca-i floare, ca seamana cu floarea soarelui, cumva. la leu nu m-am gindit nicicum!!)
danke, Noe 
aida_o spune:
gabi_fer, iti zic de-acum La Multi Ani pentru 7 august, ca nu stiu daca mai intru pina atunci
Tina,
pupici lui David, sa scapati usor de operatie si puiutul sa se vindece repede. eu zic ca greutatea lui e ok, ce-ti faci atitea griji? am citit ca bebeii pun din ce in ce mai putin pe ei, dupa ce trec de 4 luni
Fetelor,
multumim mult pentru urarile de 3 luni 
ca tot va vad ca discutati de greutatea puilor, sa stiti ca io nu mi-am luat cintar exact din aceasta cauza: sunt paranoica! daca as avea cintar, as tine copilul numai pe el, cred ca as pune-o sa si faca nani acolo, numai sa stiu io cite grame a mai pus pe ea
asa ca stam mai linistiti (psihic) daca nu avem cintar, asteptam pina mergem la doctor si ne zice el
ah, sa va zic cit costa la noi scutecele Pampers: 36 de dolari canadieni pt 156 buc (numarul 3)
Mara,
toate suntem asa cum te descrii tu, nu esti cu nimic mai "dusa". si eu mai am draci, si eu ma mai cert cu sotu-meu, din motive stupide chiar, dar cred ca asta se intimpla si din cauza ca noi, mamicile, suntem cam obosite in perioada asta. si avem impresia ca ei nu ne-nteleg. si eu sunt ca focul, mi se pun pitici pe creier si ma-nervez de zici ce-i aia, desi la noi nu-i nici o colega la mijloc (... sper
)
eu am vazut ca esti femeie cu capul pe umeri, nu cred ca degeaba te ia cu nervi si nu cred ca degeaba ai luat decizia de a lua o pauza. daca o fi sa mai fiti impreuna, bine. daca nu, iarasi bine. totul e sa fiti tu si bebe happy, decit sa traiti in haos total si sa va-ntrebati ce mai cautati impreuna.
asa ca eu am incredere ca o sa faci exact ce e mai bine pentru voi 
Noe,
Bianca ta e o papusa, ma topesc dupa ochisorii ei albastri 
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
serendipindity spune:
Aida,
multzam de incredere. Nu degeaba am facut noi doua front comun si le-am tinut pe fete in priza pana am nascut. Pupici si pt Alexandra. Cand mai pui poze cu ea?
aida_o spune:
hehe Mara, nici eu nu pot uita zilele alea, ca nu mai nasteam odata! tin minte ca m-a sunat atunci Kim sa vada daca am nascut, si am intrebat-o imediat de tine :))
am pus poze noi cu Alexandra aici, sau le poti vedea in slideshow, aici
da' tu unde ai mai pus poze cu puiul?
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
adar spune:

pentru intarziere ...
2:
Andrei - Doina_cel
Iustin Sebastian -- Serendipindity (Mara)
3:
Maria - NSHIRO
Andrei -- IRINA71
Raluca Elena - - Danielaneda
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - Aida_O
LA MULTI ANI FERICITI SI TOATE BUCURIILE DIN LUME SA VI LE DEA DUMNEZEU !!!! SA CRESTETI MARI SI FRUMUSEI, SA VA BUCURATI PARINTII SI SA FITI SANATOSI !!! 

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari
adar spune:
Andreea, hai ca-ti trimit eu id-ul meu si ma cauti tu, ok?
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
ufff, iar am apasat pe ceva si s-a sters tot ... ce vaca sunt, am uitat sa ma prezint ... FULGUTA!
Catrinel: NU! Maia nu-si suge degetul! Maia isi suge toate degetele pe rand, apoi toate deodata, apoi o ia de la capat! Cam asa face Maia.
Va pupez maxim ...
Noe: glicemia mama, daca ti-ai revenit de la cola ...
Mariana : ALOOOOOOO!!! UNDE ESTI ??? NE ESTE DOR DE TINE !!! ALOOO!!!
Mara: cu siguranta decizia iti apartine!Noi ti-am spus parerile personale, dar oricare ar fi decizia ta te vom sustine pana la capat. Incearca sa faci o alegere buna, cea mai buna pentru tine si bebe. Va iubim ...
Andreea; poate reusesti pana pe 17 august, ca cica se desfiinteaza messengerul ???![]()
![]()
![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari