Prichindei martie - aprilie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenduta2003 spune:
Multumim pentru aprecieri, Laura, Ninocikap, Ligia. Multumesc pentru urare, Rrox.
Nino, bine v-ati intors. V-am vazut in poze. Alex este mare si are o expresie de copilas smecher> Si tu aratyi foarte bine, esti zvelta. Imi pare bine ca Alex s-a obisnuit cu bunica.
Rrox, sper ca ai trecut de faza dureroasa a arsurilor, eu una nu pot sa suport sa ma ard la soare, de aceea prefer sa nu fac plaja. Ati facut poze la miting?
Ligia, o curiozitate: care dintre parintii lui Raducu este ungur? baiatul are gusturi vestimentare clare, se pare, nu-ti merge asa usor cu el. ![]()
Laura, da, Rares sta in scaunul de masa cand mananca. Altfel, daca vreau sa-l las putin acolo, se ridica singurel din scaune, se catara pe masa si este gata sa se dea jos, eventual cu capul in jos, n-a avut insa ocazia sa o si faca, pana acum.
Mamacita, te inteleg cu sentimentul ciudat de care vorbeai. Problema este: delicatul si sesnibilul tau Alexut va accepta pe cineva strain? Oricum, cand te vei intoarce la servici, vor fi prin preajma si parintii tai, parca stati in aceeasi casa, nu?
Intr-adevar, Alessia spunea, acum cateva zile, ca nu se simte prea bine. Ce faci Alessia? Da-ne un semn.
Ana, bine v-ati intors, imi pare bine ca a fost frumos, pentru ca am inteles ca relaxant nu prea a fost, cu cei doi prichindei.![]()
Marox, bine ai mai trecut pe la noi. Mai povesteste-ne ceva despre Julia. Am revazut-o in albumul facut de Alessia, poze nu ne mai arati?
Poze Rares
Varsta Rares
mamacita spune:
carmen,da,parintii mei sunt mai aproape fizic decat psihic
,ptr.ca in practica tata e tot timpul la universitate si oricum e operat pe cord si chiar are sanatatea foarte subreda,iar mama isi gaseste tot felul de activitati,telenovele

,argumente si pretexte,probabil se pastreaza ptr.sora mea,care stie foarte bine sa faca pe neajutorata
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
carmenduta2003 spune:
Am si eu cateva intrebari.
Legume crude le dati copiilor? Ce legume, daca le dati.
Eu i-am dat lui Rares sa guste, doar, rosie, castravete si ardei. Nu stiu daca se poate sa-i dau zilnic cate putin.
Le dati branza de vaci din comert sau branza dulce?
Le dati oua si sub forma de omleta sau prajite ori numai fierte?
Paste le dati?
Eu sunt cam in urma cu ouale, i-am dat doar de vreo doua ori. Nici paste nu i-am dat, nici branza de vaci. Am ramas putin speriata de la enterocolita care ne-a bagat in spital in aprilie.
Poze Rares
Varsta Rares
carmenduta2003 spune:
Mamacita, eu ma gandeam ca macar sa o supravegheze pe bona, din cand in cand,pentru ca bona sa stie ca nu poate face ce are chef si sa fie mai retinuta. Nu stii niciodata ce face o bona singura la tine in casa.
Cam trist ce spui despre mama ta, mai ales daca este in putere. Stiu, din pacate, ce inseamna sa ai o mama care sa nu se prea implice, noi am putut petrece singuri, de cand s-a nascut Rares, doar doua seri. Este adevarat ca atunci cand trebuie sa plec de acasa, in interes profesional, mama sta cu Rares, dar e cam putin.
Poze Rares
Varsta Rares
caramella spune:
Salut!
Profit ca doarme puiul,am fost 1 ora afara ,pana la 1 ,la umbra,iar la 2 s-a culcat singurica.Mai nou are pasiune pentru patura ,care e groasa din pacate si transpira,dar plange dupa ea si o strange in brate,o miroase si asa adoarme.Cateodata o vrea si ziua si o plimba prin casa.
De abia astept plecarea la mare si eu numar zilele.Bilete la intoarcere nu am mai gasit la cuseta si am luat la clasa 1,i-am luat si ei loc,sper sa fie bine.
Bine v-ati antors ANA(ce bine v-ati distrat) si NINO(vezi ca s-a invatat puiul cu buni)
Noi am fost sambata la o nunta,tare ne-am distrat,ne-am intors la ora 5 jumate.Alicia a stat cu maicamea,care m-a cam enervat ,ca ea avea chef de picnic si a plecat la ora 8 acasa si dupa aceea numai bine s-a trezit gogoneata.Eu cu ochii in gura dupa 2 ore de somn,ce sa fac ne-am jucat ,am mers si afara ,am facut si mancare dupa care am picat de oboseala,a preluat-o sotul care atunci s-a trezit .
Masuratorile noastre sunt inaltime cam 80 cm si greutate 11 kg imbracata dar cred ca ceva mai putin de 11 are.
Acum mananca ceva mai bine.Dar nu ma mai stresez ,mananca cand ii e foame.
Trebuie sa vizionez poze si mai revin.
Carmen si Alicia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
ligia13 spune:
mamacita, am citit chestionarul, mi se pare excelent.
Nu am putut sa nu ma amuz de intrebarea: "31) Daca ar dormi copilul,ce activitati ati desfasura?"
. DEci in cazut fericit si extrem in care ar dormi
O sa-l dau si soacra-mi sa-l faca![]()
Ma rog, eu imi permit sa mai glumesc, sper ca si tu iti vei permite. Acuma, ca sa te "cert" un pic. Imi amintesc cand era Alex mic mic ca te laudai ca nu prea ii accepti ajutorul, ca vroiai sa te descurci singurica. Oare nu a suparat-o asta pe mama ta?
carmenduta, tati lu Raducu e ungur
si de asemenea bunicii care au grija de el cat noi suntem la serviciu. Sotu a trait f mult intre romani, inca de mic si vorbeste f corect si fara accent romaneste, dar socrii se simte cand ii auzi ca's unguri.
ORicum urmeza faza cand va spune cate un cuvant din fiec limba, de-mi va trebui translator sa ma inteleg cu el.
Chiar am uitat sa va zic (socrela il invata si germana
) ca el alege cuvantul care e mai usor. Biscuite este un cuvant greu, dar kecs (parca asha se scrie in germana) e usor, asha ca el cere "che".
Chestionar:
- Radu dor rosii maninca, dar fara simburiEu i-am dat lui Rares sa guste, doar, rosie, castravete si ardei. Nu stiu daca se poate sa-i dau zilnic cate putin.
-Radu maninca cam de 3 ori pe saptamana la micul dejun cascaval/urda cu rosii
- brinza preparata in casa (din lapte Dorna sau Milli)
-doar oua fierte tari a mincat pana acuma
Paste le dati?
-da. Ii plac f mult pastele (stelute mici) cu lapte si miere
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
quote:
Originally posted by carmenduta2003
Am si eu cateva intrebari.
Nu i-am dat,desi sunt permise,dar le-a gustat si nu i-au placut;mai incercam.
Eu i-am dat lui Rares sa guste, doar, rosie, castravete si ardei. Nu stiu daca se poate sa-i dau zilnic cate putin.
Ii fac eu,dar din ce in ce mai rar,din cauza cant.uriase de iaurt pe care le mananca zilnic,si i-am mai dat Almette cu smantana,singura la care n-au scris nimic de sinteticale.
Numai fierte.
Paste le dati?
Da,stelute.
Eu sunt cam in urma cu ouale, i-am dat doar de vreo doua ori. Nici paste nu i-am dat, nici branza de vaci. Am ramas putin speriata de la enterocolita care ne-a bagat in spital in aprilie.
Mai bine te feresti de exces de fructe si mai ales sucuri de fructe.Pofta buna,Rares!
Poze Rares
Varsta Rares
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by carmenduta2003
Mamacita, eu ma gandeam ca macar sa o supravegheze pe bona, din cand in cand,pentru ca bona sa stie ca nu poate face ce are chef si sa fie mai retinuta. Nu stii niciodata ce face o bona singura la tine in casa.
Asta e posibil,control inopinat.
Cam trist ce spui despre mama ta, mai ales daca este in putere. Stiu, din pacate, ce inseamna sa ai o mama care sa nu se prea implice, noi am putut petrece singuri, de cand s-a nascut Rares, doar doua seri. Este adevarat ca atunci cand trebuie sa plec de acasa, in interes profesional, mama sta cu Rares, dar e cam putin.
Imi pare rau ca stii pe pielea ta despre ce vorbesc.Imi fac si eu curaj ca ne-au crescut singuri,ca ne-au oferit tot ce puteau=case personale,haine,bijuterii,excursii etc.etc.sacrificand-si tineretea si distractiile,dar parca tot as fi preferat sa ma jute ei cu Alex,in loc sa angajez straini.Asta e...
Poze Rares
Varsta Rares
Alexandru,soarele nostru
mamacita spune:
ligia,cand era Alex mic,noi ne cunosteam mult mai pputin;nu e usor sa recunosti ca parintii refuza sa te ajute sau ajutorul e minim si bine dramuit,mai ales din partea mamei,ca sa nu mai vorbim ca si daca ma ajuta,voia s-o faca "dupa capul ei",nu conform unor norme stabilite de mine.E nevoie uneori de minciuni"sociale";voi toate va laudati cu mame/soacre care va ajutau,eu ce era sa fac,sa urlu in gura mare"a mea nu vrea"?

Alexandru,soarele nostru
ligia13 spune:
mamacita, scuze
, nu am vrut sa ating un punct sensibil!
Da, eu stau cuminte intr-un colt la cap asta pt ca sunt printre fericite. Noroc de socra tanara, ca mama saraca e asha de bolnava si usor "screlozata" ca de-abia de am curajul sa o las cu Radu fara supravegherea mea 10 minute. Si chiar si atunci uita ce varsta are Radu sii ii da ditai bucata de ce stiu eu ce mancare sau il uita si se duce spre ce are ea treaba.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)