Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hopa, stai ca imi scapase mesajul ala cu totul, s-a dus naibii vigilentza mea!! Tinem pumnii lui bebe! Dar chiar trebuie operat? 7500 e foarte foarte bine! In plus si la ei au fost caldurile astea ce ne-au dat pe toti peste cap! Tina, mai pune poze...

CRISTINA, ce gangster mik si kool ai tu acolo!!! sigur o ajungeti pe Oana cu cipiceii!

DANANITA Alex e un superjmeker cu caciulita aia pe o ureke!!!

Oana a tras un super somn de o ora jumate... inca nu-i total treaza, dar da semne. A ras 5 linguritze de morcov si aproape 200 ml de lapte dupa aia, la prinz– nu se mai putea misca. Intoarceri pe burta? Aiurea!

Gata, am fugit, ca s-a trezit gombotz-ul. (stiti ce-i ala?) MIHASER cre’ca stie....

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Noe, mai ai inca ceva cu mult mai valoros decat parul

Tinem si noi pumnii la tizul nostru Davidutz si le dorim Welsh-ilor multa sanatate si sa treaca repede si usor peste acest hop!

PUP

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

DE MAINE PLEKAM IN CONCED!!!

Adik o sa fim out of office cu ofisul dupe noi

Da' vad ca multe deja ati fost in vacantzi asa ca noi de ce n-am avea voie??

hai pa ca de data asta chiar trebuie sa plec sa scot pe Maria Sa David la plimbari in Herastrau!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, puteti vedea aici poze cu Bia august(a), poze in care veti afla cum se impaca ceapa si bebele , si cat de mirific e gustul de ardei
nu incercati asta acasa, imaginile sunt trucate si nicio leguma nu a avut de suferit in urma sedintei foto

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani pentru: Maria, Andrei, Raluca Elena, Harris Peter!!! O copilarie fericita cu multa sanatate.
Pispi, ia spune-mi la ureche, vrei sa-ti trimit un set din acela de lut? Ah, il pot trimite prin socri si ei il vor pune la posta in Ro ca sa nu te pomenesti cu pachetul ajuns in 3 luni daca l-as trimite de aici.
Tina, ii doresc multa sanatate micutului David si refacere dupa operatie. Va fi o operatie destul de comuna si simpla. Asta ca sa nu iti faci ganduri negre (ca orice mamica). Banuiesc ca ii va da drumul in aceeasi zi. ca aici asa se face. O sa incerc sa te sun sa mai vorbim si noi un pic. Pana atunci trimit mii de pupicuri.
Ama, arati super fain. Unde sunt alea 10 Kg in plus? Ca zau de le vad? Eu tot cu atatea am ramas.
Iar cangurelul tau e tare dulce. Va sta nemaipomenit impreuna. E comod wrapul acela? Ca am tot vazut pe aici dar nu mi-am luat. ca sa fiu sincera nu prea am cand sa-l folosesc. Citeam ca ala e ideal in primele 3 luni, mai ales cand copiii sunt coliciosi si nedezlipiti de mamuku lor.
Mara, tu stii cel mai bine ce e de facut. Tu stii care va era relatia si sentimentele. Daca crezi ca merita sa lupti pentru o salva o iubire, atunci fa-o.
Dananita, concediu placut si va asteptam cu puzderia de poze. Ca sa ne convingeti ca a fost frumos. Pup

numa bine

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Halli hallo,

Noe deci Bia se pregateste pentru a intra in echipa Culinar sau trebuie sa testeze daca sunt proaspete ingredientele pentru rezetele in imagini de acolo..... Da are un par fain printesa ta.
O seara placuta in continuare.
Pentur fetele din Germania: eu m-am inscris la Pampers pe pagina lor de internet si am primit cupoane pentru a cumpara mai ieftin 4 eur in iulie,si cate 3 eur pentru
august, septembrie si octombrie pentru Baby Dry; tot interesant e si Baby bonusul de la DM, iti trimite o carticica cu tot felul de cupoane cu reduceri si la Real; OK, dezavantajul e ca te au in evidenta si esti un "cumparator de sticla" pentru ei, dar asta e.
Ce fel de Pampers fotositi, Total Care, am avut si Baby Dry si acum am cumparat Active Fit.

Salutari,

Cristina

P.S: Noe, am inceput traducerea pentru diversificare si poate miine iti trimit articolul.

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Ei, da, Catrinel, a recunoscut copilul. Doar eram logoditi (inca mai suntem, in fatza Domnului, ca n-am mers la popa sa desfac cununia), am facut petrecere in toata regula, cu nasi, lumanari si wishky.

Ciuf, recunosc ca mi-e extrem de greu in aceste momente, mai ales ca simt ca totul e pierdut… dar nu scapa el asa usor de mine! O sa stam despartiti o perioada, il las mai multe luni asa, burlac, dar dup-aia, trecem la ofensiva! Ma rog sa-mi dea Dumnezeu intelepciune, sa stiu cum sa ma port si cum sa vorbesc, ca am si eu niste momente, cand imi vine sa sparg capul cuiva!

Mi-am adus aminte de ce spunea Mihaser, ca nici o Miss Univers nu se compara cu o mamica. Da’ io stiu o Miss Univers care a fost lasata balta, cu tot cu cupil, pentru un fund mare. Ma refer la Mark Anthony ala, cu Lopeza lui. Mare prost, sa lase el asa o superbetze de femeie pentru banala aia! Si frumusetea aia, saraca, plange si acum dupa el cu cupilu' in brate (deh, in lumea vedetelor, totul e posibil)! Halal consolare ce mi-am gasit!

Dananita, am primit PM-ul, sar’mana! Concediu fain! Pupici!

Noeeeeeeeee, dadusi ceapa la bebelina????!!!! N-au usturat-o ochisorii aia frumosi si albastri??? Ce de experimente mai faci si tu! Pupam pe Bia, ca tare e dulcica!

Mergi la inceput

Cristina, vreau si io reducere la Pampers! N-am apucat sa va spun ce soc am avut cand am intrat intr-o farmacie din Constantza si am vazut ca o amarata de punga cu 22 de pampersi era 230.000 de lei (asta face vreo 6 euroi!) Si io, in Bucuresti, gasesc punga cu 170.000!!! Ca sa nu va mai zic ca Milumil1 costa 510.000 acolo, iar la Sensiblu se gaseste cu 400.000! Frate, n-am mai vazut asa scumpete! Ti se taie tot cheful sa mai faci copii!

Mergi la inceput

Jurnalul unui taliban:
Luni: Mă bligdizezg.
Marti: A venid băiadu vecinului la mine în gurde, mi-a vurad o vagă ji mi-a omorâd gădzelu.
Miercuri: Am omorâd eu băiadu.
Joi: A venid dadăl băiadului la mine gu doadă vamilia ji gu doade rudele ză mă omoare.
Vineri: I-am omorâd eu be dodzi.
Sâmbătă: S-a adunad dod zadul în vadza gazei mele ză mă izgoneazgă din zad.
Duminică Am omorâd eu dod zadul.
Luni: Iar mă bligdizezg...

soryy de deranj..da e prea tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Mara, inseaman ca eu daca cumpar cam 52, cateodata sunt si 56, OK, MIDI, cu 9.99 EUR sunt ieftini, si mie mi se apr tot scumpi: nu stiu daca pe situl de la firma Pampers din Romania se face asa ceva, incearca. Eu daca stateam mai aproape de centrul lor de testare capatam si gratuit poate; centru asta e la 30 km de mine.

Cristina

P.S: Aici cam toate firmele de produse pentru abyb , cosmetice, mancare au site-uri si te poti inscrie , mai afli informatii pe care ti le trimit pe email si mai capeti ceva probe... bine primesti multe emailuri si pe la posta te bombardeaza, dar pe mine nu ma deranjeaza.

Saptamana asta au la Schlecker aici tot o oferta, daca cumperi 2 pachete de Pampers iti dau reducere de 2 EUR la suma totala.

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput