CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 22
gabi25 spune:
MAGDA am o mica problema de ordin administrativ si nu pot sa ajung in urmatoarele zile la banca. Sa nu cumva sa dati wrap-ul meu 
Evolutie Daria
Poze
gicutza spune:
Va rog tare frumos.. ca-s prea obosita... reamintiti-mi si mie unde e albumul comun de poze.. ca m-am dus si in contul de yahoo.. m-am inscris si in grupul de pe yahoo.. si tot nimic
. Pe gmail inca nu am intrat dar stiu sigur ca nu-i acolo
.
Edit: l-am gasit
! Era pe prima pagina!
Vlad si Ana
Sa traim bine!
magghyc spune:
Gabi,
in nici un caz!!!!!!!!!!
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
arleena spune:
fetelor am facut ceva modificari la lista , va rog sa verificati daca e ok, si daca mai aveti date de adaugat sa-mi spuneti....in special cele care au multe ??? ca sa avem lista cat mai completa si frumoasa![]()
fff frumosa poza de grup cu mamicile dar unde vi-s copilasi???![]()
luana
, super, si eu vroiam demult sa-l bag la innot in vana pe alex
am si eu niste nelamuriri:
1. nu-i intra apa in urechi?care e treaba de se zice sa nu-i intre apa in urechi la copilas, ca tot nu am primit nici o explicatie
2. innoata instinctiv sau pluteste, sau cum?
3. o sustii tot timpul sau o poti lasa libera in apa???(in cazul asta mai ai nevoie de burete
?)
sotu' care e antitalent la inot mi-a zis ca daca ii innec copilu ma
dar eu tot vreau sa incerc.....eu inot cam de la 2 ani asa ca nu vad nici un rau in al baga in cada plina.....
gabi25 buretele ala e 12ron iar biberonul cu pricina l-am primit.....mi-am mai comandat(din italia) si unul termos dar inca nu l-am primit
....tot astept....
pe la cluj a plouat azi de numa...dar de racorit nu pot sa zic ca s-a racorit f tare in casa...doar afara e bine, desi acum e mai mare umiditatea si se lipesc haine mai tare de tine
, asa ca nu stiu daca e mai bine....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
Roxana Claudia spune:
Cirese dragi tare ma mai incantai....dupa nebunia cu paturicile (din care nu am prins si eu una!!) acum a inceput isteria wrap-urilor! Cred ca la noi se creaza tendintele! Noi dam tonul!
Nu stiu cine a dat pontul insa eu m-am infiintat dimineata in week-end la Marks and Spencer si m-am ales cu un set de body-uri super calitative pentru puiutul Catalin! Asa ca cine crede ca are nevoie mergeti sa cumparati sunt la pret redus: 62 lei pentru un set de 7 si are si pe roz si pe bleu
.
Daca mai sunt mamicute cu pitici coliciosi, eu va vand un pont: am descoperit un preparat miraculos care se face la o singura farmacie in Bucuresti, undeva langa Mall Vitan. Contine fenobarbital, beladona, zaharina, calciu gluconic....mi l-a recomandat o pediatra care mi-a propus urmatoarea schema de administrare zilnica: de 3 ori Sab Simplex si de 3 ori preparatul, alternate una cate una. Dupa 2 saptamani inlocuiesc Sab Simplex cu Debridate. Si uite asa mi s-a linistit copilasul. Catalin inca mai are 8 mese/zi asa ca la mesele de noapte nu ii dau nimic. De trei zile am vazut ca si-a mai scos o masa..poate ca asa va ramane
!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE
virgi spune:
Salut
Arleena - de unde ai comandat termosul???? Ai vreun site ceva??? Si noi cautam unul, dar vrem unul de calitate drumul pana-n romania va fi tare lung si vrem sa ne bazam pe el..iar cele pe care le-am gasit aici nu ne satisfac, mai toate sunt made in Thailanda. Am dori o marca europeana...
Claudia - nu-i mai da lui bb medicamente...durerile astea sunt normale....si se pot calma cu un ceai, cu un wrap, cu pupici, cu un masaj pe burtica....Eu nu neg ca reteta mentionata nu e buna, dar inveti copilul asa de mic cu medicante..pt o problema care chiar nu e grava. Eu nici macar ceai n-am avut sa-i dau...iar Choy mi-a spus ca apa plata e sfanta, foarte sanatoasa si drept urmare bea zilnic cam 150 ml de apa plata.
Eu am sa zic mereu..ca in romania medicamentele se dau foarte usor si nejustificat.
Pupici lui bb Catalin...
Raportam si noi o stare de buna dispozitie totala. Astazi am implinit doua sapt..de cand nu ne mai trezim noaptea deloc. Ultima masa fiind la ora 11 sau 12. La capitolul plans eu ii dau nota 10...se supara doar cand nu i se acorda atentie sau cand ii este luata "pisica balon"...in rest nu avem probleme. Am invatat sa se intoarcem pe burta..si o facem cam des..dar ne place la nebunie. Toata ziua suntem un zambet.
Si noi facem baita in cada cam de la o luna, cu baliuta era un chin..pune apa - arunca apa...Ne-a intrat apa si-n ochi, si-n urechi, si-n gura..dar nu-i asta o probpema...noi tot un zamabet suntem si la baie, de fapt acolo ne place cel mai mult..Uneori facem baita si de 3 ori pe zi. Spalatul pe cap e o incantare..
gabi25 spune:
VIRGI ce scumpa e printesa ta cu balonul ala....trebuie sa ma duc sa iau si eu.
Noi avem o chitara de jucarie, de a lui Rares....dar care canta infiorator pentru urechile mele....in schimb Dariei ii place la nebunie. Am sa filmez ca sa vedeti ![]()
Evolutie Daria
Poze
papadie spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Daca mai sunt mamicute cu pitici coliciosi, eu va vand un pont: am descoperit un preparat miraculos care se face la o singura farmacie in Bucuresti, undeva langa Mall Vitan. Contine fenobarbital, beladona, zaharina, calciu gluconic....mi l-a recomandat o pediatra care mi-a propus urmatoarea schema de administrare zilnica: de 3 ori Sab Simplex si de 3 ori preparatul, alternate una cate una. Dupa 2 saptamani inlocuiesc Sab Simplex cu Debridate. Si uite asa mi s-a linistit copilasul. Catalin inca mai are 8 mese/zi asa ca la mesele de noapte nu ii dau nimic. De trei zile am vazut ca si-a mai scos o masa..poate ca asa va ramane!
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE
imi suflecasem manecile sa va scriu dar m-a lovit roxanika cu fenobarbitalul ei.
fenobarbital: Actiune terapeutica: Sedativ, hipnotic cu actiune prelungita, anticonvulsivant.
Indicatii: Sedativ in diferite stari de hiperexcitabilitate, afectiuni medicale sau chirurgicale care necesita sedare (hipertensiune, cardiopatie ischemica etc.) insomnii epilepsie (marele rau epileptic), convulsii la sugari, copii si adulti medicatia prenarcotica, adjuvant al fototerapiei in icterul neo-natal (creste metabolizarea bilirubinei prin inductie enzimatica).
si beladona e o ciudatenie iar zaharina ce sa zic nici eu nu as folosi...
http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=3243
no offence!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
scuze ca revin dar daca are un prospect acel preparat vezi ce scrie de beladona ca am senzatia ca nu se da la copii sub doi ani.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
puiudana2004 spune:
Luana,
pt mine???Atunci si eu pup pt voi!
Lacra,wrap-ul portocaliu e la tine?Sau nu am ajuns.
Aseara am intrat in posesia celui albastru.Mi-a aratat Gicutza cum se pune,dar...
,nu imi mai aduc chiar bine aminte!
.Unde pot sa vad cum se pune!Help me,please!!!
Maine ne ducem la controlul de 3 luni.Abia astept sa vad cat de grasoni suntem.
iu all!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei