Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Uff, stai ca de fapt mi-ai raspuns PISPI, dar neuronu meu e pe tusa, sau unde naiba o fi

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna dimineata,

la multi ani sarbatoritilor. Imi par erau sa aud ca sunt fete cu probleme de casnicie, cred ca aparitia unui bebe mai schimba putin din viata de familie si de aia.... si noi ne mai "certam" dar dupa 30 minute ne dam seama ca sunt fleacuri si ca de fapt suntem in alte ritmuri... eu acasa sotul meu la servici... Apropo, eu voi incepe serviciul din noiembrie si apoi ramane iubitul meu consort acasa, ca si-a dorit dintotdeauna si d.p.d.v. financiar ne convine mai bine, ca eu castig considerabil mai mult. Bine, si sotului i s-au despartit parintii cand avea 3 ani si inca isi aduce aminte ce certuri mai trageau de fata cu el si asta va fi la noi sau este interzis plus ca vrea sa-i fie tatal pe care nu l-a avut niciodata.

Noe, despre diversificare am sa incerc sa traduc de pe pagina de la HIPP.
Inca o intrebare, eu nu-i fac des baie lui Magnus ci doar maxim de 2 ori pe saptamana. Celelalte fete din Germanai , faceti la fel ca in Romania e normal in fiecare zi.

Gruß,
Cristina

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

cristina, in romania asa se recomanda, intr-adevar, baie in fiecare zi. sa iti zic cum e la noi.
am hotarat de la inceput ca baia nu o sa fie un motiv de stress; adica, dk bebele doarme, nu o trezesc sa ii fac baie, daca suntem in oras, nu fugim repede acasa ca e 8 sau 9. ii facem cam la 3/4 zile baita, si acum, cat e cald, ii mai fac dusuri in timpul zilei, fara sampon/sapun.
soacra e oripilata ca nu ii facem baie in fiecare zi- cica ea le facea si de doua ori pe ziatunci insa nu existau servetele umede, pampersi, si bebeii se murdareau mai repede...
sper ca ai inteles ceva, ca sunt cam habauca de cap de la cafea

astept cu mare nerabdare traducerea si..multumim

Edit: unnecessary sa spun ca fetei ii place la nebunie in apa

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CRISTINA, eu ii fac baie odata pe saptamana. Acuma ca a fost mai cald, ii faceam de 2 ori. Oricum o spal dimineata cu apa pe sub gat, pe sub bratz, etc.

NOE, i-am mai facut ceva poze, tre sa aleg din ele. acuma se tzine de "cipici" toata ziua. Si re-descopera ceva nou prin casa tot timpul.

Fug la ea, ca s-a trezit.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Bine v-am gasit!Adica v-am gasit eu mai demult, dar acum m-am invrednicit sa va trimit si eu datele mele. Multumesc Catrinel(cred ca tu ai fost,nu?)!
Noi suntem din Tulcea (cred ca mai e cineva din Tulcea pe aici), dar Ana s-a nascut la Bucuresti din cauza ca stiam ca vor fi ceva probleme cu ea (anemie hemolitica si icter prelungit din cauza incompatibilitatii de Rh)si am vrut sa fie pe maini bune. Asa a si fost, acum e bine, chiar daca nu prea se omoara cu mancatul (ceea ce nu se poate spune despre mine!), are 5350 g la 4 luni si jumatate
(s-a nascut cu 2600), cred ca unul dintre cei mai slabi copilasi de aici. Incerc sa ii dau cereale cu biberonul care uneori curge, uneori nu si o sa incep sa ii dau mar, morcov, asta de maine, cred.
Cu pozele stau cam prost, desi am 4 calculatoare, puse de-a valma, cu mii (mi se pare mie) de fire. Unul n-are conexiune la internet, unul n-are nu stiu ce program..si pana le rezolva husband pe toate cred ca e cale lunga.
Desi noua aici, nu pot sa nu ma gandesc la Kim, la cat de greu trebuie sa ii fie. Cred ca nimeni nu isi poate imagina cum e sa treci prin asta..si totusi, lucrurile astea se intampla.
Cred ca m-am lungit cam tare pentru inceput! Mai vorbim, oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Baie si noi i-am facut in prima luna in fiecare zi, apoi am hotarat ca e suficient luni, miercuri si vineri, tocam ca sa nu devina motiv de plecat acasa din oras sau de gonit musafirii. Cred ca si pe mine ma povesteste soacra-mea la toate rudele, dar asta e. Pana si o pediatra ne-a spus ca nu e nevoie in fiecare zi. Oricum, ei i se pare ca abuzam si de servetelele umede sau cum e posibil sa nu poarte "bonetica" nici macar o zi..Ma rog, de-ale ei, cat ramane la stadiul asta, e OK!

Mergi la inceput

fetele, tocmai am vorbit cu Tina, si va transmite salutari si ; ei sunt foarte ocupati cu job, scoala de soferi..si nu prea mai are timp sa scrie...Din pacate, David se pare ca va fi operat de hernie in curand dar noi ii tinem pumnii si suntem siguri ca o sa fie bine...In rest, Tina zice ca nu prea ia in greutate, desi la aprox 7500kile, mie mi se pare f bine prichindelu..>Asteapta sa inceapa diversificarea si se pregatesc de botez...

David, ne gandim la tine si ne rugam sa treci cu bine de operatie!

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

hallo Catrinel,

am pus oze noi.... sper sa o ajungem si noi pe Oana la atins ciupicii....

Cristina si Magnus

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

hihi zuper simpatic Seicul Magnus!!

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Aida, Ciuf, Pispirica, Noe, multumesc mult pentru vorbele bune!
Catrinel, se pare ca nu mai avem nici o sansa de impacare in momentul de fata! Numai Dumnezeu stie ce se va intampla cu noi pe viitor.
Culmea e ca am avut o relatie aproape perfecta, pana acum 3 luni. Dupa ce am nascut, a inceput cosmarul! Eu sunt o fire mai anxioasa de felul meu, nu prea sunt rezistenta la stres, am avut si episoade cu atacuri de panica in trecut, ma rog, credeam ca am scapat… Dar perioada de dupa nastere s-a dovedit un infern, mai ales ca ni s-a spus sa ne cautam cu chirie in alta parte… Am si eu pacatele mele: vorbesc prea mult, obosesc lumea de langa mine, ma plang tot timpul de cate vreo durere, de burta, de spate, de ovare, sunt suspicioasa, daca ma enervez in plina strada, fac scene si nu-mi pasa daca lumea ma crede nebuna… femeie isterica, asta-s! Si toate pacatele astea s-au lovit, timp de 4 ani, de un zid de tacere… Omul cu care imi imparteam viata nu mi-a reprosat niciodata nimic, nu m-a jignit niciodata, nu s-a imbatat niciodata, nu a tipat si nici nu a injurat. A tacut… pana intr-o zi de mai, cand pe telefonul lui a venit un sms de dragoste, trimis, cica “din greseala”, de o colega de serviciu. Aceeasi colega care-i trimitea, pe mess, chiar sub nasul meu, poze cu ea in costum de baie. N-am zis nimic, la momentul respectiv, pentru ca eram insarcinata in 8 luni si mi-era frica sa nu pateasca bebe ceva daca ma enervez… Ca sa aflu, acum 3 saptamani, ca toti colegii fostului meu logodnic rad pe la spatele lui pentru ca se afiseaza cu individa asta este tot! Unde munceste el, munceste si ea, cand merge el la masa, merge si ea, daca sta el la calculator, ea se sprijina de umerii lui sau il ia de gat; pe scurt, sunt nedespartiti. Si pentru ca am avut “tupeul” sa-i cer explicatii, mi-a reprosat ca nu am increde in el si ca-l fac de ras cu scenele mele de gelozie. Eram la mama la Constanta cand am avut o conversatie aiurea cu el la telefon. Atunci mi-a spus ca de mult simtea nevoia sa ia o pauza, inca din iarna, cand eram eu insarcinata in 7 luni (coindidenta dracului, fix in perioada aia s-a angajat si tipa la firma). Si mi-a mai zis ca nu stie ce mai simte pentru mine, dar ca nu a putut sa-mi spuna mai devreme, pentru ca a asteptat “sa ma pun pe picioare”, adik sa-mi revin dupa nastere! Cat altruism!!!
Acum cateva zile am fost la el la firma. Imi uitasem telefonul la el in geanta si m-am dus sa-l iau. Am vazut-o pe domnisoara lucrand cot la cot cu el, i-am vazut mustacind pe colegii lui de servciu si am crezut ca mi se face rau. Am iesit afara din firma, cu el, ca sa evit vreo scena si sa vorbim calm. L-am rugat sa mi-o prezinte pe individa si a refuzat categoric. Dar daca nu s-a dus Mohamed la munte, a venit muntele la Mohamed. A iesit ea afara. Aproape tremurand de nervi, mi-a spus ca daca o chem sa fac cunostinta cu ea, s-a terminat. Nu am rabdat, am cheamat-o, m-am uitat in ochii ei si mi-am dat seama ca e genul de femeie care se considera fatala si careia ii place sa joace barbatii pe degete, ca apoi sa-i arunce la cosul de gunoi. Colectionara de trofee, ce mai! Mi-am dat seama totodata ca inca nu s-a intamplat nimic intre ei si ca sunt inca in perioada de “tatonari”. Si asta nu pentru ca m-ar respecta pe mine, ci pentru ca inca mai e constient de faptul ca are un copil acasa. Poate ca femeile se inseala in privinta barbatilor, dar in privinta altei femei, nicioadata! Dupa ce individa a plecat, tatal copilului meu mi-a mai spus atat: Pa, pa, te cunosc de undeva?”

I-am calcat orgoliul in picioare, cica, pentru ca am avut tupeul sa apar la el in firma. I-am stricat reputatia! Nu si-a pus nicioadata problema ca s-a facut singur de ras, ca ai lui colegi il barfesc de luni de zile, ca nu mai are demult o reputatie!!! Puteam sa nici nu aflu nimic, putea sa nu trimita ea nici un sms, ca lumea tot ii barfea! Dar am simtit totul si, cum lumea e asa de mica, m-am intalnit exact cu cine nu se astepta el si am aflat informatii noi si folositoare!

Nu, nu mai e cale de impacare! Cel putin, in acest monment, simt ca totul s-a terminat pentru totdeauna. S-au spus prea multe cuvinte grele intre noi si orice om are limitele lui. Atat!

Ma rog lui Dumnezeu sa-i dea sanatate copilului nostru, iar lui, ii urez doar sa fie fericit, departe de mine!

Mergi la inceput