Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, pupici lui Vladut obraznicutul si Timeei frumoase!
Mai am putin si 'rastorn carutza'.

Anacami, un frumusel Sebi! Mai ales in tricoul verde!

Ioana, bine-ai revenit!

Nicoleta, o scumpa Bia!

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Sunt adormita-adormita, 5-6 ore de somn pe noapte nu-mi ajung!!Si acelea intrerupte de Sebi, care mi-a cerut de vreo 5 ori sa-l pun ...pe picioare! La mine adoarme singur, dar l-a invatat mamaia sa il legene , asa ca atunci cand se trezea si nu mai putea adormi la loc "picioale,picioale"!
Multumesc de aprecieri, cu siguranta nu este cel mai frumos dintre copilasii din grupa, dar recunosc ca este ochios (asa spune toata lumea, si eu modesta ce sunt) si se mai si face grimase sugestive din ochisori! Apropo de frumusete, sa vedeti ce probleme existentiale are fiu-miu!!!Azi dimineata suspina prin somn si zicea "sunt ulat,sunt ulat" (adica este urat ); i-am zis "nu maimi, esti frumos" la care a tacut si a adormit profund!!!Nu-mi venea sa cred, ce i-o fi trecand prin capusor?!?

Poze de la tara din pacate nu am reusit sa descarc, daramite sa public pe net! Sebastian este mai bine cu stomacelul, aseara am fost la doctora-a zis ca i se pare bine si ne-a pus sa ii facem copro si uro-cultura; ne-a recomandat cateva zile de regim alimentar si administrare de debridat si metoclopramid in caz de nevoie.Din pacate, azi dimineata nu am reusit sa recoltez probele necesare, sper ca saptamana asta sa ii facem aceste analize.A adormit seara tarziu, parca avea dinamita la fundulet, asa sarea si era de neastamparat!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Carmen, mai ai un pic si gata! Misiune indeplinita !!!
Diana,pupici! Te ajuta Vladut? duce caruciorul?
Nicoleta,bravo! Ai o fetita ordonata si harnicuta foc! ! Va doresc o acomodarea cat mai rapida in noua casa! Bia are niste picioare luuungi, lungi si frumoase, poate sa se faca manechin!
Simonel, yami-yami; cartofi la ceaun, cred ca sunt tare buni! Am vazut pozele, super! Victoras mi se pare un baietel taaare serios!Roxi este deja o domnisoara in toata regula, nu mi-ai raspuns cum mai sta cu dragostea! Bucura-te de vacanta cat mai ai, pe 15 sept. incepi scoala, nu?
Gabitza_ro, ce mai faceti? ne-ai promis poze, astept sa vad cat a mai crescut ochiosul tau!
Irinusha cum s-o fi distrand in Romania? Fetelor din Ploiesti, v-ati intalnit cu ea?

Aaa,sa va mai spun ceva! Tot m-am plans de baietelul meu neascultator!Trebuie sa ma laud ca, de vreo 2-3 saptamani, a deveni ttare ascultator (ei, cu mici exceptii), ii explic ce vreau si de ce si imi zice "bine mami,bine"!! Nu mai tipa din prima, imi spune ca nu ii convine ceva, ca este "supalat si nelvos", ca o sa urle si ca "s-a pus pata la baiat" ! Cateodata reusesc si in faza asta sa-l conving ca nu este bine ce face!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Neatza!

Ieri am fost la eco, bebe e bine, are 2,770 grame si daca mai sta macar 2-3 saptamani se va naste mai grasunel decat Iustin.
Trebuie sa stau cat mai linistita, sa-l pot tine macar pana pe 6-10 septembrie. Doamne ajuta!

Mult a fost, putin a mai ramas!

A, ce bine ca s-a racorit afara!!!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Carmen Ce ma bucur ca bb este bine. Mai e putin si iti facem galerie.

Cami ochiosul frumos. Auzi la el ca e "ulat", pai e un "ulat frumos". Felicitari pentru noua cooperare dintre voi. Cat despre Bia s-a inaltat foarte mult in aceasta vara. De seamana cu tasu ca eu nu sunt foarte inalta.

Diana copilasilor si succes la cresa sa se acomodeze repede.

Simona Am vazut poze si sunteti superbi. Felicitari lui Victoras vorbaretul.

E uite ca nici eu nu sunt experta in limbajul lui Bia. Zicea ea la un moment dat "mami catele, catele" (cu a de la roman), iar eu credeam ca zice "gastele", si a tinut-o asa vreo doua zile. Dar intr-o seara cand faceam naveta sa caram bagaje cu masina noastra incepe iar Bia cu "catele".
Bia - Mami, catele, catele.
Eu - Da mami, gastele.
Bia - Catele male-male.
Eu - Da mami, gastele mari.
Bia - Nu maamii. Catele male tina noasta.
Adica "cat de mare e masina noastra" . No, acum vedeti cat de ca nu intelegeam ce zice ea cu "catele", nu era vorba de "gaste" ci de "cat este".

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Super tare Bia... Si Sebi nu-i mai prejos...

Fiica-mea tipa dupa lapte acum... Si dupa tzitzi... o mai apuca din cand in cand. Am intarcat-o de vreo 2 luni si inca mai cauta draguta.

Acum e ghemuita in bucatarie si plange tare pentru ca nuu ii dau lapte decat daca mananca. Si cum nu vrea sa manance...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, super bine ii bebe! Stai cuminte sa stea bine la caldurica! Pupici lui Iustin!

Cami, Vladut mai si impinge caruciorul dar de cele mai multe ori se pune in calea lui sa o vada pe sor-sa... Intr-o zi l-a pus taica-su in fata lui Timeea pe carucior si atat i-a trebuit, acum se tot cere in carut...

Ioana, tare scumpa-i Rebeca, draga de ea... Si Vladut e inebunit dupa lapte.

Pruncii vostri inventeaza cuvinte? De exemplu a avut o perioada cand la noroc spunea ocot si la smantana memeta. Acum spune oroc si smantana dar la crenvusti spune memetof... De unde pana unde nu se stie...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Diana, multumesc.

si stai linistita, are si Iustin un fel de pronunta anumite cuvinte, de raman gura-casca:
-masina e 'pimba', pluralul e 'pai'
-mingea e 'bimba'
-ciocolata e 'cacu'
-mouse-ul e 'pumbu'....etc

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Sa va spun si eu: bibisa = veverita; machitza - maimuta; ciupcica - ciuperca...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

tilitza = veverita
igu = tigru
iama-ma = brate (sa o iau in brale

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput