CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
magghyc spune:
Toata lumea care vrea sa se intalneasca cu mine in materie de wrap, rog PM!!! Sunt libera si deshisa la orice propuneri
, dar nu prea am timp sa citesc la "ciresi" de aceea e mai sigur daca dati un PM, le vad cum deschid forumul...
Mirage,bine ai venit! Ce culoare de wrap te-ar coafa? Tu zi ce vrei ca noi iti zicem ce se poate
. Daca nu are cine sa ti-l ia din Bucuresti, il trimit cu posta la Iasi...
Amonar, am citit bine ca ai medic antroposof???Asta imi aduce aminte de waldorf..
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
lorelei_19 spune:
Mirage, la toti noii sositzi primele 10 mesaje sunt moderate. Hai ca nu mai ai multe si intri "pe liber". Mult succes 
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
LYLY809 spune:
Mirage, bine ai venit la cirese! Ce se mai aude de prin Targul Iesilor? Targul ala de oale a fost in Copou? Pe unde iti plimbi cireshica? Io imi faceam veacul prin gradina Botanica cand eram pe-acolo... si in Copou, in general. Hai, ca m-apuca nostalgia!
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza
angelica_g spune:
INAIOANA, MAG!!!
AM PUS BANII LA BANCA AZI! - UNA BUC LILA!!! 300.000 ROL
...CU MULTUMIRI!
.......REVENIM!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
INAIOANA, MAG!!!
AM PUS BANII LA BANCA AZI! - UNA BUC LILA!!! 300.000 ROL
...CU MULTUMIRI!
.......REVENIM!
e fain wrapul lila!
"m-am cangurit" ieri cu el prin Politehnica, se cam suceau gaturile duap mine, mai ales ale babelor....Lacri si
Alexandru 30 mai 2006Album Mocutza
papadie spune:
iaka si io obosata pe-aici. Sofia e-n greva azi nu vrea sa doarma. Am pus-o pe aragaz la dospit cat mesteresc eu o tarta cu [iersici si prune. Poa se face mare si-i vine mintea la cap sa se culce
nu de alta da ar dormi si mama ei. macar ma distreza ca rade si gangureste continuu de la 3 luni ceea ce la Catrina nu vazui, neam:) in rest, creste ca din apa si asteapta sa-mi fac wrap-uri artisice cu cirese:-)
i pup u*
bine ai venit Miraj. Pupicei ciresaresti Calinei
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
cocutica spune:
Salutare mamici si ciresele de mai-iunie!
A trecut parca un secol de cand nu am mai intrat pe forum, desi mi-as fi dorit. Pe 4 august ciresica mea implineste 2 luni...incep sa mai respir si eu un pic. Va spun sincer ca mi-a fost foarte greu mai ales ca nu am avut ajutor decat in primele saptamani, si nici cu sanatatea nu am stat prea bine. dar acum suntem sanatoase amandoua si bucuroase ca ne intelegem din ce in ce mai bine
.
Imi pare tare rau ca nu am reusit sa citesc decat pe ici pe colo, dar un singur lucru pot sa spun wrapurile sunt superbe, iar pozele de la intalnirea mamicilor de asemenea
.FELICITARI
!
Lacri, si noi mergem de obicei in weekend in parcul Politehnicii, asa ca daca o sa vad pe cineva cu wrap, sa ma gandesc ca esti tu, nu-i asa?
Pupici tuturor si sper ca voi reveni la forma de dinainte de nastere, cand nu-mi scapa nimic necitit.
Cocutica si
Elena
arleena spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
arleena,
saru-mana mult! iti dai seama ca as fi mai mult decat incantata! nu ai pm activat sa iti trimit adresa,cum fac? si de trimis imi poti trimite cu ramburs pe valoarea lui plus cheltuielile de transport, bine? inca odata,
a,era sa uit: ai o voce.... mi-e greu sa cred ca un bebe ar putea plange langa vocea aceea. si barbatu-meu a fost impresionat cat de dulce suna!!
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
multumesc de compliment
doar nu degeaba am facut 12 ani de muzica(4 ani vioara, 3 violoncel si 5 de pian + cor)...ca sa ajung acum inginer 
vroiam sa-ti iau azi buretele ala dar n-am mai apucat...am stat pe la notar vreo 3 ore

si a tras niste ropote de ploaie ca am zis ca o las pe alta data....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
26octombrie spune:
Dana, Hora iti multumeste!
Arleena, nu-i nici o graba, da daca poti pune si niste ploaie, platesc bine!! uff, ce bine-ar fi...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
gabi25 spune:
ARLEENA stiu ca ai mai spus cat costa buretele ala, dar pentru oameni cu minte scurta mai zii odata
. Si mai am o intrebare la tine: tot in Cluj ai gasit si biberonul ala minune , daca da unde si cat costa. Pupici si scuze ![]()
Evolutie Daria
Poze