Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 25
monet spune:
piatra lunii, sa va traiasca minunea cea noua, alaturi de prima voastra scumpa!
ce poveste ca-n filme! aia da, amintire pentru anii ce vin!!

sa ne tii la curent cu cucuietele si aventurile lor. asteptam si poze cu silvia, ingrid si voi.
pupici dragi.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
Ia uite mai, si io intrai fuga sa va dau marea veste si mi-a luat-o Pietricica inainte ;)
Irina, felicitari ptr. o nastere super usoara si o bombonica sanatoasa! Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!!! Silvia Ana bine ai venit! Pupici lui Ingrid! Sigur o sa invete ea sa fie o sora buna!!!
Pietricico, mi-ai inseninat ziua! Te pupic dulce! Numai bine!!!
Pupici ptr. fiecare in parte!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Iulia P. spune:
Piatra Lunii, FELICITARI pentru nasterea foarte usoara si pentru a doua minune sanatoasa si frumoasa. Silvia Ana, bine ai venit printre noi! Sa traiesti ani multi si fericiti si sa le aduci multe bucurii parintilor si surioarei Ingrid!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (26+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
pd spune:
Felicitari Piatra Lunii!
Bine ai venit pe lume Silvia Ana!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya
vanessa ionescu spune:
Piatra Lunii, felicitari si sa va traiasca minunile!!
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
mephala30 spune:
Buna!
N-am mai scris din lipsa de net...am citit acu pe fuga si vreau sa-i raspund Iuliei: dr. meu nu m-a intrebat daca vreau sa nasc natural. Mi-a dat bilet de internare pt. cezariana.
E drept ca eu tot pentru cezariana optez.
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Piatra lunii, felicitari pentru bebe Silvia! 
Sa va traiasca, sa fie cumincioara si sa va aduca numai bucurii!
Carmen
(34+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
alus spune:
LA MULTI ANI LAURA!!!!!
Felicitari Piatra Lumi!!!!! 
Povestea ta a fost foarte emotionanta si frumoasa.
Silvia Ana bine ai venit pe lume!!!!!!

Maine am sa stiu daca vom reusi sa venim in romania sau nu, sper sa reusim, nu am fost in tara de 13 ani
. Vreau sa vad daca sa schimbat mult in Bucuresti mai ales in Pantelimon unde mam nascut si am crescut. Plus ca vreau sa merg la mare, aici apa este rece. Plus ca vreau sa arat sotului tara unde mam nascut si crescut.
Ieri am fost la plimbare in orasul vechi, a fost frumos, am vrut sa ies undeva sa ma plimb undeva nu numai in imprejurimile casei ca intodeauna.
Hai sa va povestesc ceva. Ieri mam culcat cu sotu pe la 11 noaptea, la un moment dat sa auzit un avion, Julia sa trezit si a inceput sa tipe aproape ca aude un VION
, dabea am putut sa olinistesc si sa o culc din nou. Acum doua zile sotul meu mia zis ca sa trezit pe la 12 noaptea si a inceput sa ma strige in soapta, eu nu am auzito asa de obosita am fost si asa a durat pana la 1 noaptea cand a venit sootul sa se culce, cand la vazut a spus O TATA
, apoi iar a inceput sa ma strige, cand a vazut ca nu raspund sa lovit special si a inceput sa miortaie spunand MAMA CUCU
, cem vedeti face orice ca sa o bag in seama, nu se lasa asa de usor. Cand am fost la tara sa invatat cu dulciuri, eu acum nui mai cumpar, deci face orice ca sa are, astazi de pilda cand am fost la minimarket si plateam a spus ca ea va pazi caruciorul, este adevarat la pazit dar la dusa acolo unde se gaseau dulciurile
. Trebuie sa fac pauza ca nu vreau sa merg in curand cu ea la dentist. Cam atat la noi.
la toate si la ingerasi vostri.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
DianaR spune:
Felicitari Piatra lunii! Asa nastere sa tot traiesti...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
laureta spune:
Piatra lunii felicitari sa iti traisca printesa
La multi Ani Laura pentru ieri
acris La multi ani mamei tale
.Cum se mai simte pitica?
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)