Prichindei martie - aprilie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 11
ligia13 spune:

Azi am iesit si noi de dim in parc si seara ne-a scos tati in centru![]()
Am fost de ne-am plimbat pe sub Tampa. am gasit un loc nou de joaca, amenajat anul acesta, f fain, i-a placut lui Radu, si-a gasit un prieten de aceesi varsta, si a fost f cuminte. Nu am avut lopetele la noi si am plecat din parc cu urlete, ca de ce nu luam lopetelele copiilor
.
Apoi am fost in Piata Sfatului si am servit fructe (deacasa) si noi astia mari cate o inghetata.
In piatza la un restaurant era nunta si se auzea binisor muzica. Cand l-am eliberat din carut s-a dus glont la intrarea in resto si a inceput sa danseze
. Era tare comic![]()
raresionut, "dar eu l-am invatat pe Rares sa adoarma singur in....patutul lui si punct....fara discutii , fara plansete"![]()
Daca a fost fara discutii si fara plinsete inseamna ca de fapt nu l-ai invatat, ci asha a vrut el
. (Glumesc si eu). Numa noi fetele de forum stim de eforturile mamacitei. Nu zic de ale mele, ca de exemplu plinsul progresiv nu l-am experimentat. Dar in rest....
mamacita, bafta cu bona, sper sa fie conform asteptarilor.
De la intalnirea cu rrox ai poze sau tot descarcati ati fost? (nu voi, aparatul foto
)
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
Nu pot sa dau sfaturi in atari situatii,Teo,pentru ca nici una nu e identica,cu alta,dar pot sa-ti spun ca probabil eu as alege varianta a doua...
Stiu ca mai sunt cateva luni,dar le folosesc ca si rezerva,in sensul ca daca nu-mi convine bona,sa am timp sa obisnuiesc alta cu Alex si programelele lui sau sa caut alta varianta,sa nu fiu presata de timp.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
raresionut spune:
Dar si noi am fost singuri, caci soacra lucreaza( eeste educatoare si are darul asta de atasare), pana acum 3 luni, cand binevoitoare m-am intors la servici si am dat peste o bona care la prima vedere era ok, dar Rares devenise putin apatic, nici nu mai vorbea, plangea prin somn....si atunci am renuntat...m-am intors la serviciul de mamica si nu regret. iti doresc din tot sufletul, mamacita, sa gasesti o bona dar cu calitati ...de om si Alexutu sa nu sufere prea mult in lipsa ta.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
mamacita spune:
ligia,multumesc pentru recunoasterea publica a eforturilor

Mey,dar ce bine v-ati distrat,pupam dansatorul mic.
Si da,voi ramane in antologie,dar tot descarcati am fost[adica aparatul
].Dupa faza de la Delfinariu,am uitat sa punem acumulatorii la incarcat,asa ca abia azi i-am pus,dar aveam baterii nou-noute pe care le-am luat cu noi.Ne-am intalnit in piata Ovidiu si,pana sa vina rrox cu familia,ce ne-am gandit,sa-l pozam pe Alexut de vorba cu Ovidiu si incantat de versurile in latina pe care mami i le citea si el se straduia sa le memoreze
Aparatul asta al nostru insa se pare ca ori mananca baterii pe paine ori bateriile erau proaste,dar cand a venit rrox,eram descarcati gata
,iar ei n-au facut poze,asa ca trebuie sa ma credeti pe cuvant ca ne-am intalnit,dovezi n-am![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
vai ce gafa am facut
!
Cutreiaram acum pe forum si mi-am amintit ceva.
Pare incredibil dar sa va spun ce uituca sunt
.
Deci intr-o zi m-a sunat Dantej ca e la Brasov. Eram agitata la serviciu si ma rog eram la volan, aveam multe in cap. I-am promis ca sun a doua zi. My god, am uitat complet si mi-am amintit in clipa asta.
Efectiv mi-e jena sa mai intru pe forum.
Dantej, daca deja te-ai intors, milioane de scuze. Nu am nici o scuza, de-aia nici nu incerc sa ma disculp, ci doar sa recunosc ca m-am screlozat

Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Ana71 spune:
Buna,
Multumesc mult pentru reprimire.
Se pare ca numai pe la orele astea tarzii pot sa intru, Eva abia a adormit (astazi am fost in Cora si a adormit in carutul de cumparaturi intr-o pozitie tare incomoda-mi-a parut rau ca n-am avut aparatul cu mine sa-i fac o poza- si apoi tot programul i s-a bulversat). Plus ca mai are vreo 4-5 bubite, cred ca sunt ciupituri de tantar care cred ca o mananca pentru ca se tot freaca de cerceaf si maraie. Luni o asteptam pe sora mea (ea e stabilita in Luxemburg) si in fiecare vara vine impreuna cu familia ei sa-si petreaca concediul aici (in cea mai mare parte la Constanta). Asa ca am tot umblat dupa cadouri pentru nepotelele mele, pe care abia astept sa le vad.
Zuzu, am vazut pozele voastre. Sofia este o dulceata de copil si tare mult mi-a placut poza in care Bubu impingea caruciorul. Ai niste copii tare reusiti! Sa va traiasca! Iar tu nu-ti face probleme, vei da jos repede kg in plus. Iti doresc multa rezistenta ca stiu din proprie experienta ca nu e usor cu 2 copii. Dar e tare frumos!
Ligia, chiar nu a fost nici un efort sa merg pana la Oasis (e destul de aproape de kaliacra).Si noi tot vorbitori de lb engleza suntem (Adi mai rupe si ceva germana) si ne-am descurcat f. bine. Intr-adevar, cum spunea Pisicuta, cameristele nu stiu engleza dar asta nu te afecteaza cu nimic. Sunt extrem de amabile si inteleg ce vrei sa spui. La receptie se vorbeste engleza, iar denumirea felurilor de mancare este scrisa in engleza, franceza, germana si rusa. Oricum masa este gen bufet suedez si in mare parte iti dai seama ce mananci. Sunt multi copaci pe alei, e destul de umbra sunt foarte multe bancute unde poti sta daca Raducu a adormit. Au si o rezervatie naturala (Baltata) - o padure destul de intinsa- dar e destul de departe de Oasis. Noi am ajuns acolo cu titicarul. Si noi ne-am propus sa ajungem pe plaja la 8 dar mai devreme de 9:30 n-am ajuns niciodata (noroc cu crema de protectie cu fp 30). Stateam cu Eva pana la 11-11:30, ea a fost innebunita dupa apa asa ca numai pe malul marii si in apa statea, apoi mergeam in camera de hotel, ii faceam dus si adormea pana pe la 2 (numai bine ca sa mancam si noi la pranz, pe rand, linistiti). Apoi pe la 3 plecam cu titicarul prin statiune (iti recomand plimbarea asta pentru ca desi la soare este cald acolo e ventilatie naturala si umbra. Oricum nici nu se compara cu canicula care este acum in tara. Ai dreptate cu centrul medical, l-am identificat din prima zi
. Este in hotelul Dobrogea (nu stiu exact cum se scrie, dar o sa-l remarci repede pentru ca e f. inalt) si parca era si o farmacie pe-acolo. Eu plecasem oricum blindata cu tot felul de medicamente (din fericire n-am avut nevoie decat de putin debridat cand intr-o seara l-a durut pe Victor putin burtica-fie vorba intre noi s-a calmat cand i-am luat o jucarie
). Sper sa nu aveti nevoie nici voi! Si inca ceva, noaptea sunt destul de multi tantari-nu uitati aparatul de tantari si Autan-ul. Eventual ntreaba pediatrul daca poti sa-i dai si lui Raducu cu Autan. Eu nu i-am dat Evei si are niste ciupituri destul de urate. Daca iti mai vin intrebari pune-mi-le! A propos, l-am admirat pe Raducu cel frumos si cochet in poze! E un copil tare dragalas!
Nino, ce mare s-a facut Alex! Si ce smecher este! O dulceata de copil! Pe noi Eva nu prea ne lasa sa purtam ochelari de soare, ii vrea ea imediat.Tu arati foarte bine, intr-adevar!
Mamacita, pacat ca ati ratat mitingul aviatic. Imi pare rau ca Alexut are iarasi probleme cu somnul. Nu si-a gasit vreo jucarie preferata cu care sa adoarma, care sa-l linisteasca? Victor avea o batistuta(a descoperit-o pe la 6-7luni si a tinut-o pana la 2 ani si cateva luni- in ultimul timp era doar o fasie de panza foarte transparenta
)fara de care nu adormea. Noaptea i-o lasam in pat si se linistea cand o gasea. Eva e fan suzete - reusesc s-o calmeze teribil. Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnirea cu Rrox.
Rrox, cum a fost mitingul? A fost Mariuca interesata?
Va pup,
pisicuta si matei spune:
Cenia ce de dinti aveti.mama
fata de cei 6 ai nostrii.
Ligia sigur nu s-a suparat Dantej si o sa te inteleaga.
Nino am vazut si eu pozici.ce frumos e Alexandru
,iar tu ce bine arati
.sunt geloasa,la cat sunt eu de grasa 
Mamacita cred ca pana acum ai cunoscut cele mai multe mamici si cei mai multi pitici de pe forum.
.ma si gandeam zilele aste la intalnire voastra de la mare pe care incercati sa o planuiti,oare cum ar fi daca am veni si noi![]()
![]()
Sic sic sic Matei a adormit in seara asta in 5 min
,dar si pe el il tine uneori cate 1h cand ii pica ochii in gura dar ii tine cu forta deschisi si ii holbeaza pe pereti spre exasperarea mea,evident![]()
noapte buna!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
teodora racz spune:
Mamacita de cand vrei sa o aduci pe bona acasa?Banuiesc ca vei sta si tu cu ea ca sa vezi cum se descurca;oare cum o va primi Alex?
mamacita spune:
Ana,cred ca spre asta va evolua,spre gasirea unei jucarii preferate,ptr.ca are un elefant de plus pe care i l-am plantat eu in patut si pe care-l calareste la alternanta cu paturica,dar cand zici ca a adormit si are ochii inchisi,respiratia linistita si nu se mai misca,iesi din camera tiptil si auzi la 2 minute in urma ta:"Ma-ma"
,stai sa te intrebi daca exista alta jucarie mai haioasa decat mama![]()
pisicuta,no problem,dar vad ca nu toata lumea e dispusa la intalniri reale si nu care cu care
,iar eu respect optiunile fiecaruia si nu insist mai mult decat am facut-o,mai ales ca nici eu nu tin sa ma intalnesc chiar cu tot forumul,no offence
Nici in viata reala nu cred ca exista multi amatori de gratar,de exemplu,la care sa participe toti vecinii dintr-un bloc turn![]()
Teo,cu cat mai repede,cu atat mai bine pentru Alex,are timp de acomodare cu bona in timp ce sunt si eu pe acolo,sa nu-l apuce anxietatea despartirii,iar daca e s-o schimbam,cum am mentionat,avem si timp de rezerva.
Alexandru,soarele nostru
raresionut spune:
Sper sa nu deranjez cu rugamintea mea catre voi si anume ce greutate si inaltime au copii vostri, ca eu deja am inceput sa-mi fac probleme la Rares in sensul in ultimele 3 luni nu a mai luat nici in greutate si nici nu a mai crescut in inaltime.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi