Prichindei martie - aprilie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

mamacita exact la asta ma si gandeam.si desi imi sunteti tare dragi nici nu stiu cum ar fi daca chiar m-as intalni cu cineva de aici.si in plus mi se pare ca oricum multe dintre voi va cunoaseti de mult si sunt alte relatii stabilite decat am reusit sa stabilesc eu .poate in viitor[:P].nici eu nu cred ca este vreo jucarie o poate egala pe mama asa ca ....succes cu bona!
rares ionut matei al meu are 76 cm si ultima data avea 8 kg.poate(sper )ca acum are macar nitel mai putin,ca sa nu innebunesc-dar pe noi nu ne lua ca reper ca noi avem probleme de sanatate!

De ceva vreme este obsedat de butoane,intretupatoare,telefoane,bancomate.toate sunt BU si vrea neaparat sa le butoneze daca nu se lasa si cu scandal.Si va spuneam o data ca fredoneaza,si sa e,nu mi s-a parut.canta toata ziua si uneori imita foarte foarte bine ritmul melodiilor pe care le ascultam,ca noi ramanem cu gura cascata
eu maine la ora 9 am examenul de licenta si am niste emotii

o duminica placuta!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La noi s-a cam terminat canicula, da' nu stiu cum se face ca dorm mai prost decit atunci cind era. Sint cam zombi in acest moment...

Mamacita, noi i-am dus pe pitici la zoo, prin aprilie. Julia a fost nemaipomenit de incintata de cimpanzei. Apoi in mai am fost la Muzeul Oceanografic din Monaco, i-a placut si acolo. Am descoperit ca se uita dupa toate animalele, o sa incercam sa mai mergem la zoo sau acvarii. Spectacolul de 15 min mi se pare de o durata ideala, la zoo era unul de 45 min, cu pasari si foci, dar pina la urma a fost lung si pt Alex, ce sa mai spun de Julia. Bafta sa gasiti o baby sitter-a serioasa si care sa se inteleaga bine cu Samurai-San!

Laura72, eu nu tin jurnal cu ce fac ai mei. In schimb dau copy/paste intr-un document Word la toate "contributiile" mele pe forum si care le privesc pe copii.

Gegea, poate ca Daria e asa plingacioasa si din cauza caldurii. Si Julia e mai miriita ca de obicei si si eu o pun tot pe seama caldurii si a caninilor. Las' ca pin'la urma tot trece perioada asta!

Zuzunaki, am vazut pozele cu micuta Sofia, e superba, sa va traiasca! Mai, pentru somnul de dupa amiza al lui Bubu, eu zic ca o fi tot din cauza caldurii. Asa facea si Alex la inceput, venea cu biberonul lui si voia sa-i dea lapte Juliei.

Andira, n-am putut sa nu rid la faza cu liftul! Mai, eu am auzit de copii pe care ii linisteste zgomotul uscatorului de par. Da' banuiesc ca si bormasina si-ar face datoria! Ca aspiratorul e bine un timp, insa pe-urma mi-e ca-aveti probleme cu vecinii!

Caramella, vacanta placuta!

Ana71, bine v-ati intors din vacanta, mi-a placut cum ai povestit. Am vazut si eu un reportaj despre Albena la TVR International, pare o statiune intr-adevar foarte frumoasa. Dom'ne, explicati-mi si mie, de ce litoralul bulgar merge si cel romānesc nu?

Ninocikap, am vazut pozele, sa va traiasca frumosu'!

Raresionut, n-am mai masurat-o si cintarit-o pe Julia de nu stiu cind. Are in jur de 10 kile si peste 75 cm, asta sigur.

Am vazut ca s-a discutat despre scaunele de masina. Inutil sa spun ca aici nu se concepe cea mai mica plimbare, fara. Oricum scaunele sint fixate in masina si nu ma amuz sa le scot. Julia a urlat in masina de cind am pus-o prima oara si pina acum vreo 2 luni cind i-am intors scaunul si l-am pus cu fata. De atnci, pauza, nu mai plinge! Banuiesc ca se plictisea pt ca nu vedea mare lucru. Daca plecam la drum lung am noroc cu ei pt ca dorm. Prima ora o suporta usor, ca e la inceput, apoi dorm o ora-2 si dupa ce se trezesc facem pauza. Uneori ne oprim si o ora, au timp sa se miste si sa oboseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

pisicuta,ma bucur ca ai inteles exact si nu ai dat un sens rauvoitor mesajului meu
raresionut,normal ca nu deranjezi,asta si este scopul topicului,sa ne sprijinim in cresterea puilor:Alexandru are 83 cm si 12,5kg,greutate de la care nu s-a abatut de 4 luni.Parerea mea este ca ating un plafon la care stagneaza,oricum evolutia lor este in salturi,nu continua,si stii ce se spune:copilul are varsta inaltimii,nu a greutatii sale.La aceasta varsta ei cresc cam 1 cm pe luna,deci e posibil sa nu fi sesizat schimbarea fata de ultimele una-doua luni,nu te ingrijora.
Asa este,Marox,spectacolul la Delfinariu are durata ideala,din pacate nu si consistenta artistica,dar pentru varsta lui Alex a fost distractiv si asa
andira,am uitat sa-ti spun ca si eu m-am distrat copios la faza cu liftul.Doamne,ce de lucruri si ce repede uitam,buna ideea jurnalului!Uitasem sa-ti spun ca Alex putea adormi pe aspirator,muzica tare,foen,robinetul deschis,dar nefiind regula[odata functiona,altadata nu],nu le-am mai mentionat.Carutul era baza si balansoarul,atat timp cat a incaput in el.

Eu azi am muncit la un chestionar de care parintii mei au ras,spunandu-mi ca este conceput pentru o titrata,nu pentru o bona,dar care eu consider ca imi poate da o"radiografie"a persoanei careia ii voi incredinta copilul pe o durata oarecare de timp.Daca va intereseaza,vi-l voi trimite pe mail.E adaptat dupa ceva chestionare din strainatate,la care am mai adaugat cate ceva specific poporului nostru,de exemplu daca obisnuieste sa primeasca vizitatori in timpul programului de lucru si ce face cu copilul atunci?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Hai ca scrisesem un ditamai msj,cand mi s-a inchis comp.iar intre timp s-a trezit si George.sper ca mi-aduc aminte cam tot.
MAMACITACum adica sa primeasca strini in casa ta? uite ca la asta nu m-as fi gandit.succes cu bona sper sa se poarte bine cu Alex si acesta sa o placa.sa stii ca am patit-o si noi cu bateriile.daca nu ai acumulatori n-ai sanse sa faci poze.cu muzica clasica-Verdi sau Mozart ai incercat la culcare?

PISICUTATinem pumnii.sa iei nota mare.

RARESIONUTNOI AVEM 9600 G,75CM

ANABIne a-ti revenit,ma bucur ca v-ati distrat bine.
nino
ma bucur ca ai reusit acomodarea cu bunica,ramane sa te inveti fara Alex.

CENIA noi avem preferatele momentului dovlecel cu carne,smantana,lamaie si marar , pepene galben si piersici.nimic nou,doar combinatiile.

ZUZUvazut pozele,ce frumosi sunt si ce grijulu e Bubu cu Sofia.ai ajutor de nadejde deja.

nu mai are rabdare o sa plecam la plimbare,revin cu ultimele pzne.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ne-am intors si noi din deplasare.

Mamacita v-a povestit deja ca am reusit in sfarsit sa ne vedem, desi doar pentru scurt timp, tot e ceva Alexut e tare, tare simpatic , zambeste molipsitor si cu gropite in obrajori, se joaca frumos, stie o gramada de lucruri si imi pare tare rau ca nu a intalnit-o pe Ioana. Nu am facut poze fiindca am uitat aparatul la hotel. Abia venisem de la mitingul aviatic si ne-am grabit foarte tare sa ajungem la intalnire macar pentru cateva minute (fiindca Alexut trebuia sa-si urmeze programul cu papa, somnic si alte treburi de prichindel ) inainte sa mergem sa mancam. Eram cam batuti de soare in cap la ora aia. Mamacita si sotul ei sunt niste oameni asa cum mi-i imaginam, foarte prietenosi Inabordabilo !! si comunicativi si pe deasupra si frumosi Urmatoarea intalnire sper sa dureze mai mult!

La miting am ajuns ingrozitor de greu, s-a mers in coloana foooarte incet, pana la urma am cedat nervos si am luat-o pe un drum alternativ care s-a dovedit a fi mai mult o poteca printre porumbi si floarea soarelui, dar care ne-a scos din imbulzeala. Show-ul aviatic a fost de exceptie, ne-a placut mult, dar eu m-am ales si cu un bonus mai putin placut... m-am ars groaznic de rau, sunt rosie ca focul si pe fata, si pe maini si pe picioare (am fost in bermude ). Din fericire Mariuca nu s-a ars, era si mai bronzata de prin parc si de la tara si am cam tinut-o sub umbrela... numai la mine nu m-am gandit! I-a placut si ei, dar la un moment dat s-a cam plictisit.

Zuzunaki Deliciosi piticii tai! Imi plac tare mult impreuna! Si tu nu mai protesta, arati foarte bine!

Nino bine ai revenit! Ma bucur ca Alex sta acum cu bunica! Inteleg ca va amanti excursia in Israel, nu? Mergeti in alta parte in vacanta?

Ana bine ati revenit din concediu!! Da, e cam greu cu doi pitici in vacanta, sper sa ne descurcam acceptabil in Grecia. Cand ne arati poze?

Ligia se mai intampla, nu-ti face atatea griji. Dantje sigur o sa inteleaga.

Raresionut cred ca Daria bate recordul de intalniri aici

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

o, da vreau si eu Mamacita chestionarul!
Desi pe aici prin Iasi dai cu tunul sa gasesti o bona. cica asa zic prietenele mele! Dar ce sa zic eu care stau la 8 km de oras!!! ce bona ar veni tocmai pina la mine acasa? una doar careia sa ii placa joggingul sau sport extrem ca nu are nici trotuar 1 km de la ultima statie de autobuz pina la mine acasa si e sosea europeana cica.
adresa mail: pointcenia@yahoo.com
la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Raresionut: DAvid are 12 kg imbracat si incaltat, ddar cm nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,bine ati revenit,va scriu si eu repede intre papa si somnic!Multumesc din inima pentru cuvintele frumoase si,desi intr-adevar a fost putin,timpul petrecut cu voi a fost deosebit de placut si abia astept sa ne revedem,de data asta in formatie completa!Mai scriu eu mai tarziu,dar acum chiulesc
cenia,si tie tot mai tarziu iti trimit chestionarul si va spun ce si cum,acum fug la somnic...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Va multumesc pentru raspunsurile privind greutatea si inaltimea puiutilor si ama juns la concluzia ca si Rares e in grafic....m-am temut foarte mult( si inca o fac) si poate mamacita isi spune opinia( te rog foarte mult si putine detalii)de cele sapte anestezii generale pe care le avem la activ si ma refer la efectul secundar asupra dezvoltarii armonioase a unui copil de varsta lui Rares( prima anestezie am avut-o la 4 luni).
Oricum, m-am mai linistit, chiar daca e un piticot comparativ cu Alexutu....poate si mami si tati sunt mai inalti.
Eu va urez o saptamana frumoasa cu bebei sanatosi si ascultatori( in special la somnic si papica)...o sa-mi fie dor de voi si va pupam pe toate si cine stie poate ma-ntalnesc la mare ( din pura coincidenta ) cu vreo cunostinta de pe forum.
Multi pupici.

Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna seara.

Noi ne-am dezmotzit aseara, dupa care Mihai l-a tuns pe Rares. Am fost cu nasii la o terasa frumoasa, ne-am simtit foarte bine, Rares mai ales, care a mancat mult (la doua furculite, a mea si a nasei) si a fost rasfatat atat de nasi cat si de cele doua fete ale lor. A fost frumos.

Am facut si un album cu cateva poze, intitulat "Motz Rares", daca aveti placerea sa va uitati.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput