CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
virgi spune:
Luana - cel mai mult ma enerveaza acele persoane care incearca sa-mi vanda un lucru folosit..chiar daca costa 3 lei, desi tu ai dat o suma bunicica pe el. De ce n-o suni si sa-i zici politicos ca nu ti se potriveste..poate reusesti sa-l returnezi.
Povestea ta imi aduce aminte de o intamplare urata din viata mea care s-a petrecut acum 8 ani, cu familia de la care am cumparat apartamentul meu din Galati. M-au facut sa le cumpar 2 corpuri de mobila pt. bucatarie ( o masca la chiuveta si un corp pt. diverse ). La prima vedere cu restul lucrurilor existente in acea bucatarie pareau ok si omul imi spune sa-i dau 1.200.000 lei, dar ca vrea un avans de 600.000 lei inainte. Spun ok..dau avansul..si dupa ce mi-a eliberat apartamentul..ma uit eu la respectiva mobila..si ce vad??? era in lateral ( acolo unde au tinut hota ), murdara de tot felul, iar lemnul destul de afumat. Pun mana pe tel. imediat si-i spun ca nu o pot luat intrucat..bla bla bla...Si-i sugerez sa vina sa si-o ia..sau sa i-o duc eu unde vrea si sa-mi dea banii inapoi..la vremea aia as fi putut sa-mi iau una din piese, din magazin cu banii aia.
Tipul nu..si nu..ca ma da in judecata....sa-i dau restul de bani...ca pe el nu-l intereseaza.....Evident ca nu avea cum sa ma dea in judecata..nu aveam nimic semnat intre noi...L-am anuntat inclusiv in ziua cand am aruncat-o la gunoi...ca mai are o sansa sa si-o recupereze...el tot o tinea cu datul in judecata..de parca eu eram copil....In final eu am pierdut 600.000 lei, dar m-am invatat minte...prefer sa nu am decat sa iau un lucru folosit..sa mai dau si bani pe el. Asa m-a scarbit acea poveste ca in viata mea n-am sa vand la nimeni nimic...daca e cadou.e ok...nu-i place, nu are decat sa-l arunce, dar e mai bine asa decat sa ma injure tot restul vietii.
Nu neg ca nu am gresit si eu cand am spus Ok..dar eu stiu ca sunt o persoana corecta si sincera...iar eu in locul lui...as fi procedat altfel....dar sunt sigura ca s-a bucurat si de acel avans....stiu sigur ca nu mai avea ce face cu acea mobila....si nici cui sa o vanda...el fiind un tip cu multi bani....iar in noua lui vila..nu le-ar fi gasit locul. In final a ajuns la gunoi.
virgi spune:
Gabi25 - frumos tare ingerasul tau!!!
Adela - felicitari!!! refacere usoara. Te asteptam cu poze si povesti.
ama_kaly spune:
inaioana vreau si eu wrapul! Sunt in Bucuresti acum dar nu stau decat cateva zile..sa-mi spui cand e gata sa vedem cum facem ca sunt nerabdatoare sa intru in posesia lui!
Va pup. fug sa citesc din urma si revin!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
inaioana spune:
Ama, trimite-i un pm Magdei si stabiliti impreuna toate detaliile, iti arata ea ce si cum.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Miruna, da, ia-le de la Magda.
Toate fetele din Bucuresti care nu le vor prin posta le pot lua de la Magda.
Nicoleta (Adela_Pop) Felicitari, sa fie bebe sanatoasa, fericita si tu sa ai mult laptic!

Geliza, nu mai am nr tau, am wrapul la mine..cand vrei sa ne vedem sa ti-l dau..da de veste!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
26octombrie spune:
Nicoleta, sa fie intr-un ceas bun!! sa ai un bebe frumos,sanatos,norocos!! parca n-am mai urat de mult, iar m-apuca emotia..
ioana, tu nu dai cu piciorul in bara dintr-un motiv simplu: tu folosesti,probabil, manerul la orizontala, pozitie in care e cel mai indepartat fata de carut. eu nu il pot folosi decat vertical, unde ajunge, practic, in acelasi plan cu nenorocirea aia de bara dushmanoasa.. si eu am si pashii f mari,asta e mersul meu,n-am ce-i face.
cred ca il vom folosi mai mult pe post de patutz mobil prin casa, iar mai incolo il pun pe forum si il vand :-(
virgi, initial voiam sa iti spun ca nu e vina ei, ca eu am facut-o eu o trag. da dupa ce m-am gandit nitel a mai aparut o nuanta... intr-adevar, in cea mai mare parte e vina mea, nu mi-a bagat nimeni mana in buzunar. da parca nu era normal sa imi faca daruri si sa se poarte f prieteneste cu mine inainte de a ma decide sa iau carutzul, simt ca mi-a fortat nitel mana. e, asta e. ea nu mi-a dat un lucru prost, din contra, e impecabil si, intr-adevar nou, cred ca putea sa ia si mai mult pe el. se pare ca trebuia sa fiu si eu mai hotarata!
uneori singura solutie e sa iei un lucru la mana a doua, poate nu iti permiti unul nou, iar in materie de articole de bebelusi ideea de second hand e mai mult simbolica, nu prea exista nici o diferenta intre un obiect nou si unul folosit nitel la un bebe. eu am luat balansoarul cu un milion in loc de trei si tot vreau sa ii trimit tipei o poza si multumiri, tare ne place.
important e sa fiu cu ochii larg deschisi, sa stiu exact ce imi trebuie si sa fiu ferma atunci cand nu imi trebe ceva. usor de zis.. am un "presimtz", ca o sa mai fie bani aruncati pe prostii (tzepele se pot lua si din magazin) pana mai creste Hora... e, noi sa fim sanatosi, banii se duc, vin, asta-i circuitul in natura :-)))
cred ca tie ti-e si mai greu sa discerni ce-ti trebe si ce nu, am descoperit uitandu-ma pe pozele Luanei ca oferta e infinit mai variata acolo si sunt sigura ca toate gadgeturile astea de bebe sunt unul mai tentant decat altul.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
carminabulina spune:
Felicitari Nicoleta, era si timpul, nu?
. Sa-ti traiasca bebelina, frumoasa si sanatoasa si refacere rapida. 
Multumesc pentru vorbele frumoase, sfaturi si...

Am fost aseara la d-na Marcu, pediatru la Medlife.
Povestea este mai lunga, dar rezultatul este urmatorul: in urma vaccinului bebe a "dezvoltat" o intoleranta la lactoza. Acum ii dau Nan fara lactoza cu o jumatete de linguritza fulgi de orez si un praf "enterocol" Azi la 17.30 mergem sa i se faca si o eco abdominala, a i s-a luat si o cropocultura si retrovirus, sau ceva de genul asta si asteptam ezultatele. Sper din tot sufletul sa nu
mai aiba nimik. Acum ce sa zic? Mihnea de 3 zile nu mai gangurea era trist si adormit. Acum este destul de activ a si gangurit putin si nici vorba de somn....dupa numai 3 biberoane de Nan fara lactoza, de-aia spun ca sper sa fie doar atat.
Amonar, se pare ca bebeilor nostri nu prea le-a placut vaccinarea si nici nu le-a priit. Cum se mai simte Kailan? II este mai bine de cand ii dai lapte fara lactoza?
si sanatate multa!
Sa vedem ce-o sa mai fie si asta seara si va tin la curent.
Luana, daca tot nu-ti place carutzul ala poate mi-l vinzi mie
. E o idee asa ca gendeste-te la ea.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
adriana spune:
Carmina si Amonar, imi pare sincer rau de bebelusii vostri..
..
Eu sunt ingrozita de vaccinurile astea, as vrea sa nu i le mai fac. Dar nu stiu care afecteaza copilul asa rau.
Va doresc sa se insanatoseasca bebelusii si sa nu mai aveti probleme cu ei
Fetele cu wrap-urile, inaioana si magghy, eu ziceam ca vreau unul negru, sau orice alta culoare, de fapt.. luana
m-a facut sa ma razgandesc.. Tot citindu-te mi-am dat seama ca ai foarte mare dreptate: culorile joaca un rol covarsitor asupra unui copil.. la fel si cu muzica, glasurile din jurul lui...
Asa ca as vrea unu portocaliu![]()
Daca se poate..
daca mai sunt..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
ama_kaly spune:
ina asadar wrapul meu albastru e gata??
Yupi!! De o saptamana stau cu gandul la el.Chiar acum ii dau PM Magdei, de abia astept sa ma intalnesc cu ea sa il iau!Mersi frumos!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
mirage spune:
Buna ziua mamici si tatic!
Mai are loc o cireasa in livada voastra ? de fapt, eu v-am descoperit de prin martie. Si de atunci va tot citesc intr-un soi de ritual zilnic, imi iau doza de buna dispozitie de la voi si pe urma pot continua linistita treburile zilnice. Nu v-am scris pana acum pentru ca incercam sa ma dezvat de o forumo-dependenta#8230; care s-a lasat acum ceva vreme cu destui nervi consumati inutil. Mi-a fost teama sa incep si sa nu ma mai opresc.
Insa acum nu se mai poate si gata !#8230; pentru ca am intrebari si ma deranjeaza ca nu pot sa le pun. Pentru ca mi-as da cu parerea si nu pot sa o fac. Pentru ca VREAU WRAP (ah, de cand cautam asa ceva !#8230;). Si pentru toate astea e musai sa ies din anonimat.
Asa ca o voi face cat mai simplu posibil.
Salut cirese (paturici#8230; cangurici#8230;) de mai-iunie !
Eu sunt Dana, sunt din Iasi. Am nascut pe 12 iunie o fetita (Maria-Calina) la spitalul Elena Doamna cu doctorul Stefan Butureanu. Cezariana, pentru ca altfel nu se putea. Calina a avut 3600, 53 cm si Apgar 10.
Povestea nasterii ar fi banala#8230; nu se compara cu povestea primei mele nasteri (mai am un baietel de 7 ani), poveste ce poate face parte lejer, alaturi de multe altele pe care le-am citit pe-aici, din categoria incompetentelor medicilor din spitalele romanesti.
Urgentza :
Inaioana, ma mai pot inscrie in cursa cu canguri ? (26octombrie, esti mortala, ai un umor absolut delicios). Io ti-am scris un mail saptamana trecuta, dar cred ca ai fost super ocupata cu operatiunea de in-cangurire ca sa mai bagi in seama si necunoscute#8230;
Pe baiatul meu l-am carat cum am putut in toate felurile posibile. Mi-am betegit si spatele. Pe Calina o car asa cum pot, cu spatele meu cu tot. off, ce mult imi trebuie wrap #8230; Am citit tot ce s-a scris despre wrapuri, am consultat toate linkurile indicate. Obiectu#8217; in sine mai lipseste. Nu conteaza culoarea, utilitatea lui bate orice alte mofturi#8230;