Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
ciuf spune:
Mara, la multe luni pentru al tau puiut. Imi pare rau ca treci prin asa probleme. Dzeu sa-ti dea taria si intelepciunea sa iei o decizie buna! Imi pare tare rau de ce ti se intampla.
Tocmai azi mai primii o veste pe forum de la o fata tare draga mie ca a aflat ca e insarcinata si tocmai ce si-a prins sotul cu o tipa in pat. Viata asta cateodata e tare dura. dar sa nu plangem decat din motive de sanatate. Asta e tot ce conteaza pe lumea asta!
Aida, la multe lunite si pentru Alexutza ta!!! Si ei ii doresc tot ce e mai frumos pe lumea asta!
Metoda ta cu laptele praf o aplic si eu. Exact ca tine. Numaic a eu nu am acel recipient. dar adaptez eu.
Aseara i-am facut amprentele lui Luk Muk. Ca m-a luat sotul la rost cum sa-i fac lui Eva amprente albastre??? Asa ca trebuie sa ies la cumparaturi sa caut lut roz.
Andreea, trimisei un e-mail si de-abia astept melodia.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Pispirica spune:
Neata dragi mamici de bebici!
Azi avem multi sarbatoriti, asa ca sa-i luam pe rand...
5 lunitze Maria - NSHIRO
5 lunitze Andrei - IRINA71
4 lunitze Raluca Elena - Danielaneda
4 lunitze - Harris Peter - Cosmina
3 lunitze Alexandra - Aida_O 

Dragi bebelushi va doresc sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi, sa ascultati de parintii vostri, sa cresteti mari si sa va bucurati de viata. Va pupacesc pe toti. 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Fetelor ce se intampla? De ce apar atatea probleme? Adica unele fete in loc sa se bucure de bebeii, stau si plang in pumni din cauza indivizilor de langa ele?
Mara tare rau imi pare sa aud prin ce treci. Si adica si Tania trece prin aceeasi problema? Io nu mai inteleg nik. Ce au nenika barbatzii astia? de la caldura li se trage? io le-as da cu cratitza in cap
. tu-le mama lor 
gluma-i gluma dar va doresc sincer fetelor sa treceti peste problemele astea ca sunt groaznice. offf offff
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
he he ai vazut Delia? Pai asa baiat cred si io canu-l dai nici pe 1000 de fete. 
Ciuf deci voi puneti amprentele pe lut. io n-am vazut asa ceva pe aici si ma gandeam sa caut plastilina roz si sa i le pun in plastilina. sper numa sa reziste. 
Catrinel io asa numa te pup si pe tine si pe Onika kokoshika, ca tare imi mai place alintul asta. 
m-am ushchit ca ma solicita miss piss din patutz. ![]()
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Catrinel_17 spune:
MARA, imi pare tare rau... Nu mai sunt sanse de impacare? Chiar s-a hotarat de tot? Oricum, si daca s-a hotarat, poate e mai bine asa, decat sa stati impreuna numai de dragul lui bebe.... sper sa reusesti sa treci repede peste asta, ca e tare, tare greu!!
La multi ani pt Iustin!!!
La multi ani pt Andrei (Irina, ce mai faci, cum e cu pneumonia? Sper ca sunteti bine toti!! 
La multi ani Maria!!
nshiro
La multi ani Harris
Cosmina (cum e in romania?)
La multi ani Alexandra
aida
PISPI, ai ascultat melodia aia a lui Cleopatra – “Ghitza”? Cre’ ca i-o canta barzoiului vostru ![]()
E tare misto cintecelul, il cint toata ziulica prin casa, da’ in loc de Ghitza zic “Titza”, ca i-l cant titzei mele
Pup Pishpiricile mici! Nu m i-ai zis daca doarme pe burtika!
MONICA, tu ce mai faci?
Astept sa se scoale Onana sa plecam la plimbare. Aseara (ce-o fi fost in capul meu???) am iesit, desi vedeam ce nori se arata, am venit acasa dupa juma de ora, io murata raaaau, titza mika fara probleme sub paturitza groasa si kestia aia pt ploaie. Azi macar e senin. Sunt 22 de grade la ea in camera, ca asta iarna!! 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
LA MULTE LUNI SI MULTA IUBIRE, DRAGILOR!
Maria (NSHIRO) 

Andrei (IRINA71) 

Raluca Elena (Danielaneda) 

Harris (Peter Cosmina) 

Alexandra (Aida_O) 

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Qamar spune:
Mara, ce pot spune, imi pare tare rau, dar daca voi credeti ca nu mai e cale de impacare, poate ca e mai bine asa, eu am avzut copil crescut o vreme de parinti care nu se intelegeau si erau mereu in certuri..si tind sa cred ca ii e mult mai bine acum cand sunt separati...La multe luni pentru ziua de ieri si cand il aduci in Buc poate mai iesim la o plimbare, o bere, un mic 
Catrinel, vreau si eu ploaieeeeeee
ma intrebai de contul lui Andrei: uite aici e site-ul lui (sper sa fie corect, ca mie nu mi se incarca acu, dar cred ca are netu probleme), eu maine sau poimaine trec pe la ING sa vad cum e mai usor sa procedez; poze noi cu Oana?hai, bitttteeeeee
Delia, sunt topita dupa micuta Cleopatra, e intr-adevar talentata!Azi m-am uitat la pozele voastre, Rudy e un scump, si tu esti o mamica foarte cool! Sper sa ne cunoastem si live intr-o zi 
Pispirica, felicitari pentru marea intoarcere tizei noastre
e o dulceata, zau asa!
ia sa vedem ce am mai ratat din urma...
Ce mai citim noi
Pispirica spune:
Catrinel pai la 22 de grade e perfect in camera.
Miss piss nu doarme pe burtica. ei ii place numa' pe-o parte. si asa o culc si asa se trezeste si se intoarce cu fata in sus.
si nu am apucat sa ascult melodia aia ca nu stiu sa bag firele in calculator ca n-am boxe de alea normale ca si-a pus si la calculator 5 + 1 cu surround ca sa se auda "suuper cand se joaca". si a facut sotul neshte treburi pe aci ca sa vedem filme si la TV de pe calculator si tre sa schimb firele da nu stiu care sunt ca e un maldar de matze. da il astept sa vina acasa. ca azi a fost sa-si faca analizele alea la ficat si acu s-a dus la birou sa-si negocieze sederea acasa pentru urmatoarea saptamana. ca ar vrea sa stea acasa pana ii ies rezultatele. ceea ce ar fi minunat.![]()
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Qamar spune:
BINE ATI VENIT, NOILE MAMICI CU BEBICI!
vrem pozeeeeeeeee![]()
Ce mai citim noi
Qamar spune: