Prichindei martie - aprilie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

carmenduta,am recunoscut scauneleTerasa este cum ai descris-o,dar la cate terase si restaurante exista in Cta,nemaivorbind ca vara se adauga cele de la Mamaia,este chiar pacat sa mergi intr-un singur loc,desi,atunci cand este un eveniment deosebit,e logic sa mergi unde esti absolut sigur ca iese bine
pisicuta,de 3 mesaje tot incerc sa-ti urez succes si de fiecare data urarea gaseste o aerisire si-mi iese din minte

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Am asa o stare ciudata vizavi de angajarea unei bone:e ca la intarcat,e ceva natural si necesra in evolutia lui,dar mie parca mi se rupe o bucatica de suflet

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Raresionut scuze, am uitat sa-ti zic de Ioana, are 10 kg. si 75 cm., mai buna de comparatii decat greii grupului
Scuze ca-mi permit sa comentez, dar din cate am mai citit eu hemangioamele nu sunt periculoase daca nu cresc si in general dispar odata cu cresterea copilului.
Multi lui Rares! Sa creasca voinic si sanatos si sa nu-l mai compare mami a lui cu nimeni!

Carmen felicitari pentru dezmotat!

Pisicuta Bafta!

Si mie mi-e dor de Oana si de Daviduc!!!

tuturor1 Si scuze, n-am apucat sa vad si pozici astazi, dar recuperez!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita tin pumnii bonei sa n-o dai afara dupa doua zile Suna bine din ce ne-ai povestit, sper sa confirme si sa te induri sa i-l incredintezi pe Alexut. Sigur o sa se-ndragosteasca de el rapid

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Mai stie cineva de Alessia ,acum ceva timp se simtea rau?

CENIAeu stiam ca se da carne de porc doar dupa 3 ani.

MAMACITAma bucur ca ati placut bona de la prima intalnire,succes in continuare.

CARMENDUTARares ramane in top tot ca Brad Pitt,ii sta bine asa tuns.probabil va fi bogat,invatat si cochet.Scaunelul de masa e la fel cu al nostru,dar si sta in el?

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Cenia multumesc de primire.

Mamacita multumim de laude. s-a mai lungit puiutul... dar acum cu caldurile astea nici nu prea s-a mai "chinuit" sa manance. bafta multa bona... si intradevar trebuie sa rezervi un timp de acomodare in care sa mai stea cineva apropiat tizului in prezenta bonei.

Zuzule sarumana si tie. eu nu inteleg de ce zici ca ai ramas grasa, pai ai nascut de nici 2 saptamani, doar nu vroiai sa dai tot surplusul imediat. ia sa vezi peste vreo 2 luni cum o sa ajungi iara la silueta dinainte.

Teodora intradevar am reusit, dar de vreo 3 saptamani am stat in continuu cu mama mea cu noi, de vreo 2 saptamani la ea acasa unde Alex s-a acomodat bine si repede dupa parerea mea. dar numai ea se ocupa de mancarica, de scos afara, si de cele mai multe ori si de somn. o mai inlocuiam cateodata ca o epuizeaza la maxim Alex, care nu sta locului. a acceptat pana la urma si sa ii tina sticla de lapte, tot asa intr-o seara cand l-am mai lasat singur cu ea. si da, mie mi-e foarte greu.... ca m-am invatat cu el..desi rade barbatul meu ca lasa ca ti-l aduce inapoi si sa vezi ce vrei iara sa il mai ia.

Ligia sunt sigura ca Dantje v-a intelege, asa se mai intampla ne luam cu treburile si cu copii...si mai uitam... eu pana sa nasc eram ceas, nimic nu uitam... acum ...mai imi scapa cate ceva si mie..

Ana71 multumim de complimente si tie. si eu imi astept nepoatele din partea sotului care sunt stabilite in israel, dar pe vineri si am umblat si eu cateva zile sa vad ce sa le cumpar, mai ales ca vin la 2 zile dupa ziua celei mari. distractie placuta impreuna cu sora ta si familia ei.

Pisicuta si matei multumim, multumim. mai faceti sa ma fastacesc cu atatea laude. bafta multa la licenta.

Marox multumim .

laura 72 si voua multumim.

Rrox multumesc. de vacanta inca nu stim exact, poate la sfarsitul saptamanii cand ne intalnim cu soacra cumnatei mele care vine in vizita din israel si ne va lamuri cel mai bine. daca nu mai mergem.. poate ajungem si noi pe la inceputul lui septembrie un pic pe la mare. i-ar place lui Alex, la cel mult iubeste apa. dar in perioada asta mi se pare prea aglomerat. ma bucur ca spectacolul a fost pe masura asteptarilor si imi pare rau de arsurile tale.

Carmenduta v-am vazut in poze, niste frumosi cu totii si se vede ce bine v-ati distrat. si tu arati foarte bine.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

nino,pai am zis ca voi sta eu cu ea,atat ca neavand experienta cu copiii,va trebui s-o baby-sitter-esc si pe ea

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Ana71, bine ai revenit din concediu. Ce faina vacanta ati avut, mai-mai ca m-ar tenta si pe mine sa-ncerc la anu' malul celalalt.

Nino, bine ai revenit si tu. Si felicitari pentru progresul lui Alex, ca sta de-acum si cu bunica. Cat despre tine, te-nteleg perfect, si mie mi-e tare greu sa-l las pe Mihai chiar si juma' de zi pe la bunici. Am vazut si pozele, mai da mare s-a facut feciorul tau.

Ligia, ce scaun de masa practic aveti. Super.

Dau si eu raportul la greutate/inaltime, desi realizez ca chiar e buna denumirea de "grasut", asa-i mai zic lui Mihai la cresa. Sau "patratel". La 1 an si 2 luni avea 11 kg si peste 75 cm, dar nu stiu cat, ca nu sta la masurat. Nu e slabut, parerea mea, subiectiva de altfel, este ca e bine facut, asa mai zdravanoc. Dar el mamanca bine si n-a fost bolnavior aproape deloc.

Raresionut, sa scape si Rares de hemangiom. Si eu stiam ca trece cu timpul si trebuie sa fii atenta doar sa nu creasca.

Mamacita, cum adica sa primeasca straini la tine in casa ?
In ceea ce priveste menajul, prietene de-ale mele spun ca bonele lor reusesc sa faca si curatenie, mancare, cumparaturi. Si soacra-mea reusea sa faca mancare, suc, spalat vase, fara ca Mihai sa se isterizeze. Statea chiar si-n scaunel.
Dar asta nu se intampla cand e doar cu mine sau cu taica-su. Mai nou, daca spal vase, se strecoara intre mine si chiuveta, ca sa renunt la aceasta activitate in folosul lui. Ieri eu faceam ciorbita, iar sotul gradinarea in fata apartamentului, asa ca nu-ti mai spun ce smiorcaieli mi-au mai fost date sa aud. As zice ca doar cu noi se poarta asa, pentru ca suntem parintii lui si nu suporta sa facem altceva cand e cu noi.
Iti tin pumnii sa faca fata bona la perioada de proba, nu de alta, dar cred ca e destul de traumatizant si pentru un copil sa-ncerce n bone.

Caramella, pana la urma se pare ca ne intersectam la mare. Si nu e vorba de policlinica din cartier, las ca-ti dau detalii daca vrei cand ne mai intalnim in parc.

Gegea, intrebai mai demult de lapte. Uite ca azi am descoperit ca Mihai bea mai mult daca-i dau cu biberonul. El dimineata bea 120ml lapte in canita simpla, iar seara 270ml cu cereale in biberon. Azi dimineata i-am dat si in bibe, dupa ce n-a mai vrut din canita. Nici nu stiu ce sa fac, sa-i dau si dimineata biberon, doar ca sa bea mai mult ?

Alimente noi : inghetata, frisca (ii place sa-si bage degetutele in bolurile noastre si apoi sa le linga tacticos).

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Eu la servciu fara chef de munca
Despre noi ce sa va spun, ieri am fost la tzara si ca de obicei joaca cu catel, pisici, gaini... In plus a invatat sa hraneasca catelul, si catelul sa se serveasca cu biscuti din mana lu Radu!
Cuvinte noi: banana (cu accent pe primul a, ca un ungur autentic ce e el), bai (de la bai Radu, l-a stricat ta-su si gata a bagat la cap).
Alimente noi: noi in ultimele 2 luni am introdus albusul de ou, rosia, laptele de vaca, pepene galben, pepene rosu, gem, miere . Nu am incercat si nici nu voi incerca prea repede, carne de porc.Am revenit insa cu ficateii, dupa ce facusem o pauza.
Aleator: brinza de burduf, placinta cu mere sau chec, cartofi prajiti(a mincat vreo 2 buc intr-o zi ca murea de pofta), frunzulite de ceapa
Greutate: 11,8 kg. Inaltime - habar nu am!
Personalitate: de dim a refuzat sa stea cu geaca pe el, plingea si dadea din maini de ziceai ca e apucat. I-am dat-o jos si i-am dat o bluza de trening si si-a revenit ca prin miracol

mamacita, vreau si eu te rog intrebarile din interziu, nu caut bona, dar sunt curioasa. Cati ani are bona si ce pregatire? (ligia13_bv@yahoo.com)

rrox, cum mai stai cu arsurile?

danutza, si socrela face mancare si spala, ca ce sa faca, are si ea sot si pe deasupra il mai hraneste la prinz si pe sotul meu. DAr recunoaste ca la ordine si curatenie e cam in urma

nino, l-am vazut pe jmecherul de Alex. pe dragalasul cel cuminte , care sta cu bunica

raresionut, imi pare rau ca Rares a avut probleme. OfOf - saracutul. Da doamne sa fie bine, sa nu aiba nici un fel de probleme in viitor. Distractie placuta la mare!

carmenduta, vizonat Brad Pit. Gata cu "moaca" de fetitza, acum arata a barbatel in toata regula, cu niste trasaturi tare fine!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

ligia ,misiune indeplinita.V-am spus care-i marele of,ca bona e in premiera=la primul copil,adica Alexut risca sa fie cobai daca nu reusesc s-o dau bine pe brazda.In rest pare ok.De-asta,danuta,nu vreau sa-i dau alte sarcini.Tu,daca ai fi incepatoare la volan in prima luna,ai vorbi si la mobil?

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput