CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
EllaX spune:
Felicitari, Adelapop! 

Salutare, dragi mamici de ciresici!
In primul rand, aflati de spre mine ca sunt bine, sanatoasa, ceea ce va doresc si voua!
Cum?! Nu aici folosesc introducerea asta? A, eu n-o folosesc de loc?!
Ok... Reformulam:
1. Nu am apucat sa raportam: Ana noastra a luat 1100g intr-o luna - adica... a ajuns de la 2600g
, cu cat am iesit de la maternitate, la 3700g. Apai... noi am fost mai mici, atat ne-am priceput sa crestem in greutate, da' am recuperat cu lungimea! Si eu, si Andrei ne declaram linistiti de castigul ponderal mai sus pomenit. Ana e pe cale sa zambeasca si ca raspuns la zambetul si vocea noastra, nu numai ca reactie la starea ei de bine (mai ales dupa un kk) si a inceput sa ne "raspunda" cu vagi gangureli. Mananca lapte praf (nu imi place Milumil, se dizolva prea greu si nu are cutie in care sa-l pastrezi frumos si absoarbe apa din mediu), mai putin, mai putin si mai des decat "clasicele" portii pentru varsta asta. Si ne-a bolunzit azi-noapte, cand nu aaa vruuut sa doaaaarmaaa!...
Si ar fi fost cumva, daca Andrei nu ar fi de garda azi - asta inseamna ca vine acasa maine seara!
Abia astept wrap-ul! Aseara, cand am iesit la plimbare, o purtam pe Ana intr-un marsupiu (Chicco "Go", tare ne place!). Am mers sa cumparam pepene. Vanzatoarea: "cat timp are?" Eu: "o luna" Ea: "Oooo luuunaaa?!" (cu intonatia pt: "si o scoateti din casa?!). Se apropie alta: "copil aveti acolo?" Eu: "da" Ea: "si asa il duceti?" "da, si-i si place" Ea: "si nu-i e frig fara caciulita?" Eu: "nu, e chiar transpirata" Ea: "si nu face.... aaaa..." - si face un gest cu aratatoarele catre urechi. Eu: "otita? nu!" Am ras cu Andrei o juma' de ora dupa aia! Abia asteptam reactiile la wrap. Apropos de wrap:
2. Magg, banutii ii pot trimite abia poimane, cred, sper sa nu fie bai! Eu figurez cu un wrap de 240.000?
3. Am vazut pozele de la "intalneala" - taare faine! Pacat ca nu-i Bucurestiul mai aproape!
Gata, ma cheama mandra! Mancata este, schimbata este, cred ca ii trebuie distractie: fie dansam, fie ne plimbam prin casa (cel mai tare ii place biblioteca, are multe culori!), fie - mai nou - eu dansez, ea priveste.
Pupici!
Ella X cu Ana 33d si cu tati Andrei
26octombrie spune:
carmina, e o idee care suna bine. mai lasa-ma cateva zile, sa imi repar carutul meu tractoros si vorbim. sunt convinsa ca mihai n-are nici o obiectie. iti dau de stire, ok? ma bucur tare mult ca te-ai linistit cu Mihnea. bine macar ca i-ai facut vaccin cumparat, ca daca il faceai pe cel gratuit, probabil ca reactia era aceeasi, insa te-ai fi invinovatit ca uite, daca as fi cumparat... inseamna ca e el mai sensibil, dragul de el 
adriana
, ma bucur ca gandesti ca mine!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
26octombrie spune:
Dana,Calina, bine ati venit!!!

multumesc pentru aprecieri, da sa nu mai faci ca m-am inroshit si acum nu ma mai asortez cu carutzul oranj... (asta inseamna, Carmina, avantaj tu!)
sa pupi Iasiul din partea mea, pentru mine e cel mai frumos oras din tara! pupicii cei mai consistenti pentru casa Dosoftei si pentru Gradina Botanica (tocmai ii spuneam si lui Betty zilele trecute..)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
26octombrie spune:
Dana,am uitat sa-ti spun,m-am mirat frumos cand am auzit numele cireshei tale, e taaare frumos!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
VoichiV spune:
Nicoleta, felicitari! Tare mult s-a lasat asteptata bebelina ta! Sa fie sanatoasa iar tie refacere rapida si mult laptic...
Dana si Calina bine ati venit printre cireshici!
Ella, felicitari pentru recuperare
poze bebelina mea draga
mirage spune:
Luana 
Iasul este probabil cam tot asa cum il stii. Poate cam neingrijit de la o vreme, din cauze de primar lenes. Acum e cald si prafos, oamenii se misca in reluare. Pana si in Botanica e cam greu de stat peste zi. Probabil seara si noaptea e ceva mai animat orasul insa de cand am intrat la program de baie+papa+concert de acustica eu n-am mai vazut decat parcuri.
Cu numele Calinei e poveste veche. Eu am avut startu' bun la facut copii, da' mi-am pierdut suflu' pe parcurs. Acum 7 ani, cand trebuia sa alegem numele viitorului sau viitoarei (pe vremea aia nu-ti ghiceau asa de repede in ecografie) am negociat si tot ne-am ciondanit vreo cateva saptamani bune. Pana la urma am decis ca de va fi baiat, sa fie Codrin, si de va fi fata, sa fie Calina.
Asa ca acum n-am mai avut nici un fel de discutii cu privire la nume. Calina fusese ales demult.
Cat despre Hora ... ce sa zic, prima data cand am citit am ramas gura-casca. Pe urma am spus Uite, asta nume ka lumea!
Ufff, ma duc sa ma uit prin setari ca daca tot am iesit din anonimat vreau de toate: si semnatura, si poze si ... si .... asa ca eu mai bantui pe aici o vreme.
mirage spune:
Daca imi spune si mie cineva care e treaba cu moderatu'...
inca nu m-am prins daca mesajele mele mai apar sau nu.
Dana cu Codrin
si Calina 
gabi25 spune:
DANA si CALINA bine ati venit. Sotul meu e din Iasi iar socrii mei stau langa magazinul Moldova, deasupra la Dunarea......
Bey cand am pomenit de socri era sa bag emoticonul cu ala care da cu capul
....si asta de cat am injurat aseara cand eu eram rupta de oboseala si cazuta in depresii si faceam mancarea cu ea in brate. Mai oameni buni cum a putut sa imi schimbe copilul in cateva zile?????? Daca nu stiati patul arde
bratele lui tati inteapa rauuuuuuu
etc.Azi, din fericire cred ca avem zi de somn
Evolutie Daria
Poze
adib spune:
miraje
bine ai iesit la iveala.
ma bag si eu in seama cu raspuns.
nu te speria de moderator. asa e la inceput. primele mesaje trebuie sa treaca pe sub ochii unui moderator pentru a fi siguri ca esti cuminte si nu scri prostii.
deci stai linistita. sau scrie linistita mai bine zis.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos