Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Adar,imi pare rau ca n-am stiut.Pai nu stiu cum se trimite ID-ul?Mai am si eu lipsuri...
Saru'mana pt. ,,Mama,,.O stiam dar n-o aveam.fetele

Catrinel,m-am culcat pe la 2.De nu stiu cand n-am mai avut insomnii.
Thea roade ori suzeta,ori amandoi pumnii,ori soseta,paturica,jucarii.Roade tot si daca ii imobilizez manutele(am facut proba)se inroseste ca un drogat in sevraj.Cred ca totusi e un dintisor la mijloc.Da' unul parsiv care nu da inca semne pe gingiute.fetele.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Danke, Cristina. Boaaaahh, ce greu merge pagina de la Pampers.de!! Esti si tu pe ea? (ma gindeam ca doua persoane deja aglomereaza serverul... )

TCELEN, bafta mare cui apartamentul!! Tienm pumnii!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

hi Catrinel,

eu am dsl 6000....

cristina

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza buna la pranz fetele!

brr, sunt cam socata, tocmai am aflat ca ai mei parinti+sister au evitat la secunda un accident intr-o depasire pe la baile felix..si eu cica vreau sa fac scoala in septembrie....

cristina, multumim pentru aprecierile legate de peruca Biei, macar parul sa mi-l mosteneasca si inteligenta lu' tac-su si ma declar multumita; cat despre ingredientele de la retete in imagini, iti dai seama, ca trebuie sa testam TOOOT...mai ales ciorba de burta a lu nenea Radu -Adar stieeeee! (si noi tot vegetarieni am ramas , sic!)

Mara, ma bucur tare ca esti optimista..uite imi amintesc un mesaj de-al Deliei la Parintii intreaba..in care zicea ca, daca va avea vreo perioada mai intunecata, isi deseneaza ea singura un zambet pe fata cand merge la bebe Rudy..si oricat de greu ar fi, asa trebuie sa facem toate
Cat despre Bia- tocmai faceam o mega salata specialitatea casei si ea se holba la noi si isi rodea mainile; asa ca i-am spalat un ardei, am taiat o bucata destul de mare cat sa nu incapa pe gat si i-am dat-o..a ros vreo jumatate de ora. Ceapa i-am pus-o numai sub nas, ca nu am innebunit chiar asa de mult..mie imi zicea o mamica mai mare ca e bine la varsta asta sa le dam sa miroasa cat mai multe, ca le face bine si ii stimuleaza..Iar ceapa, face si ea parte din mediul inconjurator, nu?

Andreea, despre muzica ce sa mai zic, eu sunt mare folkista/rockista si oricum radio3net ascult ( nu ca ar avea si parteneriat cu firma lu dragos), si muzicile care sunt pe-acolo le ascultau si ai mei..inca le asculta, am crescut cu ele....ce face Thea motzata?Am vorbit cu Cat si probabil o sa ne vedem Duminica..poate reusiti si voi...ar fi super...
aaa, si Bia e fan suzeta, si nu ma stresez, decat cand o pierde in somn si face scandal..noaptea, cand adoarme profund, o scuipa, insa in rest, cand e de somn, imediat o ia si se linisteste...Mai ales ca mai nou, pana termina Dr proiectele pentru Internetics, l-am trimis in cealalta camera sa se odihneasca bine noaptea si eu dorm cu Bia in pat..asa ca, totul e permis daca bebe se simte bine

dear Ada, nu numai ca ne=am intors tarziu (am iesit cu un amic din state al lui Dr), dar la sosire am dat pe HBO si am stat ca mutu sa ma uit la o scarbosenie: CREEP, cica horror cu un freakazoid care statea in tunelul de metrou si prindea omuleti..dupa film, am bagat 1 l de apa si apoi somn

Catrinel, ceapa a mirat-o si ardeiul l-a molfait vreo juma de ora, nu putea sa muste din el (d'ooh) dar il sugea, isi freca gingiile, era tare haioasace mai fac cipicii?

Pispirica, zuper pozele!

Tcelen, spor la munci si eu una te astept si on-line

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, am patit o faza tare bizara aseara..eram in parc si tocmai venise amicul asta al lui Dr, si m-a luat asa o senzatie..incepusem sa tremur, fara sa ma pot controla, parca nu mai puteam sta in picioare, o senzatie de gol in stomac, o sete ...ca si cum as fi baut vreo 10 cafele super tari inainte (ceea ce nu era cazul); de mancat mancasem, efort mare nu fac...deci nu imi explic ce naiba a fost...

aveti idee?

Mi-a trecut dupa vreo 25 de minute cand m-am asezat sa hranesc Bia si am baut o gura de Coca Cola...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Mara lasa tu...ca aia e exceptia care intareste regula...aia au mai fost iubiti si in trecut...probabil ca nu s-a stins flacara. Eu iti spun decat atat ca tata cand s-a despertit de mama si s-a mutata cu noua doamna(o colega de servici) o striga noaptea in somn pe mama si dupa 2 saptamani s-a deteriorat iremediabil relatia si s-a intors acasa foarte spasit. Asa ca daca va iubeste nu o sa reziste, iar daca nu va iubeste mai bine ca va da sansa sa va refaceti viata.

Andreea G eu am depus dosarul dupa 42 de zile si mi-au venit banii in iulie pe mai si iunie.
Imi pare rau de biata Thea ca trece prin atatea cu ochisorul Noua ne-a trecut de la picaturi Nettacin. Ea tot mai face infectie?

Bitab iti trebuie cerere tip, adeverinta tip completata de angajator, CI mama copie+original, certificat de nastere copil copie+original, cerere depusa la angajator si vizata de acesta privind intrarea in concediul ptr cresterea copilului(e o cerere de plecare in concediu de maternitate incepand cu data de...a 43 zi dupa nastere sau a 127 zi dupa concediu), livret de familie (dupa caz)copie+original - asta numai daca il ai...mie nu mi l-a cerut deloc si un dosar plic

Fetele am vazut pozele Delia, Dana Nita, Noe, Ama, Cristina imi pare tare rau ca nu apuc sa scriu de fiecare in parte. Noi ne grabim sa ne facem bagajul ca maine plecam la bunica de la Turnu Magurele. Vestea buna e ca acolo avem internet! Deci o saptamana o sa va citim!

Noe felicitari ptr licenta! ce profil ai terminat? un master ceva faci?
Imi pare rau de David ca are probleme si ca Tinutza nu mai are timp sa intre pe la noi. Mi-e tare dor de ea! Sunt sigura ca se va rezolva totul!

Pup Catrinel mersi

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cristina bafta cu imprumutul si sa va mutati mai repede in noua casa!

Suntem ceva economisti pe aici Moi, Cristina, Noe, Ama...Care mai sunteti?

Noe sa nu fie o criza de spasmofilie? Ti-ai facut analizele?

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Tcelen,bafta multa!Sa reusiti sa va mutati in cuibusorul dorit!

Bitab,nu stiu ce contine dosarul,intrucat sotul meu s-a ocupat,impreuna cu contabila noastra.Intra insa pe forum,la ,,Probleme legislative,, si vei vedea ca la primele subiecte exact asta se dezbate.

Mergi la inceput

Noe,ori ai avut o cadere de calciu,ori te-a deochiat...prietenul din America?Intelege-l si tu,cine stie de cand n-a mai vazut fete frumoase?Ca in America sunt femei nashpa rau1Noroc cu romancele,ca-si mai clatesc si ei ochii!
Noi am fost la Taverna miercuri seara cu Thea si cu niste prieteni.Toate bune si frumoase,Thea super vesela,pana vine o cucoana si incepe sa o complimenteze:ce fetita frumoasa,ce frumos rade,ce ochi albastri are,bla,bla!Instantaneu a strambat buzita de jos si a inceput sa urle,de biata femeie s-a si speriat.I-am zis ,,Tatal nostru,, si simteam ca ma prabusesc si eu.Femeia chiar spusese ceea ce spusese din suflet dar avea niste ochi verzi!!!Deci eu cred in deochi si am constatat ca seamana si cu mine copchila la ceva:se deoache repede si bine de tot.
Duminica suntem la ziua fetitei unor prieteni,asa ca o lasam pe saptamana viitoare.Imi pare rau pt. sperietura alor tai dar vezi,au trecut cu bine peste ceasul rau!

Mihaser,situatia ochisorului s-a imbunatatit.Aproape ca nu-i mai curge deloc,deci prima sondare a fost eficienta.Si noi am fost mari consumatori de Nettacin.

Mergi la inceput

Mihaser,cine-i din Turnu Magurele?Si cumnatul meu e de acolo si avem ceva cunostinte pe acolo.

Mergi la inceput