Prichindei martie - aprilie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Da,zuzu,si noua ne-a parut rau ca n-am ajuns,iar ce-am vazut noi,Alex a visat
Cum adica ati ajuns la breaking news??
Pe site-ul facut de Amalia?
Eram sigura ca Alex e bun,iubitor si generos,toti Alecsii sunt asa,dar si cu probleme cu somnul

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Ana,

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ma scuzati ca va deranjez, inbordabila, dar ai scapat de plocon fiindca noi suntem neoprotestanti si nu avem nasi. Asa ca nu e nevoie sa invoci distanta.uite niste flori de la noi din gradina!
Cind vii in Iasi ti le dau!(Cine stie, vreun congres doctoricesc).
Ce ati mai introdus nou in alimentatia copiilor?

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am dormit 1h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si daca nu venea Ionut acasa cu mancarea de la socrii (ca eu gatesc din joi in Paste, ca nu am timp), mai dormeam si acum, nu-mi vine sa cred cat doarme Nati de 2 zile. Sper sa nu fie ceva, Doamne Fereste....
Asa ca Mamacita, iti cedez locul de Zombie sefa, desi sa stii ca sunt un concurent puternic, din nefericire...

Asa, si azi am luat covor pt camera picilor!! Pana la urma l-am luat de la Mobexepert, e galben cu portocaliu, ca asa vrem sa facem si mobila. Mi-e ciuda insa rau ca au epuizat stocul de aplice din cele care vroiam sa cumparam, si cica le-au scos si din productie! Erau unele cu galben, cu ursuletul Pooh (sau Martin, cum vreti ). Maine mergem in cautare de perdele, aplice si galerii, abia astept sa le termin camera ca sa o pot muta pe Irina acolo. N-o sa aiba deocandata acolo decat patutul si jucariile, ca n-avem inca fonduri si pt mobila luna asta, dar e mai mult loc de joaca.

Ah, vroiam sa va mai raspund dar s-a trezit terorista...

Iri si Nati

Mergi la inceput

cenia,Fara nasi?Ce bine,cate complicatii eliminate
Eu n-am mai introdus nimic nou,lucrez la marirea texturii si predarea autoalimentarii,in rest permutari de cate 2 din alimentele cunoscute.
andira,vreau si euuuuu!Dupa-amiaza l-am leganat/jucat/certat etc etc 1 h pentru 1h 20min somnE si marait,nu stiu daca din cauza somnului aiurea sau deja se pregatesc caninii,dupa numai 2 zile de liniste dupa iesirea maselutelorTineti-mi pumnii noaptea asta,ca,desi rezistenta mea la nesomn e proverbiala,simt ca nu mai pot,o iau razna!!!
Ne-an intalnit cu rrox,sunt o familie tare draguta,amabila,comunicativa si i-au picat cu tronc lui Alexut,care o tinea tot in zambete...
Va mai spun,dar acum trebuie sa-l culc...

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Ana bine ai revenit si ma bucur ca v-ati simtit bune!
Nino buna veste mi-ai dat!Inseamna ca si noi vom reusi dar se pare ca mai intai trebuie sa lucram la psihicul mamicilor,nu?S-a acomodat destul de repede, se pare!
Mamacita iti doresc o noapte fara treziri si macar cateva ore de somn bine legate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Deja ai doua atuuri in plus mamacita, vorbesti cu 2 persoane cunoscute: daria si rrox.Nu stiu daca are rost sa ne spunem povestea somnului, dar eu l-am invatat pe Rares sa adoarma singur in....patutul lui si punct....fara discutii , fara plansete. Problema cea mare este acum ca unde mergem ...caram si patutul....noroc ca-i pliant.

Cenia, noi la capitolul alimentatie suntem mai ciudati...ca mananca morcovi si spanac si nu-i place cartoful sau ii place piersica , visinile si pepenele si nu-i plac marul si banana. Acum ii place foarte mult dovlecei sote si sos de rosii.

Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

A adormit repede,in 40 min
Mariuca e o floare zvelta si finuta,care se vede ca are o surioara cu care se joaca,s-a zbantuit si cu Alex fara nici un fel de fiteM-am bucurat ca am reusit in sfarsit sa ne vedem...

Sunt putin cam suparata ca baby-siterr-ul care ne tine in sah de 3 luni ca vine in august,cand a sosit aceasta luna a constatat ca are multe treburi,ca nu si-a incheiat inca socotelile cu cealalta familie,ca nu stie cand poate sa inceapa dar ar vrea totusi sa inceapa bla,bla,blaDrept care am agatat seriozitatea in cui si am sunat o alta bona pe care o refuzasem din start,pe principiul omului serios care batuse deja palma cu cineva,si am chemat-o maine la interviu,iar daca imi place nu ma mai complic,ca vremea trece,eu ma deprofesionalizez si dpdv legal va trebui sa se termine si concediul asta,desi acum nu prea imi mai doresc astaSa-mi tineti pumnii!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Am postat toate 3 aproape in acelasi timp.
Teo,multu de urari!
raresionut,am avantajul vechimii in munca aici pe topic,lasa ca va faceti si voi mariDespre invatat la somn singur,s-a pretat personalitatea lui Rares,ca altfel fetele mai vechi stiu ca am incercat toate metodele cunoscute pana acum de psihologi,dar Alexut e pur si simplu foarte sensibil si legat de mine,probabil si pentru ca l-am crescut singuri si cu mine a petrecut cel mai mult timp.Atunci cand in mintea lui s-a creat figura primara de atasament,aceea am fost eu,nefiind atunci nici mama,nici soacra,nici altcineva dispus sau disponibil sa stea cu el nici macar 3 ore[ca si in prezent,recordul este de 6 ore departe de mine].Nu ma plang si nu regret,desi ajutorul e binevenit oricui si oricand,dar iti explic,ca fiind mai nou venita si nestiind evolutia noastra,mai ales ca am aflat ca tu ai o soacra in dotare care poate fi"carata"pe post de bona,lucru de care noi n-am beneficiat.Doamne ajuta sa gasesc o bona cumsecade,nu ce-a patit Ionela

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mamacita chiar am vrut sa te intreb ce vei face cu Alex dupa ce vei incepe serviciul;si eu am inceput sa ma gandesc la asta desi imi zic ca mai sunt cateva luni bune pana atunci!Ma incurajez singura!Am doua variante:o gradinita super de dotata,curata si care se ocupa doar de copii intre 2-4 ani si o d-na
asistenta care va iesi la pensie anul viitor si cu care ne cunoastem de foarte multi ani!Sincer cred ca linistita nu voi fi dar sper sa ma obisnuiesc!

Mergi la inceput