CIRESE de mai-iunie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

unde st mei pozele cu doamnele cangur?

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

fetelor, fi-mea a descoperit astazi cainele! a facut niste ochi... mama mama, cam cat ai mei (si ai mei nu-s mici..). si pe urma s-a veselit!!!

am o veste... descurajanta pentru toate fetele de pe forum: astazi m-am convins, fara putinta de tagada ca cel mai frumos, talentat, vesel si cuminte cupil, cu alte cuvinte desavarsit, se gaseste la mine in brate chiar in acest moment, certandu-se cu propriile picioare!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

am o veste... descurajanta pentru toate fetele de pe forum: astazi m-am convins, fara putinta de tagada ca cel mai frumos, talentat, vesel si cuminte cupil, cu alte cuvinte desavarsit, se gaseste la mine in brate chiar in acest moment, certandu-se cu propriile picioare!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

vezi ca darul cu CUMINTENIA vine si pleaka. cred ca s-a luat de la mine la tine ca soficu e-n priza fratie si ma trateaza cu electroshocuri asa ca scuipa-n san si tine tastele incrucisate sa ramaie norocu la tine:-)))))))))))))))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cocutica, eu zic ca mai degraba ma recunosti dupa ceea ce port in wrap, marsupiu sau carucior, adica dupa Mocutza

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza

Mergi la inceput

nu-i grav, papa, ca daca nu mai e cuminte o trec de ..temperamentala. pana una alta iti dau tie epitetu pentru pescarush(unde ai mai vazut tu pescarush cuminte? ce-i, gaina?!). bine ca nu i-ai zis colibri, ca deja te-ar fi durut ochi..
si asta sa ne fie noua grija! (uite, iti trimit o floare si un pup, ca numa de-astea stiu sa fac din taste)

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

papadie, pentru tine inca o data pozele cu cangurii...

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552742822&security=eIULMM

Mergi la inceput

andreea ti-am trimis poza pe mail

Mergi la inceput

cristina, pune-le si tu la mamici de mai iunie, in capu paginii, nu?
tare frumushele is, multumim frumos!

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

ina, ce fac daca ma opreste cineva in parc si ma intreaba de unde poate cumpara wrap?

m-a oprit o tanti...m-a intrebat daca au aparut si in romania si ca vrea si ea...i-am dat nr-ul meu de tel, ca nu vroiam sa te supar...si i-am zis ca o sa vorbesc cu tine...e drept ca nu a mai sunat...saunu a sunat inca...dar cum vrei sa fac? sa le zic ca nu gasesc nicaieri? s-au sa-i indrept spre tine? eventual o adresa de mail, ceva...nu stiu...spui cum vrei...

in prima zi cu wrap-ul am avut mare succes chiar si la o tanti in varsta...ieri s-au adunat grup in autobuz, m-au aratat cu degetul si s-au inchinat...fun, nu?

Mergi la inceput

eu le-am pus si ieri...dar tot asa, luana...

cum le pun acolo? habar nu am...

Mergi la inceput