Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 27
vanessa ionescu spune:
sa va povestesc dialogul de azi de la pranz cu Catalin:
il culc din ce in ce mai greu de dupamiaza. si azi ii ziceam "culca-te ca sa dormi" El:"de ce sa dom?" eu:" sa te faci mare" el: nu veau sa ma fac mae"
De la 1 septembrie merge si el la gradinita. am niste emotii... am fost ieri pe la gardinita unde l-am inscris sa vad ce ne trebuie (dpdv medical).deabia am reusit sa plec cu el de acolo ca nu vroia sa plece. dar imi e asa frica de momentul in care o sa-l las acolo.... sper sa fie bine
Ioana imi pare bine ca ai revenit sa ca ai numai vesti bune. nu stiu pentru ce faci psihoterapie dar tare bine mi-ar prinde si mie, cred...
sunt cu nervii l apamant, tip la copii incontinuu (mai ales la Andu saracutul) Dar si-o si cauta mereu. asi plange dar nu mai pot. eu eram o femeie tare plangacioasa iar de un an de zile nu mai am lacrimi. situatia de acasa este disperata si nu pot sa plang. Daca imi dau cateva lacrimi, si e Catalin langa mine vine si ma ia in brate si imi zice "gata, gata". Cum sa plang mai ales ca sunt ei acasa toata ziua. si nici mama nu trebbuie sa ma vada plangand. si uite asa, am ramas fara lacrimi si cu toate acumulate fara putinta de a ma descarca... Sper sa nu clachez si sa rezist pana la sfarsit (fie vorba intre noi nu cred ca ea tat de departe acest sfarsit...) si nici dupa aceea. hai ca m-am plans nitel pe aici.
Va pup
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
cius22 spune:
Ioana-bine ai revenit...cum o sa te uitam?...Ma bucur de vestile bune! Va doresc un concediu placut cu masina cea noua!
Vanessa-tare rau imi pare ca treci prin momente grele.
Cata este dulce foc...ce le faci la baietii tai mey Vanessa,de-s asa destepti? invata-ma si pe mine secretul...
Cat despre psihoterapie,sau mai bine psihanaliza,intr-adevar ajuta...Si spun asta cu mana pe inima.Cea mai buna prietena a mea este una din cei mai buni psihanalisti din tara...(nu o laud,dar asa este!).Mi-a povestit de multe ori,situatii deosebite,care s-au rezolvat...Vanessa,daca vrei pot sa-ti dau nr.ei de tel si ai si recomandarea mea(pe PM).Ea e in Bucuresti.
Mammy-doar o zi la mare? in week-end? cand e nebunia mai mare?...cum va intoarceti? cu masina?...distractie placuta!
Bebe Beca spune:
Am fost si noi la munte astazi. Am fost pe Transfagarasa, Balea Lac si prin Sibiu inapoi la Bucuresti. Am plecat dimineata si ne-am intors acum. Rebecutza s-a simtit foarte bine. Si am descoperit si o pensioune fainuta tare, numai buna pentru iesiri mai lungi... Ni s-a cam facut mila de masinutza, in schimb. Niste drumuri...
Noapte buna!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Buna!
Ne-am intors.
Daca pun deoparte 2 probleme de cosmar, as putea sa spun ca a fost foarte frumos!
Prima: la plecare, inca din Bucuresti-in fata spit. COlentina de pe Stefan cel Mare, a inceput sa vomite! Rau de tot, drept pt. care am orprit si am stat vreo 30 min. in Parcul Circului. Dupa iesirea din Bucuresti am mai oprit, la cererea lui, aproape din km in km. Am sunat la dr. si ne-a spus sa ii cumparam Metoclopramid- care ne-a salvat cat de cat! Nici sotul meu nu se simtea prea bine chiar cu o zi inainte.Banuiesc starea sa fi fost datorata unui viruse, ceva.
Nu a mancat nimic in ziua plecarii, si apa daca ingitea scotea afara. Sambata a fost mai bine, dar mancare tot ioc, am incercat sa ii fac mancare de regim, dar ti-ai gasit sa vrea sa manance!Sper sa isi revina cat mai repede, ca saptamana viitoare ar trebui sa plecam in concediu.Diseara vreau sa il vada doctora, ca nu imi place deloc sa stiu ca a traieste de 3 zile mai mult cu aer!
A doua problema-care s-a rezolvat repede- a fost ca a inceput sa urle cand am ajuns acolo; el avea impresia ca mergem "la tara" unde stie el, iar acolo a avut un soc cand i-am zis ca am ajuns.A urlat vreo ora in curte(am ajuns pe intuneric), "plecam aca ala noi, plecam acasa la noi".Pana la urma i-a placut acolo, multa verdeata si flori, statea pana seara tarziu afara cu ochii la stele.La plecare plangea sa mai stam
.
Maine poate pun si ceva poze; pana atunci, daca aveti timp (si chef ) sa ne vedeti am pus zilele trecute niste poze ceva mai recente aici .
Dupa ce mai citesc, o sa mai revin!
Va pupam si va dorim o saptamana placuta!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Hpo si eu. Am revenit din concediu. Ne-am mutat, am avut un ajutor de nadejde in Bia cu care am impachetat si despachetat, chiar ne-a ajutat si la carat. Inca nu sunt toate lucrurile puse la locul lor, dar incet incet intra totul in normal. Pe Bia am premiat-o cu doua dupa amieze la strand si inca doua la Slanic. La strand ii vedea pe copii cum sar in apa si zicea "Eu shal pima" (eu sar prima), o puneam pe marginea bazinului si sarea, o prindeam de subsiori si o lasam usor in apa.
Si o perluta de la Slanic. A luat Cata inghetata una pentru el si una pentru mine si Bia. Ea a luat inchetata si imi dadea si mie cate putin. Eu i-am zis sa manance incet ca o doare gatul si cand am mai luat din ea imi zice: "Papa incet, doale gatu".
Si mai are faze de genul "tu nu sti, eu stiu. Da?"
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
laureta spune:
Cald domne cald nu mai putem respira.
Noi am fost la Water park la Otopeni in week end.Nu mi o placut dilok dilok
(adica nu e mare diferenta cu o piscina obisnuita).Ne am balacit stat in soare si..alergat dupa cupil
.
Tot in week end m am intalnit cu acushor (AC) si copilasi ei.Ginerica al meu cam dormea dar bine ca l am vazut si atat
Vreau mare, vreau apa, vreau briza, vrea multe dar nu si poate
Anacami pupici lui Sebi.Este si de la caldura starea asta.Inisu face greva foamei, doar pepene rosu la greu, macar atat.Multa sanatate la baieti tai
Dana La Multi Ani pentru Andrei!
(scuze de intarziere)
Bebe beca bine ai revenit.Distractie placuta cu masina noua.
Irinusha cum este in tzara?Place?
Mami Irinel ce mai faceti?
Iulia cum a fost intalnirea piticului cu bunici?
cius arunca si la mini nr de tilifon pentru psihoterapie, nu se stie niciodata cum avem nevoie.Eu dupa perioada cand nu eram bine si suspecata de boala rea am devenit mai sensibila, intru repede in panica daca eu sau cineva apropiat este in pericol (pericolul insemnand si cand sare Inisu din pat
).Eu stiu o profesionista foarte buna in psihoterapie fosta profesoara de a mea, Irina Holdevici.Este cea mai buna in domeniu.Nu am fost niciodata la ea sa vad cum e exact la sedinte,dar la cursuri am ramas profund impresionata.
tnicoleta bine ca v ati linistit cu mutatul, pupici la vorbareatza
Vanesa multa putere iti doresc
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
Am reusit sa citesc.
Silvia Ana Bine ai venit pe lume. Pietricico sa-ti triasca minunile sa va bucurati de ele.
Anacami Sanatate lui Sebi. Poate e de la caldura. Nici Bia nu prea se omoara cu mancatul, daca ar fi dupa ea ar bea doar lapte, apa si suc. Mai nou a invatat sa bea cu paiul si e tare incantata.
Scuze ca nu va raspund la fiecare dar am de lucru.
Se pare ca azi am scapat de sapuneala. Aseara a nasut sotia sefului o fetita si sper si eu la o sapuneala mai usoara.
_
Edit: Am pus poze de la Slanic www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20060821&ctime=130355" target="_blank"> aici
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
cius22 spune:
Nico-vazut pozele! Ce a crescut Bia!sunteti adorabile amandoua...Nu s-a suparat tati ca l-ai pozat dormind?
.Muuuuulti pupici
Cami-tre' sa-ti mai spun ca Sebi e din ce in ce mai frumos? imi pare rau ca ati avut probleme...poate are rau de masina(ziceai tu ca nu prea agreaza nici un mijloc de transport,doar...masina)...Cat despre papa,poa' sa fie si caldura...exact asa am patit cu Victor...dupa 3 zile eram hotarati sa mergem la medic,da' a inceput sa pape si n-a mai fost nevoie...Mai nou,vrea suc cu apa cu bule(tzuc-bu)adica suc si bule![]()
Laureta-iti dau nr.tel si numele pe PM.pupa mama Inisu scump!
Ioana-prin imprejurimile Sibiului sunt foarte multe pensiuni dragute...cum aveti voi agentie de turism...puteti face un aranjament cu ele...Noi avem o cunostinta care are o pensiune la Gura Raului...pot sa-ti dau nr.tel. daca vrei.
ma bucur ca Rebecutza s-a simtit bine-aveti noroc de o fetita dulce si cuminte(da' toti copilasii de la gashca noastra sunt cuminti,nu?)
Noi,am fost ieri la o cabana,pe Valea Capraret (pe langa valea Oltului)...a fost superb,ne-am simtit bine,iar ala mic a fost incredibil de cuminte...s-a jucat tot timpul prin iarba,a alergat de colo-colo si parca nici nu am fi avut copil mic cu noi...Am facut si gratar si cartofi la ceaun...(sa stiti ca m-am gandit la voi...daca nu plecam,eram cu voi pe DC).Am pus niste poze[url=http://dropshots.com/cius22] aici [/url]
Nico-ce n-am scris bine de n-a iesit "aici" doar?
DianaR spune:
Sa-mi fie rusine dar abiaabia apuc sa mai arunc cate un ochi pe aici darmite sa mai si scriu...
Pe scurt despre noi: Vladut face numai prostii si asculta doar cand vrea el, adica mai nicicand. Pampers mai punem doar cand doarme, in rest se descurca. Mai sunt si accidente dar asta e. Cu mancatul tot un chin, dar si sora-sa ii la fel, de cand am facut vaccinul de 2 luni am umplut congelatorul de lapte
.
de luna viitoare il dam la cresa, ma simt putin vinovata dar e greu de tot si cu bunicile cu noi in casa plus ca se chinuie si ele sa-si lase gospodariaca sa vine incoace. La gradi nu se poate pana la 2 ani, dar sper ca daca invata repedecum vine cu mancatul singur, facutul la wc si vorbitul inteligibil il vor accepta de la anu.
Cu vorbitul face progrese vizibile de la o zi la alta, tot mai mult intelegi ce vrea sa spuna, tot mai multe spune si povesteste.
Intr-o zi am intrat intr-o farmacie si Vladut era superbucuros ca vazuse un buldozer, o baba il tot intreaba ce spune si el frumos si clar spune buldozer. Baba : ce, nu inteleg ce spui, iar eu de colo spunebuldozer copilul. Baba da din cap clar ca nu pricepuse ce-am zis si il mai intreaba o data pe Vladut ce-a zis... Am lasat-o sa vorbeasca singura...
Anacami, multumesc de grija, facem bine doar ca timpul nu-mi prea mai permite sa scriu.
Ioana,
mai alaptezi?
Carmen, mai un pic si vine soso, las ca-i mai usor la a doua cezariana, doar stii deja ce te asteapta... Pupici pe burtica.
Mona, ce fete frumoase ai, o splendoare!
Cius, cum mai merge cura?
No, va pup si nu promit nimic, ca nu stiu cand mai apuc sa scriu...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
mephala30 spune:
Diana, pupici lui Vladut obraznicutul si Timeei frumoase!
Mai am putin si 'rastorn carutza'.
Anacami, un frumusel Sebi! Mai ales in tricoul verde! 
Ioana, bine-ai revenit!
Nicoleta, o scumpa Bia!
Carmen
(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin