Prichindei martie - aprilie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Nino ..bine te-ai intors acasa ..si la cea reala si la cea virtuala ...pupacim mamica frumoasa si baietii ei smecheri

Zuzu...capul sus ...fiecare copil e unic in felul sau ...uite -te la ai mei ..Sebi la varsta asta manca numai lapte cu cereale ..pur si simplu refuza orice ...Benny manca TOT ...nu are el probleme ca e bucata prea mare ..se descurca el ..Si noua ne-au zis tanti de la Consultatie Bureau ca trebuie sa mestece si bla bla bla ..si cand i-am zis ca deja o face ..a dat pe spate ..a amututit desi cu 1 min inainte imi spusese ca trebuie sa il invat ...a zis ca nu ma crede ..si i-am arata ..stii ce mi-a zis ? ca ele spun teoria ..dar in practica ..cam 1 din 20 de copii mesteca si manca bucatele la varsta asta ...asa ca stai linistita ...teoria ca teroria dar la practica stam prost ...acu ca sa fiu un pic BITCH (ca dee am anuntat ca ma fac ....)...daca consortul tau mai zice ceva legat de cresterea copiilor ..ai putea sa il lasi asa vreo 3 ore ( sa nu zic o zii intreaga ) singur cu amandoi copii ...o iei pe soacra la o tura prin magazine la reduceri ..si el sa vada cum e sa fii mama full time si apoi sa vezi ca nu mai comenteaza nimic ....scuze ca am fost prea Bitch...hai capul sus ...amandoi copii sunt santosi si frumosi si trebuie sa creasca in armonie fara certuri
aaaa legat de peste ...eu fac fasiute de peste prajite in unt light fara colesterol(de fapt ptr toti gatesc asa) ..a mai mancat la fel prajit in unt ..si chiftelute de legume sau de legume si carne ...au facut furori ...daca tine neaparat sa ii faci fish finger incearca sa le faci tu ...il tai fasiute pestele si il dai prin pesmet sau fulgi de ovaz si out ...

Marox..vacanta placuta ...chiar daca treci pe la servici ...macar e liniste in casa

Rrox...un pic de iaurt rece nu mere sa mai calmeze din arsuri? ma bucr ca a meritat statul in ambuteiaj ca sa vedeti mitingul aviatic

mamacita...succes cu bona ..si nu esti singura fica rea...hai sa facem un club ..eu niciodata nu pot sa o multumesc pe mama chiar si cu 2000 de telefoane zilnic ... zii si tu mamei tale ca esti "Inabordabila" si de aia dai numai un telefon zilnic

Dantje ...welkom thuis...ceva poze?...si noua ne-a fost dorrr de voi

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

laura72....frumoasa si mamica si micul pitic nazdravan....prevad o petrecere de majorat ADEVARATA cu asa un butoi de vin vechi

Ana71 ..bine ati revenit din vacanta

ligia ce flacau mare si cuminte ai...si cred ca e mortal cu accentul lui unguresc

scuze daca am omis pe cineva ...iar s-a facut 4.00 la noi ..5 in Ro si io inca bantui pe net...gata fug in pat ...dar nu inainte de a mai spune ....

Tuturor fetelor absente ...motivat si nemotivat ....mii de pupici si ne este dor de voi

Cu drag,

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!

Am sa raspund si eu si intrebarile voastre.Alimnente noi:rosie,pepene rosu,galben,pruna,inghetata(am gasit una care este sirop inghetat si din care poate si Matei sa guste).Branza si paste nu mananca din motive de sanatate-ne-am gandit sa cumparam branza de soia dar a ramams la plan,cum de altfel cred ca am putea cumpara paste de orez.si tot nou:fulgi de porumb.
Matei mananca crude:rosiile,ardeiul,morcov,fructele si asta in bucati mari.Rosia doar o curatam de coaza si i-o dau lui si o mananca fara probleme,la fel si fructele.In schimb are chestii pe care le bea cu biberonul-cum ar fi supa.si alternam cerealele instant cu fulgii de porumb.
Zuzu nu te mai stresa cu sotul tau ca ai nevoe de energie si psihic sa rezisti celor 2 frumosi.certuri sunt mereu,ca noi acum vreo saptamana eram sa esuam pe la tribunal.asa ca be strong,gilrs rule!
Laura speram sa iasa bine exudatul.si Matei poate sa sara din patut.Face exercitii in fiecare zi,noroc ca in permanenta este cineva cu el si nu reuseste
mamacita la mine parintii(tata) nici macar nu vorbesc cu mine pentru ca am facut copilul,ce sa mai zic de ajutat,stat cu el.Cel mai bun ajutor sunt eu si sotul meu.e adevarat ca mama sotului meu este o minune de femeie si ne-ar ajuta,dar nu este in tara oricum ne ajuta mai mult asa.
dantej bine ai venit din concediu.
marox esti o fericita sa fii singura

pt toata lumea

am uitat sa va zic ca lu Matei i-au iesit incisivii de jos fara nici un preaviz.am vazut ieri ca deja i-au spart gingia.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Alessia tocmai m-am uitat pe pozici si este Benny un frumos si un gradan.ne-a placut de el si mie si lu Matei
Am omis in mesajul trecut sa va multumesc pentru sustinere!Am luat 8 la proba scrisa si mai am sustinerea joi.a fost extrem de greu,pe facultatea mea cea mai mare nota a fost 9 si a fost una singura..foarte nasol ca acest examen nu releva nici gradul de cunostinte pe care il am si cu atat mai putin capacitatea mea intelectuala.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Danuta multumim de primire. doar suntem cei mai mari de aici... avem deja 1 an si 5 luni si jumate.

Mamacita multa bafta la dadacit bona. si stai linistita ca toti avem probleme si cu parintii si cu socrii... la mine de exemplu socrii s-au mutat la tara..ca pe socra-miu l-a apucat dragostea de agricultura. soacra-mea este invatattoare de peste 30 de ani si nu a renuntat la asta pentru ca este cea mai mare si mai sigura forma de venit a lor. si ce crezi , vor nepotul acolo, ca sa il vada in fiecare zi...dar si cu mama la purtator sa aiba grija de el.... ca ei au treaba. deci in general lumea isi duce copii la bunici ca sa mai ia o pauza ...eu ar trebui sa ma mai duc si la tara... si acum sunt cam botosi ca e copilul la urziceni...la ai mei... socra-miu chiar i-a zis sotului meu ca ii e mila de Alex l-am lasat acolo singur sa ii fie dor de noi.... de parca eu oricum nu eram destul de intoarsa pe dos... pentru ca inca nu m-am acomodat cu schimbarea.... si muuuullllteee altele... chiar si cu maica-mea... care niic nu iti poti inchipui ce il rasfata pe Alex... nimic nu ii mai pot spune ca incepe imediat si bazaie si se arunca in bratele ei... asta e viata... stai linistita ca sunteti o familie normala, a zilelor noastre. hai ca m-am lungit mai fara rost..dar ca sa iti dai seama ca nimeni nu are o viata perfecta.

Ligia, Carmenduta, Caramella multumim si voua.

Zuzule fruntea sus si mult calm ca se rezolva si astea. au dreptate fetele, lasa-i mama in pace si nu te mai duce la el sa ii spui cand face ceva nelalocul lui..pentru ca si ei vad ca nu fac bvine parintii lor..dar sunt la mijloc...eu stiu de la mine... si eu cam bodoganeam de toate despre ai lui...dar nu rezolv mare lucru..decat sa ne luam noi la harta... si nu ajungeam nimic. vorbeste cu el despre hrana lui Bubu si propunei o cale de mijloc. ii dai mai mult bucatele, poate chiar si niste cartofi prajiti o data la 2 saptamani(eu ii mai dau, ca sa ii schimb si lui meniul)... si el o lasa mai moale cu prajelile in fiecare zi. ii explici ca cel mic nu a mancat asa pana acum .. si daca acum ii dati dintrodata prea mult si des.... o sa aiba probleme.

Dantje bine te-ai intors.

Laura 72 sa iasa analizele bune.

Alessia multumim, ce bine e sa fii acasa. si sa stii ca daca esti prea bun esti luat de fraier, mie mi s-a intamplat. dar speram sa nu devii o bitch si pe aici pe la noi.

Pisicuta si matei bafta in continuare. si stai linistita ca in ziau de azi conteaza pana la urma cum te descurci cu ce ai invatat, si mai putin nota.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Despre alimente...

Alex mananca cu foarte mare placere rosii, dar eu nu i-am curatat-o de nimic... castraveti mai rar, nu se omoara chiar asa cu ei... astea ii tai bucatele mici si i le dau cu furculita.

mai mananca si merele tot bucatele, si carnita de pui. dimineatza mananca paine cu unt si dulceatza, pana mai de curand musca din felie, acum ii dam tot asa bucatele mici.

oul cu tot cu albus noi ii dam de vreo juma de an. si de vreo 2 ori i-am facut si omleta.

in rest piure, ciorbita de legume... ii dam sa guste si ce avem noi in farfurie... a gustat si inghetata.. ca dupa el..ar manca-o pe toata...
a mancat zarzare(corcoduse) si mai verzi si mai coapte ca ne cerea intruna..
in continuare ii plac la nebunie maslinele.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Neatza........hop si io...

cica am dormit.....

Pisicuta ...sarut mana de urari ...felicitari ptr nota e bun si 8...hai capul sus e nota mare ...tinem pumnii joi sa iei ce-a mai mare nota ..facem galerie...ca stim ca se poate

Nino pai mai iubita mea ...daca ma fac bitch aici ...te autorizez de acu sa ...ma trezesti la realitate....offf ma laud eu ma laud dar parca vad ca ramn la stadiul de vorbe ...si la laudat pe Dc

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Zuzu, fii barbata ! Discutii cu sotul am avut mai toate acum un an. Va fi greu, dar o sa treci tu si de asta. In legatura cu soacra, si eu as zice sa rabzi cat poti, nu-l vei putea schimba pe Ioti sau sentimentele lui vis-a-vis de ea. In schimb se va simti tot timpul intre ciocan si nicovala, ceea ce va face mai mult rau relatiei voastre decat relatiei cu mama lui.
Nici eu nu i-as da fish fingers, asa cum nu i-am dat nici crenvursti si nici mezeluri, ca doar auzisem ca-s facute din tot felul de prafuri.
Sa stii ca nici sotul meu nu punea foarte multa baza pe ceea ce citeam eu de pe net, ca e bine asa sau asa. Toate i se pareau exagerari, ca doar noi am fost crescuti altfel si nu suntem bolnavi, si nici nu este in linia definita de dr de familie. Dar incet, incet, l-am convertit, ii tot povestesc despre ce se intampla pe forum, si mai bune, si mai rele, acum va cunoaste si el, iar daca-i spun cutare face asa, cutare spune asa, prichidelul X face nazbatia aia sau ailalta, atunci cand ajung la capitolul alimentatie/educatie, parca e mai sensibil la sfaturile culese de la voi. Mai las reviste la vedere/indemana, asa ca ceva-ceva se mai prinde.

Cu mancarea noi stam asa:
- legume crude : nu
- textura mancare : carne fiarta taiata foarte fin cu cutitul, legume zdrobite cu furculita, mai scapand si cateva bucatele mici; fructele i le dau pe razatoare, dar ii place sa muste din mar sau pepene galben. Banana nu-i place grozav, ii mai dau dimineata cu lapte, dar nu insist, sunt alte fructe mai bune
- ou : doar ou fiert tare - galbenus + 1/2 albus, de regula in spanac, 1 data/saptamana
- prajeli : acasa deloc (mai gusta din cartofii nostri prajiti - cu sare, boia si cascaval ras - cam maxim 10 bucati si cred ca 1-2 ori/luna; incerc totusi sa fac mancare gatita, dar cartofii prajiti sunt mancarea preferata a sotului, asa ca nu pot sa-l privez mereu de felul lui favorit); la cresa mai primesc langosi si gogosi (probabil prajiti in ulei, mi-e si frica sa intreb)
- snacks : deloc (ocolim pruncii din parc care manaca pufuleti, pop-corn sau sticks-uri - daca-i ocolesc din vreme scap si de textele "vai, copilul meu papa de la tz luni, cum nu-i dati asa ceva , etc, etc" stiti deja foarte bine despre ce vorbesc)
- dulciuri : acasa doar fructe cu/fara branza si cu biscuiti, biscuiti goi pe la plimbare daca stam ceva mai mult; la cresa mai papa chec facut de ei; iaurt cu biscuiti, Danette de vanilie sau Danonino gigantino (dar nu prea des)
- paste, fainoase : nu prea i-am dat, l-am incercat cu budinca de macaroane de-a noastra dar nu l-a incantat; painea ii place, dar incerc sa evit, mai ales ca intr-o vreme nu manca pranzul decat cu legume (ca si sotul de altfel).
Si ii place sa se serveasca din corn flacks-ul meu.

Alessia, sorry, dar eu nu prea te vad pe post de bitch (in practica, ca la declaratii suntem bune toate).

Marox, sa te relaxezi bine, meriti pe deplin.

Mamicilor nemultumite de bunice, imi pare rau ca ele ca nu sunt la inaltimea dorintelor voastre, poate totusi se vor mai schimba in timp, copilul va fi mai mare si se vor intelege mai bine. Mie mi-e ciuda ca tatal meu nu ma ajuta, e de-a dreptul un neindemanatic, sta cu Mihai doar daca sta si maica-mea, ceea ce deja e cam greu, pentru ca ea mai si lucreaza, asa ca mi-e cam jena sa o exploatez in halul asta. Atunci cand a fost Mihai bolnavior, am fost de-a dreptul impresionata ca i-a schimbat pampersul de kk si l-a pus si la culcare (e drept, ca Mihai a fost mai linistit in perioada aia), asa ca l-am laudat muuuult, doar-doar mai repeta figura. Dar mancare nu i-a dat, tot maica-mea venea.

Mamacita, eu nu-ti zic ca bona poate sa faca de la-nceput si menaj, normal ca are nevoie de o perioada de acomodare cu Alexut, si el la fel. Vroiam sa-ti zic doar ca se pare ca un strain poate face mai multe decat un parinte atunci cand au grija de un copil, copii sunt, ca prin minune, mai cuminti, mai linistiti cu strainii. Dar tu vei stii cel mai bine daca va avea timp sa faca si altceva sau nu; si daca vrei. Si cel mai mult va depinde de Alexut.
Bunicelor eu le interzisesem sa faca treaba, am preferat sa se ocupe full-time de Mihai, dar acum e mai marisor si-mi dau seama ca ar trebui sa mai las din rigiditate deoparte. Si vad ca-i place tare mult sa ne vada executand tot felul de activitati casnice : aspirat, sters praful, spalat rufe, intins rufe, pus lucrurile la loc, udat florile. Ii place foarte mult sa participe si el, e asa de bucuros cand ii dau o sarcina; o percepe ca pe un joc cu mami si tati, si eu zic ca e bine sa-i incurajez si latura asta gospodareasca. Sa nu ajunga sa-si trateze mai tarziu mama sau nevasta ca pe-o sclava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc foarte mult pentru raspunsurile privind mancarea, sunteti niste dragute, foarte prompte si la obiect.

Alessia, multumesc pentru aprecierile privind pe Rares. Nu prea cred ca ai sanse sa devii o Bitch. Benny al tau este un voinicel, mare si grasut, n-ai probleme cu el. Doar ca face nazbatii non-stop, nu? Ma bucur ca esti relativ bine.

Zuzu, o sa treaca si perioada asta mai dificila. Imi aduc aminte de poza in care va sarutati si tu scriai "l'amour toujours", parca. Asta-i spiritul.. Cat despre intrebarile tale privind mancarea, iti pot spune ca Rares mananca legumele cu carnita, de cele mai multe ori, pasate, i-am dat de cateva ori si zdrobite cu furculita, cereale ii dau amestecate in lapte, o data sau de doua ori pe zi, iar fructele ii plac la nebunie. Rares mananca fructele intregi, ii place sa le rontaie si nu se ineaca. iti urez sa ai parte de intelegere si sa fii o inteleapta.

Dantje, bine v-ati intors.

Laura am vazut pozele cu George, frumusel si neastamparat. Sper sa fie bune rezultatele analizelor. Ziceai ca ai si o poza cu el manjit cu crema de ghete?

Marox, vacanta placuta si sa te relaxezi singurica.

Pisicuta, ai luat o nota buna, poate este frustrant sa stii ca esti mai bine pregatita decat ai fost punctata, dar vei dovedi asta in cariera ta viitoare. Succes la examenul de joi. Imi pare rau ca nu te intelegi bine cu parintii, trebuie sa-ti fie destul de greu.

In ce priveste discutia despre mamele noastre, poate am fost prea dura cu a mea. Ce vroiam sa spun era ca nu se ofera sa stea cu Rares cand nu am probleme profesionale, sa-l ia la ei acasa, sa ne dea si noua posibilitatea sa mai fim singuri, macar in weekend. Dar nu-mi fac probleme ca nu m-ar ajuta in situatia in care voi fi mai solicitata profesional, va sta cu Rares cat este nevoie, nu voi fi nevoita sa-mi angajez bona. Si nu mai vrea, categoric, alt nepot.

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Intru si eu rapid ,ca acusi se trezeste puiul.Pot sa ma laud ca m-am odihnit ,fata mea a dormit de la 10 seara la 10 dimineata,s-a culcat singura in cateva minute si s-a si cerut "la nana".A avut o singura trezire scurta ,iar acum doarme de aproape 3 ore de la ora 2.
Sa raspund la intrebari.Legume crude- doar rosie am incercat si nu e prea incantata.Nu mai mananca blenduit decat carnea de vita care e taioasa,in rest bucatele cu cutitul taiate sau zdrobite cu furculita.
De gustat a gustat din aproape toata mancarea noastra.Rar mananca cartofi prajiti ,nu mancam nici noi des.Carne - de pui,vita ,peste si porc a gustat cate putin(din ardeii umpluti si jumatate de mic la picnic a furat ups)Fructe date pe razatoare cu cereale mai mananca,daca ii plac ,nu vad de ce sa nu-i mai dau.Musca din banana ,piersica ,pepene rosu si galben,mananca caisa bucatele,mai nou o jupoi de pielita ca iar am tras o sperietura ,s-a inecat cu o pielita care s-a lipit pe gat si de abia i-a iesit.Branza noi mancam cumparata-dulce,cas ,urda telemea putin sarata,cascaval.

ZUZU sa treci cu bine peste perioada asta dificila !
CARMEN ti-am admitat dezmotatul,e dulce si fara plete ,am vazut ca v-ati distrat bine!
ALESSIA Benny e un scump grasut si pus pe sotii!Mai nu stiu daca te prinde pe tine noua postura de bitch.
LAURA ce m-am amuzat de micul nazdravan,e tare comic manjit cu crema de pantofi,sunteti o familie frumoasa!
MAMACITA succes la training-uit bona!
PISICUTA bafta la examene in continuare!
DANTJE bine ai revenit,asteptam povesti si poze!
NINO am vazut un flacau mare si o mamica frumoasa!

Incerc sa mai revin ,mai voiam sa comentez ceva de subiectul parinti de care se discuta acum,dar ma duc sa vad ce face fiemea de nu se mai trezeste.

Carmen si Alicia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput