Prichindei martie - aprilie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

marox,mamacita,teomultumesc

marox,
sa stii ca si noi ii dam sa mai guste lui Bubu aproape din orice.De pofta.De ex cand mergem la inghetata ii luam si lui un cornet gol sa-l molfaie si mai papa si inghetata de la noi.Cu limita,evident.Deci nu sunt chiar asa restrictiva.

mamacita,
din pacate nici mie nu prea-mi vine a crede cat de departe se poate ajunge uneoriIdeea de baza (si motivul tuturor certurilor si discutiilor noastre)e ca ,se pare,sotul meu isi iubeste mai mult parintii decat pe mine.Si nu sunt eu geloasa,ci deja ajung sa ma conving pe bune.Mamicuta in sus si-n josGimme a break-!te-ai insurat si ai 2 copii!Nu mai stai cu mamica!(desi se pare ca si in aceeasi casa-nu apartament-nu e iar o idee buna saa locuim)Pe de alata parte nu e mamos in advearatul sens al cuvantului,dar uneori ma turbeaza cu ma-sa!De ma si gandesc cateodata ca n-o sa scap de ea never ever,egal cat de departe am sta!Cred ca stii bine tiparul asta grecesc 100%

Legat de papica:Bubu papa branzica facuta de
mine sau bio-frischkäse(branza proaspata gen almette);ousor fiert numai galbenus si asta "ascuns"in mamaliguta ccu branzica si unt;papa si biscuitei singur(din aia alete/nestle de care-i povesteam odata gegei);rosii mai putin,dar cand merge in gradina mai molfaie cate una fericit.De maine o sa fac oricum o schimbare:va papa la pranz cu noi si -i voi oferi mai mult bucatele-pe alese:).In orice caz nu ma hazardez la tampenii gen prajeli.Ii fac legume cu carnita.Chiar daca din prima nu va papa cine stie ce,perseverand sper sa ajungem la un rezultat.
Tree sa fug,mai scriu cand pot.
Inc-o data multumesc din suflet pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mamacita,
mi am salvat linkul.Special cu dedicatie pt barbatu-meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Zuzu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Zuzu hai sa fim seriosi, fritzii astia exagereaza! Cum sa-i dai orice?! O ciocolata, o bere, o ceafa de porc si un wurst de-al lor ar fi bun, nu? Prajelile nu sunt sanatoase nici pentru adulti, d-apai pentru un stomacel mic de un anisor si jumatate! In plus fish-fingers-urile nu sunt doar din carne de peste, e un amestec acolo cu diverse. Nici nu te gandi la asa ceva!! Ideea mesei in familie ti-am sugerat-o deja mai demult ca solutie a faptului ca Bubu refuza manacare. Nici Ioana nu mananca toata mancarea bucatele. Papa singura fructe si rosie - bucati, paine si biscuiti de piticot. Mai mananaca zilnic cereale cu piure de fructe si o sa-i dau in continuare fiindca sunt foarte sanatoase. Dealtfel pe cele nemtesti scrie clar ca sunt pentru bebei si copilasi pana la varsta scolara!! Carne mananca doar fiarta sau la cuptor. Legume la fel. Mancarica de carne cu legume e pasata partial - respectiv carnea, legumele sunt si pasate si bucatele amestecate. Daca ii dau doar bucatele mananca foarte putin si se satura de mestecat.
Stiu ca ai multe pe cap si ai mare nevoie de suportul lui Ioti, dar incearca sa intelegi ca soacra aia a ta nesuferita e mamica lui iubita si nu-l mai pune sa aleaga intre tine si ea. Probabil a fost o mama buna, sau cel putin asa o percepe el. Nu mai face comparatii d-astea, nu sunt sanatoase. Si nu ii poti pretinde sa nu-si mai iubeasca mama. Acum este supus unui stress foarte mare, ca proaspat tatic - din nou! (crede-ma, sunt mai stresati decat noi si au nevoie de un timp mai lung de acomodare cu noul bebe) si, pe deasupra, e mereu interpus intre tine si maica-sa. E normal sa mai rabufneasca. Are si el nevoie de suport din partea ta O sa vezi ca n-o sa divortezi
Da-i sa mai citeasca articole serioase despre alimentatia copiilor sa se lamureasca. Forumul si parerile noastre n-au nici o valoare pentru el.
Multi si rabdare si fii mai vesela!!

Mamacita multumesc pentru suportul unsuros! Sper sa-mi lepad pielea precum sarpele cat mai repede si sa scap, ca ma cam strange si am niste edeme de toata frumusetea!

Marox Profita la maxim!!

Mamacita si eu zic precum Marox, e mai bine ca n-are deja idei fixe despre cum se cresc copii! Poti s-o educi fara sa-i infrangi diverse teorii personale.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna buna!!!
Ne-am intors si noi din vacanta aseara dupa un drum lunnnng de nu credeam ca se mai termina.Mi-a fost dor de voi,am citit ceva dar mai am de recuperat.
Ligia nu-ti fa griji,poate la anul.
Zuzusa-ti traiasca principesa scumpica.Refacere usoara si rapida.
Si aici ideile sunt sensibil asemanatoare,adica mi-au spus ca pot manca si prajit,cam ce mancam si noi.Si Martijn mai scapa la cartofi prajiti dar nu pot spune ca asta e masa lui de toate zilele,de exp ne-am oprit la Cluj la un Mac si aveam mancare pt Martijn dar evident lui ii trebuiau cartofi prajiti .Si cu bucatelele nu te ingrijora ca vine o zi in care nu va mai vrea totul blenduit,bafta la bucatele.
Mama am ratat intalnirea de anul asta dar sper la anul sa se chiar intample,recunosc ca mi-e dor de mare dar m-au speriat caldurile.
Andira ,of bafta la Mos Ene.
Daria si fetelor care mai sunt la mare sa aveti parte de un concediu pe cinste si un pumn de mare si spre mine (iertare n-am retinut toate fetele care sunt la mare,inca sunt zombie)

sanatate tuturor bolnaviorilor,

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

George mananca asa:carne de vita,gaina,peste,ficat fierte la kukta
legume fierte si strivite cu furculita-cartof,morcov,patrunjel,telina,mazare,fasole verde,dovlecel,ardei,rosie,patrunjel si marar verde.leg. mexicane
nu suporta pastarnacul,cascavalul.
ou doar fiert si de 2 luni cu albus 2 /sapt.
grasimi:ulei de masline sau floarea soarelui,unt putin,smantana cam o lingura rasa ocazional
bea lapte praf,iaurt si branza dulce de cumparat(stiu cand se face aprovizionarea si iau o cutie pun la congelator in cutiute portii de 2 zile
castravete,rosie,piersica,pepene rosu si galben,banana-musca din ele
mar,para,kiwi,banana,pepene galben strivite cu furculita si am. cu branza si cereale
suc de portocale si grefruit,mandarina etc
paste de la 8 luni cu branza dulce,cu branza dulce si carnita,cu legume si sos de rosii cu carne
mamaliga cu branza,iaurt/smantana/unt
nu ii dau inca sare si zahar cu exceptia mamaligii cu sare si zaharul din biscuiti sau piscot de sampanie,cozonac. voi ati inceput sa le dati sare si zahar?
ieri a mancat pt prima data lapte de vaca cu orez

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

ZUZUdoar oboseala e de vina.cu rabdare treceti peste toate.sa stii ca eu stau cu mama si tot ma simt sufocata,dar co soacra-n coaste.si nici a mea nu da in branci cu ajutorul,ba ma si enerveaza cu observatiile.

RROXsa-ti treaca repede si sa nu te cojesti sa ramai cu pete.ajuta sa ungi arsura cu iaurt.

GEGEAcum mai sunteti cu somnul?

CENIA v-ati inscris la cresa?
DANTJEBine ati revenit,asteptam povesti si poze
cat-XOCUM TE MAI DESCURCI CU 2 BEBELUSI?

Mergi la inceput

Azi am fost si i-am recoltat exudat,a fost f. cuminte si nu a plans de loc.asteptam rezultatul pe vineri,sper sa iasa bun. nici noi nu dormim bine in ultima perioada si nu-i iese nici un dinte.se trezeste noaptea sau ziua doarme doar 1-11/2 ora iar inainte 3-4 ore.cred ca e un semn ca au crescut.
sunt trista si ingrijorata saptamana trecuta incepuse frumos apoi numai vesti proaste bunicul meu a facut infarct,acum e bine.dar ce e cel mai rau e ca fetita nasilor de botez in varsta de o saptamana e bolnavioara.a suferit de hipoxie la nastere e inca la incubator,a avut convulsii.abia acum realizez ca din tot ce se poate dori unui copil sau parinte urarea"sa-ti traiasca si sa fie sanatos e "cea mai de pret

Mergi la inceput

capitolul prostioare:a rasturnat cutia cu zahar in cap,a sarit din tarc si s-a cremuit cu crema de ghete sa nu-l arda soarele.fetelor am incurcat-o a reusit sa iasa din tarc care e aproape cat el.cred ca s-a suit pe o jucarie de acolo pe tarc si ori a cazut peste margine
sau mai repede s-a lasat pe bancuta si hop jos.tarcul il pusesem in balcon sa mai stea la aer cat mananc sau asa in general .ii spalam cand aud maraiala dar nu planset puternic ies si copilul pe jos negru scria cu degetele pe mocheta.am inlemnit cand l-am vazut da i=am facut poze.de cand cu pepenele pe cap al lui Raresionut am camera mereu pe aproape .
am pus poze noi iulie'06 -printre care si baiatul cremuit.dar nu si pe fata si nu a bagat in gura.
va pupam dulce pe toti piticii si mamicile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

....buna buna ...hop si Io..

Sarut mana ptr grija ...e adevarat nu m-am simtit prea bine in ultima vreme si tare imi e frica de o depresie ...ca s-au adunat mai multe ....caldura......probleme pe toate fronturile ....si ca deobicei toate in capul meu se sparg ...asa ca va anunt oficial ca ma fac o BITCH...ca nu se mai poate ...cand esti bun te calca toti in picioare ...he he he cu teroria stau bine acu sa vedem cu practica

Piticul e bine ...face numai POZNE (albumul Iulie 06) ....si nici nu ai cum sa fi suparat cand face vreo ghidusie ...acum cateva zile spre exemplu a hotarat el ca decat sa astepte cina ..mai bine sa faca un pick-nick pe ....COVOR ....asa ca mama a ramas sa faca poze si ...

Acu sa raspundem si noi la chestionar ...carmenduta...btw...superb Brad Pitt-ul nostru si cu si fara carlionti)

quote:
Legume crude le dati copiilor? Ce legume, daca le dati

Da noi suntem mari amatori de legume ...morcov manaca ca un iepuras,rosi,castraveti,ardei ,chiar si varza si conopida

quote:
Le dati branza de vaci din comert sau branza dulce?

Sincer la noi nu se gaseste branza ca in Ro (feta ...din cea alba) si magazinele grecesti /trucesti is cam departe de noi ...asa ca mancam numai cascaval ..ca mama e si puturoasa (de ce sa nu recunoastem) si nici nu stie cum sa ceara la farmacie calciu sa faca braza...dar cum am spus ca mancam ffff mult cascaval olandez si cateodata morzzadela ..dar nu ne omoram ca scartie in dinti

quote:
Le dati oua si sub forma de omleta sau prajite ori numai fierte?

Omleta cu legume ,cascaval si sunca ,oua fierte ,iar la cele prajite numai galbenusul ( noi prajim fff mult cu unt light)...nu se omoara cu albusul nici la cele fierte

quote:
Paste le dati?

Sub orice forma ....spaghetele sunt preferatele lui Benny...

Zuzu ..legat de intrebarile tale ...la noi merge orice ,oricum si in orice format ...scuze cateodata imi e si jena sa spun astea mai ales ca mai sunt piticit dulcii care au problemutze cu mancarica...Benny manca orice legume ...inclusiv ..brocculi,spanac,andive, conopida (si cruda si fiarta)...carne la fel orice ....a mancat chiar si scoici cu papa si niste prieteni ...(mama a fugit )ce mancam noi manca si el ....azi de exemplu a mancat piure de cartofi cu legume si snitel de pui ..am mai explicat ca eu nu prea gatesc cu ulei (doar la salate)..la capitolul fructe ..manca orice ..fara banana(trebuia sa avem si noi ceva sa nu ne placa)nu mai manaca piureuri de fructe nici batut ..asa ca ii dau bucatica in mana si se descurca el...acum e bine ca e vara si pe caldurile astea a fost mai mult dezbracat ..la iarna o fi mai tragic...spala mama

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput