CIRESE de mai-iunie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

aaaa, in albumul comun cu poze cu bebei? acolo stiu cum...

Mergi la inceput

ooofffff, m-am grabit...m-am dus acolo si nu stiu cum sa fac...

iarta-ma luana nu stiu...sunt obosita cu o fata maraita...si cu teama sa o mai scot in wrap in parc...stiu ca se zice ca poti sa o duci oricat in wrap...e drept, nu am citit toate link-urile...dar mi-e sa nu exagerez...ea parea linistita...dar...chiar nu pateste nimic in pozitia aia? eu saptamana asta nu am alta posibilitate de a iesi in parc seara...asa, ma urc in autobuz si in 10-15 min sunt in parc...aseara am pleact pe la 8 si am stat in parc pana la 10:30 cand ne-a luat tati acasa...dar parea asa bine...eu insa am obosit...pt ca domnisoara mea e fericita cat ma plimb...daca m-am oprit sau m-am asezat sunt mancata...
cred ca are o problema cu burtica...se chinuia sa faca kk si trage numai parturi...dar se chinuie si plange in somn...ea facea la fiecare masa...acum cam o data pe zi...stiu ca e ok si asa...dar ea chiar se chinuie...nu stiu ce sa mai fac...azi i-am debridate pt prima data...poate o ajuta...au trecut 3 ore si tot nimic...azi-noapte a trebuit sa o tin pe burta ca sa doarma si ea un pic fara sa planga...oricum nu puteam sa dorm pt ca o auzeam cum gemea/plangea...
sunt tare obosita...
va pup

Mergi la inceput

luaaaaaaaaanaaaaaaaaaa m-am desteptat...nu bagasem parola...acum se incarca pozele...

fetelor, in albumul de mamici de la inceputul paginii, la cererea luanei, aveti pozele de la intalnirea cangurilor...

in curand ...dupa ce se incarca...

va pup

cred totusi ca o scot iar in parc...cu wrap-ul...

Mergi la inceput

ha, ha daca va uitati pe pagina asta am vorbit singura...

aaa, am uitat sa va zic...sunt suparata...am indraznit sa mananc ceva de la kfc azi...un sandwich, mai exact...si ...am maincat eu linistita...e micut, deci mi-a luat foarte putin si in secunda urmatoare (dupa ce am inghitit si ultima imbucatura) mi-a crescut buza...e un fel de herpes...asa m-am enervat...noroc ca a stagnat repede...adica nu e o chestie uriasa, hidoasa...e ca un cos...nu stiu daca lumea il vede...dar eu il am...si am interdictie la pupat madalina!!!!!!!!! ceea ce ma umple de nervi!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

cine vrea pozele pe mail de la intalnire sa spuna...

de ex, carmina...tu ai mult mai multe poze...ma rog variatiuni cand stateam noi doua de vorba...dar se adunau prea multe...si s-au incarcat greu...a, si am mai incercat sa pun unele dragute ca sa nu aruncati cu oua dupa mine...

Mergi la inceput

m-am ramolit...carmina numai tu ai mai multe...mai erau cu mine si urate...

dar sunt suparata ca le-am incarcat si nu mi-a cerut sa le numesc...sunt fara detalii, deci....imi pare rau...nu mai stiu cum si nici nu mai am rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

cristina,multumim!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

HORA A FACUT BAIE. nu in caditza, ci in cada, cu mama ei! si tare mult ne-a placut. face pluta perfect, eu am sustinut-o la ceafa cu un varf de deget doar. si inoata pe spate, ca o broasca, cu picioarele, singura grija a fost, cand se "propulsa", sa tin mana sa nu dea cu capul in peretele cazii.
stiind ca au reflexul de a isi inchide narile cand ii bagi in apa si de a-si opri respiratia am lasat-o si singura, a facut o mica scufundare. s-a speriat nitel, da i-a trecut cand am lipit-o de mine si s-a cuibarit. concluzie: vom face asta mai des si vom merge cu maria voichitei la inot, ca doua fete cool!
sfat: don't try this at home decat daca sunteti sigure pe voi si increzatoare, altfel copilul, ma gandesc io, poate prelua teama voastra!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

vreau si eu sa o duc pe madalina la inot...si aveam de gand sa ma interesez...voi unde mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am pus si eu 14 poze de la intalnire canguri pe albumul comun.

Arleena ce frumos gangureste baietelul tau ! Vorbaret nu gluma !

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput