Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
gabi_fer spune:
Tina imi pare tare rau ca micutul tau va trebui sa treaca prin asa ceva fiind atat de micut, dar avand in vedere cat este de voinic sunt sigura ca totul va ok.
Mara imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, nu inteleg cum unii tatici nu pretuiesc aceste mici comori pe care Dumnezeu le da si pe noi mamicile care tb sa trecem prin asa multe ptr le aduce pe lume. Ei pierd!
Fetelor mult ati mai scris in ultimile zile, ati fost harnicute, abia am apucat sa citesc tot.
Intreba cineva de mamici sarbatorite in luna august, eu sunt una dintre ele, pe 7 august fac 24 ani.
Am sa pun si eu poze in album cu bebe Alex.
ptr toti sarbatoritii!
Pup mamici si bebei frumusei
Gabita si bebe Alexandru-Ionut
Qamar spune:
mihaser: rasfatz maxim la bunici!
am terminat Rel Economice Internationale, ASE
- total atipic pentru mine; master- mai astept pana la anul, cand o sa fac ceva la SNSPA (cred) pe comunicare sau resurse umane
Monica si piticii sunt acum la ceilalti bunici..insa vestea buna e ca fratele Monicii este mai nou coleg cu mine
adica a trecut interviul si Dr l-a angajat ca programator!FELICITARI,MARIUS!!
Edit: mi-a picat netu
acu merg sa citesc din urma
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pispirica spune:
Fetelor io va pup si ma grabesc sa va scriu cateva randuri ca zilele astea nu prea voi avea loc de hazband. ca sta acasa sa se refaca cica si e disperat ca are asa de multe jocuri tari si vrea sa se joace. copil trasnit ce sa-i fac. acu l-am lasat cu fi'sa. stau de vorba ![]()
Catrinel
. sa mai pui si tu pozici cu Onika si cu cipiceii ei, da?
AndreeaG
. ca uitasem sa-ti zic...intr-adevar Dunarea scazuse cand ne-am dus noi cica maibine de juma de metru. da io zic ca oricum au fost si norocosi baietzii in dimineata aia. Bia nu vrea suzeta nici moarta. prefera degetele, fapt care si pe mine ma ingrijoreaza, dar n-am ce sa-i fac. pare destul de incapatzanata. ca io ma gandeam ca o sa ne cam puna "chelea pi batz"
si io cred in astea cu deochiul. si am patit-o de 3 orioana acu. o data eram in parc si ne-am intalnit cu o amica cu bebelina ei si cu mama amicei asteia. mama tipei cam sufera ca nepoata ei, respectiv bebelina mika nu e botezata caci amica asta s-a maritat cu un palestinian. si sotul ei nu o lasa sa-si boteze fata. si evident ca bunica sufera rau. si atata ce a admirat-o pe Bia ca a inceput efectiv sa urle. deci nu plangea ci tzipa. si a tinut-o asa mai bine de 1 ora. si a inceput sa ploua torentzial afara si l-am chemat pe hazband sa vina sa ne ia. a fost tare naspa. ne-am plimbat mult cu masina sa o potolim.
desi nici sotu nu crede in astea s-a speriat tare rau si el atunci. si pana la urma l-am sunat pe bunicu meu care le are pe astea cu descantatul si dupa ce i-a zis ce i-a zis s-a potolit cupilu. asa ca de atunci dau crezare la treaba asta. ca am vazut cu ochii mei.
asa ca draga Noe te-o fi deochiat pretinu, ca vorba aia are ce deochia. asa mami frumoasa ca sa nu mai zic de tiza noastra cea mancacioasa de ardei. 
dananita unde-s pozele alea? ca io nu le vad. oricum concediu placut. sa va intoarceti cu poze muuulte, da?
ciuf
esti o dragutza. sar'mana.
tina sa intri negresit sa ne spui ce ai facut cu David. cum a decurs operatia si succes la botez. sa vii cu poze multe multe. noi va pupacim si va tinem pumnii. 
daca o sa mai am loc de sotu o sa mai intru. promit.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
mey Noe da' cine e Dr asta de fapt? asa ca eram si io curioasa
si zici ca esti colega cu fratele lu MP (Monica)? da Monica pe unde mai umbla ca nu am mai vazut-o pe aici. e la Suceava?
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
serendipindity spune:
Andreea G, Adar, credeti-ma, ca daca nu era bebe, il lasam sa se duca-n pustii, chiar daca as fi suferit eu pe urma ca un caine… nu-l mai sunam, nu-l mai bateam la cap, plecam si gata! Dar… i-am promis lu bebe inca de cand era in burtica la mine ca o sa aiba o familie fericita. Stii, eu am crescut intr-o familie cu foarte multe probleme… si toata adoloescenta m-a rost un sentiment de vina… ca eu sunt cauza scandalurilor dintre ai mei…as fi preferat sa divorteze, decat sa stau sa le suport urletele si eu si fratele meu… Acum o inteleg pe mama, de ce i-a fost greu atunci sa se rupa, mai ales ca erau si alte vremuri, cand erai considerata parasuta daca divortai… Sunt extrem de confuza in aceste momente… pe de o parte, simt ca s-a terminat… pe de alta parte, cred ca e de datoria mea sa mai astept putin… n-o fi foc!
Mihaser, esti o dulce, am mai auzit si eu povesti asemenatoare, dar chiar nu-l vad pe tatal copilului meu strigandu-ma in somn…
Mi-a spus asa cineva: “Poate ca tu nu-ti dai seama acum, dar in tine s-a produs o ruptura cand el ti-a zis ca nu stie ce mai simte pentru tine. Si s-ar putea, daca el se va intoarce, sa-ti dai seama tu ca nu mai simti nimic pentru el!”
Mi-e frica, fetelor! Ma rog in fiecare clipa lui Dumnezeu sa-mi dea putere si intelepciune si sanatate lui bebe mai ales! Va multumesc tuturor pentru sfaturi, nici nu stiti cat ma ajutati! Ma simt si eu bagata in seama...
serendipindity spune:
MP a noastra e plecata la socri, am vorbit eu cu ea la telefon acum cateva zile! MP, te pupam dulce si asteptam sa te intorci cu povesti frumoase si poze noi, mai ales!
serendipindity spune:
Fetele, si Iustin al meu scuipa suzeta. Mama zice ca nu-i place, ca e din silicon si e tare. E smecher, vede ca nu curge lapte din ea si o da afara! Aaa, ca sa nu mai zic ca vrea numai in funduletz, sa vada el tot ce se intampla prin casa. Ba chiar a scos de vreo 2 ori un ma, ma... Gangureste intruna.
Sa va mai zic o faza tare, care mi s-a intamplat acum vreun an si ceva. I-am cedat locul unei babutze in tramvaiul 41 si n-am mai scapat de ea, ca vrea sa-mi faca un cadou cand coboram la capat. Ce credeti ca vroia? Mi-a cerut palma si mi-a zis ca am "mana de foc", ca-s o femeie de actiune si ca mi se potriveste meseria de avocat. Si mi-a mai zis ca vede acolo, la mine in palma, ca mi-e sortit sa am trei casnicii, nu neaparat legalizate!
Io, sa paralilez, ma gandeam ca-s abia la prima! Ea de colo, sa nu ma sperii, ca primele doua sunt scurte, dar ultima e foarte lunga si fericita si ca sunt nororcoasa, ca ea una n-a mai vazut la nimeni asa o casnicie frumoasa! Am intrebat-o asa, intr-o doara, daca o sa am copii si mi-a zis ca nu poate sa-mi raspunda, ca nu se pricepe...
E, ce parere aveti?
Catrinel_17 spune:
ANDREEA, si Oana roade, mai putin jucariile. Si nici paturica, ca am pus-o in sac de dormit... in rest... de ex. daca o duc in marsupiu, uda partea aia care ii este sub bot, de trece saliva pe partea cealalta 
NOE – hmmm, Oana nu tine asa mult chestiile in mana, le ia, le scutura un pik si le da drumu’. Da evident ca o sa-i indes si io ardei in mana cind o fi!!! Ia uite link: www.lasadh.com/archives/2006/07/i_hate_mommy_bl.htm " target="_blank">blog...
Cipicii sunt pe sus, se vad pe deasupra patutului
asta-i deviza: “suuus cipiciiiii!”
Poate ai avut o cadere de calciu aseara? Cu tensiunea cum stai?
MIHASER, si io, si io, in clubu’ de economisti!!
PISPI, facui aseara ceva poze, dar nu le-am pus inca pe calc... Incerc acuma cit /daca doarme Oana!! Chiar poze cu cipicii am facut!! ![]()
Deci si Bia atot asa, cu suzi versus desht. Ihim.
Dr a lui NOE este Dragos, al ei hazband. Zic io, cu vigilentza care ma caracterizeaza
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
micaalsa spune:

Acum m-am apucat sa citesc din urma ca am vazut ca ati fost tare harnicute. Eu n-am mai intrat in ultimele zile ca la mine-n casa-i nebunie totala. Am incepout ceva lucrari de constructii si toate-s cu
in sus.
Am intrat doar sa va spun ca ne-am intalnit cu Harris al Cosminei (Ramona
), ca-i un scumpic de cupil si ne-am indragostit iremediabil de el
.
Avem si pozici noi incepand de aici: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ro_alba2004/detail?.dir=3a02&.dnm=79care2.jpg&.src=ph
Ma pun pe citit, sper sa ma lase pishpirica ca tare rau mi-a dosrmit zilele astea din cauza caldurii.![]()
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Qamar spune:
i'm back![]()
Catrinel, Bia a inceput de curand sa le tina in mana chestiunile, deci daca tinem cont de diferenta dintre fete, eu zic ca in curand o sa fie si Oana..ardeista
..Cu tensiunea stau bine, din cate cred, e mai mult mica decat normala...da' in sarcina a fost ok..
Frumos link, ce sa mai zic
.....Cred ca azi o sa incerc si eu sa imi scot cipicii cu gura, ce, sa fie bebeii mai elastici decat mine??![]()
Pispirica, Dr e hazbandu, Dragos, da mi-e mie lene sa ii scriu tot numele...
..hazbandu si seful meu (la JOB)...desi mai nou cica sunt si eu actionara in firma (1%
); Monica e la socrii cu mic cu mare
mihaser, Andreea, analize mi-am facut ultima data in luna a 9a si calciu si magneziu erau la limita de jos..dar am luat atunci..Daca e cadere de Ca, cred ca ar trebui sa bag lactate..desi nu prea mai pot sa le vad...Spasmofilie???asta cu ce se mananca???
azi iar am fost cheltuitoare
..i-am comandat Biei scaun de masa..mi-a luat juma de zi sa il asamblez da e super..am si pus pitica in el si am dat-o cu rotilele pe hol..era in extaz..I-am mai luat un leu de carucior de la Chicco..(destul de faimos prin parcuri) si ceva maruntisuri...Noroc ca au fost apreciate si de Bia si de tartorele sef
Ba chiar m-a cinstit si cu un pahar de bere, asa, ca sa nu ma deshidratez...
Cam liniste pe-aici, ma duc sa vad pozele de Micaalsa
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi