Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Piatra Lunii felicitari! Sa va aduca numai si numai bucurii!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Piatra Lunii FELICITARI!
BINE AI VENIT SILVIA!

Sa va traiasca comorile,sa fie sanatoase si de-a pururi iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Carmen, multumesc pentru raspuns. Ce bine ca doctorul tau si-a asumat responsabilitatea si a luat aceasta decizie pentru tine (in plus, caz si mai fericit: tu ai fost de acord). Doctorii din Canada te lasa sa decizi si, in consecinta, sa te consideri responsabil pentru decizia luata, in cazul in care ceva nu merge conform planului... Anyway...

Irinusha, multumesc pentru incurajarile adresate la celalalt subiect. Ma simt mult mai bine astazi, mult mai linistita. Ma gandesc cu placere la faptul ca mi-am luat liber pentru maine de la serviciu si ca sambata vor veni in vizita mama si tata (Tommy asteapta cu mare nerabdare reintalnirea cu bunica si bunicul; in special bunica, care il rasfata).

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (27+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Am intrat sa va salut si sa va doresc toate cele bune pana luni .
Diseara o sa avem musafiri, maine dimineata plecam in Neamt (iuhu,de abia astept- desi drumul este destul de lung), asa ca nu stiu daca voi mai putea intra pe forum pana atunci!

Sa aveti un weekend frumos si sa va regasim sanatosi!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Va pupic fetelor!!!

Liniste mare pe aici ... nu va lasa nostalgia in pace dupa postarea Pietricicii? ;)
Na, io am o groaza de treaba si stau pe forum ... harnicuta de mine! :)
Dar nu ma lungesc, va pupacesc pe toate in parte, sa aveti grija de voi si de puiuti ... si peste o saptamana sa auzim doar de bine!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Camelia si Irinusha, calatorie placuta si distractie pe masura!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (27+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Felicitari piatra lunii pt micuta pietricica Silvia!

Irinusha vorbeam cu madutza si speram sa ne contactezi pt a ne intalni la venirea ta in tara. Ar fi super sambata dimineata - madutza e foarte ocupata in timpul saptamanii, iar eu cu Andrei suntem plecati duminica la mare. Sa nu ne uiti!!!
Si calatorie placuta!
La fel si tie alus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Hei-fetele sunt in concediu?...ce liniste pe aici...

Io am intrat sa va povestesc ultimele "apucaturi" Victoresti...de vreo 3 zile,se trezeste la 6 dim( de obicei se trezea pe la 8 juma) si striga "mama"...El doarme singur in camera,intr-un patut din acelea cu plasa si nu se poate da jos singur...Asadar,se trezeste tati se duce si il ia la noi in pat,unde ala mic se alinta inca o ora...se suceste pe toate partile,ne calareste pe rand,ne mangaie...si pentru noi e o adevarata placere(chiar daca un pic cam matinala)
Cat despre vorbit,incepe...repeta tot ce aude si unele cuvinte sunt aproape corecte..zice:"caunu=scaunu","emnu=lemnul"...cand vrea ceva zice:"vei=vrei"...ma ia de mana si zice:"hai mama"...deci...iaca venim si noi pe urmele copilasilor vostri scumpi!

Va pup pe toate si va doresc un week-end fain de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Va mai amintiti de noi? Va pupam...

Bine ai venit pe lume, Silvia... Ce vesti bune!

Am reusit sa citesc mare parte din urma... Dar s-au amestecat toate.

Noi suntem bine, Rebecutza a fost la tara, la socri pana acum. A venit bucalata tare si roz in obraji. Mai sa nu o recunosc. Si asta dupa doar o saptamana de stat acolo. Am scapat de scutece, biberonul nu il mai prea cunoaste. Vorbeste toata ziua, iar ieri a formulat si prima intrebare "ce-i asta?" Am incurcat-o...

Saptamana viitoare plecam in concediu... abia asteptam. Am trimis si primii clienti ai agentiei in concediu si am primit mail de la ei ca totul este foarte bine. Aveam niste emotii... In septembrie o sa mai trimitem doua familii...

Ne-am cumparat o masina noua si suntem tare incantati. Am reusit sa o si inmatriculam si o sa plecam cu ea in Grecia. Rebecutza inca se uita la cea veche si spune ca aia este masina ei, dar o sa ii placa ei si asta noua.

In rest, toate bune. Eu cu tot felul de trairi care mai de care contradictorii. Am inceput si o psihoterapie, sa vad daca ma ajuta sa trec peste momentele astea.

Va pup pe toate si pe toti copilasii. Ma bucur ca Mariuca a trecut cu bine peste operatie. Irinel, toate gandurile noastre bune sunt indreptate catre voi.

Diana, ma bucur ca am aflat vesti si de la voi. Am vazut si pozele, sunteti tare frumosi.

Monet, Sea World... Abia astept sa creasca Rebeca si sa facem un concediu acolo. Sa vizitam Disneyland si Sea World...

Carmen, mai este asa putin... Cand am intrat citeam cu nerabdare sa vad cam cand se preconizeaza nasterea...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Simona, felicitari pentru examenul luat!

Grate, Paloma, Mammy, Alus, Laurina, Tinavia, Lilia, Maria LA MULTI ANI ! Si scuzele de rigoare pentru intarziere.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput