Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Qamar spune:
ooofff, Mara, ce trist...
dar daca spui ca inca nu s-a intamplat nimic intre ei, poate dupa o perioada de separare, veti redescoperi din nou ce v-a adus impreuna la inceput...nu prea ma pricep sa dau sfaturi in cazuri de genul asta, eu sunt genul care pleaca si nu mai vrea sa auda nimic...
femeia aceea stia de voi?stia ca are un copil?daca da...nu am cuvinte, dar iti citez din poezia trimisa de Andreea ieri:
Iar cele care, azi, pe termen scurt,
Va fura amintirile de ieri,
Is vor plati placerea unui furt,
Fatal, cu furtu-aceleiasi placeri.
o poti gasi www.agonia.ro/index.php/poetry/10242/%5C" target="_blank">aici
tot ce pot sa spun e ca suntem alaturi de tine si ca ccceea ce conteaza acum e ca ai un bebe sanatos, frumos, bucatica din tine si pentru care trebuie sa fii puternica...si ai sa vezi ca vei gasi resurse
si numai bine
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Qamar spune:
Mara: inca ceva, NU te invinovati! toate am devenit mai nervoase, anxioase, stresate dupa nastere...e ceva normal, natural, iar ei-barbatii de langa noi, tatii- trebuie sa inteleaga, pentru ca asa se intampla cand ai bebe mic, mai ales daca e primul, nu ai cum sa nu fii asa cand ai in fata asa o minunatie..fragila
Ce mai citim noi
mihaser spune:
Ceau!
Catrinel din listuta Adar, Zuzilici, Tania si Alorea sunt sarbatoritele lunii. Fetele care nu aveti trecuta data care va mai serbati ziua in august?
Despre Dr Sabau pot sa iti spun ca e sigur pediatru...a fost director la luis turcanu mult timp. are ceva rude cu alte specializari...cred ca fiul lui e stomatolog
5 luni Maria si Andrei, 4 luni Raluca si Hariss si 3 luni Alexandra
Mara imi pare tare rau de ce ti se intampla...din cate spui tu el nu pare asa un Casanova, insa idioata aia l-a cam ametit. Eu zic sa ai rabdare...pe mama copilului tau e cam greu sa o inlocuiesti chiar si cu Miss Univers. Sigur va reveni la sentimente mai bune! Asa sunt barbatii niste prosti pe care ii duce oricine cu o acadea de nas. Cat despre cele care se lauda ca distrug relatii si familii..oare le putem numi femei?
Fetele eu am vazut in mesajul Doinei din aprilie un cont la BRD in lei.Eu cred ca e valabil contul ala.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Pispirica spune:
ete aci ca si noi ne tragem de piciorushe, asta asa ca sa ne laudam![]()
![]()
![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/album?.dir=ad30re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
serendipindity spune:
Noe, Mihaser, aveti perfecta dreptate! Aratati-mi mie un barbat care nu a intos capul dupa alta, macat odata, ca-l mananc; il ung cu unt, ii pun salam si il mananc!
In plus, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!![]()
Apropo de mancare, am slabit in doua saptamani 6 kg, de nervi! Imi vin hainele de acum 3 ani. Toata lumea care ma vede ma intreba daca sunt sigura ca am nascut acum 3 luni. Daca mai dau jos vreo 3 kile, fototmodel ma face mama.
Nu-mi ramane decat sa astept. Abia astept sa ajung la C-tza, la tzupurash. Mi-e asa dor de el! Il las sa-si gaseasca o casutza, sa se linisteasca, si daca va mai dori sa ma vada, usa mea e deschisa. Oricum, copilul o sa ni-l crestem impreuna. Orice s-ar intampla intre noi - nu-s tampita si nici el nu-i un cretin - copilul nostru trebuie sa ne cunoasca pe amandoi si trebuie sa-l facem sa fie mandru de noi. Am si io momente in care mai gandesc. Nu degeaba am stat prin scoli cinsh'pe ani!
Va pup!
De scapat nu scapati de mine asa usor, o sa va bombardez cu pozici si flori.![]()
Hai sa-mi traiti si sa-nfloriti!
dananita spune:
PUS POZEEE PROASPETEEEE!
Ah, acum la aproape 5luni avem si noi 6.680kg si 66.5cm. Speram sa ne mearga si noua mai bine acum ca am introdus cerealele si marul cu biscuitel.
PUPAM TOTI COPIII SI TOATE MAMICILE si va dorim: MULTE ZILE SENINE CU NORI TRECATORI!
Mara, nu lua decizia cu "s-a terminat" acum, mai lasa sa treaca ceva timp...trebuie sa discutati toate problemele calm si doar voi doi, asteapta momentul asta. Daca vrei da-mi un mail si mai vorbim pe tema asta. Nu toate situatiile astea se termina tragic, mai ales ca zici ca n-au facut nimic.
Pup fata curajoasa!
Ma intriga modul asta de gandire: mi l-a furat sau s-a lasat furat, gata, totul s-a terminat intre noi...luptati fetelor pentru EL, recastigati-l si o sa fiti mult mai puternice ca inainte!
Daca merita(si il mai iubiti) il pastrati daca nu v-ati dovedit ca sunteti mai istete decat MISS UNIVERS. Cand va luptati cu mimozele astea (ca femei nu-s, clar!) nu uitati ca frumusetea lor e trecatoare si spre deosebire de voi n-au decat par vopsit intre urechi!!!
Capul sus!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
ama_kaly spune:
Uite ca mai apar si eu din cand in cand..daca mi-ar permite timpul si Seby zau ca as scrie la fel de des ca atunci cand eram insarcinata..acum ma multumesc si daca apuc sa citesc tot!Noi crestem pe zi ce trece, am pus poze noi sunt in albumul Seby la 3 luni sa ne vedeti.Avem 63cm si 6800gr de abia ne mai tine mami in brate.Papam in continuare numai san asa ca sper ca diversificarea sa o incepem de la 6luni.Eu am ramas cu 10kg in plus dupa sarcina..de la 55 cate aveam cand am ramas gravida acum am 65
de aia nu mai mai incape nicio pereche de pantaloni veche
Sper sa reusesc sa le dau jos candva.
La MULTI ANI sarbatoritilor de azi:
Maria (NSHIRO)
Andrei (IRINA71)
Raluca Elena (Danielaneda)
Harris Peter (Cosmina)
Alexandra (Aida_O)
Multumim si noi tuturor pentru urarile de ziua noastra! Va 
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
serendipindity spune:
Dananita, pai astept, numai atat mi-a mai ramas de facut... Dupa ce l-am facut iar aseara cu ou si cu otet, ca prea renunta asa usor, i-am zis ca nu pot sa accept ca totul s-a terminat, ca o sa plec la C-tza, ca o sa-l las sa se linisteasca si ca mai vorbim, daca va mai dori. Suntem amandoi foarte confuzi in acest moment, mai ales ca nu avem un acoperis deasupra capului. El isi cauta innebunit sa se mute cu chirie, undeva, si mai si munceste 15 ore pe zi.
A fost prea frumos ce a fost intre noi, nu pot, nu vreau sa renunt asa la tot! E de datoria mea sa lupt in continuare.
Trimite-mi un PM cu adresa ta de mail, o sa-ti scriu negresit. 
Catrinel_17 spune:
MARA, nu pot sa cred... asa o despartire e grea si fara bebe la ijloc, dar’mite cu bebe. Daca el a cedat asa unei femei in timp ce el avea un copil acasa... ce sa mai zic?. Intr-adevar, e bine sa fii putin pragmatica, sa cresteti copilul IMPREUNA. Eu sunt o fire mai practica: a recunoscut copilul? Iustin poarta numele lui? Ai grija de tine, ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii. 
CRISTINA, unde ai pus pozele?
MIHASER, sper sa ajung diseara sau maine dimi sa pun pe lista sarbatoritele. 
Hehe, DANANITA, par vopsit intre urechi, asta-i buna! Pupici lui bebe Alex, acuma ma uit la pozici. Si la ale lui AMA 
PISPI, pup io cipiceii lui Pispi aia mica si dulce!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
mey, si eu am par vopsit intre ureki, e vreo problema??
![]()
Catrinel, poze in contul comun (Cristina)
fetele, ati citit mesajul de la Tina?chiar nimeni nu il incurajeaza pe bebe David?
Amalia, zuper pozele cu wrap(le-am vazut la Cirese
)
eu nu mai pooot, ma topescccc
Ce mai citim noi