Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Maria,Raluca Elena,Alexandra,Andrei,Harris Peter,LA MULTI ANI!Sa cresteti mari,frumosi si plini de noroc!

Ama,ma bucur ca mai dai un semn de viata.Arati super iar Eric este un dulce!

Noe,Bia este pe drumul cel bun!Stie ea de unde vine sanatatea.Din legume.Ma bucur ca ai apreciat versurile.Dar muzica?

Pispi,Bianca e tare frumusica.Mai ales acum,ca s-a intors din vacanta.

Aalina,bine ai venit la noi!

Catrinel,voi pune si eu poze cu Thea papatoare de cipici.Problema noastra e...doua:tragem de cipici pana-i scoatem si apoi ii indesam in gurita.asa ca are parte de paza si de protectie 24 din 24.

Tina ii tinem pumnii si pumnisorii davidutului sa treaca cu bine de aceasta operatie foarte usoara.Si oricum,la cat este el de viteaz...Cum ti-ai putea face griji din cauza greutatii lui?pai este foarte bine!

Mara,eu nu sunt cea mai potrivita persoana pt. sfaturi in ceea ce te priveste.Am mai spus candva ca am mai fost casatorita,cu ,,marea mea iubire,,(credeam atunci),barbat cu care fusesem prietena(in adevaratul sens al cuvantului) 7 ani si a carui sotie am rezistat sa fiu 1 an si 6 luni.Cand iubirea se transforma in reprosuri,cuvinte grele,injurii,intarzieri acasa,sms-uri ,,din greseala,, si sentimentele ingheata,e foarte greu sa mai recladesti ceva si sa mai poti spune TE IUBESC,dupa o eventuala ,,pauza,,.Din timp in timp,va veti aminti reciproc episodul despartirii si vulcanul poate erupe din nou.Dar daca dragostea este extrem de puternica,cine stie,poate invinge.Desi...nu din dragoste iti supui jumatatea(care este si mama copilului tau)la un astfel de tratament.
Poti sa nu-mi dai importanta,eu nu aveam copii cand am divortat,dar ii multumesc lui D-zeu in fiecare zi a vietii mele ca mi-a dat curaj sa fac un pas...nu foarte usor,recunosc.Si a durut rau...un timp,apoi soarele a inceput sa straluceasca puternic si m-as facut sa zambesc in fiecare zi tot mai mult.Si asa este de 4 ani(pe 16 august).

Abia astazi am fost la oftalmolog(nu m-am mai dus marti),intrucat Theei nu-i mai curge ochisorul si se pare ca scapam de a doua sondare.S-a desfundat mai greu canalul dar...mai bine mai tarziu decat niciodata!Dupa asta,am lasat-o pe Thea cu Alina(sor'mea) si m-am dus sa-mi caut cate ceva de imbracat.Nervi,nervi,nervi,preturi aberante,haine de prost gust.Doar la Zara am gasit cateva chestii interesante dar...venea baita si n-am luat tot ce as fi vrut ca n-am avut timp sa probez.Poate merg si maine.Vestea super e ca am incaput in 38.
Sunt curioasa daca bebeii vostri au facut o pasiune pt. suzeta.Thea ma dispera pur si simplu,este o mare tragedie cada o pierde,ziua e cu ea,noaptea e cu ea,daca ii cade in somn urla si noi ne suim pe pereti.Din fericire,singura pe care a acceptat-o este cea din cauciuc natural de la Chicco,asa ca nu-i provoaca rani ori durere daca ii ajunge sub cap,ori adoarme cu ea sub obraz,fiind moale.
Fetele din Romania,voi ati primit banii pt. concediu?Cele care ati nascut in martie,mai ales?ca eu nu i-am primit si nu stiu ce se intampla?
Pupam gasca...zgomotos!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA

Sa mai si radem...

SCRISOARE DIN TABARA

Draga mami si tati,

Ghidul nostru ne-a spus sa scriem acasa ca poate ati vazut la televizor inundatia si sunteti ingrijorati. Suntem bine. Apa a luat doar un cort si doi saci de dormit. Din fericire, nimeni nu s-a inecat pentru ca eram toti pe munte si il cautam pe Cristi. A, da, sun-o pe mama lui Cristi si spune-i ca totul e bine. Cristi nu poate scrie pentru ca si-a rupt mana.

Am mers si eu cu unul dintre jeep-urile Salvamont. A fost super. Nu l-am fi gasit niciodata in intunericul acela daca nu fulgera. Ghidul nostru, Victor, s-a enervat foarte tare pe Cristi pentru ca a plecat fara sa spuna nimanui.
Cristi zice ca i-a spus, dar era in timpul incendiului, asa ca probabil n-a auzit. Stiai ca daca pui benzina pe foc, canistra o sa explodeze?
Lemnul ud nu ardea, dar unul dintre corturi, da. Si hainele noastre la fel.

Danut o sa arate ciudat pana ii creste parul la loc. Ne intoarcem acasa sambata daca Victor reuseste sa repare masina. Nu a fost vina lui. Franele mergeau bine cand am plecat. Victor spune ca, cu o masina atat
de veche, ceva se strica mereu. probabil de asta nu are asigurare. Mie mi se pare o masina misto. Nu se supara daca i-o murdarim, si cand e cald, ne lasa sa stam pe capota ca sa ne mai racorim. Se face destul de cald, cu 13 oameni intr-o masina. Ne lasa sa stam si in portbagaj pana l-a oprit un politist.

Ghidul nostru e misto.
Il invata pe Tudorel sa conduca masina pe drumurile de munte, unde nu e trafic. Tot ce vedem pe aici sunt camioane cu busteni. Dimineata asta, toti tipii sareau in lac de pe stanci. Pe mine nu m-a lasat, pentru ca
nu stiu sa inot, iar Cristi avea mana rupta, asa ca ne-a lasat sa mergem cu barca. A fost super. Se pot vedea sub apa copacii rupti de inundatie.

Victor nu e un scortos ca ceilalti ghizi pe care ii stiu. Ne-a lasat sa mergem fara veste de salvare. Trebuie sa petreaca mult timp lucrand la masina, asa ca incercam sa nu-i facem probleme.
Ghici ce! Am primit toti insigne pentru ca am trecut cursul de prim ajutor. Cand Danut si-a taiat mana cu
toporul, am invatat sa coasem vene. Marius si eu am vomitat, dar ghidul nostru zice ca era de la puiul stricat. Ne-a mai spus ca mancarea din inchisoare era si mai rea. Ma bucur ca a iesit de acolo. Zice ca acum a invatat cum sa faca lucrurile cum trebuie.

Apropo, ce e un pedofil?
Trebuie sa plec acum. Mergem in oras sa ne trimitem scrisorile si sa cumparam vaselina. Nu va faceti griji. Suntem bine.

Cu dragoste,
Al vostru Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Doamne Andreea, de unde le scoti ???
Maia nu a primit suzeta deloc, am incercat sa o obisnuiesc fara si a fost ok.

TINA - pupam Davidutu sa treaca durerea si speram din suflet sa fie bine! Of, Doamne, saracutul, chiar acum inainte de chef???
Spor la pregatiri si sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Mara - sunt perfect de acord cu ce a scris Andreea. Nici eu nu pot sa cred ca dupa o despartire, dintr-un motiv ca acesta, vei mai putea iubi, mangaia, saruta barbatul acela ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Gandeste-te ca un barbat care ti-a facut asa ceva acum, cand tu i-ai oferit cel mai minunat lucru din lume, un copil, nu poate fi si nu merita sa fie acceptat inca o data. Eu zic sa-ti iei viata in maini si sa fugi de el, cat vezi cu ochii. Initial, inainte de citi povestea ta, incepusem sa-ti raspund ca poate ...dar acum, cand stiu despre ce e vorba... Imi pare rau ... poate am indraznit prea mult ...
Uneori, imi e tare mila de barbati ... unii merita, dar altii, ca acesta, nu ... asa cred eu!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

N-am somn(nu mi s-a mai intamplat din timpul sarcinii),asa ca...il tot trimit pe Ghita in diverse colturi ale lumii(in unele se incapataneaza sa nu ajunga...)si mai incerc sa va binedispun.Asteptand evident,caderea suzetei din gurita si plansul de rigoare.Adica intr-un fel,stau de 6.Is dusa!Da' rau de tot!

> Bula intra in farmacie si intreaba:
> - Aveti prezervative?
> - In primul rand, ii raspunde farmacista enervata... prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui lui taticu sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi!
> Bula: - In primul rand prezervativele nu sunt pentru copii ci sunt impotriva copiilor si in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama.....care va pleca la statiune si marimea inca nu o stie! ...
>

> Un naufragiat ajunge in jungla unde este inconjurat de un trib de canibali. Disperat, omul isi indreapta privirea spre cer si spune:
> - Doamne, sunt pierdut! Cerul se lumineaza deasupra lui, este invaluit de raze si se aude o voce de sus:
> - Fiul meu, nu esti inca pierdut. Ia o piatra si arunc-o in capul conducatorului lor.
> Omul ia o piatra si o arunca in capul sefului canibalilor. Vocea de sus:
> - Acum esti pierdut !
>
>
>- Puteti sa-mi spuneti cat de calda este apa?
> - Asculta, domnule! raspunde ea iritata. Multa lume m-a luat drept tarfa, dar drept termometru inca nimeni...
>
>

Un mos se urca in tramvai, pune sacosa pe un scaun si se duce grabit sa-si
composteze biletul. Dupa ce si-a compostat biletul se aseaza neatent pe scaun direct peste sacosa.
> -Ouale mele! Ouale mele! exclama batranul
> -Ai avut oua in sacosa? intreaba curioasa o batranica.
> -Nu. Cuie.
>
>

Trece Scufita Rosie prin padure si se intalneste cu lupul care-i spune:
> - Scufito, tu ai o broscuta, eu am o cheita. Hai sa-ti deschid broscuta cu cheita mea.
> - De acord.
> Mai tarziu Scufita Rosie se duce la vrajitoare.
> - Ce faci scufito?
> - Bine, vrajitoareo. Uite m-am intalnit cu lupul si mi-a zis ca el are o cheita, eu am o broscuta si impreuna sa deschidem broscuta mea cu cheita lui.
> - Lua-l-ar DRACU' de lup. Mie mi-a zis ca are o trompeta si m-a pus sa suflu in ea...
>
>

Un tip se duce la doctor.
> Tipul: Doctore sunt impotent.Ce sa fac?
> Dr: Am o metoda moderna: Trebuie sa bei lapte de mama.
> Se duce tipul, da o groaza de bani pe un litru de lapte de mama, il bea si... nimic. Se duce iarasi la doctor:
> Tipul: Doctore, am baut si nimic!!!
> Dr: Pai cum ai facut?
> Tipul: Am luat un litru de lapte si l-am baut!
> Dr: Nu e bine! Trebuie sa-l bei direct de la sursa!
> Se duce acasa tipul, cauta o doica, o plateste, se pune la san si incepe sa suga.
> Si suge, si suge... La un moment dat femeia incepe sa se excite si zice:
> -Nu doriti sa va dau si altceva in afara de lapte?
> Tipul: Daca s-ar putea... o CHIFLA...
>
> >
> Se spune ca barbatii sunt inteligenti,modesti si sensibili.
> Inteligenti pt. ca au doua capete, sensibili pentru ca daca ii lovesti la oricare dintre ele ii doare si modesti pentru ca se multumesc cu orice gaura.
>
>
>
> Un om obosit face popas la o casa. Aici batrana care il primeste ii spune:
> - Dormi cu mine sau cu vitica?
> - Omul spune in gand: "mai bine dorm cu baba decat cu vitica".
> Dimineata, dupa ce se trezeste, apare o blonda superba; la care baba
> spune:
> - Faceti cunostinta: Vitica!
> Dar domnul intinzand mana spune:
> - Boul de Costel.
>
> >
> Americanii si rusii
> Americanii:
> - La noi... cand trece Bush, toata lumea arunca cu fructe in el, il scuipa, il injura, etc etc...
> Rusii:
> - La noi cand trece Putin, toata lumea se pisa pe el... care mai de care...
> Americanii:
> - Ei, hai sa fim seriosi; am exagerat si noi putin... Il injuram dar mai cote asa... aruncam spre el dar nu il atinge nimeni...
> Rusii:
> - Pai si noi am exagerat putin... Intradevar ne pisam dar nimeni nu isi da
> pantalonii jos.

Mergi la inceput

- Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului?
- Fiecare a incercat cate o parola.

Se intalnesc doi ardeleni.
Primul intreaba: - Tu nu tii minte, ce numar de telefon are Ion?
Al doilea: - Nu prea tin minte.
Primul: - Spune macar aproximativ.

Un englez, un irlandez si un scotian joaca golf impreuna cu nevestele.
Cind sotia englezului se suie pe o movila de unde trebuia sa loveasca mingea, vintul ii ridica fusta si o lasa in fundul gol.
- Doamne Dumnezeule, dar unde iti sint chilotii ? - intreaba englezul.
- Nu am avut suficienti bani ca sa imi cumpar, raspunde nevasta.
Jenat, acesta scoate 50 lire si o roaga sa-si cumpere degraba o pereche de chiloti.
Vine rindul nevestei irlandezului sa loveasca mingea de pe o movila.
Bate vintul, ii ridica fusta, hop, nici asta nu avea chiloti! Sotul sau o intreaba:
- De ce nu ai chiloti pe tine?
- Nu mi-am putut permite cu banii pe care mi-i dai de cheltuiala, ii raspunde scurt sotia.
Tipul scoate 25 de lire din portofel si o trimite sa-si cumpere o pereche de chiloti.
Scena se repeta identic cu sotia scotianului. Nici asta nu avea chiloti pe ea.
La care scotianul scoate un pieptene din buzunar si zice:
- Pentru Dumnezeu femeie, du-te si aranjeaza-te un pic!

Intra o fata draguta la farmacie si intreaba farmacista:
- Aveti prezervative foarte mari de vanzare?
- Desigur ca avem, vreti sa cumparati?
- Nu, dar va suparati daca am sa astept aici pana intra cineva sa cumpere?

Este vara si foarte cald. Sotul iese din baie si ii spune sotiei:
- Iubito, e foarte cald si trebuie sa tund peluza. Ce crezi ca vor spune vecinii daca ies afara dezbracat?
Sotia il priveste si raspunde:
- Ca probabil m-am casatorit cu tine pentru bani...

- Doamna, stiti ca sotul dvs. va inseala?
- Bineinteles, stiu cu cine, stiu unde si cand, dar nu mi-am dat seama cu ce...

Doua vecine se intalnesc intr-o dimineata.
- Ce-i cu tine, draga, esti bolnava?
- Nu, de ce intrebi?
- Am vazut azi-dimineata doctorul iesind din apartamentul tau.
- Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat eu daca a izbucnit razboiul?

A pierde o sotie e un lucru deosebit de greu. In unele cazuri este de-a dreptul imposibil...

.

Un tip la biblioteca:
- Fiti amabila, vreau si eu o carte despre sinucideri!
- Pleaca de aici, ca tu n-o mai aduci inapoi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andrushka ... daca dadeai un semn aseara ... poate stateam amnadoua, ca nici io n-am dormit pana tarziu ... am tot asteptat sa se intoarca Noe, dar ... n-am avut noroc !!!

Auzi, Ghita e frumos, dar ... daca asculti MAMA (tot cleopatra!), inebunesti ...
Ia stai ca fac o incercare de trimitere pe mail ...

Pupici,

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEA, ce misto-s bancurile!! M-am spart de ras., nu le stiam.
Cu suzeta, si io am probleme, ca parca nu-i mai place, prefera degetzelu’ si asta ma cam ingrijoreaza.... Asa ca bucura-te ca e OK cu suzeta, ca de deget o dezobisnuiesti mult mai greu!
La ce ora te-ai culcat?

ADAR, Maia nu-si suge nici degetzelul?

NOE, ce misto pozele cu legume! Cum a reactionat Bia la ceapa? Si serios, rodea la ardei?

CRISTINA, eu folosesc Baby Dry. Care-i de fapt diferenta intre ele? Active fit sunt chilotzei? La toate Schlecker-urile e oferta asta? Pupici!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

fetelor scuze ca nu am mai intrat!!
am cictit asa fugitiv din urma ,ca nu am timp
ne-am cautat o noua casa,si se pare ca am gasit ce vroiam si e si aproape de parintii mei,trei camere mari ,bucatarie mare spatioasa doua grupuri sanitare,hol mareeeeeeeeee,balcon mare,exact ce vroiam noi ceva spatios,ei acum, am fost la banca ieri sa depunem actele si azxi astept raspuns daca ne da banca bani sau nu?!?stau ca pe ghimpi,daca pana la 15 nu ma suna,ma duc eu acolo cu agentul care s-a ocupat cu noi pana acum de tot,vanzare,cumparare,cautatre,acte.etc
culmea ar fii sa nu ne dea banii,ptr ca noi deja am vandut apartamentul asta cu doua camere,asa ca va dati seama...........
noi suntem bine ,oarecum,eu sunt cu nervii la pamant,Ana -Maria l-a ultimul vaccin,acum la 6 luni,a facut acolo ceva tare,si se inrosise foarte tare,asa ca ne-am dus dupa vreo trei zile inapoi la doctor si ne-a dat tratament cu antibiotice si nustiu ce unguent,dar eu am tinut-o si cu varza acolo ca babele si dupa doua zile i-a dat inapoi bine,dar nu de tot

imi pare rau ca nu mai am timp sa intru zilnic,dar sper ca dupa ce o sa ma mut cu ajutorul lui Dumnezeu,sa intru din nou in drepturi aici,adica sa scriu zilnic asa cum imi place mie si sa fiu alaturi de voi

va pup dulce-dulce ,pe mamici si bebici

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BitaB spune:

Buna dimineata fetelor ,

Andreea poti sa-mi trimiti si mie actele care ti-au fost necesare ptr. depunerea dosarului ptr. concediul de ingrijire al copilului? Va treb. sa fac si eu miscarea asta saptamana viitoare si nu as mai face un drum pana la primarie inainte.
Noi suntem bine, avem si zile bune si zile mai putin bune. Asteptam cu interes diversificarea. Nu mai papam san ca nu mai avem deloc de o saptamana dar eu ma incapatanez in continuare sa iau galactogil si alte minuni in speranta ca se intoarce mortul de la groapa!
Mai revin cu amanunte ca sunt solicitata de Alesia!
Va pup pe toate

Alina
http://community.webshots.com/user/BitaB11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Catrinel, daca mergi pe pagina de la Pampers.de vezi jos stanga la Produse ce si cum sunt; Activ Fit e urmatoarea marime dupa New Born.
E destul de complicat, eu am fost si pe pagina americana si acolo au
special pentur fetite si pentru baietei.

Pe curand,
Cristina

P.S. cred ca toate Schlecker au aceeasta oferta.

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput