CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
papadie spune:
unde st mei pozele cu doamnele cangur?![]()
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
26octombrie spune:
fetelor, fi-mea a descoperit astazi cainele! a facut niste ochi... mama mama, cam cat ai mei (si ai mei nu-s mici..). si pe urma s-a veselit!!!
am o veste... descurajanta pentru toate fetele de pe forum: astazi m-am convins, fara putinta de tagada ca cel mai frumos, talentat, vesel si cuminte cupil, cu alte cuvinte desavarsit, se gaseste la mine in brate chiar in acest moment, certandu-se cu propriile picioare!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
papadie spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
am o veste... descurajanta pentru toate fetele de pe forum: astazi m-am convins, fara putinta de tagada ca cel mai frumos, talentat, vesel si cuminte cupil, cu alte cuvinte desavarsit, se gaseste la mine in brate chiar in acest moment, certandu-se cu propriile picioare!
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
vezi ca darul cu CUMINTENIA vine si pleaka. cred ca s-a luat de la mine la tine ca soficu e-n priza fratie si ma trateaza cu electroshocuri
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
LYLY809 spune:
Cocutica, eu zic ca mai degraba ma recunosti dupa ceea ce port in wrap, marsupiu sau carucior, adica dupa Mocutza ![]()
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza
26octombrie spune:
nu-i grav, papa, ca daca nu mai e cuminte o trec de ..temperamentala. pana una alta iti dau tie epitetu pentru pescarush(unde ai mai vazut tu pescarush cuminte? ce-i, gaina?!). bine ca nu i-ai zis colibri, ca deja te-ar fi durut ochi..
si asta sa ne fie noua grija! 
(uite, iti trimit o floare si un pup, ca numa de-astea stiu sa fac din taste)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
cristina1702 spune:
papadie, pentru tine inca o data pozele cu cangurii...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552742822&security=eIULMM
26octombrie spune:
cristina, pune-le si tu la mamici de mai iunie, in capu paginii, nu?
tare frumushele is, multumim frumos!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
cristina1702 spune:
ina, ce fac daca ma opreste cineva in parc si ma intreaba de unde poate cumpara wrap?
m-a oprit o tanti...m-a intrebat daca au aparut si in romania si ca vrea si ea...i-am dat nr-ul meu de tel, ca nu vroiam sa te supar...si i-am zis ca o sa vorbesc cu tine...e drept ca nu a mai sunat...saunu a sunat inca...dar cum vrei sa fac? sa le zic ca nu gasesc nicaieri? s-au sa-i indrept spre tine? eventual o adresa de mail, ceva...nu stiu...spui cum vrei...
in prima zi cu wrap-ul am avut mare succes chiar si la o tanti in varsta...ieri s-au adunat grup in autobuz, m-au aratat cu degetul si s-au inchinat...fun, nu?